#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
19/04/2012 12:40
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλοι οι άνθρωποι του Άκη«Ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι η κορυφή του παγόβουνου. Μπορεί δε να είναι και ο «μπροστάρης» σε όσα θα ακολουθήσουν, αν βέβαια δεν υπάρξουν πολιτικοί ή άλλοι συμψηφισμοί».

Αυτά λίγο πολύ λέει άνθρωπος που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα για την υπόθεση των αμυντικών εξοπλισμών και του τρελού χορού από μίζες που δόθηκαν τα προηγούμενα χρόνια. Το σύστημα Άκη, οι άνθρωποί του την εποχή που έλυνε κι έδενε στο υπουργείο Άμυνας δεν είναι μόνον αυτοί που συνελήφθησαν, δεν είναι μόνο αυτοί που έφτιαχναν τις υπεράκτιες εταιρείες για να ξεπλένουν το βρόμικο χρήμα.

«Υπάρχουν κι άλλοι. Πολλοί από αυτούς έχουν καλυμμένα τα νώτα τους και δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να τους κατηγορήσει για κάτι», λένε οι γνωρίζοντες.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες, οι δικαστές έχουν πάρει φόρα και ζητούν να ανοίξουν κι άλλοι φάκελοι με εξοπλιστικά προγράμματα που αφορούν προμήθεια μεταφορικών ελικοπτέρων, άρματα Λέοπαρντ, πυραύλους Πάτριοτ και συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου Raytheon.

Κάποια από αυτά μάλιστα είναι προγράμματα στα οποία εμπλέκονται και γνωστοί επιχειρηματίες οι οποίοι φοβούνται αν όχι τη φυλακή σίγουρα τη διαπόμπευση.

Χωρίς να θέλουμε σε καμιά περίπτωση να εμπλέξουμε στην υπόθεση με τις μίζες κάποιους από τους αναφερόμενους παρακάτω, θα προσπαθήσουμε να ξετυλίξουμε το κουβάρι του συστήματος Άκη Τσοχατζόπουλου που έκανε κουμάντο στο Πεντάγωνο τα χρόνια της παντοδυναμίας του υπουργού.

Απλά και μόνο μπορούμε να πούμε ότι η Διεύθυνση Εξοπλισμών του υπουργείου Άμυνας, απ’ όπου κι αν την έπιανες «βρόμαγε» για πάρα πολλά χρόνια.

Επίσης, να θυμίσουμε πως όταν πήγε ο δικαστής Ζορμπάς στο Άμυνας, εκεί που τον τοποθέτησε ο Κ. Καραμανλής, είδε απίστευτα πράγματα. Δε θέλουμε να αγιοποιήσουμε τον Ζορμπά αλλά όσοι τον γνωρίζουν τουλάχιστον μιλούν για την ακεραιότητα και τιμιότητά του. Αυτός λοιπόν φέρεται να παρέδωσε ένα φάκελο με σκάνδαλα της εποχής Ακη. Που πήγε αυτός ο φάκελος και γιατί δεν αξιοποιήθηκε άγνωστο.

Σε ό,τι αφορά τους ανθρώπους του Τσοχατζόπουλου στο Άμυνας κι όχι μόνο, να θυμίσουμε ότι δεξί του χέρι επί χρόνια ήταν ο Γιάννης Σμπώκος, επιφανές στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ο οποίος αποχώρησε, έκανε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και ζει μια χαρά τη ζωή του. Ο Γ. Σμπώκος ήταν λοιπόν ο εξ απορρήτων του Άκη και βρισκόταν το όνομά του στο πρώτο κατηγορητήριο για τα υποβρύχια αφού συμμετείχε στις συμβάσεις. Τη θέση του Σμπώκου πήρε το 2000 ο Γιώργος Κολλίρης, που υπήρξε και μέλος του Δ.Σ. των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο του 2002. Αναπληρωτής του Γ. Σμπώκου ήταν ο Αντώνης Κάντας, κι αυτός άνθρωπος του Άκη στο Άμυνας.

Στο σύστημα του πρώην υπουργού, στο στενό του περιβάλλον φέρεται να έπαιξαν ρόλο επίσης ο διευθυντής του γραφείου του και πρώην ΓΓ. του υπουργείου Ανάπτυξης, Γ. Αγραφιώτης καθώς και ο Γιάννης Μπλέτσιος που είχε διατελέσει το 1988 Γενικός Γραμματέας στο υπουργείο Εσωτερικών επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου, ενώ στην συνέχεια κατέλαβε διοικητικές θέσεις σε δημόσιους οργανισμούς. Ο Μπλέτσιος φέρεται να είχε το ρόλο του μεσολαβητή με τους Γερμανούς της Φέροστααλ. Ο δε Αγραφιώτης μαζί με τον Σμπώκο, φέρονται να είναι και συνιδιοκτήτες σε κάποια από τα ακίνητα του Τσοχατζόπουλου.

Στενός συνεργάτης, υπεύθυνος του γραφείου τύπου στο Άμυνας ήταν ο συνεργάτης του Ακη, Χρήστος Δρογκάρης ενώ σύμβουλοί του ήταν οι κ. Γαργαρέτας, Δημάδης, Μήτσης. Επαναλαμβάνουμε για να μην παρεξηγηθούμε. Πολλοί από αυτούς δεν έχουν σχέση με την υπόθεση των εξοπλισμών, απλώς ήταν στο στενό κύκλο του κ. Τσοχατζόπουλου.

Η παλαιότερη έρευνα για τα υποβρύχια είχε αναδείξει κι άλλα πρόσωπα – κλειδιά όπως τον  Σωτήρη Εμμανουήλ, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά μέχρι το 2002, οπότε τα αγόρασε η HDW. Επίσης, ο Ιωάννης Μανωλέμης υπήρξε διευθυντής πωλήσεων πολεμικών πλοίων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και διευθυντής συμβάσεων αμυντικού τομέα.

Επίσης, κλειδιά στο Άμυνας ήταν περισσότεροι από δέκα στρατιωτικοί που υπηρετούσαν στη διεύθυνση εξοπλισμών εκείνη την περίοδο.

Να θυμίσουμε επίσης ότι πριν μερικά χρόνια είχαν κατηγορηθεί και συνδικαλιστές των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, μεταξύ αυτών το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, δεξί χέρι του ΓΑΠ, πρώην νομάρχης Πειραιά και πρόεδρος σήμερα στον ΕΦΕΤ, ο Γιάννης Μίχας. Ο Μίχας ήταν αντιπρόεδρος του σωματείου Τρίαινα και ΓΓ. του συνεταιρισμού των εργαζόμενων. Αν και δε σημαίνει κάτι αυτό, στην πρώτη δικογραφία για τα υποβρύχια υπήρχε μαρτυρία του πρώην διευθυντή της Ferrostaal Χανς Μούλενμπεκ ο οποίος είπε ότι πλησίασε συνδικαλιστές για να συμφωνήσουν στην πώληση των ναυπηγείων στους Γερμανούς.

Ονόματα υπάρχουν πάρα πολλά και κανείς δε μπορεί να πει ποιοι και πόσο εμπλοκή έχουν. Κάποιοι ίσως να γνώριζαν απλά τι γινόταν στο Πεντάγωνο, κάποιοι άλλοι όχι.

Για παράδειγμα, να αναφέρουμε ότι στην πιάτσα ακούγεται ότι υπάρχει και εμπλοκή δημοσιογράφων στην υπόθεση των  μιζών για τα εξοπλιστικά προγράμματα. Λέγεται ότι υπάρχει η "Αγία Τετράς" της δημοσιογραφίας που έλυναν και έδεναν με τους εμπόρους όπλων.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κωστας Ε. Χριστοδουλου avatar
  Κωστας Ε. Χριστοδουλου 19/04/2012 12:50:55

  "Ελληνες Εισαγγελείς " χρειάζονται , μόνο !!!

 2. anonymous avatar
  anonymous 19/04/2012 13:07:29

  Δε σας κάνει εντύπωση ότι ο Κόκκαλης έχει εξαφανιστεί; Βγήκε στη σύνταξη κι έχει αποσυρθεί οριστικά;

  • Pilot avatar
   Pilot @ anonymous 19/04/2012 16:49:10

   Η συμβαση 8004 του ΟΤΕ η οποια ειναι πακετο με την 8002 της siemens αφορα την INTRAKOM.
   Που ειναι ο Σωκρατης ΟΕΟ !

 3. τάσος avatar
  τάσος 19/04/2012 13:10:46

  η ελλάδα είναι μια οφ-σορ εταιρεία μέσω της οποία τα χρήματα των γερμανών φορολογούμενων από τα ταμεία του γερμανικού κράτους μεταφέρονται στα ταμεία των γερμανικών εταιρειών κατασκευής οπλικών συστημάτων. το ίδιο συμβαίνει με γαλλικές, αμερικάνικες και ρώσσικες εταιρείας και τα χρήματα των κρατών τους. στο βαθμό που υπάρχει κάποια ισορροπία είτε επειδή είναι όλοι ικανοποιημένοι, ή επειδή την διατηρεί η τρομοκρατία, υπάρχει στην ελλάδα πολιτική σταθερότητα. όταν η ισορροπία ανατρέπεται τότε η ελλάδα καίγεται, μπαίνει κόσμος φυλακή, μπαίνουν οι τούρκοι στα ίμια κλπ.

 4. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ι. ΚΟΥΡΕΒΕΣΗΣ avatar
  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ι. ΚΟΥΡΕΒΕΣΗΣ 19/04/2012 13:13:11

  ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.ΑΠ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΥΓΚΡΑΤΩ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΟΚ.ΖΟΡΜΠΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ.ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΤΕ?ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑΤΕ?Ο ΛΑΟΣ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ?ΕΛΕΙΨΕ Η ΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΛΑΟΣ ΦΤΑΙΕΙ.ΝΤΡΟΠΗ.ΜΙΛΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

 5. Παπαδακης Κώστας avatar
  Παπαδακης Κώστας 19/04/2012 13:48:47

  Υπάρχει συνεργάτης και συνεταίρος του Ακη στο Ηράκλειο Κρήτης -στέλεχος και συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ, και νυν υποστηρικτής του Βενιζέλου- ο οποίος διαχειρίζεται εμπορικές εταιρείες αλλά και εταιρείες που ασχολούνται με ''Νέες Μορφές Ενέργειας''στην ΒΙ.ΠΕ.Ηρακλείου που ανήκουν κατά το ήμισυ στον ίδιο και κατά το ήμισυ στον Ακη. Μάλιστα ο υιός του φέρεται σαν αντικαταστάτης του Καρχιμάκη στην Γ.Γ. του κόμματος.

 6. S.P. avatar
  S.P. 19/04/2012 14:21:03

  Ο Κόκαλης η συμπάθεια του Φλωράκη του και "εκπορθητή" του Καρπενησίου. Ο Πέτρος ο πατέρας του Σωκράτη, η συμπάθεια του Βάλτερ Ούλμπριχτ του τάχα και 1ου αρχηγού του κράτους της DDR.
  Σημείωση: Το "τάχα", επειδή η DDR ήταν σοβιετικό προτεκτοράτο, απόδειξις: όταν ο Γkορμπατσόφ μέσω του Αμπράμοβιτς μήνυσε στους ηγέτες της DDR, ότι τέρμα η υποστήριξη, κατέβασε ρολά το κατάστημα.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ S.P. 19/04/2012 15:44:39

   Αυτά τώρα τα λες στην Ελλάδα όπου οι Κνίτες, ηλικίας 20 ετών, μοιράζουν με τις ώρες τον Οδηγητή και τον Ριζοσπάστη έξω από το μετρό και πουλάνε κουπόνια του ΚΚΕ χωρίς απόδειξη....
   Ο ελληνικός λαός έχει υποστεί τέτοια διάβρωση στο ήθος του από την Αριστερά, από τη δεκαετία του 1930 (τουλάχιστον) μέχρι σήμερα, που δεν ξέρω πότε και αν θα μπορέσει να συνέλθει. Ο μηδενισμός περνάει ατταβιστικά από τους γονείς στα παιδιά. Και όσοι πλουτίζουν και μετακομίζουν στα ΒΠ, και αυτοί μηδενιστές και υλιστές εξακολουθούν να είναι, απλά ο υλισμός τους εκφράζεται κάπως διαφορετικά.

 7. Πεπόνης avatar
  Πεπόνης 19/04/2012 14:39:30

  Ξέπλυμα βρόμικου χρήματος; Πλάκα θα είχε να εννοούν αυτό το στρουμπουλό παληκάρι με τα γυαλιά και το σέξυ χαμόγελο αλά Χόλλυγουντ, αριστερά από τον Μοσιού Άκη όπως βλέπουμε την φωτογραφία!

  Μην αγγίξει κανείς την τιτανοτεράστια προεδράρα του Πανγαυριακού, αυτόν τον μέγα καταστροφέα του Ελληνικού αθλητισμού, τον γίγαντα των επιχειρήσεων και του Ελληνικού θαύματος, τον άρχοντα του λιμανιού, τον Πρασινοφρουρό όλων των Πρασινοφρουρών, τον ηγέτη που κατάφερε, με πρότυπο την δημοκρατική συνείδηση και την υπεράσπιση αξιών και θεσμών ενός Σαντάμ Χουσέιν, να υπάρχει μόνο μια αξιόλογη ομάδα ποδοσφαίρου στο Ελληνικό πρωτάθλημα και να καρπώνεται αυτή όλα τα οφέλη, ποδοπατώντας τις υπόλοιπες, και προσδίδωντας στον ίδιο και στο κόμμα που τον στήριζε πολλαπλάσια αυτών!

  Ο κύριος "Ολυμπιακός και Αιγάλεω να κερδίζουν και όλοι οι υπόλοιποι να πάνε να γ@μηθούν" είναι λαμπίκο, πεντακάθαρος, άσπιλος, σαν ασπρισμένα σκαλιά στην Σαντορίνη λίγο πριν αρχίσει η τουριστική σεζόν, σαν να τον έχουν τριπλοξεβγάλει με χλωρίνη Κλινέξ, μην διανοηθεί να τον αγγίξει κανείς τώρα που εξαφανίστηκε!

  • bladerunner82 avatar
   bladerunner82 @ Πεπόνης 19/04/2012 17:24:21

   ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ.
   ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΑ ΠΡΟΦΑΝΗ ΣΤΑ ΟΡΚ.
   ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΓΑΥΡΙΣΤΑΝ ΔΕΝ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΚ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ.

 8. Jim Bim avatar
  Jim Bim 19/04/2012 14:49:00

  Δεν είναι οι ανθρωποι του Ακη, ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ .... δεν τρώει τόσα χρήματα κάποιος εάν το περιβάλλον δεν το επιτρέπει. Μια παρέα είναι ολοι .

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Jim Bim 19/04/2012 15:46:29

   Μα ο Άκης δεν ήταν ΠΑΣΟΚ. Ήταν κάτι άλλο... Στην πραγματικότητα, κανείς (στο ΠΑΣΟΚ) δεν ξέρει σε ποιο κόμμα ήταν ο Άκης. Και νομίζω ότι οσονούπω θα αναρωτιόμαστε αν υπήρξε καν Άκης....

   • Ο Ιθαγενής avatar
    Ο Ιθαγενής @ ΒΙΣ 19/04/2012 22:58:25

    Πολύ σωστά:

    Ορίστε

    h__p://griniarogatos.blogspot.com/2012/04/blog-post_9566.html

 9. avanti avatar
  avanti 19/04/2012 15:43:20

  Δηλαδή ο Ακης άρχισε τις παρασπονδίες όταν έγινε υπουργός στο Αμυνας? Και τα προηγούμενα χρόνια υπουργός ήταν και εκ δεξιών του άρχοντα του σκότους Ανδρέα. Πιστεύει κανένας ότι ήταν έντιμος και ξαφνικά χάλασε? Γιατί όσο περνάει ο καιρός γίνεται σίγουρο ότι τα 260 - 270 δις του χρέους της χώρας έχουν πάει σε συγκεκριμένες τσέπες?

 10. bladerunner82 avatar
  bladerunner82 19/04/2012 16:00:40

  ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ-ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ-ΓΑΥΡΙΣΤΑΝ

 11. Tassos avatar
  Tassos 19/04/2012 16:01:07

  Ο Ακης είχε βγει παγανιά στην Θεσσαλονίκη σε φιλικούς του επιχειρηματίες για να συγκεντρώσει λεφτά για εγγύηση για την αποφυλάκισή του και δεν του δωσε κανένας...Πεπόνη, Κόκκαλης θα λες και θα κλαις. Ο Μαρινάκης θα σε εξαφανίσει σαν σύλλογο.

  • avanti avatar
   avanti @ Tassos 19/04/2012 16:28:20

   Μην τρελαθούμε και εντελώς, με τόσα εκατομμύρια μίζες ο Ακης πήγε για δανεικά? Δεν σταματάει ο τύπος το δούλεμα, αλλά καλά κάνει αφού είμαστε ελαφροϊσκιωτοι....

   • Pilot avatar
    Pilot @ avanti 19/04/2012 16:51:28

    Εχουν δεσμευτει ολοι οι λογαριασμοι του ΑΚΗ και της οικογενειας του.

    • avanti avatar
     avanti @ Pilot 19/04/2012 17:52:33

     Αυτό μάλιστα είναι καταστροφή! Και δεν μπορεί να φέρει χρήματα από το εξωτερικό, ή δεν έχει χρήματα σε λογαριασμούς με άλλα ονόματα φίλων κλπ. Πάει ο άνθρωπος καταστράφηκε, σε λίγο βλέπω όλη την οικογένεια στη ζητιανιά, Πανεπιστημίου γωνία.
     Μήπως ξέρεις πόσες εταιρείες είχε ιδρύσει / συμμετείχε ο Ακης όλα αυτά τα χρόνια & και σε πόσους διαφορετικούς τομείς??? Τελικά αυτό το ρημαδοκόττερο το Χριστίνα του Ωνάση ποιός το πήρε ξέρουμε?

 12. Παστός Αστός avatar
  Παστός Αστός 19/04/2012 17:13:13

  http://www.vimamen.gr/politics/article/?aid=94017

  Οι άνθρωποι του κ. Τσοχατζόπουλου

  Υπάρχει ένας κύκλος στελεχών με τα οποία συζητεί αρκετά συχνά, αλλά ποτέ με όλους μαζί. Οι κκ. Αντ. Κοτσακάς, Χαρ. Τσιόκας, Λαζ. Λωτίδης, Γ. Μωραΐτης, Γ. Δασκαλάκης, Γρ. Νιώτης, Ελ. Τζιόλας, Ι. Χαραλάμπους και Ι. Τσακλίδης είναι οι συνήθεις συνομιλητές του. Το γραφείο του στην οδό Ομήρου υπολειτουργεί πλέον. Στο υπουργείο έχει ένα κλασικό επιτελείο, στο οποίο μετέχουν οι κκ. Ν. Δημάδης, Ι. Σμπώκος, Γ. Αγραφιώτης, Στ. Πετρουλάκης και μερικοί άλλοι. Οι συνεργάτες του λένε ότι οι επιρροές τους στην ΚΕ και στην ΚΟ έχουν διευρυνθεί. Εχει αναπτύξει επίσης έναν κύκλο επαφών με επιστήμονες που συμβουλεύεται, όπως οι καθηγητές κκ. Ι. Δρόσος και Στ. Αλειφαντής, ενώ παρακολουθεί επιμόνως και μερικούς αρθρογράφους του Τύπου. Με το «σημιτικό μπλοκ» του συνεδρίου οι σχέσεις του μεταβάλλονται σταδιακά. Κυρίως τα μεσαία στελέχη που βλέπουν να μην ικανοποιούνται οι προσδοκίες ή οι ατομικές φιλοδοξίες τους από τους «εκσυγχρονιστές» είναι ένα «κοινό» που τον ακούει με ενδιαφέρον πλέον.

 13. Ο Χαζος του χωριου avatar
  Ο Χαζος του χωριου 19/04/2012 18:09:54

  Ρε παιδια....Ο Ακης ειχε μπαρακια περιεργα στο Μοναχο οπου εκανε.....αντισταση με κατεβασμενο το φερμουαρ και ξαφνικα αναρωτιεται η οικουμενη τι συνεβη ? Ελεος !!!!!!!!!!

  Ο μακαριτης ο Τριτσης τον ειχε ξεμπροστιασει σε υπουργικο συμβουλιο και την επομενη εγραφε η Λαμπρακειαδα οτι ο Τριστσης ειναι επικινδυνος...

 14. periergos avatar
  periergos 19/04/2012 19:07:59

  ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΗΤΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.ΑΣ ΨΑΞΕΙ Ο ΣΔΟΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΣΠΙΣΤΩΝ ΤΟΥ.ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ.

 15. S.P. avatar
  S.P. 19/04/2012 19:50:52

  Τα λέτε πολύ ωραία κύριε. Έτσι όπως τα λέτε είναι.
  Αλλά τι να κάνω εγώ; να μην πω την αλήθεια έτσι όπως την αντιλαμβάνομαι;

 16. juliet avatar
  juliet 19/04/2012 20:14:57

  Χαζέ του χωριού ,
  Που τον θυμήθηκες τον συχωρεμένο τον Τρίτση!ο καλύτερος δήμαρχος που πέρασε ,οραματιστής και ιδεολόγος Ετυχε να τον γνωρίζω προσωπικά,μυαλό ελεύθερο ,ατίθασο ,υπέροχο .Συκοφαντήθηκε από πρώην συντρόφους ,διάλεξε άλλο δρόμο ,τον πρότεινε ο συχωρεμένος ο Εβερτ και αποδείχτηκε άριστη επιλογή.Κάνω μια αναδρομή ατόμων που προήλθαν απο αλλού και τελικά το αποτέλεσμα ήταν άριστο.

 17. sanderson avatar
  sanderson 19/04/2012 21:46:59

  Ο καθένας με τον πόνο του...

 18. Β.Κ.Σ. avatar
  Β.Κ.Σ. 19/04/2012 21:58:05

  Μόνο και μόνο που βρέθηκαν στρατιωτικοί να συνεργαστούν με αυτό το άθυρμα που έγινε υπουργός εθνικής αμύνης χωρίς να έχει υπηρετήσει θητεία για την πατρίδα, ήταν σαφής δείκτης από τότε για την σημερινή κατάντια μας...

 19. επιπεδος σκυλος avatar
  επιπεδος σκυλος 28/04/2012 10:51:36

  είκοσι μέρες άντε τριάντα για να μη με λετε υπερβολικό ο άκης ο λεβέντης θα είναι έξω και εν ευθέτω χρόνω δεν ξέρω πόσο ακριβώς θα ζητήσει αποζημίωση για την φυλάκιση(!) και ηθικη βλάβη. σε τέτοια χώρα ζούμε κι έτσι λειτουργούν όλοι οι πολιτικοί, δικαστές και όσοι κατέχουν καίριες θέσεις . όπως ειπώθηκε και πιό πάνω αν το περιβάλλον του ήταν τόσο υγιές ο εν λόγω δεν θα ήταν τό σο σάπιος......

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.