05/06/2008 21:43
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλη η οικογένεια από την Ζήμενς

Το σημαντικό στην υπόθεση του Κυριάκου δεν είναι μόνο το τιμολόγιο των 43.850 που πληρώθηκε στις 2/6/2008, την  Δευτέρα που μας πέρασε δηλαδή. Αλλά ότι βρέθηκαν στην Ζήμενς και τιμολόγια άλλων εταιρειών που προφανώς τα ανελάμβανε αυτή. Λέγεται επίσης οτι βρέθηκε και τιμολόγιο στο όνομα "Αικατερίνη Μητσοτάκη", αλλά πληρώθηκε κι αυτό. Οπότε κάνενα πρόβλημα. Μάλλον οι ανταγωνίτριες εταιρείες τα βγάζουν όλα αυτά, επειδή όλη η οικογένεια ψώνιζε απο την Ζήμενς. Γερμανικά. Κατά τα άλλα θυμάστε τον μπαμπά Μητσοτάκη που βγήκε πριν από λίγο καιρό στον Χατζηνικολάου να μας πει ότι  στο σκάνδαλο Siemens δεν εμπλέκονται Έλληνες πολιτικοί;

Για τον κ. Δραγουμάνο τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο του 2007 κόπηκαν τιμολόγια από τη Ζημενς ύψους 7204 ευρώ τα οποία δεν πληρώθηκαν. Για την κ. Αικατερίνη Μητσοτάκη (real estate) τιμολόγια αξίας 2606 ευρώ, τα οποία και πληρώθηκαν στις 8-5-2007.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Lara avatar
  Lara 05/06/2008 21:58:01

  Dhladh h EPITIMH oikogeneia apodeiknuetai de facto

  EPAITHS kai parasito ths Ellhnikhs koinonias

  lara

 2. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 05/06/2008 22:14:09

  Αυτό ή κάποιος αποφάσισε να τους εκθέσει...Ο ίδιος που κόντυνε τον Χριστόδουλο;

  Δεν μπορεί να είπε ότι δεν εμπλεκονται έλληνες πολιτικοί, αυτό θα ήταν ανακρίβεια.

 3. βοιωτός avatar
  βοιωτός 05/06/2008 23:02:15

  αρχαιοπτέρυγα,
  δηλαδή υπαινίσσεσαι ότι
  θα έχουμε πολιτικές εξελίξεις; Καλοκαιριάτικα; Δεν αποκλείεται βέβαια αλλά το βρίσκω δύσκολο.

 4. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 05/06/2008 23:15:13

  βοιωτέ, δεν υπαινίσσομαι τίποτα. Θεωρώ ότι τίποτα δεν έιναι τυχαίο και ενώ μπορεί ο κάθε οικοδεσπότης να το πάει κάπου, δεν βγαίνουν τυχαία οι αποκαλύψεις, ασχέτως του ποιος τις διανέμει. Δεν σου έκανε εντύπωση πως όλοι οι παπάδες κυκλοφορούσαν με την ρομφαία έξω και ψάχναμε για τσιγκινα βρακάκια, και, ξαφνικά, τίποτα.

  Και μετά να οι αποκαλύψεις με τα dvd και όλοι καρφωμένοι σις οθόνες και ξαφνικά, τίποτα.

  Ο οικοδεσπότης εδώ δεν νομίζω ότι πολυασπάζεται τα περί δαχτύλων και συνομωσιών, αλλά αν το δεις από τον Αρη, τι βλέπεις;

  Βλέπω κύματα τρέλλας, που δεν καταλαβαίνω που μας πάνε, και δεν μοιάζουν τυχαία γιατι είναι το ένα μετά το άλλο σαν να βγαίνει το πρωτο, και μετά το δεύτερο, για να ξεχάσουμε το πρώτο κλπ.

  Μπορεί να κάνω τον ξερόλα αλλά δεν νοιώθω τίποτα μπιτ, γρι από πολιτικές εξελίξεις. Τρέλλα βλέπω, μεθοδευμένη, πιστεύω, εκτός αν είναι το ελληνικό holywwod.

  Proanaggelies kommatwn episis vlepw kai koitaw, koitaw...

 5. βοιωτός avatar
  βοιωτός 06/06/2008 00:06:12

  Είναι γεγονός οτι αυτή τη στιγμή δεν υφίσταται παγιωμένος συσχετισμός ισχύος στην καρδιά της εξουσίας.
  Κι αυτό όχι διότι ο Καραμανλής δεν είναι ισχυρός όσο διότι υπάρχουν πάρα πολλοί έτοιμοι να ξεπουλήσουν ότιδήποτε προκειμένου να λάβουν την υπόσχεση ότι θα γίνουν Καραμανλήδες στη θέση του Καραμανλή. Οταν λέμε ότιδήποτε εννοούμε οτιδήποτε. Βοηθά προς αυτή την κατεύθυνση η ρευστότητα στα εθνικά θέματα και στη διεθνή σκηνή.
  Φυσικά όλες οι διεργασίες γίνονατια και οι αποφάσεις λαμβάνονται εν κρυπτώ και αυτό δεν είναι συνωμοσίολογία όπως λένε οι ιδιοτελείς. Πάντα έτσι συνέβαινε εξ ου και οι ρήσεις περί του ότι "η ιστορία δεν μίλησε ακόμη" και άλλα παρόμοια που λέγονται για τα (κάθε φορά) πρόσφατα σοβαρά γεγονότα.
  Το ζήτημα είναι ότι το σκάνδαλο Ζίμενς απειλεί ευθέως ολόκληρο το πολιτικό σύστημα και μάλιστα εμπλέκει και μια πρώτης τάξεως δύναμη όπως η Γερμανία σε οπωσδήποτε δυσάρεστες καταστάσεις για το γοητρό της.
  Αφού λοιπόν απειλούνται όλοι ποιος έχει την δύναμη, τη δυνατότητα και το θάρρος να προβαίνει έστω και σε επιλεκτικές αποκαλύψεις.
  Δεν μπορεί να είναι πολλοί αυτοί.Μάλιστα κατά τη γνώμη ένας μόνο.

 6. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 06/06/2008 05:45:10

  βοιωτέ, σε κατάλαβα, εκτός από τις τελευταίες τρεις αράδες.

  Αν όλο το θέμα ζήμενς είναι η ιερή οικογένεια, τι να πω, μου φαίνεται σαν κάτι να μου διαφεύγει.

  Έχει tactics η άσκηση, περιμένω την συνέχεια...

 7. Lakis, Malaga avatar
  Lakis, Malaga 06/06/2008 11:42:35

  Η ΖΗΜΕΝΣ δήλωσε οτι κάπου 2% του ετήσιου εισοδήματος (!!!) πήγαινε σε μίζες σε πολιτικά πρόσωπα και κόμματα.

  Δηλαδή περί τα 5-6 εκατομμύρια το χρόνο!

  Εάν υπάρχει κάποιος που νομίζει οτι τα 40-50 εκατομμύρια της οχταετίας Σημίτη πήγανε στην οικογένεια Μητσοτάκη τότε κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του...

  Τα 5-6 εκατομμύρια ήτανε δηλαδή τα νορμαλ.

  Τα "πακέτα" για το κλείσιμο συμφωνιών που πέφτανε με την υπογραφή συμβολαίων ήτανε τα "έκτακτα"...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.