#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
03/06/2008 00:42
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παίρνει: επιταγές, αρνάκια γάλακτος, ακόμα και οικοσκευές

Επιταγή σε ελληνικό μεγάλο κόμμα (ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ;) έδωσε η Ζημενς. Το ανέφερε, λέγουν τα κανάλια, στέλεχος της Ζημενς Ελλάς στον εισαγγελέα, κ. Αθανασίου. Του υπέδειξε μάλιστα, και που μπορεί να βρει τους σχετικούς φακέλους. Γι’ αυτό άλλωστε, όπως αποκαλύψαμε πρώτοι, έκανε το «ντου» στα γραφεία της Ζημενς την Παρασκευή το απόγευμα. Ενώ, την  προηγουμένη ημέρα είχε καταθέσει η γραμματέας του κ. Χριστοφοράκου Αικατερίνης Τσακάλου – Οικονομάκου. Την περασμένη Δευτέρα εξάλλου είχε καταθέσει γνωστή δημοσιογράφος που είχε υποδείξει στον εισαγγελέα ότι έπρεπε να την καλέσουν να καταθέσει. Αυτά για το πώς φτάσαμε στην αποκάλυψη περί επιταγής.Τι περιέχουν οι φάκελοι; Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν υπάρχει εκεί και η περιβόητη επιταγή. Είναι πάντως βέβαιο ότι υπάρχουν διάφορες αποδείξεις για έξοδα που έκανε η Ζημενς για δεξιώσεις, δωράκια, κ.ο.κ. προς διάφορα πολιτικά πρόσωπα, μεταξύ των άλλων και σημαίνοντα. Επειδή δεν υπήρχαν μονάχα μίζες cash, αλλά και χρηματοδοτήσεις κοινωνικών εκδηλώσεων, όπως γάμοι, ενώ αναφέρθηκε και συγκεκριμένα σε εκδήλωση γάμου γόνου μεγάλης πολιτικής οικογένειας. Μάλιστα, στην κατάθεσή της αναφέρει πως γίνονταν περίεργα ταξίδια πολιτικών στην Ελβετία, ενώ ακόμα έκανε λόγο για δώρα, για οικοσκευές και εξοπλισμούς γραφείων σε πολλούς πολιτικούς. Οι συνεννοήσεις για τα δωράκια γινόντουσαν, λέει, με τις γυναίκες υπουργών, ή ακόμα και σωματοφύλακές τους.

Πολύ φοβούμεθα ωστόσο ότι τα «βαριά χαρτιά» δύσκολα θα τα βρει ο εισαγγελέας, δεδομένου ότι, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, υπάρχουν και τα «κρυφά αρχεία» της Ζημενς, όπου η πρόσβαση είναι εξαιρετικά περιορισμένη. Προφανώς γι αυτό εμπλεκόμενα στελέχη της Ζήμενς ακούστηκαν να λένε ότι «όλα ήταν νόμιμα, με χαρτιά και αποδείξεις».  «Δεν έχει, άραγε, το δικαίωμα (συμπλήρωναν) μια μεγάλη εταιρεία να κάνει ένα δώρο σε κάποιον πολιτικό, για γάμο ή για βαφτίσια; Μα, υπάρχουν τόσοι και τόσοι Έλληνες και ξένοι επιχειρηματίες που το’ καναν. Γιατί να μην το κάνουμε εμείς;» Σωστά. Γιατί, για παράδειγμα, να μην πληρώσει μια μεγάλη εταιρεία τα αρνάκια για ένα τσιμπούσι 500-600 ατόμων; Αν είναι και γάλακτος, π.χ. από τις Κορυσχάδες, ευνοούνται οι ντόπιοι παραγωγοί. Άσε που βοηθάει και στην ανάπτυξη της επαρχίας. Γιατί επίσης, να μην στήσει τζάμπα η εταιρεία και κανένα εκλογικό κέντρο πολιτικού; Τόσα έχει βγάλει στην Ελλάδα. Επιστρέφει τα λεφτά πίσω, από εκεί που τα πήρε. Ε, κι’ αν πλήρωνε που και που μερικά ελικόπτερα για να μεταφέρουν πολιτικούς και οικογένειές τους στις μαγευτικές Κυκλάδες ή σε καμία κοσμική εκδήλωση στην ορεινή Ελλάδα…Σιγά τα λάχανα.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Le canard avatar
  Le canard 03/06/2008 00:57:08

  Γράφει ο MURGOS σε προηγούμενο σχόλιό του: "Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΟΛΤΑΡΕΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΝΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
  ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ 3 ΦΑΚΕΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΝΩΤΑ ΤΟΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ SHOW
  ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΑΦΕΛΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ Η ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΛΑΠΑ ΕΞ ΚΟΡΥΣΧΑΔΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΘΑ ΕΚΔΙΔΟΝΤΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΝΣ ΑΕ
  ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ-ΤΖΑΚΙ- ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ?"

  Ενδιαφέρον. Τις αποδείξεις από τις διεξιώσεις που έκανε η Ζημενς στο Πεντελικό πήρε ο κ.Αθανασίου; Αν είναι έτσι, άνθρακες ο θησαυρός από την "εισβολή" στα γραφεία της Ζημενς.

  Ελπίζω βέβαια, να βγεί λάθος ο Μούργος στο σχόλιό του, αν και μέχρι τώρα, σε ό,τι έγραψε έχει πέσει 100% μέσα.

  Α, και με την ευκαιρία. Μας γράφει και για τα αρνάκια από τις Κορυσχάδες. Του Λάπα (δεν ξέρω τι εννοεί), λέει. Ε, εάν τα πλήρωσε η Ζημενς, για το γάμο του Κωστή, λέτε να είναι τόσο χαζοί που να μην φρόντισαν να καλύψουν τα νώτα τους;

 2. Le canard avatar
  Le canard 03/06/2008 00:57:49

  ΥΓ Στο Πεντελικό η Ζημενς τραπέζωνε τους πάντες, ακόμα και το προσωπικό της.

 3. συνταξιούχος avatar
  συνταξιούχος 03/06/2008 05:02:05

  Και να δείτε το γάλα πρόβιο που το περνούν με 30 σεντς και μας το δίνουν νερό με 1,4 ευρώ εκεί να δουν τα μάτια σας την υπερτιμολόγηση

 4. exon avatar
  exon 03/06/2008 07:38:51

  ένα μεγάλο μπράβο στη siemens που σταθερά αλλά και αθόρυβα επί δεκαετίες έντινε, στόλιζε, νοικοκύρευε την ελληνική οικογένεια χωρίς τυμπανοκρουσίες, φανφάρες, κλπ.

 5. Keep Talking avatar
  Keep Talking 03/06/2008 09:35:31

  Ακλαφτο θα παει και αυτο το σκανδαλο με το τζακι οπως και ολα τα αλλα σκανδαλα. Περα απο τα καρτελ των επιχειρησεων εχουμε και τα καρτελ των τζακο-οικογενειων, δεν το ξερατε;
  Εδω ειναι η χωρα του: Ολα τα σφαζω, Ολα τα κουκουλωνω! Περαστικα μας !

 6. Theodore avatar
  Theodore 03/06/2008 09:47:27

  Η γιαγια μου, ελεγε το εξης.
  Βοηθα με φτωχε, να μη Σου μοιασω.

 7. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 03/06/2008 22:43:48

  Le canard Says:

  ΥΓ Στο Πεντελικό η Ζημενς τραπέζωνε τους πάντες, ακόμα και το προσωπικό της.

  ***

  ΕΜΠΟΡΕ ΚΑΤΑΠΛΕΥΣΟΝ, ΕΞΕΛΟΥ, ΠΑΝΤΑ ΠΕΠΡΑΤΑΙ
  (Έμπορε έλα, εύγα, εδώ όλα πουλιούνται)


  Η επιβολή από τα όργανα του Δυτικού κεφαλαίου, την ΕΟΚ, το ΔΝΤ, τις Δυτικές τράπεζες μιας άγριας οικονομικής πολιτικής καταλήστευσης του λαϊκού εισοδήματος, μιας βάναυσης επίθεσης ενάντια στο βιοτικό επίπεδο των εργαζομένων, η επιβολή σκληρών όρων για την παροχή του δανείου, οι συνεχείς αποστολές Δυτικών ελεγκτών για την άμεση παρακολούθηση της πορείας του προγράμματος λιτότητας, η ενδεχόμενη επιβολή νέων σκληρών μέτρωνν σε περίπτωση απόκλισης για να χορηγηθεί η δεύτερη δόση, ισοδυναμούν με ουσιαστική χρεωκοπία της χώρας, με σύγχρονο Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο τύπου 1897, προσαρμοσμένο στις σημερινές, συνθήκες ..

  Πίσω απ' τις ταμιακές ανάγκες, την αποκρατικοποίηση και την αναζήτηση εσόδων από τις πωλήσεις επιχειρήσεων του Δημοσίου κρύβεται ο πραγματικός στόχος. Η τελική φάση μιας πορείας πούχει αρχίσει τα τελευταία χρόνια και συνίσταται στην τελειωτική διάλυση των σημαντικότερων μονάδων και κλάδων της ελληνικής βιομηχανίας και το ξεπούλημα τους σε τιμές χαριστικές, απ' τους παλιούς απατεώνες ιδιοκτήτες και το κράτος σε ομίλους του Δυτικού κεφαλαίου ..

  Μοχλός για την επιβολή αυτής της πολιτικής είναι το εξωτερικό χρέος ύψους περίπου 23 δισεκατομμυρίων δολλαρίων σε συνδυασμό με το έλλειμμα του εξωτερικού ισοζυγίου και την αναγκαιότητα εξωτερικού δανεισμού. Ταυτόχρονα όμως η χώρα μας διεκδικεί νόμιμα απ' το σημερινό Δ' Ράιχ Γερμανικό κράτος, πολεμικές αποζημιώσεις που σύμφωνα με τον καθηγητή Αγγελόπουλο ανέρχονται σε σημερινά 31 δισεκατομμύρια δολλάρια, και την επιστροφή του αναγκαστικού «δανείου» των Ναζί ύψους 13 δισεκατομμυρίων δολλαρίων.

  Ας σημειώσουμε ότι το δίκαιο αυτό αίτημα δεν μπαίνει σε μια περίοδο όπου η γερμανική οικονομία είναι καταστραμμένη, όπως συνέβαινε με τις Γαλλικές επανορθώσεις της συνθήκης των Βερσαλλιών ή με τις σημερινές βάρβαρες απαιτήσεις των Δυτικών απ' το ολοκληρωτικά καταστραμμένο απ' αυτούς Ιράκ. Αλλά σε μια πλούσια υπεραναπτυγμένη Γερμανία πούναι σήμερα μαζί με την Ιαπωνία, οι ισχυρότερες οικονομίες του κόσμου, με συνεχή συσσωρευμένα εξωτερικά πλεονάσματα. Που χρηματοδότησε πρόσφατα τον πόλεμο-γενοκτονία του Ιράκ με 6,5 δισεκατομμύρια δολλάρια, που χορηγεί δωρεάν βοήθεια 1,5 δισεκατομμύρια μάρκα στη δημοκρατική Τουρκία, που «χορηγεί βοήθειες» δεκάδων δισεκατομμυρίων μάρκων και εξαγοράζει επιχειρήσεις στην Ανατολική Ευρώπη και σε άλλες χώρες.

  .. Το σύνολο της αξίας των επιχειρήσεων που ξεπουλιούνται ανέρχεται σε 1,2 τρισεκατομμύρια δραχμές. Απ' αυτό η κυβέρνηση των γραικύλων φιλοδοξεί να εισπράξει το πολύ 250 δις. Η συνειδητή παράδοση λοιπόν ενός παραγωγικού δυναμικού αξίας περίπου ενός τρισεκατομμυρίου με χαριστικούς και εξευτελιστικούς όρους στο Δυτικό μεγάλο κεφάλαιο όχι μόνο αποτελεί τεράστιο σκάνδαλο, μπροστά στο οποίο ωχριά το σκάνδαλο Κοσκωτά, αλλά συνιστά το έγκλημα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

  Κι ΑΝ υπήρχε σήμερα πολιτική ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ και ΤΥΠΟΣ θάχαν στηλιτεύσει με τη μεγαλύτερη ένταση αυτό το έγκλημα. ΑΝ υπήρχε ανεξάρτητη κι όχι εξωνημένη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ θάχε απαγγείλει κατηγορία και θάχε κάτσει στο σκαμνί τους υπευθύνους.

  Υπεύθυνοι αυτού του εγκλήματος ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ενάντια στη χώρα είναι όσοι αποφάσισαν και υλοποίησαν το ξεπούλημα-χάρισμα της ελληνικής βιομηχανίας στο Δυτικό κεφάλαιο, δηλαδή ο Πατριάρχης της φαυλότητας Μητσοτάκης και οι ατζέντηδες των Δυτικών, υπουργοί Οικονομικών: Παλαιοκρασσας, αναπλη-ρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας Ευθ. Χριστοδούλου, ο υπουργός Βιομηχανίας Σ. Δήμας, ο υφυπουργός Βιομηχανίας υπεύθυνος για τις προβληματικές Β. Ματζώρης και ο πρόεδρος του ΟΛΕ Γ. Γιαννόπουλος.

  .. Μεγάλες ΟΜΩΣ πολιτικές ευθύνες έχουν και οι χρεωκοπημένες, ανυπόληπτες και αφερέγγυες ηγεσίες τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και του Συνασπισμού ΚΚΕ-ΕΑΡ, οι πουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες που παρακολουθούν με απάθεια το ξεπούλημα της Ελληνικής οικονομίας, ΧΩΡΙΣ να ψελίζουν λέξη, χωρίς να το καταγγείλουν καλώντας τους εργαζομένους σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις εναντίον του.

  Η σημερινή κατάσταση βαθιάς παρακμής της χώρας παρουσιάζει μεγάλες ομοιότητες —τηρουμένων των αναλογιών— με την κατάσταση των ελληνικών πόλεων στην περίοδο της Ρωμαιοκρατίας. (Σ.σ. Pax Romana - Pax Americana). Όπως και τότε η δημοκρατία ήταν γράμμα κενό αφού η νομοθετική και εκτελεστική εξουσία δεν υπήρχαν ουσιαστικά, έτσι και σήμερα ο κοινοβουλευτισμός είναι θέατρο αφού η οικονομική πολιτική της χώρας αποφασίζεται απ' την ΕΟΚ, το ΔΝΤ, τις Δυτικές τράπεζες και όχι από τον ελληνικό λαό.

  Όπως και τότε μέσα από μια ψευτοανεξαρτησία οι Ρωμαίοι καθόριζαν τους προστατευόμενους «πελάτες», τους ντόπιους τοποτηρητές τους, τους πολιτικούς, τους δικαστές, τους ανωτέρους αξιωματικούς του στρατού και της αστυνομίας, τους μεγαλοεπιχειρηματίες.

  Όπως και τότε συγγραφείς λιβάνιζαν και θεοποιούσαν τους Ρωμαίους σφαγείς και κατακτητές, το ίδιο κάνει σήμερα ο ΤΥΠΟΣ και μερίδα των ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΩΝ.

  Όπως και τότε τους κατασκεύαζαν αγάλματα και ανδριάντες, το ίδιο και σήμερα.

  Όπως και τότε οι Αθηναίοι κατά τρόπο εξευτελιστικό καθιέρωσαν γιορτές, τα «Σύλλεια», προς τιμήν του σφαγέα τους Σύλλα, έτσι και σήμερα οι γραικύλοι νεοδημοκράτες βραβεύουν τον Γκένσερ και κυρίως οργανώνουν φιέστες στην Κρήτη προς τιμή των συνεχιστών του σφαγέα του ελληνικού λαού Γ' Ράιχ, αφού αρνούνται να καταβάλουν τις επανορθώσεις.

  Όπως και τότε τέλος μόνο τα λαϊκά στρώματα αντιστάτηθηκαν στη ρωμαιοκρατία και τους λαομίσητους ντόπιους συνεργάτες τους, έτσι και σήμερα μόνο ο λαός στη βάση κι έξω απ' τα εξωνημένα πολιτικά κόμματα και συνδικάτα αντιστέκεται και αγωνίζεται με κάθε μέσο ενάντια στο εξευτελιστικό ξεπούλημα της χώρας και την τριτοκοσμοποίησή της, στη μετατροπή της σε χώρο υπό μόνιμο ΔΟΕ, (: καλά, κόψε κάτι! Ένα από τα λάθη της 17Ν ήταν το γλείψιμο στον ελλ. λαό. Και μόνο αυτό, έφθανε για να αποδείξει ότι ήταν ...πολιτική οργάνωση!).

  Λογική συνέπεια του ΔΟΕ είναι το τεράστιο και παρατεταμένο κύμα ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ και τα πιεστικά προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζει η μεγάλη μάζα των εργαζομένων, όπως και η διόγκωση της ΑΝΕΡΓΙΑΣ. Κι ενώ η λαϊκή αγανάκτηση και οργή ενάντια σ' αυτή την πολιτική και η διάθεση για αγώνα πραγματικό, για την ανατροπή αυτής της κυβέρνησης των γραικύλων κι όχι για απεργίες-στάχτη στα μάτια βρίσκεται στο ζενίθ, τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και ο Συνασπισμός (ΚΚΕ-ΕΑΡ) έχουν εγκαταλείψει ολοκληρωτικά τους εργαζομένους, συναινούν σ' αυτή την επίθεση, μην τολμώντας να σηκώσουν κεφάλι στους πάτρωνες τους τους ιθύνοντες του Δυτικού κεφαλαίου και του ΔΟΕ, αναμασώντας τα εκ του πονηρού γελοία παραμύθια τους περί σταθεροποίησης και εκσυγχρονισμού.

  .. Την 31 Μάρτη εκτοξεύσαμε ρουκέτα ενάντια στο ξενοδοχείο «ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ» στο Κεφαλάρι ..

  Στις 7 Μάη χτυπήσαμε εκτοξεύοντας δύο ρουκέτες το εργοστάσιο της γερμανικής Ζήμενς στο Μαρούσι.

  Στις 28 Μάη χτυπήσαμε πάλι με δύο ρουκέτες το εργοστάσιο παρασκευής μπύρας της γερμανικής Λεβενμπρόυ στην Αταλάντη. Η λεκτική καταδίκη των εγκλημάτων των Ναζί απ' τους σημερινούς ηγέτες της Γερμανίας δεν έχει καμιά απολύτως αξία όσο δεν συνοδεύεται από την έμπρακτη καταδίκη, τη δίκαιη αποζημίωση της χώρας μας που υπέστη τεράστιες καταστροφές απ' τις ναζιστικές θηριωδίες.

  Η μη καταβολή πολεμικών επανορθώσεων σημαίνει μη αναγνώριση αυτών των εγκλημάτων. Σημαίνει ότι H ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟΚΟΜΙΖΕΙ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠ' ΤΗ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ, σημαίνει ότι ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗ ΧΩΡΑ, εξαγοράζοντας εργοστάσια, γη, σπίτια ξενοδοχεία ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ.

  Σημαίνει ότι μ' αυτό τον τρόπο σε 10 χρόνια θάμαστε στη χώρα μας μισθωτοί Γερμανών αφεντικών. (: Ρε, κάτι ηλίθιοι γκάνγστερ!)

  Σημαίνει ότι το σημερινό Τέταρτο Ράιχ συνεχίζει τη στρατηγική υποδούλωση των λαών και έχει τους ίδιους στόχους με το Γ' Ράιχ αλλά με διαφορετικά μέσα. θα συνεχίσουμε λοιπόν να χτυπάμε τις γερμανικές επιχειρήσεις, τα μέσα της οικονομικής υποδούλωσης της χώρας μας μέχρι την καταβολή των πολεμικών επανορθώσεων και των «δανείων».

  Αθήνα 4-6-91
  Επαναστατική Οργάνωση 17 ΝΟΕΜΒΡΗ", "Οι προκηρύξεις", εκδ. Κάκτος, σελ. 620- 28.


  (Σ.σ. Πάσα ομοιότητα με την σημερινή πραγματικότητα είναι, -μα, τω θεώ!-, εντελώς συμπτωματική. Τα κεφαλαία δεν είναι του κειμένου)

 8. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 04/06/2008 02:25:23

  ΝΤΑΝΤΟΝ Says:
  June 1st, 2008 at 1:04 pm:

  "Διαβάστε και κάτι από μια προσωπική εκμυστήρευση-αφήγηση που άκουσα εκείνη την περίοδο :

  Το (1992) συνταξίδευαν σε ένα αεροπλάνο προς την Ελλάδα οι τότε Υπέξ Α. Σαμαράς και Χ.Ντ. Γκένσερ . Όταν ο πρώτος “τόλμησε” να του θέσει το θέμα των γερμανικών οφειλών προς την Ελλάδα ( “δάνεια” της Τράπεζας της Ελλάδας προς το Γ΄ Ράιχ και”πολεμικές αποζημιώσεις” ) η αυστηρή απάντηση που έλαβε από τον κ. Ντ. Γκένσερ ήταν : ” Το γνωρίζει ο πρωθυπουργός σου το θέμα που πας να μου ανοίξεις τώρα ” ;;;
  Προφανώς έμεινε “κόκαλο” ο Αντώνης Σαμαράς".

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.