#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
14/12/2011 19:07
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα στον αέρα: Μνημόνια, συμφωνίες, και... Παπαδήμος

[caption id="attachment_138632" align="alignnone" width="575" caption="Raymond Chandler: "Ο Μεγάλος Ύπνος""][/caption]

Στην Ελλάδα και οι πέτρες γνωρίζουν ότι οι πολιτικοί δε δρέπουν δάφνες διορατικότητας.  Περισσότερο λειτουργούν με ένα ένστικτο αυτοσυντήρησης, ενώ έχουν μια έφεση στο πως θα προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά στον αντίπαλό τους, με πρώτη προτεραιότητα τον εσωκομματικό.  Πρωταρχικό τους μέλημα να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα στα καφενεία (και στο διαδίκτυο).  Όσον αφορά τα θέματα που έχουν να διαχειριστούν, έχει ο Θεός, στην Ελλάδα ζούμε, όλο και κάτι θα γίνει την τελευταία στιγμή.

Ενώ λοιπόν όλος ο πλανήτης βούιζε ότι η συμφωνία του Οκτωβρίου ήταν μια απάτη, στην Ελλάδα ψάχναμε πρωθυπουργό να την υλοποιήσει.  Ξενυχτούσαμε επί μια εβδομάδα, παρέλυσε το κράτος, χάθηκε πολύτιμος χρόνος, για να φτιάξουμε κάτι που οι συνθήκες δε επιτρέπουν να λειτουργήσει.

Σήμερα φαίνεται πως με την αναμενόμενη καθυστέρηση που τους χαρακτηρίζει, οι πολιτικοί μας ανελήφθησαν ότι δεν υπάρχει ενεργή συμφωνία, ότι το PSI είναι στον αέρα, ότι η έβδομη δόση είναι Γολγοθάς.  Και εισήλθαμε επισήμως σε νέα πολιτική κρίση, έπειτα από την ουσιαστική παραίτηση του εξουθενωμένου αντιπροέδρου.

Γιατί με την αφέλεια που τους χαρακτηρίζει είχαν υπολογίσει ότι ο προϋπολογισμός θα έκλεινε κανονικά, οι τράπεζες θα υποχωρούσαν υπό το βάρος της διαπραγματευτικής δεινότητας του κ. Παπαδήμου , η Ε.Ε. θα έσπευδε πανικόβλητη να ενισχύσει με μερικά τρις τον EFSF και αμέσως μετά θα παραχωρούσε και ένα υπέρογκο δάνειο στην Ελλάδα με ευνοϊκούς όρους, για να μείνει στο ευρώ και να μην κινδυνεύσουν τα ευρωπαϊκά κεκτημένα.  Και μετά ξύπνησαν.

Ξύπνησαν σε μια πραγματικότητα ελαφρώς τροποποιημένη, αν και αρκετοί από εμάς (πλέον δεν είμαστε ούτε γραφικοί, ούτε μειοψηφία) τους είχαμε εγκαίρως προειδοποιήσει για μερικά απλά συμφραζόμενα γύρω από την περιβόητη συμφωνία.  Έτσι, παρά τις κυβερνητικές δοξασίες, στη πορεία αποδείχθηκε ότι:

Οι διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες δεν ήταν περίπατος, ότι οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν να κάνουν με το βιογραφικό του προσώπου αλλά με το υφιστάμενο status quo και είτε ήταν εκεί ο κ. Παπαδήμος, είτε ο κ. Ψαριανός, ελάχιστα πράγματα θα διέφεραν.
Η ελληνική πλευρά προσέκρουσε σε έναν τοίχο, σε μια νοοτροπία που από την αρχή της κρίσης ωθούσε την Ελλάδα στη μοναδική διαθέσιμη λύση, δηλαδή σε μια κλασσική αναδιάρθρωση του χρέους σε ποσοστό άνω του 80%, μια λύση που προσπάθησε ματαίως να αποφύγει.
Η ελληνική πλευρά αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι ούτε η ενεργοποίηση των ασφαλίστρων κινδύνου είναι μακριά, ούτε η κατάταξη στο D (default) από τους οίκους αξιολόγησης και δικαιολογημένα φοβάται μήπως αυτή η εξέλιξη σημάνει και την αποπομπή της από την ευρωζώνη.
Οι πονηροί Γερμανοί θέλοντας να κερδίσουν χρόνο και γνωρίζοντας από πρώτο χέρι (ο πολύπειρος Ράϊχενμπαχ) τα χάλια της οικονομίας , έθεσαν δύο συνθήκες που συναρτούσαν τη συμφωνία του Οκτωβρίου.  Η μία ήταν η μόχλευση του EFSF και η άλλη η εντός στόχων εκτέλεση του προϋπολογισμού.  Οι δικοί μας έπεσαν μέσα στην παγίδα, πιστεύοντας ότι ο εξαντλημένος κόσμος θα πλήρωνε τα χαράτσια αδιαμαρτύρητα.  Ξαφνικά η ελληνική πλευρά διαπιστώνει με τρόμο ότι, ούτε ο EFSF πρόκειται να μοχλευθεί, ούτε ο προϋπολογισμός να εκτελεστεί.  Συνεπώς ακόμα και αν καταφέρει να έρθει σε μια κατ αρχήν συμφωνία με τις τράπεζες ενεργοποιώντας τα δικαιώματα πλειοψηφίας (δηλαδή κινητοποιώντας  τις ελληνικές τράπεζες, να εξαναγκάσει τις ξένες να αποδεχθούν μια συμφωνία), αυτή θα μείνει μετέωρη, περιμένοντας τα απαιτούμενα χρήματα που δεν πρόκειται να έρθουν ποτέ (η συμφωνία ανταλλαγής προβλέπει καταβολή ρευστού στις τράπεζες, το οποίο υποτίθεται ότι θα δεσμευθεί από το νέο δάνειο).

Σήμερα λοιπόν διαβάζουμε στον Τύπο, που φανατικά υποστήριξε τον διορισμό της κυβέρνησης Παπαδήμου, ότι "ο Βενιζέλος αγωνιά για το PSI, ο Παπαδήμος είναι δυσαρεστημένος με τις επιδόσεις των υπουργών του (δηλαδή δεν τον αφήνουν να κάνει τον πρωθυπουργό ο άνθρωπος)" και έβγαλαν στο γυαλί και τον πρώην διευθυντή του συγκροτήματος Ψυχάρη να μας πει ως κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι "είμαστε σε πόλεμο" και ότι "αν δεν υπογράψουμε τη συμφωνία, θα βρεθούμε εκτός ευρώ».

Η αλήθεια είναι βέβαια άλλη.  Η Ευρώπη έχει τα δικά της σοβαρά προβλήματα και κανένας δεν ασχολείται με τον εξουθενωμένο αντιπρόεδρο και τον πικραμένο πρωθυπουργό. Το σύστημα όμως που επέβαλε τον κ. Παπαδήμο συνεχίζει να ζει στον μικρόκοσμό του και επαναλαμβάνει τους εκβιασμούς που έκαναν στον Σαμαρά και την προηγούμενη φορά, με τις επιστολές.

Κάποια στιγμή όμως θα καταλάβουν ότι τα πάντα είναι υπό αίρεση και ότι η ‘’επιτυχία’’ του Οκτωβρίου ήταν απλώς μια Γερμανική μπλόφα για να νιώσει ασφάλεια ο Σαρκοζύ. Και τότε θα παρακαλάνε να έρθει κάποιος να τους σώσει.

Κακοφωνίξ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Χριστόφορος Μίχου avatar
  Χριστόφορος Μίχου 14/12/2011 19:32:39

  Θα παρακαλάνε πολύ σύντομα θεωρώ, τον κ. Σαμαρά να κυβερνήσει κ’ εκείνοι ...όπου φύγει - φύγει!
  Εν τω μεταξύ θα έχουν διαλύσει τελείως τη χώρα, αφού τελικά δεν υπάρχει σε κανένα και πουθενά η Ελλάδα μέσα τους.

 2. Θέμις avatar
  Θέμις 14/12/2011 19:32:43

  Η πολιτική ηγεσία, ακόμη και οι ελάχιστοι που έχουν καλές προθέσεις και πελαγοδρομούν μπροστά στα νούμερα που είναι αμείλικτα, διακρίνονται από μία βασική έλλειψη. Δεν έχουν ιδέα πως είναι στην πράξη να συρρικνώνεται το εισόδημά σου, να πλησιάζει η ημερομηνία της δόσης του δανείου σου, να σου τηλεφωνεί εισπρακτική εταιρεία, να προσπαθείς να πληρώσεις το γραμμάτιό σου και να ζητάς παράταση στην επιταγή που έχεις εκδώσει. Αγνοούν τις πραγματικές συνθήκες που αντιμετωπίζει η πλειοψηφία των συμπολιτών μας και επιπλέον δεν είδε ποτέ κανείς τους πως λύνεται ένα απτό οικονομικό πρόβλημα. Και θα συνεχίσουν να ζουν στον κόσμο τους.

 3. Στρυμών avatar
  Στρυμών 14/12/2011 19:44:53

  Δυστυχώς έχουν τον ελληνικό λαό όπως τα πειραματόζωα στα κλουβιά του εργαστηρίου.
  Ποιος Παπαδήμου;Σήμερα έβαλα τα τσαράκια του να σκούζουν.
  Αυτός με το γλυκό προσωπάκι με τα γυαλάκια , πρωθυπουργός μιας αποτυχημένης κυβέρνησης 50 ατόμων , διορισμένος από τους ντόπιους και διεθνείς νταβατζήδες να μας κουνάει το δάχτυλο.
  Να βγάλουν εφεδρία σε υπουργού και βουλευτές , κόψουν τους μισθούς και τις διπλοθεσίες του και ύστερα να τολμήσουν να ζητήσουν θυσίες από τον ελληνικό λαό.
  Υπουργοί που άφησαν , πρώτη φορά στα χρονικά της σύγχρονης Ελλάδας , μαθητές και δασκάλους χωρίς βιβλία , και τολμούν να κάνουν σχέδια για τον τόπο και το τομάρι τους αντί να κρεμαστούν στο σύνταγμα.

 4. theo1611 avatar
  theo1611 14/12/2011 20:01:38

  Από τις επίσημες εκθέσεις της Commission και του IMF προκύπτει ότι το μεγάλο κατόρθωμα μεταξύ Σεπτεμβρίου 2009 και Οκτωβρίου 2011 είναι η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους ώστε να ελαχιστοποιηθεί η έκθεση των ξένων τραπεζών και να μεγιστοποιηθεί η έκθεση των ελληνικών τραπεζών και των λοιπών εγχωρίων πηγών (βλέπε ασφαλιστικά ταμεία).

  Συγχαρητήρια!!!

 5. Enzo avatar
  Enzo 14/12/2011 20:06:19

  IN GREECE WE DONT NEED SEX, CAUSE GOVERNMENT FUCK US EVRY DAY !!

  • daughter of mercy avatar
   daughter of mercy @ Enzo 15/12/2011 07:30:33

   In Iceland we have sex all the time because we fought for our freedom and we have the choice of our f…. partner! But hash do not tell anyone about it, let the Greeks keep sleeping and complaining!

 6. apostolis-kastoria avatar
  apostolis-kastoria 14/12/2011 21:02:58

  Για να μην ξεχνιόμαστε . Την κυβέρνηση Παπαδήμου στηρίζει και η ΝΔ . Έχει κι αυτή εκτός από τους υπουργούς της και τις ευθύνες της .

 7. sam530 avatar
  sam530 14/12/2011 21:11:50

  Δηλαδή κακοφωνίξ κυβερνούν όπως κυβερνούν από αφέλεια και επειδή τους
  έστησαν παγίδα οι ξένοι.
  Δέν μας έβαλαν σκόπιμα στο δντ ούτε στα ούκ έστιν αριθμός μνημόνια, ούτε
  βάζουν στόχους που ξέρουν ότι δεν μπορούν να πιάσουν για να έχουν δικαιολογία να παίρνουν μέτρα τέτοια που θα μας οδηγήσουν στην οριστική χρεοκοπία,
  με αποτέλεσμα ένα μεγάλο πωλητήριο πάνω από την πατρίδα.
  και ξέρεις πιο είναι το χειρότερο, δεν είναι όλοι ίδιοι, μερικοί είναι χειρότεροι.

 8. ΕΛΕΝΗ avatar
  ΕΛΕΝΗ 14/12/2011 21:21:00

  ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΡΥΜΩΝΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ Ο ΛΑΟΣ.

 9. k avatar
  k 14/12/2011 21:23:36

  ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ, ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ. ΟΠΩΣ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ. ΒΕΒΑΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΛΑΙΕΙ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ.

 10. Aris. A avatar
  Aris. A 14/12/2011 21:59:36

  Η εικόνα της πραγματικής οικονομίας είναι εφιαλτική.

  Τα 3/4 των εταιρειών στα αποτελέσματα οκταμήνου ζημιογόνες.

  Σε σχέση με το 2008 τα επαγγέλματα γύρω από την οικοδομή έχουν μια πτώση 60 με 70% στον τζίρο τους.

  Ηδη το τρόφιμο που είχε μείνει σχετικά ανέπαφο τρέχει με πτώση πάνω από 10%.

  Τα καθυστερούμενα δάνεια των τραπεζών πρέπει να έχουν πιάσει ταβάνι.

  Μετά τις 10 Νοεμβρίου τα πάντα έχουν παγώσει.

  Πλέον δεν θα υπάρχει ούτε φοροδιαφυγή.

  Πιστεύει κανείς ότι με τέτοια κατάσταση στην οικονομί μπορεί να επιτευχθεί οποισδήποτε στόχος;;

  Με την απαίτηση της Γερμανίας να ζούμε με αυτά που βγάζουμε πιστεύει κανείς ότι θα ξεχρεώσουμε με τα μαρουλάκια που θα βγάζουμε και τις ξαπλώστρες που θα νοικιάζουμε το καλοκαίρι;;

  Μεγάλες κατασκευστικές εταιρείες στη ουσία έχουν κυρήξει στάση πληρωμών και εκατοντάδες υπεργολάβοι και προμηθευτές είναι στον αέρα.

  Οταν η ανεργία θα θερίζει οι μισθοί θα είναι στο μισό πιστεύει κανείς ότι θα ενδιαφέρει κανέναν αν παραμείνουμε ή όχι στην ευρωζώνη;;

  Exουμε να περιμένουμε κάτι από το ευρώ και από την Ευρωπαική οικογένεια;;

 11. Ε. Μεταξάς avatar
  Ε. Μεταξάς 14/12/2011 22:01:47

  Ο κάθε τεχνοκράτης Παπαδήμιος, ο κάθε υπουργίσκος των Ελληνικών κομμάτων δεν είναι αφελής αλλά φιλάργυρος και αρχομανής. Συνεπώς ξέρουν ότι αυτοί μας κλέβουν και μας καταστρέφουν αλλά δεν τους νοιάζει, τα λεφτά τους να παίρνουν μούρη να πουλάνε και αγγλικούρες κοζανίτικες και την δουλειά να μην κάνουν. Κανονικοί Τσολάκογλου. Εκείνο που εντυπωσιάζει είναι γιατί οι Γερμανοί και το ΔΝΤ συνεχίζουν να δίνουν τις δόσεις αφού κανείς στόχος δεν επιτυγχάνεται, γιατί δήθεν δίνουν λεφτά?
  Είτε δεν δίνουν τίποτα και γι αυτό ο λαός πεινάει είτε θέλουν να κρατήσουν με τα δόντια αυτά τα ανδρείκελα στην εξουσία και τη βουλή όπως έχει.
  Παρατείνουν τη ζωή σε ένα ανθελληνικό πολιτικό σύστημα (ΠΑΣΟΚ_ΝΔ_ΛΑΟΣ κα) γιατί έτσι βάζουν όλη τη χώρα στο χέρι και την εξαφανίζουν.
  Αν βγουν και πουν τελείωσε το παραμύθι, χρεωκοπήσατε όλο αυτό το ξενόδουλο σύστημα θα καταρρεύσει και τότε η Ελλάδα ίσως αναγεννηθεί και αλλάξει πολιτικό προσανατολισμό.

 12. mikros fokion avatar
  mikros fokion 14/12/2011 22:20:26

  Αντι αλλης απαντησης αντιγραφω απο το μπλογκ μου (με την ευκαιρια να κανω και στην σχετικη γκριζα ή καταμαυρη διαφημιση):

  "Διαφωνώ κάθετα, οριζόντια, διαγώνια και κυκλικά. Η τιμωρία για όλους τους πολιτικούς που έχουν ευθύνη, διαχρονικά, για την εξόντωση της χώρας και των πολιτών είναι μία.


  Να τους πάρεις όλη την περιουσία, να απαγορεύσεις την βοήθεια από τρίτους καθώς και την έξοδο τους από την χώρα. Να είναι μόνοι, άστεγοι χωρίς δουλειά να ψάχνουν στα σκουπίδια για κανένα κομμάτι ξεραμένο ψωμί.


  Και θα έχουν το δικαίωμα να εργαστούν ως απλοί εργάτες με τον κατώτατο μισθό που θα τους δώσει ο εργοδότης που θα βρουν. Αν βρεθεί κανείς που θα ήθελε τέτοιους εργάτες.


  Αυτή είναι τιμωρία. Μόνο έτσι μπορεί (λέω μπορεί) να καταλάβουν τι έχουν κάνει. Και με την ευκαιρία ας τιμωρήσουμε με τον ίδιο τρόπο κάτι παπαγαλάκια που τους στηρίζουν παριστάνοντας τους δημοσιογράφους.


  Γιατί δεν είναι δημοσιογράφοι αλλά δημοσιοαντιγράφοι – δημοσιοπαπαγαλάκια"

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ mikros fokion 14/12/2011 23:22:08

   +1000

   επιγραμματικά, μα και τόσο τόσο απλά.

   Είναι δύσκολο όμως φίλε μου να αρχίσουν από τις τσέπες τους, τις τσέπες των αφεντικών τους και τις τσέπες των φίλων τους..... για αυτό ασχολούνται μόνο με τις τσέπες μας.

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ mikros fokion 14/12/2011 23:39:45

   !!!!!

 13. mikros fokion avatar
  mikros fokion 14/12/2011 22:31:19

  Το έγκλημα δεν ειναι μονο το οτι η συμφωνια του Οκτωβρη ηταν καταδικασμενη εξαρχης (αλλα φτιαξαμε κατι σαν κυβερνηση να υλοποιησει κατι ανυπαρκτο) αλλα και ολο το θεμα απο την αρχη του. απο την πρωτη στιγμη που μπηκαμε στο μνημονιο ηταν ξεκαθαρο οτι ΤΙΠΟΤΑ δεν θα πετυχαιναμε. δεν εβγαινε αυτο το πραγμα ακομα και αν ακολουθουσε κατα γραμμα τα παντα η κυβερνηση. ακομα και παιδακι δημοτικου το καταλαβαινε. βεβαια οσοι υποστηριζαν απο τοτε κατι τετοιο (οπως η αφεντια μου) ηταν το λιγοτερο ανθελληνες. το μονο στοχο που ειχε αυτη η ιστορια ηταν να κερδιθει χρονος μπας και σωθεί η ευρωπη και οι τραπεζες της και παραλληλα με την ευκαιρια να δημιουργηθουν οι συνθηκες του γενικου ξεπουληματος. απλα πραγματα. και για εμενα ειναι ενοχοι ολοι οι πολιτικοι μη εξαιρουμενους της αριστερας (λουφαξαν, ιδιαιτερα στην αρχη- τι στο διαολο τους ποτισε ολους ο Γιωργακης;).
  οσο για αυτους που συμμετεχουν ενεργα στο νεο σχημα του ΠΑΣΟΚ (δηλαδη κυβερνηση παπαδημου) ψηφιζοντας και στηριζοντας η ευθυνη ειναι πολλαπλασια, οσο και αν παριστανουν τον τσαμπουκα λαγο του γνωστου ανεκδοτου (λεμε και καμια μ...κια να περναει η ωρα)

 14. Φ. ΓΙΑΝΚΟΥΛΑΣ avatar
  Φ. ΓΙΑΝΚΟΥΛΑΣ 14/12/2011 23:53:51

  ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΤΙ........ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΛΕΩ ΓΙΩΡΓΟ.ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΕΞΗΓΟΥΣΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ ΑΥΤΟΣ ΠΑΛΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ.ΑΠΛΑ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΠΡΟΣ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ,Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΩΝΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε.ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΕΝΑ......Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ.ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΕΣΠΕΡΙΑ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ.ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, ΤΡΙΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΙΚΟΥΕΛ.ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΩΗΝ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΙΚ ΧΟΝΕΚΕΡ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΜΟΝΟ ΤΥΧΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ.ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΑΠΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ.....ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΩΘΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ , ΝΑ ΚΕΡΔΙΘΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.ΝΩΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ......ΜΥΑΛΟ ΥΠΕΡΤΕΡΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.......ΦΤΑΝΕΙ ΙΣΩΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΕΟ!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.