14/06/2009 14:01
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα εδώ πληρώνονται, τελικά…


_______________________________________________________________________________________________
Όσα σημαντικά αποκαλύπτονται στην προηγούμενη ανάρτηση προέρχονται από έγγραφα που όπως γράφει το ΕΘΝΟΣ κατέθεσε στους εφέτες-ανακριτές κ. Γεωργαντόπουλο και Nαυπλιώτη ο πρώην πρόεδρος του Eλεγκτικού Συνεδρίου Aναστάσιος Γκόνης, που υπήρξε για ένα δεκαήμερο πρόεδρος του OTE, επί κυβερνήσεως Κωνσταντίνου Mητσοτάκη. O κ. Γκόνης είχε κληθεί ως μάρτυρας στο πλαίσιο της ανάκρισης, που διενεργήθηκε από το Eφετείο της Aθήνας, για να διαπιστωθεί εάν είχε διαπραχθεί το κακούργημα της απιστίας από τα μέλη των διοικήσεων του OTE την περίοδο ‘94-'96.

Υπενθυμίζουμε ότι η εκείνη η ποινική δίωξη κατά της Ζήμενς και της Ιντρακόμ είχε ξεκινήσει από τον Γιώργο Ζορμπά και τελικά μπήκε κι αυτή στο αρχείο το 1998 επι κυβέρνησης Σημίτη. Η συνέχεια των - άδοξων για την Δικαιοσύνη - δικαστικών περιπετειών των ελληνικών τηλεπικοινωνιών γράφτηκε με την επόμενη ποινική δίωξη κατά Κόκκαλη και Ιντρακόμ του 2002, από τον τότε προϊστάμενο της εισαγγελίας πρωτοδικών κ. Δ. Παπαγγελόπουλο, υπόθεση η οποία ενταφιάσθηκε κι

αυτή επι κυβέρνησης Καραμανλή.

Για να γίνει όμως καλύτερα κατανοητή η υπόθεση εκείνη - η οποία οδηγεί κατευθείαν στην καρδιά των σημερινών «μαύρων ταμείων» διαβάστε τι έγραφε το «Αντί» στα τεύχη του 705 και 707 του 2000: Υπόγειες δικαστικές διαδρομές.

Για να καταλάβετε επίσης πως ο κ. Μητσοτάκης δημιούργησε τη μεγαλύτερη ... παρεξήγηση για τον ίδιο και την διαπλοκή διαβάστε κι αυτά:

Μια ξεχασμένη συνάντηση στο Τόκιο

Πως ο Μητσοτάκης δημιούργησε την μεγαλύτερη παρεξήγηση

ΣΧΟΛΙΑ

 1. O Ιθαγενής avatar
  O Ιθαγενής 14/06/2009 14:09:25

  Πέφτω από τα σύννεφα, δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν σχέσεις στοργής μεταξύ πολιτικών και επιχειρήσεων στη χώρα μας.Πιστεύω στην ανιδιοτέλεια και στο αίσθημα προσφοράς των Ελλήνων πολιτικών προς τη κοινωνία και την πατρίδα.
  Αν τώρα στοιχίσει η φροντίδα κάτι παραπάνω τι να κάνουμε; ο καθένας πληρώνει τις επιλογές στις αγορές....

  ΥΓ

  αλήθεια σε παλαιότερες αναρτήσεις σου μίλαγες για "μικρό κόμμα" που είχε ....Γερμανική υποστήριξη.
  Πέρα από την ποινική αθωότητα των 2 μεγάλων, υπάρχει και μικρός αθώος;;;;

 2. Chaniotis avatar
  Chaniotis 14/06/2009 15:01:07

  Όσο ζει ο βρυκόλακας μην περιμένετε να δει καλό η Ελλάδα...

 3. Antilogos avatar
  Antilogos 14/06/2009 15:57:23

  Δηλαδή, η Eπιτροπή Προμηθειών του OTE (επιλεγμένη από τη διορισμένη επί κυβερνήσεως Mητσοτάκη διοίκηση του OTE) "πίεζε" ποιόν ακριβώς; Τον Μητσοτάκη, τους υπουργούς του, τον Πάπα; Αφού μας λέτε ότι ο Μητσοτάκης ήταν στο κόλπο, άρα όλη η κυβέρνηση αλλά και οι διορισμένοι υπηρεσιακοί παράγοντες, τι πιέσεις και σε ποιόν έπρεπε να γίνουν; Από ποιόν εξαρτάτο η προμήθεια; Γιατί δεν την έδιναν στη στιγμή, αφού αυτό μας λέτε ότι ήθελαν και αυτοί έγραφαν σημειώματα και υπομνήματα; Μήπως τελικά το παραμύθι του κακού λύκου και της κοκκινοσκουφίτσας είναι πολύ απλό για να το σερβίρετε;

 4. Factorx avatar
  Factorx 14/06/2009 16:01:15

  @Antilogos: διάβασε το προηγούμενο. Τον ΟΤΕ πίεζε, αγαπητέ. Εκ μέρους ποίου ομως; Αυτό ειναι το σωστό ερώτημα

 5. Antilogos avatar
  Antilogos 14/06/2009 16:24:31

  H Eπιτροπή Προμηθειών του OTE (επιλεγμένη από τη διορισμένη επί κυβερνήσεως Mητσοτάκη διοίκηση του OTE) “πίεζε” τον ΟΤΕ; Δηλαδή ποιόν, τους εργαζόμενους; Ή την διορισμένη επί κυβερνήσεως Mητσοτάκη διοίκηση του OTE; Χρειαζόταν πίεση αυτή;

 6. Istorikos avatar
  Istorikos 14/06/2009 16:25:08

  Ο Βρυκόλακας δεν μπρόκαμε τότε να κλείσει τις δουλειές που δρομολόγησε στη ΔΕΗ και στον ΟΤΕ . Υπήρχαν υγιείς αντιστάσεις στον συνδικαλισμό και σε πνευματικούς ανθρώπους. Θυμηθείτε τη παραίτηση του Θεμιστοκλή Ξανθόπουλου από τη ΔΕΗ με το ανεπανάληπτο: Εγώ δεν βάζω το κεφάλι μου στο ντορβά!
  Ότι λοιπόν δρομολόγησε η ΝΔ το 1990-93 και δεν πρόλαβε να υλοποιήσει, το συνέχισε το ΠΑΣΟΚ επί Σημίτη μέχρι το 2004 και στη συνέχεια η ΝΔ του καταλληλότερου χρησιμοποίησε τους ίδιους μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ για τη συνέχιση της λεηλασίας του κοσμάκι, παρά την αντίδραση ολίγων εντίμων όπως ο Παλαιοκρασάς που υπέδειξε τους υπερκομματικούς νταβατζήδες του έλληνα
  http://www.paron.gr/v3/new.php?id=7920&colid=37&catid=34&dt=2008-07-13&search=%CC%E9%E6%DC%ED
  Έτσι φτάσαμε στα σημερινά λαμόγια - Καθηγητές της διαφθοράς και ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ να επιλέγονται από τη Ν.Δ.(βλέπε Ελένη Λουρή της ΤτΕ- Ν. Χατζηαργυρίου στη ΔΕΗ)να ελέγχουν κρίσιμους τομείς της οικονομίας και να συνεχίζουν ανενόχλητοι τη λεηλασία του έλληνα.

 7. Commissioner avatar
  Commissioner 14/06/2009 16:44:23

  Δείτε και τη νέα καταδίκη της Ελλάδας από το ΔΕΚ για τις συνεχιζόμενες κλεψές στη ΔΕΗ μεταξύ 2003-2005. Ο δρόμος άνοιξε από τον Τσουκάτο με Νέζη - Μυτιληναίο από το 2000. Συνεχίζεται με άλλους γνωστούς νταβατζήδες, ρωτήστε τον Νίκο Χατζηαργυρίου.
  Σημειωτέον, η είδηση αποσιωπήθηκε από τον Ελληνικό Τύπο,
  γιατί αποδεικνύει τη σύμπραξη ΠΑΣΟΚ- ΝΔ στη κλεψιά
  http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:62007J0250:EN:HTML

 8. babis lazarou avatar
  babis lazarou 14/06/2009 20:24:56

  ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΘΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΟΚΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΝΤΡΑΚΟΜ.ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Η ΔΟΜΗ ΕΙΝΑΙ.ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΡΑΠΟΒΟΛΟ ΒΛΕΜΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ! ΜΠΙΖΝΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ,ΒΟΥΛΕΥΜΑΤΑ,ΑΠΑΛΑΓΕΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥ ΜΟΥ Ε ΜΟΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΚΟ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΔΙΚΑΣΤΗ ΣΙΩΠΑ . ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΡΟΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ Η ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ . ΟΠΩΣ Η ΝΙΚΗ .

 9. babis lazarou avatar
  babis lazarou 14/06/2009 20:26:15

  ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΘΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΟΚΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΝΤΡΑΚΟΜ.ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Η ΔΟΜΗ ΕΙΝΑΙ;ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΡΑΠΟΒΟΛΟ ΒΛΕΜΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ! ΜΠΙΖΝΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ,ΒΟΥΛΕΥΜΑΤΑ,ΑΠΑΛΑΓΕΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥ ΜΟΥ Ε ΜΟΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΚΟ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΔΙΚΑΣΤΗ ΣΙΩΠΑ . ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΡΟΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ Η ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ . ΟΠΩΣ Η ΝΙΚΗ .

 10. A.Apostolou avatar
  A.Apostolou 14/06/2009 21:25:06

  Η Αγία Οικογένεια είναι πραγματικά χωμένη σε όλες τις βρωμιές που ταλαιπωρούν το τόπο.
  Έτσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Μυτιλιναίο έβαλαν τους Τούρκους στα νησιά, οι Τούρκοι συντηρούν τις Μηχανές της ΔΕΗ, μπράβο τους...
  Υλοποιούν έτσιτο μακρόπνοο σχεδιασμό, τα ελληνικά νησιά να γίνουν υποπόδιο της Τουρκίας.
  Για όλα βέβαια φταίει η Διοίκηση της ΔΕΗ που σκοπίμως αφήνει ανεκπαίδευτους τους τεχνίτες της ΔΕΗ στις νέες Μηχανές....


  Zorlu Enerji Elektrik Uretim A.S. Signs a Business Deal with Public Power Corporation-PPC
  Thursday, 29 Jun 2006
  Zorlu Enerji Elektrik Uretim A.S. announced that a business deal was signed with Public Power Corporation-PPC, a Greek public electric corporation. The business deal authorized the Company to provide service to gas turbines in Crete for a period of five years

  http://www.zorlu.com.tr/en/grup/ene_om.asp


  The first Turkish operation and maintenance company in the energy industry
  Zorlu O&M was founded in 2000 to provide operation and maintenance services for Zorlu Energy and other energy companies. Zorlu O&M is the first national operation and maintenance company in the Turkish energy sector.

  Zorlu O&M renders service in the following fields:

  Complete plant maintenance
  Plant operation
  Complete turbine replacement
  Replacement of hot part modules
  Repair of compressor steering fin
  Maintenance of control systems and software development
  Performance and efficiency increasing repairs
  Holding the ISO 9001:2000, ISO 14001:1996 and OHSAS 18001:1999 Quality Assurance Systems Certificates, Zorlu O&M focuses on providing timely services with a customer-oriented service approach, applying the latest technology through a well-trained and experienced maintenance workforce.

  Zorlu O&M has cooperation agreements with General Electric, Chromalloy and Turkish Airlines, and provides operation and maintenance services in Turkey for Zorlu Energy’s power plants, as well as Nuh Energy, Bosen Energy and Yıldız MDF; internationally, it provides services for the power plants of the Public Power Corporation in Greece and Alghanim International General Trading & Contracting Co. in Kuwait.

  Operation and maintenance services to Zorlu Energy’s projects in Israel and Pakistan, construction of which is still under way, will also be rendered by Zorlu O&M.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.