12/04/2009 16:37
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα είναι πλέον πιθανά

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Orestios avatar
  Orestios 12/04/2009 16:53:41

  'Αντε, μπας και ανέβει το GAP στην εξουσία.

 2. donaE avatar
  donaE 12/04/2009 17:36:21

  Αρα δεν μιλαμε πια ουτε για εξεγερση ουτε για επανασταση ουτε για κινημα.Προκειται για κατι αλλο,ομαδικο,νεο που χρειαζεται ειδικη ερμηνεια.

 3. ΡΩΣΣΙΑ avatar
  ΡΩΣΣΙΑ 12/04/2009 17:46:19

  ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟΝ - "ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΟΣΟΒΑΡΟΥΣ, ΑΛΒΑΝΟΥΣ....κλπ", τι κανουν οι Ελληνικες Υπηρεσιες Πληροφοριων?

 4. Orestios avatar
  Orestios 12/04/2009 17:46:56

  Πολύ αργά. Για την 10η Μαΐου κάτι λέγεται.

 5. Μποτίλια στο πέλαγος avatar
  Μποτίλια στο πέλαγος 12/04/2009 18:13:16

  Σενάρια για το επόμενο επεισόδιο της σειράς υπάρχουν περισσότερα. Σαν μανιώδης τηλεθεατής και έχοντας σταματήσει εδώ και δεκαετίες να πηγαίνω στον κινητογράφο, γιατί μόνιμα η κυρία που καθόταν πίσω είχε μαντέψει και εξηγούσε το φινάλε της ταινίας στον συνοδό της, ήδη ενώ προβάλονταν τα επίκαιρα, εικάζω τα εξής:
  1. Η παραγωγή αφορούσε αρχικά δήθεν κάποια γκραν γκινιόλ ατμόσφαιρα. Για μια φορά ακόμη θα δούμε όμως τη γνωστή σαπουνόπερα, των παραταϊσμένων χορτασμένων και το "κράτος" σε κατάσταση επιφυλακής.
  2. Ο βρικόλακας θα φοράει μασέλα, καθότι στην ουσία πρόκειται για ξεπεσμένο, υπέργειρο κομπάρσο σε ταινίες κατασκοπίας.
  3. Ο τοματοπολτός δεν θα παραγγελθεί σε μπουκάλες, αλλά σε βαρέλια. Για να κατανοούμε σιγά-σιγά ότι το Ιράκ δεν βρίσκεται σε άλλη ήπειρο.
  4. Οι καραμπόλες θα καταλήξουν σε κραχ.
  5. Στον Γκουζγκούνη θα φορέσουν περούκα αλλά Καρλ Μαρξ, από τη στιγμή που προσλήφθηκε να γράφει τις προκυρήξεις της "σέχτας".
  6. Ο Μπάρκουλης θα αναλάβει το ρόλο του Αντώναρου. Ο δεύτερος από το πολύ γιαούρτι που μάζεψε αναλαμβάνει το ρόλο του Λευκού Καβαλάρη.
  7. Κάποια ξένη πρεσβεία αποποιείται με εμμονή το ρόλο του σκηνοθέτη. Όλο το τμήμα της για τα κινούμενα σχέδια ασχολείται πλέον με τα κινούμενα ανδράποδα σε σχέδια αποσταθεροποίησης.
  8. Όσο αφορά τον κρότο των πυροβολισμών, κάποιοι φρόντισαν το βασικό μενού σημαντικού τμήματος του λαού, να αποτελείται από φασολάδα.
  9. Ενώ ο πρωθυπουργός σε φάση πανικού παίρνει καθαρτικό σοκολατάκι, οι μάζες συγκεντρωμένες εξω από το Μαξίμου φωνάζουν "το Πασόκ μπορεί".
  10. Όλες οι σκηνές βίας θα είναι τσόντες από τις ειδήσεις τις προηγούμενης εβδομάδας.
  11. Το έργο θα είναι ακατάλληλο για ενηλίκους. Ακόμη και αρκετοί θεατές από παιδικούς σταθμούς θα καταγγείλουν ότι βαρέθηκαν να προβάλλονται τα ίδια και τα ίδια.
  12. Στη μοναδική σκηνή με ερωτικό σασπένς θύμα του βιασμού θα είναι η νοημοσύνη μας.
  Και μια συμβουλή: Αποφείγεται να καθήσετε δίπλα σε κάποιον ονόματι Αλογοσκούφης. Στο διάλειμμα θα ψάχνετε μάταια για στραγάλια στην τσέπη σας.

 6. Saloniciano avatar
  Saloniciano 12/04/2009 18:15:22

  "Ιερός" βράχος τής Ακροπόλεως;

  Γιατί "ιερός" βρε παιδιά;

  Μάλλον επειδή εκεί αποθήκευαν οι αρχαίοι Αθηναίοι το πλιάτσικο από τις επιδρομές τους στις φόρου υποτελείς "συμμάχους" τους.

  Και μετά, το 10% τού συνολικού πληθυσμού αποφάσιζε με "δημοκρατικές" διαδικασίες τι θα κάνει τα λεφτά.

  Τώρα κατάλαβα γιατί είναι "ιερός" ο βράχος τής Ακροπόλεως... Αυτά δεν είναι τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ διαχρονικά ιδανικά; Πώς μια ελίτ να συσσωρεύει τον πλούτο του κόσμου τον οποίο έχει αποσπάσει με τη βία (που θα έλεγε και ο Αλαβάνος);

 7. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 12/04/2009 18:28:46

  Αυτό που φοβάμαι εγώ περισσότερο είναι ότι με τα οικονομικά, πολιτικά, ηθικά, εκλογικά και δεν ξέρω πια άλλα αδιέξοδα, οποιαδήποτε τρέλα μπορεί να γίνει αποδεκτή, ή να θεωρηθεί "μία από τις λύσεις"

 8. Le canard avatar
  Le canard 12/04/2009 18:35:35

  Μην βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Σε περίοδο οικονομικής κρίσης, κυβερνητικού κενού, κενού δημόσιας ασφάλειας και μεγάλων κοινωνικών προβλημάτων, είναι απολύτως φυσικό να υπάρχουν κοινωνικές εκρήξεις. Σήμερα πια, και με δεδομένο ότι κάποιες μορφές βίας (λαϊτ) έχουν περάσει στο υποσηνείδητο ειδικά της νεολαίας, οι ταραχές και τα βίαια επεισόδια είναι στην ημερήσια διάταξη διεθνώς. Σε αυτό το πλαίσιο, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι κύκλοι, εντός και εκτός της Ελλάδας, θα μπουν στο χορό ενδεχόμενων επεισοδίων και θα κοιτάξουν να επωφεληθούν αππο αυτά. Προσωπικώς, θα ήθελα να καρπωθεί την οποιαδήποτε κοινωνική δυσαρέσκεια ο Συν και να κουλουντάρει προς όφελός του τις όποιες ακραίες εκδηλώσεις. Προτιμώ να ελέγχει τα πράγματα ένα ελληνικό πολιτικό κόμμα, παρά διάφορα παρακρατικά κέντρα εξουσίας. Για να το κάνει αυτό όμως, χρειάζεται πολιτική πρόταση. Και κυρίως να πείσει ότι αποτελεί εναλλακτική πολιτική λύση. Δεν πείθει όμως, ούτε ότι μπορεί να γίνει πολιτική, ούτε πολύ περισσότερο κυβερνητική (με ΠΑΣΟΚ) λύση. Ασε που δεν θέλουν κυβέρνηση. Και όσοι θέλουν, απλά σιγά σιγά θα περάσουν στο ΠΑΣΟΚ.

 9. τρια πουλακια καθονταν avatar
  τρια πουλακια καθονταν 12/04/2009 18:38:16

  ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗς ΠΑΝΕΛΑΛΔΙΚΗς ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

  "Το θέμα του Δεκέμβρη. Όπως και όλοι εσείς, έτσι κι εγώ, σε μια πρωτοφανή για τη μεταπολίτευση συμμαχία του συστήματος, που εκφράστηκε από τη σύγκλιση της Ν.Δ. με άλλα δύο κόμματα, σε μια μεγάλη πρωτοφανή επίθεση που δέχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ σταθήκαμε στο ύψος μας. Και, αντί να γίνουμε εισαγγελείς, γίναμε φορείς στήριξης των αιτημάτων αμφισβήτησης και της νέας Ελλάδας που ζητάει η νεολαία.

  Είμαστε περήφανοι για τη στάση μας. Δεν έχουμε να ζητήσουμε συγνώμη από κανέναν. Και δεν δεχόμαστε εμείς τις κατηγορίες σε σχέση με τη βία....."

  "Όμως έχουμε άλλο πρόβλημα με τον Δεκέμβρη. Έχουμε άλλο πρόβλημα. Κι αυτό είναι ότι δεν μας καλύπτει η συνέχεια του Δεκέμβρη. Η σιωπή των πολλών, η προσφυγή λίγων σε ενέργειες τυφλής βίας, Ότι τον Δεκέμβρη τον διαδέχτηκε, καταφέρανε ένα κλίμα φόβου, αντί για ένα κλίμα ελπίδας. Γι αυτό πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να επανεργοποιήσουμε τη νεολαία και να συμβάλουμε στο να συμμετέχει, με το δικό της τρόπο, σε ένα πλαίσιο πολιτικής αλλαγής και πολιτικής ανασυγκρότησης της χώρας. Και να κάνουμε καθαρό ότι για μας δεν ισχύει ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Ότι για μας, που θέλουμε την ελευθερία και τη δικαιοσύνη, δεν ισχύουν σε συνθήκες κοινοβουλευτισμού, άδικα και ανελεύθερα μέτρα. Να πούμε ότι για μας αντιεξουσιασμός δεν σημαίνει να είσαι καθρέφτης των μεθόδων της εξουσίας, δηλαδή να κρατάς, να έχει τη δύναμη μέσα στο σκοτάδι ή όταν ο άλλος είναι αφηρημένος, να επιβάλεις το δικό σου νόμο…. Και κατανοούμε ότι αυτή τη βία περιμένει και θέλει να αξιοποιήσει η εξουσία, η οποία έχει δυνατότητες συγκρότησης μηχανισμών αποδόμησης όλου του κινήματος."

 10. Aris lalidis avatar
  Aris lalidis 12/04/2009 18:42:41

  Saloniciano ΕΙΠΑΜΕ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΝΑ "ΒΟΥΤΑΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ" ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΛΗΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ.
  ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗ ΒΟΥΤΗΞΕΙΣ.ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΤΟΣΕΣ ΨΕΥΤΟΜΑΡΞΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΤΟΥ Κ--ΟΥ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΘΕΣΣΑΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΟΝΙΚΙΟΤΙΚΟ ΚΟΜΠΛΕΞ-ΛΑΛΑΚΙΑ-ΤΟΠΙΚΙΣΜΟ.

 11. Orestios avatar
  Orestios 12/04/2009 18:49:24

  @ Saloniciano
  Σωστά είπες για τα Χρήματα της Αθηναϊκής Συμμαχίας, που μεταφέρθηκαν από τη Δήλο στην Αθήνα εντός του Παρθενώνα. Και δυστυχώς υπάρχουν πολλοί "ανώνυμοι" σαχλαμάρες με τόνους βλακείας που μας την επιδεικνύουν κάθε φορά.
  Όμως το θέμα του πόστ είναι άλλο και επ'αυτού τι έχεις να πεις?

 12. t avatar
  t 12/04/2009 18:53:23

  Μολδαβία.

  Organizers of the demonstration, which started peacefully, used social messaging network Twitter to spread information about the protests.

 13. osaperas avatar
  osaperas 12/04/2009 19:34:16

  Εάν δεν μπορεί το κράτος μας να αντιμετωπίσει μία προβοκάτσια αναμενόμενη όπου ξέρουμε με το νι και με το σίγμα τι θα κάνει ο καθένας τους, τοτε πρέπει να ...παραδώσουμε τα κλειδιά

 14. Προβοκατωρ. avatar
  Προβοκατωρ. 12/04/2009 19:56:57

  Μπααα!
  Ισχυει δυστυχως,το "δειλοι, μοιραιοι..."

 15. babis lazarou avatar
  babis lazarou 12/04/2009 20:07:29

  ΩΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ saloniciano ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΣ ΣΗΜΕΡΑ? ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ ΞΕΡΑΣΕΤΑ ΟΛΑ.ΑΜ ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΗ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΗ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ? ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΒΡΑΧΟ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΖΕΥΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΙΡΑΚΙΝΟΥΣ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟΥΛΙ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ?)ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΑΝΕ ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΚΤΙΖΑΝΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΙ ΜΕ ΚΛΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ!ΕΓΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΓΟΥΛΙΤΣΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΡΥΒΑΝΕ ΣΤΟ ΒΡΑΧΟ. ΧΑΘΗΚΕ ΤΟΣΟΣ ΚΑΜΠΟΣ? ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΓΓΑ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ.

 16. Orestios avatar
  Orestios 12/04/2009 20:15:38

  @ 19
  Κατ'αναλογία τα χρήματα του Ισραήλ ήταν στον ναό του Σολομώντα.

 17. Aris lalidis avatar
  Aris lalidis 12/04/2009 20:22:22

  Orestie ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ.ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΔΥΟ ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΕΣ.

 18. Orestios avatar
  Orestios 12/04/2009 20:40:29

  @ 21
  Η ανάφορά γίνεται για τον 2ο Παρθενώνα ή εκατόμπεδο και όχι για τον τωρινό που χτίστηκε αργότερα. Σάφως και τα χρήματα του ταμείου της Δήλου δεν βρισκόταν στον 3ο Παρθενώνα, αν θες να γίνει διάκριση.

 19. Aris lalidis avatar
  Aris lalidis 12/04/2009 21:09:18

  @22
  ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ;
  ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ "ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ" ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΣΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,ΤΗΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ.(ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟ αν δεν κανω λαθος.Καθε διορθωση δεκτη.)

 20. Orestios avatar
  Orestios 12/04/2009 21:14:58

  @23
  Το θέμα του ποστ είναι άλλο όμως.

 21. οκτώ avatar
  οκτώ 12/04/2009 21:28:23

  Είχε ωραία μέρα σήμερα και είπα να ανέβω στην Ακρόπολη.
  - 12 ευρώ η είσοδος, μου λένε.
  - Πληρώνουν και οι Ελληνες ; ρωτάω
  - Ναι, όλοι πληρώνουν, μόνο τις Κυριακές του χειμώνα είναι ελευθέρας για τους Ελληνες
  - Κάτι μουρμούρισα για τα πολυέξοδα εγκαίνια του νέου Μουσείου ενώ ο υπάλληλος μου έλεγε ότι επί Μελίνας έμπαινες όλο τον χρόνο με την αστυνομική ταυτότητα, και έφυγα.

  Και αναρωτιέμαι, μπορεί να είναι νόμιμο αλλά είναι ηθικό να πληρώνεις 12 ευρώ για να επισκέπτεσαι τo σημαντικότερο μνημείο του αρχαίου πολιτισμού μας ;

 22. Aris lalidis avatar
  Aris lalidis 12/04/2009 21:35:15

  @24
  ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ Saloniciano

 23. Orestios avatar
  Orestios 12/04/2009 21:37:44

  @28
  Του την έχω κάνει ήδη. Αλλά εσύ τσιμπάς ακόμα.

 24. Νικόλας avatar
  Νικόλας 12/04/2009 23:00:42

  Μην τρελαθούμε τώρα! Οι πολύχρωμες επαναστάσεις επιστρατεύονται σε ανυπάκουες χώρες που είναι εκτός της δυτικής σφαίρας επιρροής. Συνήθως μάλιστα γίνονται μετά από εκλογές που κερδίζει η κυβέρνηση.
  Δηλαδή τι θα γίνει τώρα; Θα ρίξουν οι Αμερικάνοι τον Κωστάκη αφού κερδίσει τις εκλογές;

  Έλεος!!!!!!!!!!!!!!!

 25. Orestios avatar
  Orestios 12/04/2009 23:46:13

  Μα ποιός σου είπε ότι το GAP θέλει εκλογές? Θα του άρεσε να τον αναδείξουν πρωθυπουργό φίλοι και μέλη. Ίσως και να του ανατεθεί η πρωθυπουργία αφού ο καταραμένος Καραμανλής δεν πέφτει.

 26. μπουγατσα με κρεμα avatar
  μπουγατσα με κρεμα 12/04/2009 23:57:02

  Orestios,
  Γιατι δεν λες στον φιλο σου τον Φακτορα,να σου δωσει χωρο για να γραψεις επιτελους το πονημα της ζωης σου.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΝ GAP΅Εκει θα τα γραψεις ολα και θα ξεχαρμανιασεις μια κι εξω.

 27. Orestios avatar
  Orestios 13/04/2009 00:17:26

  Φάε την μπουγάτσα σου εσύ, που έβγαλες συμπέρασμα κιόλας. Το GAP μου είναι συμπαθητικό, μέχρι εκεί. Τα υπόλοιπα έχουν να κάνουν με πολιτικές πρακτικές του GAP.

 28. ο νοών...νοείτω avatar
  ο νοών...νοείτω 13/04/2009 15:12:52

  Ο λόγος που εκφέρεται από τον κάθε έναν, μπορεί να είναι προϊόν μόρφωσης γνώσης και εμπειριών μετά καλλιέργειας αυτών, μπορεί όμως κάλλιστα να είναι και άνευ αυτών ή/και αυτής, ενώ στην "σύγχρονη" εποχή αναδεικνύεται και ως προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας. Ενίοτε δε, όταν συνοδεύεται και από ελλειπή ή μονοσήμαντη μελέτη της Ιστορίας, έχει σαν αποτέλεσμα την "μπουρδολογία".
  Στα πλαίσια δε του ελεύθερου βήματος που σε όλους μας έδωσε το διαδίκτυο, αποκτήσαμε ξαφνικά το δικαίωμα να απευθυνόμαστε στους πάντες, τοποθετούμενοι επί παντός επιστητού, ειτέ το γνωρίζουμε είτε όχι, με μεγάλη ευκολία δε χαρακτηρίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις με αφορισμούς και κατά το δοκούν.
  Και ενώ η πληροφορία ταυτόχρονα έγινε άπλετα προσβάσιμη, κάποιοι επιλέγουν την ευκολία του φιλτραρίσματός της, μόνο, μέσα από το φτωχό τους το μυαλό.
  Καλώς ήλθαμε στον αιώνα της σύγχυσης.
  Καλά ξεμπερδέματα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.