03/09/2008 14:13
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα για μια υπογραφή γίνονται

Το «πράσινο φως» για υλοποίηση σχεδίου ιδιωτικοποίησης των περιφερειακών αεροδρομίων, με είσοδο ιδιωτών, που θα συμπληρώσουν τις υποδομές και θα ασκούν τη διοίκηση, άναψε η διυπουργική επιτροπή αποκρατικοποιήσεων. Μετά τον ορισμό συμβούλου του Δημοσίου, θα ακολουθήσει η αξιολόγηση των 10 μεγαλύτερων αεροδρομίων και θα αναζητηθούν επενδυτές. Στη συνέχεια, θα συσταθούν «Α.Ε.», με πλειοψηφία Δημοσίου, αλλά τη διοίκηση θα ασκούν οι ιδιώτες, όπως και στο «Ελ. Βενιζέλος», που θα μετοχοποιηθεί το 2009.

Αμφιβάλει πλέον κανείς για ποιο λόγο Ντερμπεντέρηδες, Θεμομάκηδες και Σάρες Μάρες σκίζονται για την σωτηρία αυτής της ανύπαρκτης κυβερνήσεως;

Χρειάζονται μόνο την «υπογραφή» της. Αφού πέρασε το Ασφαλιστικό και την Φορολογική Μεταρρύθμιση, ιδιωτικοποίησε τα λιμάνια και έδωσε κι από πάνω ένα καλό μπόνους στις τράπεζες με τα ομόλογα, πρέπει τώρα να υλοποιηθούν και τα υπόλοιπα.

Και θυμηθείτε το: Εκχωρεί έτσι εύκολα κανείς την υπογραφή του;

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.