Έχουν αποδείξεις για τα περί χρηματισμού οι Ανεξάρτητοι Έλληνες;
26/11/2014 08:03
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έχουν αποδείξεις για τα περί χρηματισμού οι Ανεξάρτητοι Έλληνες;

Tι να πει κανείς για Τσίπρα και Καμμένο που χρησιμοποιούν τέτοιες πρακτικές.

Οι αθλιότητες των Ανεξάρτητων Ελλήνων συνεχίζονται. Όπως και η σφαγή που επικρατεί στο κόμμα αφού ο ένας βουλευτής καταγγέλλει τον άλλο ότι «τα πήρε».

Από εκεί που τέλειωσαν τα συνεταιράκια τους στον ΣΥΡΙΖΑ, τότε που ο Σκουρλέτης είχε μιλήσει για χρηματισμό βουλευτών για να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο Πάνος Καμμένος αυτή τη φορά πήγε στο κανάλι SBC και κατήγγειλε ότι του είπε βουλευτής των ΑΝΕΛ ότι του έδωσαν 3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσει για την... άλλη πλευρά εννοώντας για Πρόεδρο.

Όταν ρωτήθηκε να δώσει περισσότερα στοιχεία, ωστόσο, τόνισε ότι ο ίδιος δεν θέλει να κατονομάσει τον βουλευτή που του εξομολογήθηκε την απόπειρα δωροδοκίας.

Είπε ότι δεν μπορεί να αποδείξει την απόπειρα χρηματισμού που έγινε πριν από 2-3 μήνες, σε διαφορετική περίπτωση θα είχε κινήσει τις σχετικές διαδικασίες.

“Υπάρχει βουλευτής στους ΑΝΕΛ που μου ομολόγησε ότι του προσφέρθηκαν 3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσει για την άλλη πλευρά”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: “Μας το είπε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, αντιστάθηκε και είπε όχι. Δεν σας κρύβω ότι προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπο να εγκλωβίσουμε αυτόν που τα πρόσφερε”.

Όμως, η κωμωδία συνεχίστηκε σε άλλο κανάλι με πρωταγωνίστρια κάποια βουλευτίνα… Ξουλίδου των ΑΝΕΛ. Προφανώς συνεννοημένη με τον… μεγάλο αρχηγό της πήγε στο Blue Sky και κατήγγειλε ότι γαλάζιο στέλεχος την πλησίασε: «Γαλάζιο στέλεχος μου πρότεινε χρηματικό ποσό για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας» τόνισε προσθέτοντας ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία με το συγκεκριμένο στέλεχος της ΝΔ της έγινε πρόταση με την οποία θα «έλυνε το οικονομικό της πρόβλημα».

«Ο συγκεκριμένος μου ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι τα ποσά για αυτές τις περιπτώσεις φτάνουν τα 2 με 3 εκατομμύρια» επισήμανε η Σταυρούλα Ξουλίδου για να ρίξει ακόμη μια βόμβα. Η βουλευτής των ΑΝΕΛ ανέφερε ότι το συγκεκριμένο στέλεχος την ενημέρωσε πως ο Παναγιώτης Μελάς έχει «δωροδοκηθεί» για την εκλογή του Προέδρου. Λίγα λεπτά αργότερα παρενέβη στην εκπομπή του Ακη Παυλόπουλου, ο Παναγιώτης Μελάς, ο οποίος, μαινόμενος, τόνισε «Αυτές οι αισχρότητες, αυτά τα ψέματα, αυτές οι κακοήθειες. Λέω λοιπόν στην κα. Ξουλίδου, ή θα μου πει το όνομα να του κάνω μήνυση, ή θα κάνω μήνυση στην ίδια», δήλωσε σε έντονο ύφος στην τηλεφωνική του παρέμβαση στην τηλεοπτική εκπομπή «Παρεμβάσεις». «Ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος που είπε αυτή την κακοήθεια για εμένα; Ποιος είναι;» ρώτησε ο κ. Μελάς με την Σταυρούλα Ξουλίδου να του απαντάει «Στον αέρα δεν μπορώ να σας πω».

Τις καταγγελίες της κας Ξουλίδου επιβεβαίωσε στην ίδια εκπομπή ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος.

«Η κυρία Ξουλίδου εδώ και καιρό με είχε προειδοποιήσει ότι υπάρχει μία τέτοιου είδους προσφορά» ανέφερε ο Πάνος Καμμένος σημειώνοντας ότι την συμβούλεψε να δεχθεί για να παγιδέψουν τον μεσάζοντα.

«Της είπα να αποδεχτεί την πρόταση ώστε να μπορέσουμε να τεκμηριώσουμε αυτό που συμβαίνει, δηλαδή ότι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι προσφέρουν χρήματα για να γίνουν αποστασίες από την μεριά των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Πράγματι κάναμε όλες τις ενέργειες αυτές ώστε να της κλείσει ραντεβού στο γραφείο της κ. Ξουλίδου. Ο συγκεκριμένος κύριος ανέβαλε δυο φορές το ραντεβού. Εμείς βεβαίως θα είχαμε ειδοποιήσει το τμήμα εκβιαστών της Ασφάλειας, προκειμένου να υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος για να καταλήξει «οφείλει η δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα».

Με λίγα λόγια, σύμφωνα με τον Καμμένο και την Ξουλίδου το αόρατο γαλάζιο στέλεχος δεν εμφανίστηκε ποτέ κι αυτοί έμειναν με την απορία.

Ύστερα από αυτό η λογική έχει πάει περίπατο. Και είμαστε σίγουροι ότι μας ψεκάζουν. Εκτός αν οι ΑΝΕΛ είδαν κανέναν Νεφελίμ να σκορπά χρήματα και να χρηματίζει βουλευτές.

Όμως, τι να πει κανείς για Τσίπρα και Καμμένο που χρησιμοποιούν τέτοιες πρακτικές.

Μα καλά πως βγαίνουν και κάνουν τέτοιες καταγγελίες χωρίς ουδεμιά απόδειξη; Δεν καταλαβαίνουν ότι βάζουν βόμβα στο ίδιο το πολιτικό σύστημα στο οποίο ανήκουν; Πως να εμπιστευτεί ξανά ο κόσμος τους πολιτικούς όταν ακούει τέτοιες αθλιότητες;

Αν δηλαδή βγει αύριο κάποιος από τη ΝΔ και πει ότι τον πλησίασαν και του έδωσαν λεφτά για να ΜΗΝ ψηφίσει για Πρόεδρο θα γίνει ή δε θα γίνει μύλος;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΙΚΟ avatar
  ΙΚΟ 26/11/2014 10:25:01

  Μετά το δείπνο του Τσίπρα με Αγγελοπούλου και Λάτση στο SDB, άλλο ένα παραμυθάκι.

 2. GregA avatar
  GregA 26/11/2014 12:25:43

  Μπαίνουμε σε άκρως επικίνδυνα μονοπάτια. Έχουμε την ανοχή να τα διαβούμε; Φοβάμαι πως όχι.

 3. Απονενοημένος Διάβημας avatar
  Απονενοημένος Διάβημας 26/11/2014 12:31:49

  Δεν πάω να δικαιολογήσω τον Καμμένο ,μου είναι το ίδιο αντιπαθής όσο ο φίλος του ο Alexis. Αλλα , σαν υπόθεση ,αν πράγματι συνέβη ,δεν έπρεπε να βγει να το πει? Και δεν μπορούμε βέβαια να του ζητήσουμε να προσκομίσει τα σχετικά...παραστατικά! Το ξέρουμε δά , πως στα λαδώματα και στις μίζες δεν κόβονται αποδείξεις.... Και αν αναφέρεις ονόματα ,σε τρέχουνε και για συκοφαντική δυσφήμηση! Αλλά από την άλλη, ο Καμμένος έχει βουλευτική ασυλία, και στο κάτω-κάτω , έχει ταχθεί (όπως όλοι οι οι πολιτικοί ως γνωστόν...) στην υπηρεσία της πατρίδας με οποιοδήποτε κόστος , άρα ΟΦΕΊΛΕΙ να μας πει με το νι και με το σίγμα τι και πως συνέβη , και ονόματα.

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Απονενοημένος Διάβημας 26/11/2014 20:49:46

   Σήμερα είπε και ένα όνομα. Το θέμα είναι ότι χωρίς αποδείξεις κι εγώ μπορώ να πω το οτιδήποτε για οποιονδήποτε. Και τότε θα γίνουμε μια ωραία ατμόσφαιρα με μηνύσεις όλων εναντίων όλων, παράθυρα με κραυγές στα ΜΜΕ και λοιπά όμορφα. Άρα ο Καμμένος εξυπηρετεί το σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας μετά τη συμφωνία με Τσίπρα και τα γκάλοπ που τον δείχνουν στον πάτο, σε συνδυασμό με τις φήμες περί 4-5 βουλευτών του που ίσως ψηφίσουν για ΠτΔ. Μιλάμε για τον απόλυτα απελπισμένο και αδίστακτο αρχηγό κόμματος που τραβάει τα μαλλιά του ενώ πνίγεται...

   • Απονενοημένος Διάβημας avatar
    Απονενοημένος Διάβημας @ Γεώργιος Τ. 26/11/2014 21:19:48

    Καλά ,το τελευταίο είναι αυτονόητο.

 4. Wulf avatar
  Wulf 26/11/2014 13:07:56

  Αυτούς τους ανθρώπους, τους έχουν ψηφίσει Έλληνες για να τους εκπροσωπούν στο Κοινοβούλιο και να εκπροσωπούν και όλους εμάς ψηφίζοντας ή μη ψηφίζοντας σοβαρότατα σχέδια νόμων που αφορούν τις ζωές μας. Μήπως οι Έλληνες θα πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε πιο σοβαρά την εκλογή των αντιπροσώπων μας στη Βουλή, με την ψήφο μας? Είναι τουλάχιστον ντροπή να εξαρτάτε η ζωή του καθενός μας από ανθρώπους τέτοιου τύπου και όσων συμπορεύονται μαζί τους εκουσίως ή ακουσίως!!!

 5. kalis avatar
  kalis 26/11/2014 14:53:42

  Είναι αυτό που έλεγε ο λαγός στην τίγρη όταν η τίγρης αγρίεψε: "έλα μωρέ, λέμε και καμιά λαλακία έτσι για να περνάει η ώρα!" Δυστυχώς στην χώρα μας σήμερα δεν υπάρχουν τίγρεις

 6. Μεγάλες στιγμές avatar
  Μεγάλες στιγμές 26/11/2014 16:45:02

  Αυτό το κόμμα και τα στελέχη του ειναι το ισχυρότερο επιχείρημα για οσους προτείνουν μείωση του αριθμού των βουλευτών.3.000.000 της πρόσφεραν στο fb λέει και τα μυαλά μας πονάνε.

 7. alex avatar
  alex 26/11/2014 17:24:18

  Πρωην Υπουργος της ΝΔ ο κυριος Καμμενος,ηθελα να ξερω τι του εχουν ταξει για να κανει ολα αυτα που κανει για να γινουν εκλογες που θα τις χασει κιολας.

 8. roadrunner avatar
  roadrunner 26/11/2014 17:34:28

  Κάτι μου θυμίζει αυτό το επικοινωνιακό με εξαγορά πολιτικών ... και πάλι ήταν αναμεμειγμένος ο κ. Καμμένος... Αλήθεια, με τις καταγγελίες του κ. Καζάκη ότι επιχείρησαν να τον χρηματίσουν το 2012, για να προσχωρήσει προεκλογικά, στους Ανελ, τί απέγινε ;

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ roadrunner 26/11/2014 20:54:54

   Άψογος! Το θυμήθηκα μόλις το είδα γραμμένο από σένα. Και υπάρχει βίντεο του Καζάκη που το λέει ο ίδιος. Εδώ λοιπόν υπάρχει απόδειξη. Αντίθετα με την καταγγελία του Καμμένου. Όπως πάντα άλλωστε... Και ποιος δε θυμάται το παιχνίδι του Καμμένου με το χαρτί που ξέχασε στο υπόμνημά του προς τον ΠτΔ όταν και ήθελε 2 υπουργεία για να μπει στην Κυβέρνηση; Και ενώ το χαρτί υπάρχει, έβγαλε ψεύτη τον ΠτΔ. Αδίστακτος λέμε. Αλλά για να πας με τον ανθελληνικό Σύριζα όντας -υποτίθεται- Ελληνάρας, τι άλλο θα είσαι;

   • roadrunner avatar
    roadrunner @ Γεώργιος Τ. 26/11/2014 21:14:57

    ΈΤσι Γεώργιε, υπάρχουν τεκμηριωμένα καταγγελίες σε βάρος του Καμμένου για απόπειρα εξαγοράς πολιτικού το 2012. Τώρα βέβαια, αν ήμασταν στο ίδιο επίπεδο με τον ψεκασμένο και θέλαμε να επινοήσουμε ατεκμηρίωτες κατηγορίες σε βάρος του για τα περί εξαγοράς ψήφων για ΠτΔ, γιατί να μην υποθέταμε ότι ο Καμμένος ήταν που επιχείρησε να λαδώσει κάποιους ή κάποιες, για να συκοφαντήσουν τη ΝΔ και να ισχυριστούν τα περί χρηματισμού βουλευτών, από τη μεριά της ; Αφού υπάρχουν καταγγελίες ότι το ξανάκανε το 2012 ... Αλλά ευτυχώς αυτό το επίπεδο πολιτικής ταιριάζει μόνο σε όσους δέχονται να γίνουν τα δεκανίκια της ψευτοαριστεράς, της μεγάλης Θεοδώρας, του Κρίτωνα, της Λούκας και των άλλων αντιμνημονιακών αγωνιστών.

 9. ANTILOGOS avatar
  ANTILOGOS 26/11/2014 18:46:19

  Αυτά που ισχυρίζεται μήπως ειναι τις ίδιας αξιοπιστίας με όσα έλεγε για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πριν δυο χρονια?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.