#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
10/10/2011 16:18
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έχει ξεφύγει τελείως η κατάσταση - βρίζονται στην ΒουλήΗ κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον και οι εκφράσεις εντός της Βουλής ανταποκρίνονται πλέον στο ...λαϊκό αίσθημα και σε όσα ακούγονται καθημερινά σε δρόμους και καφενεία

Διαβάστε τον σημερινό ... διάλογο Β. Παπανδρέου - Μ. Κεφαλογιάννη στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής και θα καταλάβετε:

Κεφαλογιάννης: Θα γίνεις πρόεδρος καμιά φορά;

Β.Παπανδρέου: Τραμπούκος σαν εσένα δεν πρόκειται να γίνω.

Κεφαλογιάννης: Απαράδεκτο. Να είστε σοβαρή αν δεν μπορείτε να διευθύνετε τη συζήτηση να σηκωθείτε να φύγετε από το έδρανο και να προεδρεύσει κάποιος άλλος. Είστε η χειρότερη πρόεδρος της επιτροπής οικονομικών υποθέσεων.

Β.Παπανδρέου: Ό,τι λέει ο κ. Κεφαλογιάννης δεν με ενδιαφέρει.

Κεφαλογιάννης: Ούτε εμένα και δεν σας υπολογίζω καθόλου ότι υπάρχετε. Να είστε σοβαρή και όχι Βάσω Παπανδρέου.

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο Φίλιππος Σαχινίδης, ο οποίος ζήτησε να διαγραφούν τα όσα ειπώθηκαν από τα πρακτικά.

Ωστόσο, ο κ. Κεφαλογιάννης συνέχισε: «Είναι δυνατόν να λέει σε μένα 'δεν πας στο διάολο ρε μ...»

Β.Παπανδρέου: Δεν είναι δυνατόν να ανέχομαι εδώ μέσα απειλές και τσαμπουκάδες. Παρακαλώ τη ΝΔ να συγκρατήσετε το μέλος σας. Δεν είναι δυνατόν όταν είναι εδώ να δημιουργεί πάντα πρόβλημα.»

Από εκεί και πέρα η κατάσταση ξέφυγε τελείως και ακούστηκαν βαρύτατες εκφρασεις και από τις δυο πλευρές

Και είμαστε ακόμα στην ...αρχή.

Ως που μπορεί να φτάσει ο περίφημος πάτος του κ. Βενιζέλου. Έχει τέλος η κατηφόρα της Ελλάδας και ειδικότερα της οικονομίας;
Είναι μια απάντηση που έχουν στο στόμα τους όλοι οι Έλληνες οι οποίοι βλέπουν τη δραματική κατάσταση που επικρατεί σε όλα τα επίπεδα και αναρωτιούνται αν υπάρχει τέλος στην κατηφόρα.

Η σημερινή πτώση στο Χρηματιστήριο έρχεται να επιβεβαιώσει απλά ότι η χώρα οδηγείται προς τη χρεοκοπία χωρίς φρένο. Οι (μη) ανακοινώσεις των Μέρκελ και Σαρκοζί έρχονται να καταδείξουν ότι τίποτε δε λειτουργεί σωστά αλλά και τίποτε δεν προδιαθέτει για μια δυναμική κυβερνητική αντίδραση.

Εγκλωβισμένοι στις δεσμεύσεις της, γραπτές και προφορικές, πρωθυπουργός και υπουργοί, παρακολουθούν τους δανειστές μας να αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς.
Και είναι πρωτόγνωρο γεγονός σε μια σχέση δανειστή και δανειζόμενου, να μην ερωτάται έστω και για τα τυπικά ο δεύτερος. Απλά περιμένει, ακούει και προετοιμάζεται για την καταστροφή μια κυβέρνηση που δεν βλέπει την ώρα να φύγει και αν αφήσει καμένη γη.

Ο πρωθυπουργός αμίλητος κάνει ευχές και επικλήσεις στο Θεό από το Αγιο Όρος, μπας και μας σώσει. Ο αντιπρόεδρος κ. Βενιζέλος, τρώει δεκάδες εργατοώρες με την τρόικα σε μια δήθεν διαπραγμάτευση με προδιαγραμμένο αποτέλεσμα.

Και πολίτες κοιτούν έκπληκτοι να διαταράσσεται η ζωή τους με τόσο βίαιο τρόπο.
Το κακό είναι ότι βρισκόμαστε σε μια αναμονή θανάτου. Είναι η ώρα που λίγο πολύ όλοι έχουμε ζήσει με δικούς μας ανθρώπους. Είναι οι ώρες ή οι μέρες πριν το απευκταίο. Ολοι ξέρουμε ότι η χώρα πεθαίνει, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε και περιμένουμε τους γιατρούς να μας ανακοινώσουν ότι το μηχάνημα που στηρίζει μηχανικά την καρδιά έχει κι αυτό σταματήσει.

Το κακό σε όλη την υπόθεση είναι ότι από τη βαρυχειμωνιά δεν θα προκύψει σύντομα άνοιξη. Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι πάμε σε παρατεταμένη ύφεση, σε νέο γύρο εισπρακτικών μέτρων, σε νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις. Όμως, οι αντοχές της ελληνικής κοινωνίας δείχνουν να εξαντλούνται. Άλλοτε με βίαιο τρόπο, άλλοτε με άλλες αντιδράσεις (όπως η φυγή στο εξωτερικό) οι Έλληνες δείχνουν να εγκαταλείπουν την πατρίδα, αυτή που οικοδομείται με υλικά της τρόικας.

Διότι είναι πλέον ηλίου φαεινότερο πως η Ελλάδα πεθαίνει και μαζί της παρασέρνει και τα παιδιά της.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Poisonous avatar
  Poisonous 10/10/2011 16:20:50

  ΟΟΟοολη την στιχομυθία παρακαλώ, θέλω και την συνέχεια...

  • (A)θανάσης avatar
   (A)θανάσης @ Poisonous 10/10/2011 16:32:02

   h**p://www.protothema.gr/politics/article/?aid=151474

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ Poisonous 10/10/2011 17:08:03

   Φαντάζομαι τον Κεφαλογιάννη να της τραγουδάει Καζαντζίδη..και να την απειλεί:
   ''Υπάρχω, κι όσο υπάρχεις θα υπάρχω
   σκλάβα τη ζωή σου θα 'χω''....

 2. ataktos avatar
  ataktos 10/10/2011 16:29:14

  όλα από... αγάπη γίνονται..χιχχι

 3. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 10/10/2011 16:47:13

  Το "Ελληνικό ζήτημα" έχει κλείσει εδώ και 1-2 εβδομάδες και το ΧΑ το κατάλαβε με το -6% την περασμένη. Τωρα έχουμε λεπτομέρειες. Χρειάζεται όραμα διαχείρισης απογοήτευσης και απόγνωσης των πολλών είτε φταίνε έιτε όχι...

  Τα σκουπίδα στον δρομο είναι η συμβολή των ΟΤΑ (πασόκοι δεν είναι αυτοί;) στην εκχώριση της διαχείρισης σε Γερμανούς και εκπροσώπους. Κάτι σαν τους συνδικαλιστές αλλων περιλαμπρων ΔΕΚΟ και αεροπορικών εταιριών. ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ το κόλπο.

  Η συμπεριφορές σκουπιδιάρηδων" στην Βουλή την Ελλήνων είναι για να μην φωνάζει το πόπολο όταν καταργούνται σιγα σιγα οι Ελληνικές δημοκρατικές ελευθερίες.

  Έχει τελειώσει το πράγμα, και μένει η θλίψη και η ανησυχία. Και να μας δώσουν την δόση (που μάλλον θα την δώσουν) δεν θα αλλάζει τίποτα. Interim κεφάλαιο κίνησης για να μην λέμε ότι φταίνε οι" Ευρωπαίοι"¨

  Το Παραμύθι Χωρίς Ονομα, θα γίνει επίκαιρο.

  • Αρματιστής avatar
   Αρματιστής @ archaeopteryx 10/10/2011 18:33:48

   [οι συμπεριφορές σκουπιδιάρηδων” στην Βουλή την Ελλήνων.....]

   Αδικείς τους σκουπιδιάρηδες

   [Έχει τελειώσει το πράγμα, και μένει η θλίψη και η ανησυχία.....]

   Η κατάσταση είναι τραγική χωρίς αμφιβολία... Αλλά σε κάτι τέτοιες στιγμές, που όλα τα σκιάζει η φοβέρα και τα πλακώνει η σκλαβιά, εμφανίζονται κάποιοι άνθρωποι που δίνουν ελπίδα και συσπειρώνουν το λαό να αντιδράσει. Πιστεύω ότι πάντα υπάρχει ελπίδα...

 4. avanti avatar
  avanti 10/10/2011 17:04:39

  Η Βασούλα είπε τον Κεφαλογιάννη τραμπούκο, ε τι να κάνουμε έτσι μιλάει το κορίτσι με τους συντρόφους της και με τους συνδικαλιστές της, μπερδεύτηκε.......

 5. Κρης avatar
  Κρης 10/10/2011 17:12:04

  Ασχετο ,
  εχει γινει αναφορα ;

  στο Βράδυ στις 23:00

  Λαζαρίδης στον skai alexis
  Βενιζελος mega πρετεντέρ

  τρελό ζαπινγκ προηνύεται

 6. sitting duck avatar
  sitting duck 10/10/2011 18:31:38

  Kαι οι δύο..."πρωταγωνιστές" είναι άξιοι της μοίρας τους. Ο Κεφαλογιάννης είναι...bad tempered και απολύτως ακατάλληλος για κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. Απειλώντας μια γυναίκα με χειροδικία("Θα σε πλακώσω"!), έχασε εντελώς το δίκιο του και εξέθεσε πλήρως το κόμμα. Βέβαια έχει ισχυρές πλάτες και τα κανάλια(το...μεγάλο δηλαδή) θα του χαριστούν. Είναι κρίμα όμως να έχει κάνει ο Σαμαράς μία τόσο σπουδαία ομιλία, όπως η σημερινή στην εκτελεστική γραμματεία και τα μέσα να παίζουν το ξεκατίνιασμα...Βάσως-Μανόλο.

  • madprof avatar
   madprof @ sitting duck 11/10/2011 01:46:03

   "Kαι οι δύο…”πρωταγωνιστές” είναι άξιοι της μοίρας τους"
   Έχεις απόλυτο δίκιο! Είναι και οι δύο για ευαγές ίδρυμα λευκών κελιών!
   Ένοχοι για εσχάτη προδοσία της χώρας και της κοινωνίας των άμοιρων πολιτών!
   Φτάνει πια με τα κομματολησταρχολαμόγια και τους εικονικούς σκυλοκαυγάδες τους, ένθεν κακείθεν και παρακείθεν.

 7. ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
  ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 10/10/2011 21:07:56

  Αλλού είναι το πρόβλημα της κυρίας.
  Εφυγε κι απ΄τη ζωή ο Αντρέας. ....

  Πάντως συμφωνώ ότι ο Κεφ. έχασε
  το δίκιο του όταν ανέφερε λεκτική
  βιαιοπραγία εις βάρος της.

 8. eipa kai elalisa avatar
  eipa kai elalisa 10/10/2011 23:29:13

  Ο Σαμαράς είναι συνυπεύθυνος που δεν κατεβάζει τον κόσμο στο δρόμο για να πέσει η Χούντα, μπας και μπει τέλος στον κατήφορο; Ρωτάω εγώ τώρα...

 9. Alexis avatar
  Alexis 11/10/2011 00:23:02

  Όχι δε φταιει ο κεφαλογιάννης, αν και γνωστός φελλός, αυτήν τη φορά, η κυρία αυτή είναι υπόνομος, κ ότι κανει το κάνει κυρίως για τα φράγκα, κανένας ηρωισμός τησ Βάσως και κολοκύθια, σκληρό, πωρωμένο λαμόγιο ειναι και τίποτε, ένα απο τα μεγαλύτερα σκουπίδια τησ μεταπολίτευσης. Εά θέλετε ο Κεφαλογιάννης είναι χαλασμένη και ρυπάρη μπαταρία η κυρία (θεός να την κάνει) κουβάς με σκατά. Τώρα αν κ αποκλείεται να μπει όλο αυτό, τουλάχιστον να μπει το ζουμί.

 10. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΙΜΟΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΙΜΟΣ 11/10/2011 00:49:46

  Η ιερή αγελάδα του Σημιτικού εκσυγχρονισμού δείχνει την πραγματική ανατροφή της και το πραγματικό αποκρουστικό πρόσωπο του μέσου πρασινοφρουρού σε αυτόν τον τόπο...Η αξέχαστη Μαλβίνα την είχε ξεφτηλίσει τη Βασούλα...http://www.youtube.com/watch?v=fTUOQqFq2y0

 11. Μιβήτας avatar
  Μιβήτας 11/10/2011 09:24:46

  ...Οι πολύ καλά πληροφορημένοι της υπόγειας ροής και πορείας των πολιτικών μας πραγμάτων, όπως και οι έμπειροι, σοβαροί και αμέτοχοι πια, οι παθόντες τα θύματα δηλαδή των 2 Λαμογιοζυμομένων κομμάτων των 37 τελευταίων χρόνων της πιο διατιμημένης και ξεφτιλισμένης πολιτικής ζωής του τόπου μας, με ψυχραιμία και ήρεμη φωνή μας παρήγγειλαν :
  ...Λοιπόν αγαπητοί μας αφελείς Νεοελληνες ψηφοφορίσκοι τής πεντάρας...
  Δεν βλέπετε ούτε καταλαβαίνετε ότι τούτο το ζευγάρι (Ν.Δ. κεφαλογιάννης) και (ΠΑΣΟΚ Βασω παπανδρεου) παίζει θέατρο ακόμα μια φορά σε βάρος μας??
  Παλαιά στην οδό Αθηνάς (ίσως ακόμα και σήμερα) θυμάται κανείς τον Εθνικό λαϊκό μας εξαπατιτή τον ΠΑΠΑΤΖΗ και τον ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟ του??
  Τώρα παίζουν τα ρέστα τους για να στηρίξουν τον GAP.
  Θεοί και δαίμονες μαζί τους. Μαζί και όσοι τάχα μου πιστεύουν ότι Παπατζής και αβανταδόρος "τσακώνονται" για το συμφέρον του "Λαού"
  Με τα χρωματιστά πανάκια, ξεγελάνε τα παιδάκια...
  Στο κεφάλι μας πια , υπάρχουν μόνο Σκ...τά.-

 12. Dee Jay Stelios avatar
  Dee Jay Stelios 11/10/2011 15:23:22

  Πολύ σωστή αποψη, όμως αγνοείται η απάντηση φίλε μου και δυστυχώς κάθε μέρα η χώρα καταρρέει....

  • Μιβήτας avatar
   Μιβήτας @ Dee Jay Stelios 11/10/2011 15:51:57

   Παρακαλώ Dee jay Stelios πείτε μου τι εννοείται λέγοντας
   " αγνοείται η απάντηση" ?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.