03/01/2008 18:19
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έχει και το ΠΑΣΟΚ DVD;

Αληθεύει ότι στις 11.15, σήμερα το πρωί, ο Γιώργος Παπανδρέου είχε συνάντηση με αποστράτους αξιωματικούς της Αστυνομίας, που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ, με αντικείμενο την αξιολόγηση βίντεο που έχει στη διάθεσή του; Οι εν λόγω αξιωματικοί είναι εξειδικευμένοι σε παρόμοιο οπτικοακουστικό υλικό και όπως λένε οι πληροφορίες μας ο κ. Παπανδρέου τους ζήτησε να αξιολογήσουν ΤΑ βίντεο που έχει στη διάθεσή του. Δεν έχει δηλαδή μόνο ένα. 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Suhoi avatar
  Suhoi 03/01/2008 18:37:54

  Και μετα σου λένε οι μπάτσοι οτι δεν θέλουν να ασχολούνται με το σκάνδαλο Ζαχόπουλου, γιατί βρωμάει από μακριά πολιτικό σκάνδαλο. Ε, ας πάνε να κάνουν ντου στη Χαριλάου Τρικούπη για να βρούν τα βίντεο και να "διαλευκάνουν" την υπόθεση. Αλλά τι λέμε; Εδώ γέμισε η Χ.Τρικούπη με ΠΑΣΟΚους μπάτσους για να συμβουλεύσουν τον Γιωργάκη και δεν ξέρουν στη ΓΑΔΑ τη συνέχεια του κομμένου βίντεο που τους έδωσε ο Αδριανός; Η συνέχεια επί της οθόνης.

 2. anesis avatar
  anesis 03/01/2008 22:57:48

  Καλά του μπαμπά του τα βίντεο τα έχει δει το παιντί. Τότε που κεράτωνε την μαμά και σχεδόν κατοχυρωσε την μοιχεία στην Ελλάδα;

 3. Μαρια-Ειρηνη avatar
  Μαρια-Ειρηνη 04/01/2008 16:32:11

  Θα ήθελα να προσθέσω ότι ο πατέρας του Γιώργου είχε τον ανδρισμό να διαμορφώνει φυσιλογικές ερωτικές σχέσεις με το άλλο φύλο. Σήμερα το νεο-σεξ περιλαμβάνει δολοφονίες, αυτοκτονίες και πολλές "εκτός γραμμής" συνευρέσεις... Κάνω λάθος?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.