21/04/2010 19:55
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έχασε ο Ταλάτ, θρηνεί το ΑΚΕΛ

 Δεν ξέρω αν υπάρχει εκλογοδικείο στην κατεχόμενη Κύπρο. Είναι όμως τοις πάσι γνωστό, ότι όλα εκεί τα διαφεντεύει η Τουρκία. Εξ’ ου και η απόφαση του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου, που παραπέμπει τους Ελληνοκυπρίους στις τουρκικές αρχές για αποζημιώσεις.

 Αφού λοιπόν, τόσο πολύ έχουν στενοχωρηθεί με την αποτυχία Ταλάτ κάποιοι ιθύνοντες στην Κύπρο, δεν θα εκπλαγώ αν σπεύσουν να κάνουν ακόμη και ένσταση εγκυρότητος των δήθεν εκλογών στην τουρκική κυβέρνηση!!!

Αλλά ουδέν κακόν αμιγές καλού. Έστω και μ’ αυτόν τον τρόπο ίσως ανακαλύψουν επιτέλους, ότι ο συνομιλητής είναι η Τουρκία και πάψουν να τρέφουν αυταπάτες……

 Ν. Ερ. Ιωάννου

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Στέργιος avatar
  Στέργιος 21/04/2010 21:19:01

  Πες τα χρυσόστομε!

  Σχεδόν μας φόρεσαν πλερέζες που έχασε ο Ταλάτ, ο τρομοκράτης τής ΤΜΤ, η οποία, ειρήσθω εν παρόδω, εξακολουθεί και λειτουργεί στα Κατεχόμενα σαν κόμμα/ πολιτική οργάνωση. Φαντάζεστε να ήταν κόμμα στην Κύπρο η ΕΟΚΑ Β' τι θα γινόταν;

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ Στέργιος 21/04/2010 22:22:35

   Εμ, γι' αυτό τρώμε σήμερα τη μια ήττα μετά την άλλη. Επειδή η ΕΟΚΑ Β΄ θεωρείται σήμερα σε Κύπρο και Ελλάδα τρομοκρατική οργάνωση, ενώ οι πραγματικοί τρομοκράτες είναι οι συνομιλητές του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 2. giatroudakos avatar
  giatroudakos 21/04/2010 22:18:20

  Αγώνας-Λευτεριά-Επιστροφή

 3. πολίτης avatar
  πολίτης 21/04/2010 23:15:58

  Συνομιλούσαν ως ίσοι, ο νόμιμος πρόεδρος επισημου κράτους και ο τίποτα της παράνομης κατοχής. Και τώρα;

 4. Προφήτης avatar
  Προφήτης 22/04/2010 01:12:48

  Όταν η Ιστορία έχει κέφια ακυρώνει τα παρά φύσιν γούστα.

 5. Γιάννης avatar
  Γιάννης 22/04/2010 07:13:25

  Χαράς ευαγγέλια που οι Τουρκοκύπριοι εξέλεξαν "απορριπτικό" ηγέτη. Κι έτσι τώρα μπορούμε να αποχωρήσουμε από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων κατηγορώντας τον Έρογλου για την αποτυχία των συνομιλιών για ένα σχέδιο που στην πραγματικότητα δε θέλουμε...Φουλ για διχοτόμηση λοιπόν! Όταν σε λίγα χρόνια αναγνωρισθεί διεθνώς το ψευδοκράτος πολύ θα ήθελα να δω την αντίδρασή σας όμως.

  • Στέργιος avatar
   Στέργιος @ Γιάννης 22/04/2010 10:40:29

   Μη γελιέσαι. Κι ο Ταλάτ απορριπτικός ήταν.

   Οι Ελλαδίτες και οι Ελληνοκύπριοι πάσχουμε πάρα πολύ από πλευράς δημοσίων σχέσεων. Κάναμε ποτέ καμμιά εκστρατεία στο εξωτερικό για να πληροφορήσουμε τη διεθνή κοινή γνώμη για τις θέσεις μας στο Μακεδονικό και για τους λόγους για τους οποίους οι Ελληνοκύπριοι ψήφισαν "όχι" στο Σχέδιο Αννάν; Όχι. Τίποτα. Μηδέν εις το πηλίκο.

   Οι Τούρκοι, από την άλλη, τα πάνε ΠΟΛΥ καλά με τις δημόσιες σχέσεις. Με την εκλογή Έρογλου δεν αλλάζει κάτι το ουσιαστικό όσον αφορά την πολιτική των Τούρκων, αλλά ραγίζει η "καλουλίστικη" βιτρίνα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.