19/10/2008 20:13
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έφοδος στο γραφείο Τρεπεκλή για το C4I;

(Αποκλειστικό). Σύμφωνα με λίαν αξιόπιστες πληροφορίες μας προ ολίγων ημερών η ΥπΕΕ (πρώην ΣΔΟΕ) έκανε έφοδο στο γραφείο του κ. Γ. Τρεπεκλή για να βρει στοιχεία εις βάρος του για την πώληση του αμαρτωλού συστήματος ασφαλείας των Ολυμπιακών, το διαβόητο C4I. Δεν φαίνεται όμως να βρήκαν τίποτα, γι αυτό και το θέμα δεν «έσκασε» ακόμα».

Ως γνωστόν ο κ. Τρεπεκλής ήταν ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της αμερικανικής εταιρείας SAIC που σε κοινοπραξία με την Siemens ανέλαβε το σύστημα ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων. Επειδή είναι και παιδικός φίλος του Γιώργου Παπανδρέου

στην αποκορύφωση του σκανδάλου της Ζήμενς είχαν καταβληθεί επίμονες προσπάθειες εκ μέρους της κυβέρνησης για την εμπλοκή και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση.

Αν λοιπόν οι πληροφορία για την έφοδο του ΣΔΟΕ αληθεύει, τότε ορισμένοι από την κυβέρνηση προσπαθούν απεγνωσμένα να δημιουργήσουν αντιπερισπασμό για να διασωθούν από το σκάνδαλο του Βατοπεδίου.  Και προφανώς σε αυτό το κλίμα εντάσσονται και οι διαρροές για «αντεπίθεση του Καραμανλή με την Ζήμενς», «εμπλοκή και μεγάλου επιχειρηματία» κλπ κλπ.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Le canard avatar
  Le canard 19/10/2008 20:33:26

  «εμπλοκή και μεγάλου επιχειρηματία»

  Είναι διαρροή από τον Αθανασίου και εννοεί τον Κόκκαλη.

 2. Le canard avatar
  Le canard 19/10/2008 20:34:08

  Μα καλά, τα τζιμάνια περίμεναν πως ό,τι κι'αν υπήρχε θα το κρατούσε ο Τρεπεκλής στο γραφείο του;

 3. Factorx avatar
  Factorx 19/10/2008 21:10:00

  «Τετ α τετ» με τον Γενικό Εισαγγελέα του Μιλάνου θα βρεθούν τη Δευτέρα οι Έλληνες δικαστές που ερευνούν το φάκελο για τα «μαύρα ταμεία» της Siemens.

  Ο ιταλός δικαστικός αναμένεται να προσκομίσει στοιχεία για Έλληνες, που ήδη είναι αναμεμειγμένοι στο σκάνδαλο των «μαύρων ταμείων».

  Ο γενικός εισαγγελέας του Μιλάνου φιλοξενείται από τον 4ο ειδικό ανακριτή Νίκο Ζαγοριανό και τον εποπτεύων εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου υπό την εποπτεία της Eurojust στο πλαίσιο της πλήρους διαλεύκανσης της υπόθεσης.

 4. nas avatar
  nas 19/10/2008 21:44:40

  Όπως πολύ σωστά γράφει ο Φακτορας, μόνο για αντιπερισπασμό μπορεί κάποιος να προσπαθήσει να βγάλει μπροστά τη ΖΗΜΕΝΣ. Φυσικά είναι δύσκολο πλέον πρώτον επειδή πρόκειται για ξαναζεσταμένο μενού, δεύτερον γιατί το "σύστημα Μαξίμου" δεν μπορεί να περάσει εύκολα την γκαιμπελίστικη τακτική που τόσα χρόνια ακολουθούσε διότι οι παπαγάλοι είναι ξεφωνημένοι, τρίτον επειδή είναι όλοι μέσα...
  Η λαδιά του Βατοπεδίου, είναι πλέον στη γραβάτα του Καραμανλή και την είδε όλος ο κόσμος...
  Βέβαια το ΠΑΣΟΚ δεν αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα γιατί ο Τσουκάτος «κάηκε» νωρίς… αλλά έχει να αντιπαλέψει ξανά ένα κίνδυνο να λακίσει ο κόσμος που σιγά-σιγά το πλησιάζει και που θεωρώ ότι προέρχεται απο τα ίδια του τα στελέχη και κυρίως πρώην μεγαλουπουργούς.
  Το Σαββατοκύριακο αρθρογράφησαν δύο απο αυτά τα στελέχη, ο Άκης στον ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ και ο Λαλιώτης. Και οι δύο θα πρέπει άμεσα να αποσυρθούν, ή να τους μαζέψουν και να τους κλείσουν στις βίλες τους οι συνεργάτες του Γιώργου, γιατί ότι γράφουν και ότι δηλώνουν τα διαβάζουν μόνο τα κολλημένα στην παλιά εξουσία μεσαία και μεγάλα στελέχη του Κινήματος. Αντίθετα διώχνουν τον απλό κόσμο που ούτε έχει σε εκτίμηση τον Άκη, ούτε γουστάρει "σκληρό" ροκ απο τον Λαλιώτη. Θυμίζουν και οι δύο ένα ΠΑΣΟΚ που ξεκίνησε με λαϊκούς αγώνες, νίκησε, διοίκησε και υπέκυψε στην συνέχεια στην "γλυκιά γοητεία της εξουσίας". Όσοι είναι γύρω απο το Γιώργο αλλά και ο ίδιος ο πρόεδρος θα πρέπει κάποια στιγμή να αναλογισθούν τις ευθύνες τους και να πάψουν είτε να ανέχονται είτε να ισορροπούν με τα ξεπερασμένα και τα φθαρμένα σύμβολα ενός ΠΑΣΟΚ που και τα ίδια τα μικρομεσαία στελέχη του Κινήματος σε όλη την Ελλάδα θέλουν να το ξεχάσουν.
  Εκφράσεις όπως «Το ΠΑΣΟΚ να ξεφύγει από το «σύνδρομο της μονοκομματικής διακυβέρνησης» και όλες τις συνακόλουθες εκφάνσεις του κυβερνητισμού, της αυτάρκειας, της αλαζονείας και της διολίσθησης σε νεοφιλελεύθερες επιλογές….» αλλά και προτάσεις όπως «Η «άλλη αριστερά» με όλες τις εκφράσεις της και κυρίως τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ακόμα και το ΚΚΕ, να ξεφύγει από το «σύνδρομο της καθαρότητας, της άρνησης και της απομόνωσης»…» θα πρέπει –αν είναι να λέγονται- να λέγονται από άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που «δικαιούνται δια να ομιλούν», επειδή ακριβώς δεν διαμόρφωσαν το κλίμα ώστε το ΠΑΣΟΚ της εξουσίας να λοξοδρομήσει στις «συνακόλουθες εκφάνσεις του κυβερνητισμού, της αυτάρκειας, της αλαζονείας και της διολίσθησης σε νεοφιλελεύθερες επιλογές», αντίθετα από τους Άκηδες και τους Λαλιώτηδες που και έστρωσαν το δρόμο αυτόν και λειτούργησαν με αυτές ακριβώς τις εκφάνσεις.
  Και αυτοί οι δύο και μερικοί ακόμα είναι βαρίδια στο ΠΑΣΟΚ του Γιώργου, και στη νέα πορεία που ακολουθεί, μιά πορεία ήρεμη, με αξιοπρέπεια, που γίνεται αποδεκτή απο το λαό... νομίζω πως θα πρέπει να πάρουν το μήνυμα της απόσυρσης τώρα… αλλιώς το ΠΑΣΟΚ θα επιστρέψει στη θλιβερή πορεία που είχε πρίν λίγους μήνες…

 5. touvoula avatar
  touvoula 20/10/2008 10:46:57

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
  Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
  Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
  Επειδή βάλανε το σοβαροφανή τον Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
  Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε το Χρηματιστήριο και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;
  ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ και να μην παραπονιέται για αυτά που θα λουστεί!

 6. δημοσθενης avatar
  δημοσθενης 20/10/2008 12:02:44

  touvoula- και μην αστοις 22.10.1099 την νομιμοποιηση της Δημητρας στο αεροδρομειο

 7. nas avatar
  nas 20/10/2008 12:26:51

  @6: θα επαναλάβω τη ρήση "φρέσκα κουλούρια"! και το να υποδύεσε τον αριστερό για να γίνεις πειστικός είναι αστείο. εξάλλου οι αριστεροί δεν έπαιξαν λεφτά στο χρηματιστήριο καθότι προλετάριοι όντες δεν είχαν παρά μόνο για το καθημερινό μεροδούλι-μεροφάϊ!!! οπότε βρες άλλο επιχείρημα...για παράδειγμα ότι τους κορόϊδεψε ο Ανδρέας όταν έλεγε στις 18 (Οκτώβρη 1981) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ!!!

 8. Τα διακομματικά πάρτυ μιζών της Siemens για το C4I και οι κρυπτόμενοι όπισθεν avatar
  Τα διακομματικά πάρτυ μιζών της Siemens για το C4I και οι κρυπτόμενοι όπισθεν 14/08/2009 06:05:24

  [...]  Έφοδος στο γραφείο Τρεπεκλή για το C4I [...]

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.