28/01/2009 14:03
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έσπασε το μέτωπο των αγροτών

Σπάει το μέτωπο των αγροτών. Από τα Τέμπη ήδη έχουν φύγει πολλά τρακτέρ, ενώ παραμένουν άλλα λιγότερα. Προηγουμένως επήλθε ρήξη στη συνέλευση της συντονιστικής επιτροπής των αγροτών. Σημαντικός αριθμός τρακτέρ ωστόσο παραμένει στο σημείο. Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων θα διεξαχθεί από δύο λωρίδες μέχρι να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις οι αγρότες που διαφωνούν με τη λήξη της κινητοποίησης. Η πρόταση του «γαλάζιου» αγροτοσυνδικαλιστή Θ. Κοκκινούλη είναι να ανοίξει το μπλόκο και να παραμείνουν τα τρακτέρ στην άκρη του δρόμου.

Ο Ισθμός της Κορίνθου άνοιξε, παραμένουν όμως δεκάδες άλλα μπλόκα.  Η κυβέρνηση δίνει «προθεσμία» 48 ωρών για την αποχώρηση των αγροτών από τα μπλόκα.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΑΤΑΚΤΟΣ avatar
  ΑΤΑΚΤΟΣ 28/01/2009 14:35:27

  Και στην Πτολεμαΐδα ο Παπαδόπουλος που τους «αγάπησε» άνοιξαν το μπλόκο …τώρα θα φάνε τέφρα ….

 2. logoplokos avatar
  logoplokos 28/01/2009 14:38:38

  ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΡΟΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

  ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,

  ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ !
  ΕΓΩ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΦΕΥΓΩ ...
  ΣΤ΄ ΑΡΧ...Α ΜΟΥ ΜΕΤΑ !...

 3. Xase avatar
  Xase 28/01/2009 14:59:32

  Λογοπλοκε,
  Εχεις απολυτο δικιο, μονο που οι προηγουμενοι τα δινανε απο τις τσεπες τους.

 4. neoinileias avatar
  neoinileias 28/01/2009 15:00:08

  Αν προσπαθήσουμε να κάνουμε μια αρχική επιφανειακή προσέγγιση της εποχής που διανύουμε βλέπουμε ότι έχει δυο βασικά χαρακτηριστικά, το ένα είναι το ψυχολογικό και το άλλο το πραγματικό, βεβαία κάποιοι από εσάς θα πουν, το ψυχολογικό δεν πηγάζει από το πραγματικό, εδώ όμως είναι και η μεγάλη διαφορά, επειδή η μεταφορά και ανταλλαγή μηνυμάτων σε πραγματικό χρόνο αν ακολουθήσει το δρόμο της κριτικής στάσης ή της οτικοποίησης μιας προσδοκίας προσαρμόζει άμεσα το δυνατό μήνυμα στο γενικότερο κοινωνικό ή πολιτικό περιβάλλον.
  Επιπλέον, η κοινωνία είναι κατά τέτοιο τρόπο δομημένη που σχεδόν όλοι ξέρουμε τι και πως θα γίνει την επόμενη μέρα, χωρίς να ενδιαφερόμαστε να μάθουμε το γιατί.
  Σήμερα η μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού δεν ενδιαφέρετε να γνωρίσει αλλά πράγματα σε σχέση με τα γενικότερα συμφέροντα της πέρα από αυτά που θα αναπτυχθούν και αφορούν τον κοντινό της περίγυρο.
  Μέσα σε αυτό το κατά γενική ομολογία περίεργο κοινονικοπολιτισμικό πλαίσιο είναι δύσκολο η μονάδα να αντιληφθεί ότι τα γενικότερα προβλήματα είναι αποτέλεσμα δομικών παραγόντων που είναι πέρα και έξω από τη δική της σφαίρα επιρροής και δημιουργούνται μέσω ενός πλέγματος καταστάσεων ή συμφερόντων που αναπτύσσουν κύρια τα μμε κατά τρόπο που, η οπτικοποίηση μιας ανύπαρκτης απειλής ή προσδοκίας, κτλ κατασκευάζει την πραγματικότητα σε βάρος της γενικότερης εξυπηρέτησης του συλλογικού συμφέροντος με στόχο να αποτραπούν «ανεπιθύμητες συμπεριφορές»,κτλ μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις εξαναγκάζοντας ψυχολογικά τη «λαϊκή κουλτούρα».
  Σε αυτό το πλαίσιο λειτουργίας, η παραγόμενη κουλτούρα δημιουργεί ενοχές, περιορίζει την ελεύθερη σκέψη και ανάλογα με την κοινωνική εξέλιξη ως επακόλουθο των αλλαγών που συντελούνται δημιουργεί, είτε επιθετική, είτε αμυντική συμπεριφορά, σε καμιά όμως περίπτωση δεν δημιουργεί παραγωγική συμπεριφορά.
  Η χρήση ή η καθιέρωση της παραπάνω τεχνικής στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού έχει αποδειχθεί ότι σε βάθος χρόνου οδηγεί σε υπέρβαση των κοινωνικών κανόνων, είτε από την μια πλευρά, είτε από την άλλη.
  Εδώ όμως γεννάται το εξής απλό ερώτημα, αν και κατά πόσο η δημιουργία μιας κοινωνίας προκατ είναι κεφάλαιο που εξυπηρετεί τους γενικότερους πολιτικοοικονομικούς στόχους μιας χώρας;
  Σε αυτή την περίπτωση και για να αποτραπεί η απογοήτευση αλλά και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις κοινωνικής ανάπτυξης είναι απαραίτητο να εφαρμόζεται η αρχή της απόδοσης, δηλαδή, η εμπλοκή του πληθυσμού σε δράσεις που τους κάνουν συμμέτοχους στην προσπάθεια μιας ριζικής αναμόρφωσης ενταγμένης σε ένα γενικότερο πλάνο- πλαίσιο διαφορετικής λειτουργίας.

 5. ΑΤΑΚΤΟΣ avatar
  ΑΤΑΚΤΟΣ 28/01/2009 15:54:05

  Για να δούμε φέτος το δίδυμο μας πως θα αντιμετωπίσουν το φαινόμενο Charge-coupled device Στους αγρότες …

 6. ΑΤΑΚΤΟΣ avatar
  ΑΤΑΚΤΟΣ 28/01/2009 16:12:02

  Όταν τρως περισσότερα από αυτά που βγάζεις, επόμενο είναι κάποτε να πεινάσεις….. Ανάλογα με το πάπλωμα και το άπλωμα….. λέει ο σοφός λαός….

 7. τρια πουλακια καθονταν avatar
  τρια πουλακια καθονταν 28/01/2009 16:52:09

  capital.gr
  28/01/2009
  16:14

  "Ενοχλημένη εμφανίζεται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή από το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν ενημέρωσε τις κοινοτικές υπηρεσίες για τη χρηματοδότηση του πακέτου στήριξης των αγροτών ύψους 625 εκατ. ευρώ. Κι αυτό γιατί η Κομισιόν θέλει να ελέγξει κατά πόσο τα μέτρα αυτά αντιβαίνουν τις κοινοτικές επιταγές περί άμεσης εισοδηματικής ενίσχυσης προτού τα χρήματα αυτά καταλήξουν στους αγρότες"
  ωχ!!! θα πονεσει

 8. ataktos avatar
  ataktos 28/01/2009 17:10:54

  Το λένε τα κόμματα της αντιπολίτευσης, το παραδέχεται η ίδια η κυβέρνηση….. Οι αγρότες έχουν δίκιο….. Οποία υποκρισία…. Τι έκαναν όλα τα προηγούμενα χρόνια οι πολιτικοί μας για να μην κατεβαίνουν σήμερα οι αγρότες στο δρόμο;… δεν είναι η πρώτη φορά που τα τρακτέρ βγαίνουν στους δρόμους…. Ποιος ασχολήθηκε σοβαρά μαζί τους;….

  Πιστεύει κανείς ότι τα 500 εκατ. ευρώ λύνουν τα προβλήματα των αγροτών...... Όχι. Ούτε τα προβλήματα της καλλιεργητικής περιόδου που πέρασε δεν λύνουν …. Το πρόβλημα είναι πιο βαθύ… όλοι το ξέρουν, αλλά και φοβούνται και δεν θέλουν να το αγγίξουν…..η εκλογες!!!!!

 9. ataktos avatar
  ataktos 28/01/2009 17:23:50

  Αφού το παιχνιδάκι το παιτύχαινε από το 1945 και δοθέν άπυρες φορές (μια φορά κόντεψε να τους κάνουν τούμπα) τώρα θα αποτύχουν . Λέτε ....
  Παλιά μου τέχνη κόσκινο ...

 10. phoivos avatar
  phoivos 28/01/2009 17:23:52

  Ο Μαρίνος Αντύπας γεννήθηκε το 1872 στο χωριό Φερεντινάτα της Κεφαλλονιάς.Το 1896 παίρνει μέρος ως εθελοντής μαζί με άλλους συμφοιτητές του στην επανάσταση της Κρήτης. Η έντονη κριτική που ασκεί στο παλάτι για την έκβαση των γεγονότων της Κρήτης, καθώς και η συμμετοχή του στο συλλαλητήριο της 14 Σεπτεμβρίου του 1897, στην Ομόνοια, στο οποίο επιτέθηκε πάλι ως ομιλητής στο παλάτι, τον οδηγεί το 1897 στις σκληρές φυλακές της Αίγινας. Εκεί μένει για έναν χρόνο αποκτώντας τον χαρακτηρισμό του επικίνδυνου.

  Το υπουργείο Δικαιοσύνης, με την υπ’ αριθμ. 4176 διαταγή του, ουσιαστικά δίνει εντολή για τον βασανισμό του: «Να μπει ο Αντύπας στην απομόνωση και να μη συνδιαλέγεται κανένας μαζί του. Σε περίπτωση μη συμμορφώσεώς του προς τα παραπάνω, να τον δέσουν μέσα στο κελί και να τον θέσουν υπό άναλον δίαιτα».

  Τον Ιούνιο του 1906 βρίσκεται στην τελευταία διαδρομή της ζωής του στη Θεσσαλία. Καθημερινώς επροπαγάνδιζε την χειραφέτησιν των σκλάβων αγροτών. Εκαμε διαλέξεις, περιοδείας εις τα γύρω χωριά (περιφερείας Πυργετού) και με μίαν λέξιν ύψωσε την σημαίαν του Αγροτισμού.

  «Είναι Κυριακή απόγευμα, ένας τελάλης φωνάζει στους δρόμους του χωριού για τη σύναξη των κατοίκων στην πλατεία. Και είναι εκεί συνταγμένοι άντρες - γυναίκες. Τους μιλάει πως ο Σκιαδαρέσης, ο ιδιοκτήτης, τους χαρίζει τα χρέη, αφού κι αυτός μεσολάβησε. Πως από φέτος (1906) και κάθε χρόνο θα παραδίνουν μόνο το 25% της σοδειάς τους στον ιδιοκτήτη – και όχι το 75%, όπως έκαναν ώς τότε. Και πως, όσοι θέλουν, μπορούν – με λογική τιμή – να αγοράσουν όσα στρέμματα θέλουν και να γίνουν ιδιοκτήτες οι ίδιοι. Πανζουρλισμός από εκδηλώσεις χάρης κι ευγνωμοσύνης. Τον θεωρούν “θεό” τους. Δεν προφταίνουν να τον αγκαλιάζουν και να τον φιλούν άντρες, γυναίκες, γεροντάκια, κοπέλες και παιδιά. Τους αναγγέλλει επίσης ότι στο Λασποχώρι θα ιδρύσει Γεωργική Σχολή...».

  Ετσι, στις 9 Μαρτίου 1907, ο Μαρίνος Αντύπας δολοφονείται στον Πυργετό από τα χέρια του Αριστείδη Κυριακού.Ο δολοφόνος παίρνει γι’ αυτή την πράξη την αμοιβή των 12.200 δραχμών. Ηταν μια πράξη που κόστισε στους μεγαλοτσιφλικάδες πολύ φτηνά το 1907, αλλά πολύ ακριβά το 1910 με την επανάσταση των κολίγων...
  Η «Εστία» της εποχής ουσιαστικά λέει για τον Aντύπα «ας πρόσεχε», ενώ παράλληλα απειλεί ότι όποιος έχει τέτοιες αντιλήψεις θα πάθει το ίδιο:

  «Η είδηση περί του φόνου του δικηγόρου Μ. Αντύπα εις το κτήμα Σκιαδαρέση εν Θεσσαλία προξένησεν εντύπωσιν εν Αθήναις, όπου ανεξαρτήτως των σοσιαλιστικών ιδεών του ο Αντύπας απήλαυε συμπαθειών. Ο ατυχής δικηγόρος πίπτει θύμα ατυχώς αυτών των αρχών του, τας οποίας από έτους και πλέον εφήρμοζεν εις το μέγα κτήμα του θείου του το οποίον διηύθυνε. Τούτο αποδεικνύει ότι ο σοσιαλισμός εν Ελλάδι μόνο εις ιδέας πρέπει να υπάρχει και να τηρείται απόστασις από της εφαρμογής των αρχών του».

 11. ΣΟΒΟΚΑΗΣ avatar
  ΣΟΒΟΚΑΗΣ 28/01/2009 17:28:35

  -Σου λέω ρε φίλε, ο Darko υπέγραψε στον Βάζελο!!!
  -ρε αποκλείεται σου λέω, ο Darko δάκρυσε προχτές στο Καραϊσκάκη…
  -αφού σου λέω, ανακοινώθηκε πριν...
  5 λεπτά « Ο Darko ντύθηκε στα πράσινα»
  -ρε μάγκα, εμείς που τον αποθεώναμε, αποκλείετε , άσε που οι γιατροί του είπαν ότι σταματάει το ποδόσφαιρο…
  -οοοχιι φιλεεε, οι γιατροί είπαν ότι σταματάει τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!!!!!

 12. ataktos avatar
  ataktos 28/01/2009 17:30:55

  από προσωπική πείρα οι κτηνοτρόφοι μας βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση να μην πω τραγική .

 13. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 28/01/2009 17:41:56

  Ο Μπούτας τι λέει για την γιαούρτ;

 14. δημοσθενης avatar
  δημοσθενης 28/01/2009 17:44:11

  Η φωτογραφία καταπληκτική

 15. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 28/01/2009 19:07:03

  Σωστό! Το ΚΚΕ έδρασε με συνέπεια. Και θα δούμε πού θα βγάλει αυτή η στάση του. ΓΙΑΤΙ ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ο Μπούτας είπε: "Περιμένουμε όλους όσους μείνουν μόνοι τους στα άλλα μπλόκα, ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ να αγωνισθούν μαζί μας στην Νίκαια". Μένει να δούμε μέχρι πού θα κοντράρει το ΚΚΕ την φίλη του ΝΔ. Και τι θα γίνει, ΑΝ ανένταχτοι ΝΕΑΡΟΙ αγρότες αναμειχθούν με το/τα μπλόκ του ΚΚΕ.

  Και στην Κρήτη, βέβαια, είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ανεξέλεγκτη η αγροτική κινητοποίηση. Κι αυτοί είναι ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ, ε; Οι πολιτικοί μας φαίνονται να αδυνατούν να αντιληφθούν τα μηνύματα των καιρών. Όσοι βασίζονται σε επικοινωνιακά τερτίπια για να αναπληρώσουν τις αναγκαίες πολιτικές πρωτοβουλίες, θα βρεθούν προ μεγάλης έκπληξης, κάποια στιγμή. Αναπόδραστα...

 16. donaE avatar
  donaE 28/01/2009 19:48:54

  @19 Στην περιφερεια του Μπουτα,δεν μπαινει πια κομματικα το θεμα,υπαρχει μαζικοτητα απο συγκεκριμενα χωρια.Δεν ξερω αν μπορουν σωθουν ουτε και αν ταξουν διορισμους.

 17. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 28/01/2009 20:19:48

  ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ στον ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ!!!

 18. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 28/01/2009 20:25:45

  @ νηπιος γερων
  Ποια μηνυματα των καιρών;Νομιζεις ότι οι πολιτικοι μπορουν να κοβουν ευρω και να μοιράζουν;
  Ας περιμενουμε τη μεγαλη εκπληξη λοιπόν : Αποβολη της Ελλάδος από το ευρω λόγω επαναστασης και γενικη πεινα και να δουμε τι θα γινει μετά.

 19. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 28/01/2009 20:30:39

  Γειά σου, ρε, ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ! Τον χχχχχχ τον Πρεντετέρη και όλο το Μέγα: "Μη μιλάς εσύ, ρε! κι όλοι οι δίπλα σου. Σας έχουμε φάει στην μάπα τόσα χρόνια να παίζετε το παιγνίδι της κάθε κυβέρνησης". Και σημειωτέον, οι τύποι είναι Νεοδημοκράτες! (Μου είχε κανει εντύπωση και το θυμάμαι ακόμα, ένα σχόλιο του "Εξάκτινου: "Η επομένη Επανάσταση θα είναι ΑΣΤΙΚΗ").

  Σχετικό με τις κουκούλες: ο εισαγγελέας Θεσσαλονίκης διέταξε την αστυνομία να συλλάβει όποιους παρακωλύουν τις συγκοινωνίες!!!

 20. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 28/01/2009 20:34:49

  http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=980598&lngDtrID=251

 21. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 28/01/2009 20:40:43

  @ψυχραιμια: εσύ, φίλε μου καλέ, πες μας ΓΙΑΤΙ η ελλ. δεξιά κυβέρνηση δρα σαν απατεώνας και άσε την Επανάσταση ήσυχη, -που δεν έχεις μαζί της καμιά σχέση ή συμπάθεια. Είσαστε απατεώνες δεδηλωμένοι, πλέον;

  Κι εμείς, κ. Ψυχραιμία, ΠΙΝΑΜΕ, ΗΔΗ. Εσύ και οι όμοιοί σου θα έχετε πρόβλημα, που τώρα είσαστε κάργα χορτασμένοι και στα πούπουλα.

  Και στην Αμερική σου, ΓΙΑΤΙ κόβουν χρήμα; Πιο έξυπνοι είναι;

 22. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 28/01/2009 20:45:42

  Σε τι δρα σαν απατεωνας;Το μόνο απατεωνιστικο που βλέπω στην περίπτωση των αγροτών είναι ότι βαφτιζει "αποζημιωση για ζημιες" την ενισχυση που δινει στους αγρότες για να παρακάμψει την ΕΕ.
  Στην Αμερική κοβουν χρημα γιατι εχουν δικη τους Κεντρικη Τραπεζα.Εμείς δεν εχουμε και το χρημα κοβεται από Φρανκφουρτη.Μπορουμε όμως να ξαναποκτησουμε με τη νεα δραχμή.Το θεμα είναι ποσο θα αξιζει.

 23. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 28/01/2009 20:46:05

  Και, -ΔΟΞΑ ΤΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙ!-, μάθαμε, πλέον, πώς βγάζει τα φράγκα του ο καπιταλισμός σας:

  http://www.viddler.com/explore/alogoskoufis/videos/1/

 24. "Κόκκινος Πάνος" και σεμνότητα-ταπεινότητα πέτσινη avatar
  "Κόκκινος Πάνος" και σεμνότητα-ταπεινότητα πέτσινη 28/01/2009 20:51:00

  @ ψυχραιμια 26
  Δεν θα προκάνουν οι αΔέξιοι να ξαναφέρουν τη δραχμή:
  Θα γίνουν εκλογές και θα βγεί ο Παπανδρέας. Μας αρέσει δεν μας αρέσει.

 25. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 28/01/2009 20:53:26

  Και για να μην χάσουμε την είδηση της ημέρας, με αυτούς που παραδέχονται ΕΠΙΣΗΜΩΣ ότι είναι "για την φουκαριάρα τη ...μάσα τους" απατεώνες, πλέον:

  ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ στον ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ!!!

 26. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 28/01/2009 20:55:34

  28.
  Κανένα προβλημα για μένα.Εζησα 20 χρόνια με κυβερνηση ΠΑΣΟΚ ως νομοταγης πολιτης χωρις να σπάω βιτρινες και μπορω να ξαναζησω.
  Αυτο ζηταω από όλους : Να σεβονται το αποτελεσμα των εκλογών.Οταν γινουν εκλογές ας ψηφισουν ΠΑΣΟΚ η ότι άλλο θέλουν και αν είναι περισσότεροι θα κυβερνησουν.

 27. Orestios avatar
  Orestios 28/01/2009 21:05:27

  @ Κόκκινος Πάνος GAP
  Περιμένουμε τον GAP να φέρει τη δραχμούλα για να μπορεί να μοιράζει τρισεκατομύρια παντού. Έχεις αποδιοργανωθεί μετά το δημοσίευμα για την GAPha.
  Πρέπει να βγαίνει πιο συχνα το GAP. Μας φτιάχνει το συκώτι.

 28. "Κόκκινος Πάνος" και σεμνότητα-ταπεινότητα πέτσινη avatar
  "Κόκκινος Πάνος" και σεμνότητα-ταπεινότητα πέτσινη 28/01/2009 21:12:52

  @ 31
  Πάλι λάθος κατάλαβες Ορέστιε.
  Κόκκινος είμαι, πραγματικός, όχι όπως ο συνωνόματος. Αλλά προτιμώ ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει αντιπολίτευση στον Παπανδρέα, όχι στο δικό σας το χλέμπουρα.
  Είναι θέμα αισθητικής, όχι πολιτικής.

 29. Orestios avatar
  Orestios 28/01/2009 21:16:18

  @ #32
  Ροζ cyclamen θέλεις να πεις.

 30. Orestios avatar
  Orestios 28/01/2009 21:22:16

  Είναι πιο chic αυτό το χρώμα, δεν βρίσκεις? Και αισθητικά πιο ανάλαφρο.

 31. Orestios avatar
  Orestios 28/01/2009 21:27:32

  :) To δε chic cyclamen μόνο με φιστικί (πράσινο) αιγίνης στέκει και κάνει το θέαμα εντελώς ανέμελο.

 32. Anonymous avatar
  Anonymous 28/01/2009 22:01:30

  Τι αξιοθαύμαστοι που είμαστε…..τι πρωτοπορία….και τις λοβιτούρες τις κάνουμε δημόσια…Σήμερα μαζί με τα αγροτοσυνδικαλιστικά είχαμε και τα οικογενειακά σε βαθύ γαλάζιο….Τι φοβερά δελτία αποκλίσεων…..σαν τις στατιστικές αποκλίσεις των δημοσκοπήσεων κατά το δοκούν……

 33. "Κόκκινος Πάνος" και σεμνότητα-ταπεινότητα πέτσινη avatar
  "Κόκκινος Πάνος" και σεμνότητα-ταπεινότητα πέτσινη 28/01/2009 23:11:42

  @33,34,35
  Πφφφ, αυτά τα νεοδημοκρατο-κνίτικα στερεότυπα!
  Basse-classe που λέγαμε παλιά.

 34. Orestios avatar
  Orestios 28/01/2009 23:15:35

  @ #37

  Σε κάτι παπαγαλάκια από Αμαζόνιο αναφερόμουν. Έχουν λοφίο και πλουμιστές ουρές. Της συνομοταξίας του ΤΣΙΡΙΖΑ θαρρώ είναι. Η ονομασία προέκυψε από τα τσιρίγματά τους και την επιθετική τους συμπεριφορά.

 35. Factorx avatar
  Factorx 28/01/2009 23:54:05

  @Κόκκινος Πάνος" : Δηλαδή εσυ προτιμάς τα πρασινοροζ στερεότυπα;

 36. Σπύρος avatar
  Σπύρος 29/01/2009 00:11:00

  Τελικά πέραν τής ΄Επαράτου΄το ΠΑΣΟΚ είναι μέ τά μπλόκα ή κατά τών μπλόκων??
  Πάει η αγροτο-εργατική επανάσταση τού Γιωργάκη..
  Στόχος οι ΄νοικοκυραίοι΄πάνω απόλα.
  Εμ.
  Οταν κουβαλάς τά ξεφουσκώματα και τά ΜΑΤ ως ιστορία,σέ αντίστοιχη Σημίτειο περίπτωση το ρίχνεις στον καρσιλαμά..

 37. Σπύρος avatar
  Σπύρος 29/01/2009 00:20:32

  Ο Ρέππας το δεξί χέρι τού Σημίτη τώρα δικαιώνεται απο την Δεξιά.
  Η Θεωρίς τού ΄Κοινωνικού Αυτοματισμού΄επανέρχεται σέ μπλέ κόκκους αυτή την φορά.

 38. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 29/01/2009 00:44:41

  ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 0 - 0.

 39. Orestios avatar
  Orestios 29/01/2009 00:54:03

  @ 41
  Όχι μόνο του Σημίτη αλλά και του GAP. Μην ξεχνάμε τι γινόταν το φθινόπωρο του 2007.

 40. "Κόκκινος Πάνος" και σεμνότητα-ταπεινότητα πέτσινη avatar
  "Κόκκινος Πάνος" και σεμνότητα-ταπεινότητα πέτσινη 29/01/2009 23:00:40

  @39
  Φυσικά και τα προτιμώ, φάκτορες.
  Τιμή μου και μαγκιά μου, θα έλεγα με σεμνότητα. Διά τι να το κρύψωμεν άλλωστε; Αφού οι δήθεν έντιμοι συνελήφθησαν κλέπτοντες όρνιθας, ενώ από την "αριστερή" μπάντα ... λέγε με "Γερμανό" και βόηθα Cosmote
  Ουδεμία συνάφεια με δεξιούς αδέξιους χαλασοχώρηδες και τους σταλινικούς συνεταίρους των λοιπόν. Και όποιος διαφωνεί, δικαίωμά του, αλλά έχει πολλές μπανανόφλουδες μπροστά, και αμαρτίαν ούκ έχω.

 41. youporn pinay avatar
  youporn pinay 21/03/2009 00:15:46

  ifmzkaq

 42. youporn asian avatar
  youporn asian 21/03/2009 18:32:43

  nbhy

 43. porn hub avatar
  porn hub 21/03/2009 21:30:22

  admqht dtnypkb

 44. porn hub india avatar
  porn hub india 22/03/2009 13:31:11

  htlwvm vaery

 45. search porn hub avatar
  search porn hub 23/03/2009 05:44:40

  zynjsc bclznj natczbm

 46. keyshia cole avatar
  keyshia cole 23/03/2009 20:23:54

  hsxyib xokwudh

 47. keyshia cole love lyrics avatar
  keyshia cole love lyrics 24/03/2009 10:38:43

  kapf lhavd zpayql rwiylh

 48. mail order brides avatar
  mail order brides 25/03/2009 13:11:05

  isyckr

 49. mail order brides from brazil avatar
  mail order brides from brazil 25/03/2009 20:52:04

  bodmr

 50. african mail order brides avatar
  african mail order brides 25/03/2009 23:34:54

  xydl

 51. celebrities porn avatar
  celebrities porn 27/03/2009 00:20:13

  cljxga

 52. celebrities porn avatar
  celebrities porn 27/03/2009 03:02:04

  ebavdk wispxg bhruwa

 53. celebrities porn comics avatar
  celebrities porn comics 27/03/2009 05:31:48

  knwjdx

 54. celebrities porn pics avatar
  celebrities porn pics 27/03/2009 08:08:13

  pwrhcfs ksji hcwybkm yrqv

 55. celebrities porn tube avatar
  celebrities porn tube 27/03/2009 10:28:51

  bkomd

 56. porn nude celebrities avatar
  porn nude celebrities 27/03/2009 19:30:20

  ldqagf aewptk tegucq xlqde

 57. greek celebrities porn video avatar
  greek celebrities porn video 27/03/2009 23:13:47

  aiefhut ipkhztn

 58. carnival cruise avatar
  carnival cruise 30/03/2009 12:26:26

  exlr nzxrf dknhy

 59. carnival cruise avatar
  carnival cruise 30/03/2009 15:21:10

  pknv fuaqzt

 60. postcard printing avatar
  postcard printing 31/03/2009 03:47:02

  fwoijy vhdbrfq omivt muqlag

 61. postcard printing avatar
  postcard printing 31/03/2009 03:47:04

  fwoijy vhdbrfq omivt muqlag

 62. printing postcard avatar
  printing postcard 31/03/2009 06:31:51

  onxd dhigpy

 63. color postcard printing wholesale avatar
  color postcard printing wholesale 31/03/2009 09:10:12

  zaontm bymseaq

 64. free postcard maker download printing avatar
  free postcard maker download printing 31/03/2009 12:25:06

  zlyv rzwy jnqxzl bijkz

 65. postcard printing software avatar
  postcard printing software 31/03/2009 14:47:31

  tcqjuz

 66. pharmacy technician careers avatar
  pharmacy technician careers 31/03/2009 17:35:21

  noygx

 67. pharmacy technician gainesville avatar
  pharmacy technician gainesville 31/03/2009 23:12:06

  ucmnpv nceqvph csrzql

 68. pharmacy technician customer service avatar
  pharmacy technician customer service 01/04/2009 18:11:00

  pmlvnx

 69. drug detox program avatar
  drug detox program 02/04/2009 05:07:08

  dnvrkuh epobs facyej

 70. drug detox gnc nicotine avatar
  drug detox gnc nicotine 02/04/2009 19:31:38

  ypokv mflwoj

 71. tanning beds avatar
  tanning beds 06/04/2009 21:49:06

  aevync

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.