#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
03/08/2011 18:27
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έρχεται το «πιστωτικό γεγονός»!Στην τελική ευθεία για το «πιστωτικό γεγονός» που θα σηματοδοτήσει την επιλεκτική χρεοκοπία μπαίνει η Ελλάδα. Μας το μαρτύρησε ο κ.Καρατζαφέρης, λίγο μετά την αιφνιδιαστική συνάντησή του με τον Βενιζέλο στη Βουλή.

Ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε στην συνάντηση των οίκων αξιολόγησης με Ευρωπαίο επίτροπο όπου συμφωνήθηκε ότι «θα χρειαστεί ένα πιστωτικό γεγονός και μετά θα αναλάμβαναν την δέσμευση της αναβάθμισης της χώρας στις αγορές. Απ’ ότι φαίνεται θα έχουμε ένα μίνι επεισόδιο, ένα μικράς διαρκείας και ανώδυνο, εάν δεχθώ τις περιγραφές που έχω ακούσει από κυβερνητικά χείλη» (μαρτυριάρης ο πρόεδρος).

«Όλα θα γίνουν επαγγελματικά, όπως πρέπει και θα γίνουν με πολύ μεγάλη ταχύτητα την κρίσιμη στιγμή που θα συντελεστεί η μετάβαση από το ένα καθεστώς στο άλλο», απάντησε ο Βενιζέλος.

Συμπέρασμα: η επιλεκτική χρεοκοπία είναι ante portas.

Υ.Γ.. Στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων 15 ετών υποχώρησε την Τετάρτη το χρηματιστήριο της Αθήνας, επηρεαζόμενο άμεσα από τις ανησυχίες για μετάδοση της κρίσης χρέους στις μεγάλες χώρες της ευρωζώνης. Έκλεισε με μεγάλη πτώση 3,76% , στις 1.101,31 μονάδες.

Το απόσπασμα από τα πρακτικά

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011


ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Βαΐτσης Αποστολάτος): Έχει ζητήσει το λόγο ο κ. Καρατζαφέρης για ένα λεπτό.

Ορίστε, κύριε Πρόεδρε, έχετε το λόγο.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού): Κύριε Πρόεδρε, πριν από ένα μήνα –και υπάρχει στα Πρακτικά- είχα αποκαλύψει ότι υπήρξε μία συνάντηση με κορυφαίο Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης των τριών οίκων αξιολόγησης κι είχαν συζητηθεί ορισμένα πράγματα. Είχα πει όμως ότι δεν ξέρω εάν συμφωνήθηκαν.

Ήταν ότι θα χρειαστεί ένα πιστωτικό επεισόδιο και αμέσως μετά θα αναλάμβαναν τη δέσμευση της αναβάθμισης της χώρας στις αγορές. Από ότι φαίνεται θα έχουμε ένα μίνι επεισόδιο, ένα μικράς διαρκείας και ανώδυνο, εάν δεχθώ τις περιγραφές, τις οποίες έχω ακούσει από κυβερνητικά χείλη.

Το ερώτημα είναι, εις το παρασκήνιο έχει εξασφαλιστεί η αναβάθμιση; Και ποια αναβάθμιση; Θα είναι τόση, ώστε να μπορούμε να έχουμε την κατάλληλη τραπεζική υποδομή για να προχωρήσουν όλα αυτά τα οποία δεν προχωρούν σήμερα εις τη θέση την οποία βρίσκονται οι τράπεζες, γιατί δεν περνούν οι εγγυητικές τους;  Αυτό είναι το ζητούμενο.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών): Κύριε Πρόεδρε, σας παρακαλώ το λόγο.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Βαΐτσης Αποστολάτος): Ο Αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως και Υπουργός Οικονομικών, κ. Βενιζέλος, έχει το λόγο.

 

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών): Παρακαλώ το Σώμα να με τιμήσει με την προσοχή του, γιατί κάθε λέξη που θα πω έχει μια σημασία στην ερώτηση αυτή.

 

Δεν υπάρχει κανένα απολύτως ζήτημα με την χρηματοδότηση και γενικότερα με τη ρευστότητα των ελληνικών τραπεζών, όπως και με την κεφαλαιακή τους επάρκεια. Είπα προηγουμένως ότι διαθέτουμε για την ανακεφαλαιοδότηση τους 30.000.000.000 ευρώ και η ρευστότητα τους είναι ρητά διασφαλισμένη με βάσει τις αποφάσεις του Συμβουλίου Κορυφής της 21ης Ιουλίου, με αποφάσεις του Διοικητικού Συμβούλιου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας μέσω του ευρωσυστήματος.  Άρα, έχει ξεπεραστεί κάθε προηγούμενη συζήτηση, έχει καταστεί άνευ αντικειμένου.

 

Οι οίκοι αξιολόγησεις, οι οποίοι αποτελούν αντικείμενο μακρών συζητήσεων στο ECOFIN, όχι στο EUROGROUP και ασχολείται μαζί τους ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής ο κ. Μισέλ Μπαρνιέ, ξέρουν πολύ καλά τι συμβαίνει.

 

Διαβάστε με προσοχή τις δημόσιες ανακοινώσεις που έκαναν οι οίκοι αξιολόγησης μετά τις 21 Ιουλίου. Για πρώτη φορά τονίζουν ότι η λύση αυτή είναι θετική και ανοίγει προοπτική για την ελληνική οικονομία και ότι μπορεί να αλλάξει τα επίπεδα αξιολόγησης. Άρα, οι ίδιοι οι οίκοι αξιολόγησης έχουν τοποθετηθεί ρητά, δημόσια.

 

Όλη η προηγούμενη συζήτηση, που δυστυχώς έγινε αντικείμενο μιας απόπειρας άτεχνης πολιτικής εκμετάλλευσης, εκφοβισμού και σπέκουλας, είναι άνευ αντικειμένου. Απεδείχθη ότι ξέραμε τι λέγαμε, ξέραμε τι κάναμε. Μόνο που θέλει πειθαρχία, με την έννοια ότι δεν πρέπει μόνοι μας να δημιουργούμε προβλήματα στον εαυτό μας ως χώρα. Ό,τι λέγεται στο εσωτερικό της χώρα, λέγεται διεθνώς. Δεν υπάρχει επικοινωνιακό στεγανό. Ό,τι λέγεται εδώ μέσα, είναι την άλλη στιγμή στα Διεθνή Πρακτορεία Ειδήσεων.

 

Στέλνω, λοιπόν, και στην διεθνή κοινή γνώμη και στις αγορές το μήνυμα αυτό, ότι ξέρουμε τι κάνουμε, εφαρμόζουμε με συνέπεια τις αποφάσεις της Ευρωζώνης, είμαστε σε συνεννόηση με όλα τα θεσμικά όργανα και με τον ιδιωτικό τομέα και έχουμε βάλει στις ράγες την εφαρμογή της απόφασης αυτής. Όλα θα γίνουν επαγγελματικά όπως πρέπει και θα γίνουν με πολύ μεγάλη ταχύτητα την κρίσιμη στιγμή που θα συντελεστεί η μετάβαση από το ένα καθεστώς στο άλλο. Είναι πάρα πολύ καθαρό και πάρα πολύ  σαφές αυτό που λέω.

 

Ευχαριστώ πολύ.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 03/08/2011 18:35:13

  Δεν πρέπει να τους πολυάρεσε ο μαζικός επαναπατρισμός καταθέσεων που έγινε την περασμένη εβδομάδα. Θέλουν να τα... ξαναστείλουμε όλα πίσω!

  • Πητ avatar
   Πητ @ Αυριανιστής 03/08/2011 18:46:42

   Αυτό φυσικά αφορά μόνο τους ηλίθιους που τα έφεραν πίσω. Το επισημαίνω μονάχα για να τονίσω την αφέλεια ορισμένων.

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ Πητ 03/08/2011 19:09:04

    Εννοείται. Για τους χαχόλους που πίστεψαν ότι "το ΠΑΣΟΚ μάς έσωσε οριστικά από τη χρεωκοπία" και τα ξανάφεραν πίσω.

 2. factorx avatar
  factorx 03/08/2011 18:39:34

  Σε επίπεδα Ιανουαρίου... 1996 υποχωρεί την Τετάρτη ο τραπεζικός δείκτης του Χ.Α., ενώ το αρνητικό διεθνές κλίμα πιέζει προς νέα χαμηλά και τον Γενικό Δείκτη, στα επίπεδα των 1.110 μονάδων.

  Στο «κόκκινο» διαπραγματεύεται το σύνολο των τίτλων του FTSE20, με εξαίρεση την ΑΤΕ που διατηρείται αμετάβλητη.

  Αυτό όμως που ξεχωρίζει στο ταμπλό του δείκτη, είναι ότι για τις μισές από τις εισηγμένες που τον απαρτίζουν η κεφαλαιοποίηση έχει υποχωρήσει πλέον χαμηλότερα από το 1 δισ. ευρώ (ΑΤΕ, Τρ. Πειραιώς. Motor Oil, Βιοχάλκο, Marfin Popular Bank, T.T., Jumbo, Μυτιληναίος, Ελλάκτωρ και MIG).

  «Οι φόβοι για επέκταση της κρίσης χρέους στην Ευρωζώνη, καθώς και η διάθεση των οίκων αξιολόγησης να προχωρήσουν –ενδεχομένως- σε αναθεώρηση της πιστοληπτικής ικανότητας της Αμερικής, παρά την τελική έγκριση της αύξησης του ορίου χρέους διατήρησε αμείωτη την επιφυλακτικότητα της επενδυτικής κοινότητας, οδηγώντας τις χρηματαγορές σε αρκετά χαμηλότερα επίπεδα τιμών και την ελληνική κεφαλαιαγορά σε νέα χαμηλά έτους και την επιστροφή της σε επίπεδα τα οποία έχει να δει από το Φεβρουάριο του 1997» σχολιάζει στο πρωινό της δελτίο η Πήγασος ΑΧΕΠΕΥ.


  Πηγή:www.capital.gr

  • manos avatar
   manos @ factorx 03/08/2011 19:55:24

   Δεν φοβάμαι για το χρηματιστήριο.
   Την Παρασκευή πριν το κλείσιμο θα αγοράσει ο Σάλλας τις μισές εισηγμένες.
   Θα ανέβει ο δείκτης 5,95% και οι τίτλοι στο capital θα λένε : Ράλλυ στο ΧΑΑ, πάρτυ στα χρηματιστήρια, και θα έχουν και μια φωτογραφία δύο γιάπηδων να αγκαλιάζονται.
   Πόσο καραγκιόζηδες είναι αναρωτιέμαι. Αν και η προσφώνηση καραγκιόζης είναι προσβολή για το θέατρο σκιών.

 3. ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ avatar
  ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ 03/08/2011 18:39:58

  Άντε, ντε να πληρωθεί και ο γνωστός με τα CDS επιτέλους

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ 04/08/2011 17:04:00

   Ποιός; Ο Άντριου ο μικρός;

 4. Orestios avatar
  Orestios 03/08/2011 18:43:25

  Ο Βενιζέλος θα μας πεί αν αυτό αποτελεί χρεοκοπία (με όποιον επιθετικό προσδιορισμό) ή εγώ είμαι κουκουλοφόρος?????

  Ευτυχώς που το ΠΑΣΟΚ ξαναέσωσε την Ελλάδα πριν 10 μέρες.
  Πότε είναι η επόμενη διάσωση, γιατί μέσα σε 10 μέρες κατάφεραν να τα κάνουν κουλουβάχατα????

 5. Δημήτριος Κοκκαλάκης avatar
  Δημήτριος Κοκκαλάκης 03/08/2011 19:18:58

  Βενιζέλος: "στέλνουμε το μήνυμα κ.λ.π. οτι ξέρουμε τι κάνουμε κ.λ.π." . Και μόνο που λέει δημόσια τη φράση αυτή, αποδεικνύει, οτι δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα.

  • Ariadne avatar
   Ariadne @ Δημήτριος Κοκκαλάκης 03/08/2011 19:38:58

   Φίλε μου και βέβαια δέν ξέρει τί του γίνεται. Αυτός, άν ακούσει για "Ράντες" θα νομίζει οτι είναι τα αξεσουάρ για τα παντελόνια...

  • Χαζούλης avatar
   Χαζούλης @ Δημήτριος Κοκκαλάκης 03/08/2011 20:01:09

   Πολύ σωστή παρατήρηση.

 6. armagedon avatar
  armagedon 03/08/2011 19:26:32

  ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ .ΧΑΧΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΤΟΣΗ ΤΣΙΜΠΛΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΧΕΤΕ?

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ armagedon 04/08/2011 17:09:39

   Ποιοί συγγενείς; Πες μας ονόματα. Εννοείς ο μικρός;

 7. BlueSky avatar
  BlueSky 03/08/2011 19:31:33

  Με τα CDS πληρώνεται ο αδερφός κάποιου ανώτατου έλληνα/4 πολιτικού εεε!!!;;;; Μπαγασάκος τα τσέπωσε πάλι.
  Έλλην πρωθυπουργός στα χνάρια του Τρικούπη;;;;;
  Έλλην υπουργός εφοριακός και εκκαθαριστής ομολόγων;;;;

 8. Καρανίκας Χρήστος avatar
  Καρανίκας Χρήστος 03/08/2011 19:47:38

  Προσυνεννοημένα εἶναι ὅλα, μὲ ἀπώτερο στόχο τὴν σωτηρία τῆς ἀμερικανικῆς κι ὄχι τῆς ἑλληνικῆς οίκονομίας. Οἱ πιθανότητες γιὰ ἑλληνικὴ χρεωκοπία δὲν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο, διότι αὐτὸ ἔχει συντελεσθεῖ στὴν πράξη, ἀλλὰ οἱ Εὐρωπαῖοι δὲν ἔχουν ἐμπιστοσύνη στὴν ἑλληνικὴ κυβέρνηση καὶ γι' αὐτὸ καθυστεροῦν τὴν ἐκταμίευση τῆς πέμπτης δόσεως, μέχρι τὴν ἄφιξη τοῦ Γερμανοῦ ὑπερπρωθυπουργοῦ. Οἱ "κυβερνῶντες" ἐπιδίδονται στὴν ἐνίσχυση τῶν ἀμερικανικῶν συμφερόντων, ὄπως μὲ τὴν PROTONBANK, στενὰ συνδεδεμένη μὲ τὴν μήτρα τῆς ἀμερικανικῆς ἐξουσίας Carlyle, καὶ ἀγνοοῦν τοὺς Εὐρωπαίους. Ὅπως διαβάζετε, στὸ διαδίκτυο, καὶ ἡ ἀμερικανόδουλη διαπλοκὴ προβλέπει, γιὰ πολλοστὴ φορά, τὴν διάλυση τῆς Εὐρωζώνης, ἀλλὰ λογοκρίνει τὴν ὑποβάθμιση τῆς ἀμερικανικῆς οἰκονομίας ἀπ' τὸν κινεζικὸ οἶκο ἀξιολογήσεως, Dagong, τὸν μόνο σοβαρὸ πλέον, ὅπως καὶ τὶς δηλώσεις τοῦ Βλαδιμήτου Ποῦτιν, ὅτι οἱ Ἀμερικανοὶ εἶναι τὰ παράσιτα τῆς διεθνοῦς οίκονομίας. Τὰ μεγάλα παιχνίδια παίζονται ἀλλοῦ, ἀλλὰ ἡ κυβέρνησή μας ξεκίνησε καὶ παραμένει δέσμια τῶν ἀτλαντικῶν συμφερόντων κι ὡς τέτοια θὰ τελειώσει. Καὶ σύντομα μἀλιστα. Δευτερεύουσα σημασἰα πλέον ἔχει ὁ τρόπος.

 9. hunter avatar
  hunter 03/08/2011 19:59:51

  Έχει δρόμο ακόμη το ΧΑΑ(προς τα κάτω εννοείται), βέβαια το όποιο γεγονός θα βαπτιστεί μη αποτυχία το λιγότερο.

  Εεεεεεεεεεε εσείς εκεί στη Συγγρού αντιλαμβάνεστε τι γίνεται;;; ή ζείτε στον κόσμο σας;;;;

  • ΑΓΡΟΤΗΣ avatar
   ΑΓΡΟΤΗΣ @ hunter 03/08/2011 21:06:40

   Προφανώς στην Συγγρού δεν υπάρχει κανείς πέραν του φύλακα. Και δυστυχώς όλον τον τελευταίο καιρό. Ποιός πολίτης- εργαζόμενος , νομοταγής , οικογενειάρχης , μισθωτός , επαγγελματίας - περιμένει το πιστωτικό γεγονός για να επιβεβαιώσει το χάλι το δικό του και της πατρίδας του? Ποιός πολίτης πιστεύει ότι την Ελλάδα κυβερνούν - καθ εντολή του - επαγγελματίες πειθαρχημένοι - στον όρκο τους - πολιτικοί? Σε 10 μέρες. ΄όπως οριοθετείτε την νέα διάσωση , θα είμαστε και πρόσφυγες στην χώρα μας..... αλλά δεν θα καταλάβουμε ούτε αυτό έγκαιρα γιατί θα είμαστε διακοπές. Και καλά αυτοί που θα βρίσκονται εκτός συνόρων ...... εμείς στις Ελληνικές παραλίες τι θα κάνουμε....... είναι και μακριά τα διεθνή ύδατα.

 10. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 03/08/2011 20:55:30

  Ο μετρ της οικονομίας ξαναβάφτισε τη χρεοκοπία....από ''επιλεκτική'' την έκανε ''επαγγελματική''

 11. Σωκράτης avatar
  Σωκράτης 03/08/2011 21:37:13

  Δεν ξέρω αν κολλάει. Άσχετο με το θέμα της ανάρτησης – ζητώ συγνώμη!
  Το έμαθα εντελώς τυχαία:
  Ο Βενιζέλος μερικές εβδομάδες αφότου ανέλαβε Αναπληρωτής Πρωθυπουργός παρήγγειλε στον ράφτη του 6 καινούργια κουστούμια. Τα πολλά ταξίδια δεν του επέτρεψαν να πάει να κάνει πρόβα. Όταν τελικά πήγε στο ράφτη, δεν του έκαναν τα ρούχα… μεγάλωσε (πάχυνε) μαζί με τα αξιώματα. Απ’ την αρχή ο ράφτης τη δουλειά, παρήγγειλε νέα τόπια ύφασμα.
  Δεν ήμουν αυτόπτης μάρτυς της πρόβας, αλλά οι πρόσφατες φωτογραφίες και οι τηλεοπτικές εμφανίσεις το επιβεβαιώνουν. Είναι και αυτή κάποιας μορφής ανάπτυξη.

 12. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 03/08/2011 21:39:45

  Καλά, μένω άφωνος! Υπάρχει άραγε όριο στην ξεφτίλα ενός κράτους;

  "Θα γίνουν όλα πολύ επαγγελματικά"...

  Μα, αντιλαμβάνονται τι κάνουν;;;

 13. ζιζάνιο avatar
  ζιζάνιο 03/08/2011 22:02:00

  Τι ωραία που συμφωνείτε όλοι μαζί...
  Είμαστε μια ευχάριστη παρέα...

  Να μαζευτούμε, να ψηφίσετε να μας ξανάρθει ο Καραμανλής μας...

  • (A)θανάσης avatar
   (A)θανάσης @ ζιζάνιο 03/08/2011 22:16:44

   Κολοκύθια εις το πάτερον...

   Πιστεύεις ότι είναι καλύτερος ή χειρότερος από το πράσινο τσίρκο?

  • φωνή avatar
   φωνή @ ζιζάνιο 03/08/2011 23:52:00

   Θα ψηφίσουμε να έρθει ο Σαμαράς.

 14. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 03/08/2011 22:42:19

  Αν κάποιος για να πληρώσει ελάχιστα από τα χρέη του πουλούσε το νεφρό του δε θα λέγαμε ότι έχει χρεοκοπήσει; H Eλλάδα είναι ήδη χρεοκοπημένη αφού περικόπτει από άμυνα, δημόσια τάξη, υγεία, εκπαίδευση, πρόνοια, μισθούς για να πληρώσει στους εξωτερικούς δανειστές της μερικά από αυτά που τους χρωστάει ενώ το χρέος της μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Χωρίς να συνυπολογίσουμε τη συρρίκνωση της οικονομίας της και τον εκμηδενισμό της γεωπολιτικής της ισχύος, ο οποίος, φυσικά, θα έχει πολύ δυσάρεστες οικονομικές συνέπειες.

 15. Orestios avatar
  Orestios 03/08/2011 23:46:45

  Ο Καρατζαφέρης μπορεί να μας πεί αν θα ανοίξουν τα Χρηματιστήρια αύριο στην Ευρώπη ή θα κρατηθεί το μομέντουμ της τεράστιας επιτυχίας που κατάφερε ο Παπανδρέου προ 10 ημέρών???????

 16. φωνή avatar
  φωνή 03/08/2011 23:55:24

  Οι γελίοι δεν τα λένε οι ίδιοι βάζουν τον Καρατζαφέρη να τα λέει και αυτοί να εγγυόνται την ασφάλεια του τραπεζικού συστήματος.

  Ε βέβαια διότι με την επιλεκτική χρεοκοπία την πάτησε ο Βενιζέλος όταν την ξεστόμισε τη λέξη και τώρα βάζει τον Καρατζαφεράκο του, να μην του την πέσουν πάλι.

 17. Southlancer avatar
  Southlancer 04/08/2011 00:49:49

  Πότε έγινε και ποιός το λέει, οτι θέλουν αυτοί μας λένε τα ΜΜΕ? Ουτε μισή δραχμούλα δεν γύρισε

 18. TopGunZ avatar
  TopGunZ 04/08/2011 02:02:17

  Ακολουθεί κάθε θαύμα τους και αρνητικά εκθετική διάρκεια, από μήνες, σε εβδομάδες, σε δέκα μέρες πλέον. Σε λίγο θα χρειάζεται να μας σώζουν κάθε 8 ώρες, σαν την αντιβίωση.

 19. EPICOUROS avatar
  EPICOUROS 04/08/2011 08:20:52

  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΓΟΣ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΠΜΑΣ.

 20. cas avatar
  cas 04/08/2011 11:26:33

  "Ό,τι λέγεται στο εσωτερικό της χώρα, λέγεται διεθνώς. Δεν υπάρχει επικοινωνιακό στεγανό. Ό,τι λέγεται εδώ μέσα, είναι την άλλη στιγμή στα Διεθνή Πρακτορεία Ειδήσεων." λέει ο κ. Βενιζέλος.
  Ωραία, και τώρα που επιτέλους κατάλαβαν ότι αυτά που συζητούν στην βουλή αποτελούν αντικείμενο συζήτησης διεθνώς, είναι καιρός νομίζω να καταλάβουν ότι οι κρίσεις ή επικρίσεις των διεθνών μέσων ενημέρωσης λαμβάνουν υπόψιν, πολύ περισσότερο από τα λόγια τους, τα έργα τους.

 21. Krax avatar
  Krax 04/08/2011 20:03:12

  Πενθήμερης διάκειας το πιστωτικό γεγονός εντός Αυγούστου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.