#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
06/12/2011 20:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έρχεται το ...αντιμνημονιακό ΠΑΣΟΚ!Εντελώς τυχαία, έπεσα πάνω σε μια, άκρως αποκαλυπτική, συνέντευξη του πρώην υπουργού Χάρη Καστανίδη, στην οποία προσπαθούσε να εξηγήσει τους λόγους  για τους οποίους ο Γ. Παπανδρέου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει  την πρωθυπουργία.

Πρώτον, φταίνε οι τράπεζες! Είπε συγκεκριμένα: «"Γνωρίζετε πολύ καλά ότι είχαμε δηλώσεις εκπροσώπων τραπεζών που έλεγαν ότι θα ήταν λάθος να πάμε πέραν της απόφασης της 21ης Ιουλίου για κούρεμα που ήταν τότε στο 20%.»

Δεύτερον, ...καρφώνει τον σημερινό Πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο: «Άλλωστε και ο σημερινός πρωθυπουργός είχε εκφράσει τότε την άποψή του ο άνθρωπος στο 'Βήμα' με ένα πολύ μεγάλο κείμενο, στο οποίο εξηγούσε γιατί δεν πρέπει να υπάρξει κούρεμα πέραν του 20%"!»

 

Τρίτον, επιμένει για το  δημοψήφισμα «στην Ευρώπη δημιουργήθηκε ένα κίνημα υπέρ του δημοψηφίσματος, το οποίο δεν πέρασε ποτέ μα ποτέ στην Ελλάδα".

Τέταρτον, ανακαλύπτει και άλλους ...εχθρούς"Θυμάμαι λοιπόν τον τρόπο με τον οποίο λυσσαλέα πολεμήθηκε από τα ελληνικά ΜΜΕ η ιστορία του δημοψηφίσματος και μια μερίδα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που είπαν με πολύ μεγάλη καθαρότητα στον κ. Παπανδρέου, ή θα φύγεις και θα σου δώσουμε προς ώρας ψήφο εμπιστοσύνης ή θα μείνεις και θα σε ρίξουμε», σημείωσε.

Ανακεφαλαιώνουμε: Τον Γιώργο Παπανδρέου ανέτρεψαν:

- οι τράπεζες

- τα ελληνικά ΜΜΕ, που αντέδρασαν στο δημοψήφισμα

- μια ...μερίδα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ!

Όλα αυτά, αν τα συνδυάσουμε με τις τελευταίες δηλώσεις του ίδιου του Γ. Παπανδρέου,  ό,τι δηλαδή, για την κρίση ευθύνονται «οι συντηρητικές κυβερνήσεις της Ευρώπης», η «γραφειοκρατία των Βρυξελλών» και οι τράπεζες,  τότε έχουμε μια εικόνα για πως θα κινηθεί περίπου το ΠΑΣΟΚ προεκλογικά!

Κοντολογίς, το ΠΑΣΟΚ δημιουργεί αντιπάλους για τις επόμενες εκλογές. Και πρόκειται για ...αντιπάλους που συσπειρώνουν την εκλογική του βάση και κλείνουν το μάτι στην ....αριστερά!

Ως εκ τούτου, μόνον τυχαία δεν ήταν τα  ανοίγματα της  Λ. Κατσέλη προς τον Φώτη Κουβέλη στη χθεσινή εκπομπή του Γ. Πρετεντέρη.

Να δείτε που στο τέλος το ΠΑΣΟΚ θα στραφεί και εναντίον του....μνημονίου!

 ΚΡ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μάρκος avatar
  Μάρκος 06/12/2011 18:01:17

  Χαχα...αντιμνημονιακό ΠΑΣΟΚ, όπως λέμε πατριωτικό ΠΑΣΟΚ; Το ίδιο ανύπαρκτες έννοιες...

  • Orestios avatar
   Orestios @ Μάρκος 06/12/2011 18:24:30

   +1000

  • Τιγράνης avatar
   Τιγράνης @ Μάρκος 06/12/2011 18:31:19

   Και όσοι είχαν την έμπνευση να αρθρώσουν σοβαρό πατριωτικό λόγο στο ΠΑΣΟΚ, όπως ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, είδαμε που βρέθηκαν...

 2. Τιγράνης avatar
  Τιγράνης 06/12/2011 18:03:04

  Μιλάμε για κανίβαλους! Προκειμένου να επιζήσουν είναι διατεθειμένοι να φάνε τις σάρκες τους...

 3. Komis Montechristo avatar
  Komis Montechristo 06/12/2011 18:06:52

  Ο πασοκισμός,από ίδρυσής του,φημιζόταν για τις ΟΒΙΔΙΑΚΕΣ του μεταμορφώσεις.Ο πολιτικός χαμαιλεοντισμός και φαρισαϊσμός σε ΟΛΟ τους το μεγαλείο....Δεν θα με παραξένευε να δω και αυτό από τον ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ και ΠΑΝΟΥΡΓΟ παπανδρεϊσμό.....

  • Τιγράνης avatar
   Τιγράνης @ Komis Montechristo 06/12/2011 18:09:52

   Μπα, πιο πολύ προσιδιάζουν στον πασοκισμό οι άλλες Μεταμορφώσεις, αυτές του Απουλήιου, γνωστότερες και ως"Ο Χρυσός Γάιδαρος"...

 4. IOANNIS avatar
  IOANNIS 06/12/2011 18:11:00

  ΑΥΤΑ ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΝΔ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΓΙΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
  ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΥΜΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ.ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ.ΞΥΠΝΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΝΔ. ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ IOANNIS 07/12/2011 08:04:07

   Πάλι η καραμέλα, ότι ο Σαμαράς μπορούσε να μην συμμετέχει στη μεταβατική κυβέρνηση. Δεν μπορούσε. Δεν μπορούσε. Δεν μπορούσε. Πώς το λένε; εκτός κι αν ήθελε να πάρει την κυβέρνηση με γιουρούσι, με μια Ελλάδα ατάκτως χρεοκοπημένη, να κυβερνήσει τα ερείπια με μισθούς και συντάξεις 150 ευρώ. Να φερόταν δηλαδή σαν γαλάζιο ΚΚΕ για να μην "σέρνεται πίσω από τις μεταβατικές κυβερνήσεις". Λοιπόν, ξεκολλάτε και να δούμε πώς θα σπάσουμε το μονοπώλιο της ενημέρωσης των καθεστωτικών ΜΜΕ των μπομπολοψυχαροαλαφουζοβαρδινογιάννιδων μέσα από το Ίντερνετ και την απευθείας δια ζώσης επαφή με τον κόσμο και ας αφήσουμε τους εύκολους αφορισμούς αν ποτέ θέλουμε να πάψουμε να τρώμε τις σάρκες μας και να απαλλαγούμε επιτέλους από το σύστημα ΠΑΣΟΚ.

 5. Απλή σκέψη avatar
  Απλή σκέψη 06/12/2011 18:12:49

  Ανακεφαλαιώνουμε: Τον Γιώργο Παπανδρέου ανέτρεψαν:

  - οι τράπεζες

  - τα ελληνικά ΜΜΕ, που αντέδρασαν στο δημοψήφισμα

  - μια …μερίδα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ!

  Το ερώτημα δεν είναι ποιοί τον ¨ανέτρψαν¨, αλλά ποιοί τον εξέθρεψαν....
  Αν απαντηθεί επαρκώς το ερώτημα, νομίζω οτι θα κατανοήσουμε όλα τα ¨κακώς κείμενα¨...

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ Απλή σκέψη 06/12/2011 18:17:41

   Αψογος!!!

 6. SAS avatar
  SAS 06/12/2011 18:22:45

  Γιατί σας φαίνεται τόσο παράξενο και το απαξιώνεται με τέτοια ευκολία . Έχουμε αποδείξει ως λαός τα τελευταία δύο χρόνια ότι αντιμετωπίζουμε την πραγματικότητα με όρους γηπέδου και μάλιστα στο επίπεδο του οπαδού ούτε καν του φιλάθλου . Το ΠΑΣΟΚ κρατά την παγκόσμια πρωτιά να είναι μέχρι χθες κυβέρνηση και αντιπολίτευση μαζί . Η ΝΔ να είναι αντιμνημονιακή αντιπολίτευση μέχρι χθες αλλά να γίνεται μνημονιακή συμπολίτευση αν και αντιπολίτευση .
  Οι πολίτες , ακόμα και αυτοί που ''ψάχνονται'' , μιλούν ακόμα για τα κόμματα και περιμένουν ''σωτήρες'' όχι όμως της χώρας αλλά του τρόπου ζωής τους .
  Σας φαίνεται παράξενο που το ΠΑΣΟΚ ψάχνει ένα διαφορετικό παραμύθι ή ότι θα βρεί πελάτες να το πουλήσει ;

 7. φωνη avatar
  φωνη 06/12/2011 18:24:48

  Δεν αντέχεται τόση γελοιότητα.
  Πώς είναι δυνατόν κάποιος να συνεχίζει να υπερασπίζεται το δημοψήφισμα; Τι θέλουν δηλαδή να τους μαζέψει ο ψυχίατρος; Δεν τους μπορώ είναι όλοι ηλίθιοι σε αυτόν τον πλανήτη από τον Μπαροζο μέχρι τον Καστανίδη.

  Δεν γίνεται προκοπή σε αυτή τη χώρα με τόση ηλιθιότητα να σέρνεται ελέυθερα. Τόση πολιτική ανευθυνότητα σε μια χώρα δε χωράει. Κανενας σοβαρός άνθρωπος δε θα το έπαιζε σοσιαλιστής και αριστερός ξαφνικά όχι μόνο γιατί δεν τον παίρνει αλλά γιατί γυρίζει πίσω στην άθλια τακτική του "λεφτά υπάρχουν" υπό μια έννοια. Αυτός ο λαϊκισμός σφράγισε μια εποχή που κάποιοι θέλουν να κλείσει, ενώ κάποιοι άλλοι προσπαθούν να την κρατήσουν ζωντανή με νύχια και δόντια γιατί διαφορετικά θα φύγουν μαζί της.

  Ο Σαμαράς τους ξέρει και είχε δίκιο όταν είπε οτι από το ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευση εγώ θα ζητούσα τη μισή σοβαρότητα από αυτήν που δείξαμε εμείς.

 8. coik avatar
  coik 06/12/2011 18:27:25

  Εντάξει παιδιά και εγώ μικρός ήθελα να γίνω Αστροναύτης.
  Σοβαρά τώρα, εαν καταφέρει το ΠΑΣΟΚ, να πείσει (εξαπατήσει για 2η φορά μετά τος 2009) τον Ελληνικό Λαό στις Εκλογές, ότι είναι αντιμνημονιακό, εγώ καταθέτω την ελληνική υποκοότητα και αλλάζω χώρα. Αν δω και αυτό τότε είναι σίγουρο ότι δεν έχουμε καμία τύχη ώς κράτος αλλά και ως έθνος.
  Ελπίζω να έχουν καταλάβει οι Έλληνες περί τίνος πρόκειτε.

 9. Γιώργος avatar
  Γιώργος 06/12/2011 18:30:28

  To αντιμνημονιακό ΠΑΣΟΚ έρχεται, η ...αντιμνημονιακή ΝΔ φεύγει!

  Το παιχνίδι είναι στημένο, δυστυχώς.

 10. Μάρκος avatar
  Μάρκος 06/12/2011 19:00:47

  Τελικά, παρατηρώντας ιστορικά το ΠΑΣΟΚ, τολμώ να πω ότι ήταν ένα ΛΑΟΣ της Μεταπολίτευσης, με αρχηγό έναν αντίστοιχο κωλοτούμπα. Και τα δύο κόμματα, την αγωνία μιας μερίδας κόσμου να εκφραστεί εκμεταλλεύτηκαν, σε διαφορετικές εποχές...

 11. Χρήστος Δημάρης avatar
  Χρήστος Δημάρης 06/12/2011 19:19:24

  ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ: Μέσα σε μια μέρα καταργήθηκαν δικαιώματα για τα οποία είχε χυθεί και αίμα. Όποιος είναι αντιμνημονιακός να φέρει και τα δικαιώματα μας πίσω.

 12. NIK THE GREEK avatar
  NIK THE GREEK 06/12/2011 19:22:14

  Τον ΓΑΠ τον ανετρεψε το βαρυ του το μυαλο,εκανε απελπισμενες κινησεις να κρατησει ισοροπια,αλλα καποια στιγμη τον πηρε προς τα κατω και ζγντουπατης παρτον κατω.
  Καλα αυτος δεν συνετρωγε με τους τραπεζιτες προεκλογικα?τι εγινε τους καθησε βαρυς?
  Αυτος δεν ηταν το αγαπημενο παιδι των τηλεσχολιαστων που ειχαν βρει στο προσωπο του τον συγχρονο πολιτικο μεσια?Τι εγινε τι αλλαξε ,τοσο πολυ αργησαν να τον παρουν χαμπαρι?
  Με το ολον Πασοκ τι εγινε αυτοι δεν ηταν που τον χειροκροτουσαν με καθε αντικοινωνικο μετρο που επαιρνε και μονοκουκι "ναι" σε ολα?Συνυπευθυνοι απ την αρχη μεχρι το τελος,καμια δηλωση,καμια τριπλα διαφυγης,ενοχοι για "ολα"

 13. panos avatar
  panos 06/12/2011 19:35:49

  Aπορω που θεωρειται αξια σχολιασμου αυτα που λεει αυτος ο απιθανος τυπος που λεγεται Καστανιδης.Μιλαμε γι' αυτον που θα μεινει στην ιστορια για τον νομο για την αποσυμφορηση των φυλακων,που επετρεψε σ' οσους ληστευουν να αφηνονται ελευθεροι επειδη η πραξη τους τιμωρειται με λιγοτερα απο δεκα χρονια.Ισχυει απολυτα γι' αυτον η γνωστη ατακα ''τι τον κοιτατε ρε,βαρατε τον''...

 14. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 06/12/2011 20:26:10

  Τι κοινό έχει το αντιμνημονιακό Πασόκ με τις 19χρονες παρθένες και τους δεινόσαυρους;;;....μα φυσικά δεν υπάρχουν!

 15. johndoctor avatar
  johndoctor 06/12/2011 20:37:35

  Η γελοιότητα του πα.σοκ και του ΓΑΠ δεν έχει όρια πραγματικά είμαστε τόσα ζωα που θα τον ψηφίσουν
  Πραγματικά ζούμε σε εποχές χούντας που οι ίδιοι την επιβάλλαν και όχι οι τράπεζες και η βλακεία του ΠΑ.ΣΟΚ ειναι ανίκητη
  Το ζήτημα ειναι ότι αντι η ΝΔ να ορθώσει το ανάστημα της στηρίζει το πασοκ με την σιωπή της
  Για αυτό και δεν πρόκειται να κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση

 16. Γενίτσαρος Πανεπιστημίου avatar
  Γενίτσαρος Πανεπιστημίου 06/12/2011 21:52:44

  Στο ΠΑΣΟΚ δεν υπήρξαν ποτέ πατριώτες ούτε θα υπάρξουν ποτέ. Ως σοσιαλισμό εννούσαν το βόλεμα.

 17. βουλα ελευθεριαδου avatar
  βουλα ελευθεριαδου 07/12/2011 01:08:52

  το μονο που θα καταφερουν ειναι να εξοργισουν περισσοτερο τον κοσμο
  οντως το παιχνιδι ειναι στη ΝΔ αλλα να παιξει ομως...

 18. a.p. avatar
  a.p. 07/12/2011 01:11:47

  Τι να πει κανεις ; Με τοσα χρυσοψαρα στη χωρα , τα παντα μπορουν να συμβουν.
  Ο καθε Καστανιδης ξερει οτι υπαρχει ακροατηριο και τα λεει διαφορετικα δεν θα τολμουσε να πει τιποτα . Απλα θα μας αδειαζε την γωνια .............

 19. Πηνελόπη avatar
  Πηνελόπη 07/12/2011 07:37:22

  Πολύ θα χαρώ να κατέβει στις επόμενες εκλόγές το ΠΑΣΟΚ με αρχηγό τον ΓΑΠ να πάθει πανωλεθρία να διαλυθεί και να τελειώνουμε για πάντα με αύτη τη λέρα που κατέστρεψε τη χώρα έδω και τριάντα χρόνια. Ούτε λίγο ούτε πολύ χθες μας είπε στη βουλή ότι για όλα ευθύνεται η ΝΔ. Ας μας πεί όμως με τα δάνεια που πήρε ο Καραμανλής πόσα τοκοχρεωλύσια των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ πλήρωσε. Ας μας πεί επίσης τι έγινε με το έλλειμα του 2009 πως μαγειρεύτηκαν τα στατιστικά στοιχεία και με την ανοχή ποιών:

 20. ΑΝΑΧΑΡΣΙΣ avatar
  ΑΝΑΧΑΡΣΙΣ 07/12/2011 13:50:04

  τι λέει ο ανίκανος Παπανδρέου που ανέβασε τα spreads στις 980 μονάδες τον Μάρτιο 2010 και μας έβαλε σε οικονομική κατοχή,ο οποίος πάγωσε τον Ρωσικό αγωγό πετρελαίου,ικανοποιώντας τους Αμερικάνους και τα σκοτεινά συμφέροντα.για ποιό αντιμνημονιακό ΠΑΣΟΚ μιλάει, ο μνημονιακός συνωμότης,δεν μπάει στην μαμάκα του να πέξει κουμ-καν

 21. λαλακης avatar
  λαλακης 07/12/2011 18:37:19

  Eαν δημιουργηθει ''νεο'' ακροαριστερο πασοκ και πεισει κοσμο τοτε
  φυσικα θα φταιει ο λαος που ειναι γιδια.

  Νομιζω το πασοκ θα διασπαστει στα δυο ειτε θα αποχωρησει ενα κομματι
  το και καλα ευρωπαικο και θα μεινει αυτο του Αντρεα - τιμημενα γηρατεια
  κλπ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.