10/01/2010 22:55
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έρχεται «πράσινος τρομονόμος»

Όλο το επικοινωνιακοί τους χάρισμα θα πρέπει να επιστρατεύσουν στην κυβέρνηση προκειμένου να κάνουν το... κρέας ψάρι στην υπόθεση της τρομοκρατίας. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι υπήρξε επαφή του πρωθυπουργού με τον Μ. Χρυσοχοϊδη προκειμένου να ανακοινωθούν σύντομα μέτρα κατά της τρομοκρατίας. Βασικός στόχος είναι να εμφανίσουν ότι το ΠΑΣΟΚ ως κόμμα και ως κυβέρνηση προστατεύει τους πολίτες και κινητοποιείται ώστε η εγχώρια τρομοκρατία να διαλυθεί. Προκειμένου να μην τους «ξεφύγει» η υπόθεση και λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, αποφασίστηκε να ληφθούν σειρά μέτρων, ένας «πράσινος τρομονόμος» ουσιαστικά ο οποίος, βεβαίως όταν ανακοινωθεί θα επιχειρηθεί να διαφοροποιηθεί από τρομονόμους τους παρελθόντος.

Επικηρύξεις, συλλήψεις ή προσαγωγές με διαδικασίες εξπρές (σαν αυτή του 26χρονου «μέλους» των Πυρήνων που συνελήφθη και μετά αφέθηκε ελεύθερος διότι ήταν αθώος), δημιουργία δικτύου πληροφοριών, κοριοί παντού, βαλιτσάκια της ΕΥΠ σε διαρκή λειτουργία, θα είναι ορισμένα από τα μέτρα που αναμένεται να ανακοινωθούν.

Ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. πάντως, θα επιμείνει στη λογική της επικοινωνιακής διαχείρισης του θέματος δηλώνοντας μετ’ επιτάσεως ότι δεν θα γίνει αστυνομοκρατούμενη πόλη η Αθήνα και άλλα τέτοια. Ο κ. Χρυσοχοϊδης έχει πάρει το πράσινο φως από τον Γ. Παπανδρέου να προχωρήσει άμεσα στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν και θα τις ανακοινώσει σύντομα.

Όπως γράφαμε, η... Καμπούλ θα κυνηγά για χρόνια τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη...

ΣΧΟΛΙΑ

 1. GEORGE avatar
  GEORGE 10/01/2010 23:08:22

  Ο υπ.ΠΡΟ.ΠΟ.είναι όμηρος των δηλώσεών του, όταν ήταν στην αντιπολίτευση, αλλά και του αλλαζονικού του ύφους τώρα.Η τρομοκρατία είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την χειρίζεται με όρους επικοινωνιακούς, ταυτόχρονα είναι πολύ επικινδυνο να θυσιάζονται κεκτημένα δικαιώματα των πολιτών προκειμένου τα χειραγωγημένα ΜΜΕ να ανεβάσουν κι άλλο τα ποσοστά αποδοχής του στις δημοσκοπήσεις.Τον Δήμο της Αθήνας μπορεί να τον διεκδικήσει και αλλιώς (αρκεί να συμφωνήσει και η Αννα)

 2. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 11/01/2010 00:10:35

  Καλα στην αντιπολίτευση δεν μας έλεγαν ότι δεν χρειάζονται καινούργιοι τρομονόμοι;

  • trellakias avatar
   trellakias @ «Κασσάνδρα» 11/01/2010 12:19:15

   Φιλενάδα Κασσάνδρα έχουν master στο άλλα να λένε προεκλογικά και άλλα μετεκλογικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. thespieys avatar
  thespieys 11/01/2010 02:25:01

  Όσους τρομονόμους κ αν περάσουν, όσες κάμερες κ κοριούς κ αν βάλουν, όσους αστυνομικούς κ αν κατεβάσουν στους δρόμους δε θα έχουν κανένα αποτέλεσμα αν δεν:
  1. σταματήσει η στρατολόγηση (καλύτερα: παιδομαζωμα) νεαρών στον αναρχικό χώρο
  2. καταργηθεί το άσυλο και η ασυλία που τους παρέχει μερίδα του πολιτικού κόσμου και των ΜΜΕ
  3. πετάξουν έξω από τη χώρα όλους τους πράκτορες των ξένων μυστικών υπηρεσιών.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.