#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
02/05/2013 18:13
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έπιασαν δουλειά οι «Γκέμπελς της ενημέρωσης»Στην κυβέρνηση έπρεπε να το ξέρουν, έπρεπε να το περιμένουν. Όταν κάνουν καλά τη δουλειά τους, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να τους πολεμήσουν κάποιοι που έχουν δόλια συμφέροντα.

Και ο Σαμαράς και οι περισσότεροι υπουργοί του είναι έμπειροι και γνωρίζουν ότι από εδώ και πέρα, μία επιτυχία θα κάνουν και χίλια σκάνδαλα και σκανδαλάκια θα τους χρεώνουν. Και θα πέσουν όλα τα μεγάλα μέσα (ενημέρωσης) που υπάρχουν. Ειδικά οι λαθρόβιοι των media που χρόνια τώρα ζουν με εκβιασμούς, ψεύτικα δημοσιεύματα με συγκεκριμένο σκοπό και απειλές.

Μεγάλη Πέμπτη και κάποιοι αποφάσισαν να κατασκευάσουν θέμα με τον Γ. Στουρνάρα και τον Ν. Μηταράκη. Ότι δηλαδή συγκεκριμένη ημέρα και ώρα μπήκαν σε θαλαμηγό και έκαναν βόλτα συζητώντας πως θα διευκολύνουν τον Εμίρη του Κατάρ να φτιάξει τη βίλα του στο νησάκι Οξειά που πρόσφατα αγόρασε.

Με τον τρόπο αυτό, φυσικά, και με τα υπονοούμενα που αφήνουν θέλουν να πλήξουν την αξιοπιστία και την εντιμότητα της κυβέρνησης. Δεν έχουν σημασία καμιά τα πρόσωπα που επελέγησαν. Σημασία έχει ότι έστειλαν ένα μήνυμα στην κυβέρνηση Σαμαρά.

Διότι δεν είχαν τίποτε παραπάνω να κάνουν, αφού αρέσκονται να αυτοαποκαλούνται και «Δημοσιογράφοι», παρά να πάρουν το πρόγραμμα των δύο υπουργών, τα ραντεβού που είχαν εκείνη την ημέρα και να κάνουν διασταύρωση. Π.χ. με ποιον συναντήθηκε στις 8 Μαρτίου το απόγευμα ο κ. Στουρνάρας και ο κ. Μηταράκης; Με τον τάδε. Παίρνουν τηλέφωνο τον τάδε, επιβεβαιώνουν το ραντεβού και το θέμα έχει κλείσει. Εκτός κι αν οι δύο υπουργοί έχουν σωσίες ή δίδυμους υπουργούς που τους αντικαθιστούν στις δύσκολες αποστολές.

Λέτε ο Σαμαράς να τους «κλωνοποίησε»; Πάντως, σε δύο διαφορετικά μέρη να βρίσκονταν είναι αδύνατο. Και στην Αθήνα και στη Τζιά δε μπορεί να είναι ένας άνθρωπος την ίδια στιγμή, εκτός κι αν έχει μαγικές ικανότητες. Απλά πράγματα.

Από την άλλη, ποιος θα ήταν τόσο ανόητος αυτή την εποχή να μπαίνει σε κότερα και να κάνει βόλτες; Αν ήθελε να κάνει «δουλειές» τις έκανε στο γραφείο του. Πάνε οι εποχές που ο Πάγκαλος ή ο Τσουκάτος έμπαιναν στα κότερα και κανείς δεν τολμούσε να τους πειράξει.

Θα πρέπει, λοιπόν, κορυφαίοι υπουργοί αλλά και ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς να περιμένουν πόλεμο και πληρωμένα συμβόλαια. Κάποιοι ενοχλούνται γιατί η κυβέρνηση δεν τους κάνει τις χάρες που είχαν συνηθίσει στο παρελθόν και θα χτυπήσουν με το γνωστό και δοκιμασμένο όπλο της σκανδαλολογίας.

Υπερασπιστές κανενός δε θα γίνουμε, όμως, οι Γκεμπελικές μέθοδοι και η λάσπη στον ανεμιστήρα κατά πάντων δεν πρέπει να περάσει. Γιατί απλά η χώρα δεν έχει περιθώρια για τέτοιες «βρόμικες» δουλειές από τιμητές της ενημέρωσης που έχουν λερωμένη τη φωλιά τους.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Kynikos avatar
  Kynikos 03/05/2013 11:26:50

  Σοβαρά τώρα δέχεται ο Σαμαράς πόλεμο απο τα ΜΜΕ και τα κανάλια ή είναι καθυστερημένο πρωτομαγιάτικο αστείο;

 2. NIKAN avatar
  NIKAN 03/05/2013 16:21:48

  Ασφαλώς και δέχεται ο Σαμαράς πόλεμο απο τα ΜΜΕ και τα κανάλια. Περιστασιακά και γιά δικούς τους λόγους τροποποιούν βέβαια την πορεία τους αλλά η γενική γραμμή απέχει πολύ απο το να είναι φιλικυβερνητική

 3. ΦΑΝΤΑΣΜΑ avatar
  ΦΑΝΤΑΣΜΑ 04/05/2013 08:24:58

  οι «Γκέμπελς της ενημέρωσης» έπαιξαν ρόλο Μάιο-Ιούνιο 2012?
  Έπαιζαν ρολο οι «Γκέμπελς της ενημέρωσης» στην ύπνωση του λαού 30 χρόνια μέχρι σήμερα?
  ΚΑΙ οι «Γκέμπελς της ενημέρωσης» τελικά ποιοι είναι ?
  5 ιδιοκτήτες ΜΜΕ - και 200 καλο-αναθρεμμενα αχυροανθρωπακια !!


  ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !

  • ap avatar
   ap @ ΦΑΝΤΑΣΜΑ 08/05/2013 16:40:51

   άψογος!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.