#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
05/05/2012 12:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έπεσαν οι μάσκες της ΔΗΜΑΡΕγκαίρως είχαμε επισημάνει ότι το κοινοβουλευτικό μόρφωμα με την ονομασία «Δημοκρατική Αριστερά», υπό την «συστημική» ηγεσία του «ευρω-αριστερού», Φώτη Κουβέλη, δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα τεχνητό ανάχωμα, που στήθηκε για να συγκρατήσει την κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ.

Τρείς μέρες πριν τις εκλογές, οι μάσκες έπεσαν, αφού ο κ. Κουβέλης, απέρριψε κάθε ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με την Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά άφησε ορθάνοιχτη την προοπτική συστράτευσης και συμπόρευσης με τα…απομεινάρια του ΠΑΣΟΚ, που δίνουν μάχη επιβίωσης υπό την καθοδήγηση του «στρατηγού»  Ευάγγελου Βενιζέλου.

Τα ξαφνικά αυτά…αποκαλυπτήρια, έγιναν μέσω μίας εξαιρετικά άγαρμπης πολιτικής μετατόπισης των θέσεων της ΔΗΜΑΡ για το μνημόνιο, που απέδειξαν ότι το συγκεκριμένο κόμμα φτιάχτηκε στα μέτρα εγχώριων διαπλεκόμενων συμφερόντων, τα οποία με την σειρά τους εξυπηρετούν τις επιδιώξεις των ξένων δανειστών.

Συγκεκριμένα, ενώ μέχρι πρότινος η ΔΗΜΑΡ υιοθετούσε την εξόχως αντιφατική θέση «όχι στο μνημόνιο, ναι στο ευρώ», την περασμένη Τετάρτη, διολίσθησε σε μία αποδοχή του μνημονιακού πλαισίου υποχρεώσεων, υπονοώντας ότι πρόκειται για «αναγκαίο κακό»…

Ο ίδιος ο κ. Κουβέλης, μιλάει πλέον για «σταδιακή απαγκίστρωση από το μνημόνιο, μέσω διαπραγματεύσεων και ταυτόχρονη παραμονή στην ευρωζώνη». Ταυτίζεται ευθέως δηλαδή με την νέα θέση Βενιζέλου που ευελπιστεί σε έξοδο της χώρας από το μνημόνιο στο τέλος του 2015 και αφού η Ελλάδα εκπληρώσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις που ορίζονται στο πρόγραμμα των δανειστών. Τόσο ο κ. Βενιζέλος, όσο και ο κ. Κουβέλης αποφεύγουν να προτάξουν ως αδιαπραγμάτευτο όρο για την εφαρμογή του μνημονίου την προσθήκη χειροπιαστών μέτρων για την οικονομική ανάπτυξη, επειδή σε αντίθεση με τον Αντώνη Σαμαρά, δεν προτίθενται να διαπραγματευτούν σοβαρά με τους δανειστές.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η όχι και τόσο απρόσμενη, για τους γνωρίζοντες, «μεταμόρφωση» της ΔΗΜΑΡ, αναιρεί εξ ολοκλήρου κάθε αντιμνημονιακό πρόσχημα από το συγκεκριμένο κοινοβουλευτικό σχήμα, προσδίδοντας χαρακτηριστικά «κρυφής εφεδρείας» στις όποιες μετεκλογικές επιδιώξεις του κ. Βενιζέλου. Είναι γνωστό άλλωστε, ότι «γέφυρα» προς αυτή την κατεύθυνση ρίχνουν σημαίνοντα στελέχη της απελθούσας κυβέρνησης Παπανδρέου, όπως η κυρία Αννα Διαμαντοπούλου και ο Γιάννης Ραγκούσης.

Το πρόβλημα είναι ότι οι πρόθυμοι αυτοί «προξενητές» αποβλέπουν πρωτίστως στην αποκαθήλωση Βενιζέλου και δευτερευόντως στην συνένωση δυνάμεων ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ. Προσδοκούν δηλαδή την εκλογική ταπείνωση Βενιζέλου και την δημιουργία ενός νέου κεντρο-αριστερού(και άκρως φιλομνημονιακού…)συνασπισμού, υπό την δική τους «πεφωτισμένη» ηγεσία.

Οι ανομολόγητοι αρχηγικοί πόθοι, της κυρίας Διαμαντοπούλου, είναι γνωστό ότι ενθαρρύνονται από μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα του τόπου, που στο πρόσωπο της βλέπουν το κατάλληλο πρόσωπο για να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο της «μνημονιακής προσαρμογής». Μόνο που όλοι αυτοί οι σχεδιασμοί κινδυνεύουν να αποδειχτούν παιδαριώδεις ασκήσεις επί χάρτου. Προστιθέμενα τα εκλογικά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, δύσκολα θα ξεπεράσουν το 20% και υπό αυτές τις συνθήκες, ποτέ δεν θα μπορέσουν να συγκροτήσουν «φιλομνημονιακό μέτωπο» κεντροαριστερής εκδοχής…

Ούτως ή άλλως το εγχείρημα συνιστά κατάφωρη πρόκληση απέναντι σε μία κοινωνία που έχει προ πολλού καταρρίψει τις ιδεολογικές ταμπέλες και γνωρίζει καλά, ανεξαρτήτως προσχημάτων και εξωραϊσμών, ποιος λειτουργεί σε αυτή τη χώρα, ως εντολοδόχος των δανειστών…

Γιώργος Χαρβαλιάς

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Τάκης avatar
  Τάκης 05/05/2012 12:39:10

  Ο καλύτερος χαρακτηρισμός που άκουσα στις ποροεκλογικές συνεντεύξεις στη τηλεόραση. Ρωτά η δημοσιογράφος τους εκπροσώπους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ τη δυνατότητα συνεργασίας με άλλα κόμματα τς αριστεράς και την ΔΗΜΑΡ. Και η απάντηση, μα τι συνεργασία να κάνεις με αυτούς, αυτοί είναι ΠΑΣΟΚοι με πολιτικά!!!

 2. nevra avatar
  nevra 05/05/2012 12:48:19

  Πώς γίνεται να πιστεύει ο συντάκτης ότι η ΔΗΜΑΡ δημιουργήθηκε ως ανάχωμα για να συγκρατήσει την πτώση του ΠΑΣΟΚ, αφού με την ΔΗΜΑΡ ενισχύθηκε η πτώση του ΠΑΣΟΚ.

  Αν δεν υπήρχε η ΔΗΜΑΡ που θα πήγαιναν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ; Στη ΝΔ;

  • factorx avatar
   factorx @ nevra 05/05/2012 12:56:53

   Στον Τσίπρα

   • juliet avatar
    juliet @ factorx 05/05/2012 13:03:33

    Σωστός
    χαχαχαχα,γιατί λένε, το πασοκ ,τους έκλεψε τα λεφτά ,τ'ακουσα κι αυτό.

   • Γεώργιος Τ. avatar
    Γεώργιος Τ. @ factorx 05/05/2012 14:16:36

    Πολύ σωστά. Και θα τους έχανε. Ενώ τώρα με μια ελαφριά στροφή, επιστροφή στην Ιπποκράτους...

   • poll avatar
    poll @ factorx 05/05/2012 16:36:19

    Σωστός...

   • ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ avatar
    ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ @ factorx 05/05/2012 17:41:32

    Άρα ο Τσίπρας αντισυστημικός

  • ΔΚ avatar
   ΔΚ @ nevra 05/05/2012 14:13:27

   Νεύρα,

   έχεις μια εταιρεία που εμπλέκεται σε ένα σκάνδαλο. Το κόστος για να την κλείσεις τελείως είναι πολύ μεγάλο. Φτιάχνεις μια άλλη εταιρεία, με άλλο όνομα, αυτή παίρνει μεγάλο μέρος του πελατολογίου σου και τελικά τη βγάζεις καθαρή.

 3. Διηνεκης avatar
  Διηνεκης 05/05/2012 12:55:13

  Κ´ οι μάσκες κ´ τα σωβρακα μαζι πεσαν

 4. Διηνεκης avatar
  Διηνεκης 05/05/2012 13:19:11

  Χρειάζομαι ψυχολόγο δεν λέει δηλαδή στο λενε κάθε μέρα Εδώ κ´ χρόνια με το προγραμμα τους με τις πράξεις τους ειλικρινά δεν ξέρω πιο απο όλα είναι χειρότερο το ΠΑΣΟΚ με τα 30 χρόνια καταστροφής για την χώρα η ΔΗΜΑΡ με τους ρεπουσησιμητιδες τουρκολαγνους η ο ΣΥΡΙΖΑ με τον έρωτα για τους λαθροεποικιστες κ´ των μισοελληνισμοτου δηλαδή πόσο μαλακας Πρέπει να είσαι βρε νεοέλληνα για να τους ψηφισεις έλεος έναν γιατρό (μόνο να μην είναι φακιδιαρης)

 5. Piraiotis avatar
  Piraiotis 05/05/2012 13:30:45

  Άρθρο της κας Αθηνάς Κατσαφάδου, τέως Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, Υποψήφιας Διδάκτορος Κοινωνιολογίας

  Άρθρο της κας Αθηνάς Κατσαφάδου, τέως Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, Υποψήφιας Διδάκτορος Κοινωνιολογίας

  Γιατί δεν πρέπει να ψηφιστεί η κα Ρεπούση από τους Πειραιώτες

  Η κυρία Ρεπούση υποψήφια στην Α’ Πειραιά με το ψηφοδέλτιο του κου Φώτη Κουβέλη, ιδρυτού του κόμματος της “Δημοκρατικής Αριστεράς ” και υπεύθυνη Παιδείας του εν λόγω νεότευκτου κόμματος διεκδικεί την ψήφο μας. Γιατί όμως;
  Ποια η προσφορά της στον Ελληνικό Λαό και στον Ελληνικό Έθνος? Η εν λόγω κυρία έγινε γνωστή στο Πανελλήνιο με το βιβλίο της ΣΤ’ Δημοτικού των ετών 2006 – 7 και την περίφημη φράση “Συνωστισμός της Σμύρνης”. Το βιβλίο αυτό τελικώς απεσύρθη της κυκλοφορίας αφού είχε κάνει άνω κάτω την Ελληνική Κοινωνία. Ο Κώστας Ζουράρις απάντησε διεξοδικότατα στο βιβλίο της Ρεπούση και των ομοϊδεατών της με το εξαιρετικό
  βιβλίο του «Βέβηλα, Κίβδηλα, Σκύβαλα άλλως η Νατοκεμαλική Συμμωρία της “Ιστορίας” για την ΣΤ’ Δημοτικού».
  Η κα Ρεπούση ζητά την ψήφο μας γιατί στη σελίδα 109 του βιβλίου της αναφέρει “Οι Έλληνες το 1940-1 απομακρύνουν τα Ιταλικά στρατεύματα από τα Ελληνοαλβανικά σύνορα”…………………………………………………….. Πως τα απομακρύνουν? Με τι τρόπο? Όχι κατετρόπωσαν, όχι νίκησαν, όχι ταπείνωσαν την επιθετική Ιταλική Αυτοκρατορία αλλά απεμάκρυναν”!!
  Στη σελίδα 100 του ιδίου βιβλίου αναφέρει: ”Στις 27 Αυγούστου του 1922 ο Τουρκικός Στρατός μπαίνει στη Σμύρνη. Χιλιάδες Έλληνες συνωστίζονται προσπαθώντας να μπουν στο λιμάνι…”. Από το Ολοκαύτωμα, τους βανδαλισμούς, τους βιασμούς και τις βιαιοπραγίες των Τούρκων κατά των Ελλήνων βρήκε το άχρωμο και άοσμο ρήμα “συνωστίζονται”! Της λείψανε τα ρήματα?
  Στη σελίδα 32 “ένοπλή αντίσταση θεωρείται και η δράση των κλεπτών (με μικρό κ). Οι κλέφτες ……κάνουν επιθέσεις σε κρατικούς αξιωματούχους …..αρπάζοντας χρήματα, όπλα και τρόφιμα”. Δηλαδή ποιοι είναι οι “κρατικοί αξιωματούχοι”; Τούρκοι ή Έλληνες ή αξιωματούχοι του ΟΗΕ? Προφανώς για την υποψήφια της περιφέρειας μας οι Τούρκοι Αξιωματούχοι είναι οι Νόμιμοι Κρατικοί αξιωματούχοι! Και ποιανού κράτους κυρία υποψήφια ήτανε νόμιμοι αξιωματούχοι, του ανύπαρκτου δικού τους ή της σκλαβωμένης χώρας μας? Και επομένως οι Κλέφτες, η ένδοξη Κλεφτουριά μας ήταν κοινοί κλέφτες. Τέσσερις αιώνες επικής αντιστάσεως της Κλεφτουριάς μας καταλήγουν στο βιβλίο της κυρίας υποψήφιας κοινοί άρπαγες – κλέφτες του ποινικού κώδικα. Οι Κλέφτες μας από δολιοφθορείς του κατακτητή παρουσιάζονται ως κοινά κλεφτρόνια που επιτίθενται σε νόμιμους κρατικούς αξιωματούχους, ώστε η έννοια του εξεγερμένου ενάντια στον κατακτητή να καταλήξει στο σχήμα “παράνομος εναντίον νόμιμου κατόχου της Εξουσίας”. Η αποθέωση της εθελοδουλίας της συγγραφέως και νυν υποψήφιας στην Ά Πειραιά !!
  Ζητεί την ψήφο μας επειδή στη σελίδα 36 για το Μεσολόγγι αναφέρει ” ….Η θέση του Μεσολογγίου δυσκολεύει ακόμη περισσότερο. Αναγκάζονται τελικά σε ηρωική έξοδο τον Απρίλιο του 1826″ Έτσι απλά “αναγκάζονται”. Με αυτά τα ανύπαρκτης σημαντικής ρηματάκια της που τα δανείζεται από τον Ουγγρο-εβραίο Τζώρτζ Σόρος και την παγκοσμιοποίηση.
  Τρώγανε ποντίκια ωρέ, γι’ αυτό αναγκάζονταν. Ποντίκια! Βεβαίως για τον Καψάλη που έβαλε μπουρλότο, για τον Μιαούλη που έβαλε τα κλάματα επειδή δεν μπόρεσε να ξανασπάσει τον αποκλεισμό ούτε λέξη!!
  Στη σελίδα 14 αναφέρει όπου και που αποδεικνύει την απροσμέτρητη δυτικοπληξία της “στα 50 χρόνια που ακολουθούν τη Γαλλική Επανάσταση ο Ευρωπαϊκός Πολιτισμός γίνεται ο ιδανικός πολιτισμός για όλους…” Και απαντάει πάλι ο Κώστας Ζουράρις “Ποιούς όλους;” Από το 1789 μέχρι το 1840 της περιοδολογήσεώς σας, οι Ναπολεόντειοι Πόλεμοι υπήρξαν οι μεγαλύτεροι σφαγείς της ανθρωπότητας που προκάλεσαν φρίκη σε όλο τον πολιτισμένο και μη κόσμο. Εκατομμύρια μεταναστών φεύγουν από τη βάρβαρη Ευρώπη για να βρουν καταφύγιο σε νέες χώρες. Στην ίδια περίοδο (1789- 1840) οι Άγγλοι επιβάλλουν τον πόλεμο του οπίου στη Κίνα, αναγκάζοντας τους Κινέζους να μεταβληθούν σε οπιομανείς στο όνομα της ελευθερίας του εμπορίου (!!!) καταλαμβάνοντας το Χονγκ Κογκ και το Μακάο”.
  Τη ίδια εποχή οι Γάλλοι, Ολλανδοί, Πορτογάλοι, Άγγλοι επιβάλλουν παγκοσμίως μια κτηνώδη αποικιοκρατία, σφάζοντας τους τοπικούς πληθυσμούς και οργανώνοντας τη μεγαλύτερη μεταφορά δούλων από την Αφρική στη Λατινική και Βόρεια Αμερική. Η γενοκτονία αυτή και το δουλεμπόριο των νέγρων έχουν χαρακτηριστεί επισήμως από τον ΟΗΕ ως τυπική εκδήλωση Παγκόσμιας Γενοκτονίας.
  Τη ίδια στιγμή η Ινδία στενάζει υπό τον αγγλικό ζυγό της εταιρείας των Ανατολικών Ινδιών και μαστίζεται παντού από τις μεγαλύτερες σιτοδείες και πείνες από ασιτία στο πλανήτη, διότι οι Εγγλέζοι επιβάλλουν μονοκαλλιέργεια βάμβακος και τσαγιού τα οποία ως γνωστόν είναι προϊόντα της Φύσης, με την ιδιομορφία όμως να μην τρώγονται….. Πριν από τους Άγγλους οι Ινδοί έτρωγαν.
  Σελίδα 22 “σημαντική είναι η προσφορά των δασκάλων του Γένους… Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν οι Κοσμάς ο Αιτωλός και ο Αδαμάντιος Κοραής”.
  Γιατί δεν αναφέρει η κυρία υποψήφια ότι ο Κοσμάς ο Αιτωλός είναι Ιερομόναχος? Διότι έτσι θα αναδειχθεί η Ορθοδοξία την οποία η υποψήφια αντιμάχεται.
  Απαντάει πάλι ο Ζουράρης:
  “Ο Αδαμάντιος Κοραής από το Παρίσι καθ’ όλη τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης δίνει Οδηγίες! Ενώ ο Άγιος Πατροκοσμάς ο Αιτωλός επί 18 χρόνια διέτρεχε όλη τη δυτική Ελλάδα επανεξελληνίζοντας τους Έλληνες που είχαν πέσει σε βαθειά αγραμματοσύνη και μιλούσαν Τουρκοβενετσιανοαρβανίτικα, να τους λέει να χτίζουν σχολειά και όχι εκκλησίες γιατί είχαν αρκετές και στο τέλος οι Τούρκοι να τον κρεμούν από ένα δένδρο. Είναι το ίδιο για την κυρία υποψήφια οι δύο περιπτώσεις?
  Που είναι η επιστημονική “διάκρισις και η αντικειμενικότης “?
  Είναι μερικά από τα ανεπιστημονικά και προπαγανδιστικά της αποδομητικής μεταμοντέρνας σχολής που περιέχονται στο βιβλίο της εν λόγω υποψήφιας ανήκουσας προφανώς στην “εκσυγχρονιστική πτέρυγα του Σημιτισμού” υποστηριχθείσα απ’ αυτόν και προωθηθείσα προκλητικώς μιας και είχε γερές πλάτες. Παγκοσμοιοποιητικές. Άρα ανθελληνικές. Δεν είναι τυχαίο ότι στο κόμμα του κ. Κουβέλη έχουν βρει προστασία όλα τα σταγονίδια του Σημιτισμού. Όλοι αυτοί που πρωταγωνίστησαν στην καταστροφή της Χώρας μας. Και κυρίως στη δημιουργία σύγχυσης και παραπληροφόρησης σε σχέση με την ιστορική ταυτότητα του ελληνισμού και την χιλιάδων ετών συνέχειάς του. Γι’ αυτό απαξιώνουν τη μεγάλη Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (Βυζάντιο) των 1122 ετών και κάτι μηνών. Όλοι αυτοί χρησιμοποιούνται από το σημερινό διεφθαρμένο πολιτικοοικονομικό σύστημα που τους προωθεί και στο αντιμνημονιακό μπλοκ. Θα είναι η αυριανή πατερίτσα του. Η συγκεκριμένη υποψήφια ανερυθρίαστα προωθείται προκειμένου εφόσον εκλεγεί να νομιμοποιήσει δια της εκλογής της την προώθηση της γενοκτονίας της ιστορικής μνήμης των παιδιών μας που αποπειράθηκε μέσω του βιβλίου της.
  Η κυρία Ρεπούση και οι φίλοι της “κκ Λιάκος, Βερέμης – αυτός, του ΕΛΙΑΜΕΠ- Κουλούρη, Δραγώνα, Φραγκιαδάκη, Ψυλλάκη, κλπ” σε όποιο κάνει κριτική στα κατασκευάσματά τους τον θεωρούν συλλήβδην “εθνικιστή”. Αυτό είναι μέρος της προπαγάνδας τους, χρηματοδοτούμενης βεβαίως βεβαίως. Διότι κάποιοι επενδύουν στην μετάλλαξή μας, και πλήττουν το DNA της ιστορικής μας μνήμης. Όσοι τους χαλάνε τη δουλειά τους βρίζουν φασίστες.
  Εδώ κρίνουν οι ομοϊδεάτες της κας υποψήφιας ως εθνικιστές τον Παλαμά, τον Σεφέρη, τον Ρίτσο, τον Ελύτη και ομιλούν δημοσίως περί αθεράπευτης νεκροφιλίας του έργου τους! Οι ίδιοι αυτοί, προωθημένοι από το Σημιτικό καθεστώς γίνονται έξαλλοι με λέξεις όπως έθνος, πατριωτισμός, σημαία Ορθοδοξία.
  Ξεχνούν όμως αυτοί οι δήθεν αριστεροί ότι το αρκτικόλεκτο Ε.Α.Μ σήμαινε Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο.
  Τι κρατούσε ο Άρης Βελουχιώτης όταν έμπαινε στα χωριά? Την Ελληνική σημαία κρατούσε και το πρώτο που έκανε ήταν να πάει στην Εκκλησία να προσκυνήσει. Το ίδιο δεν έκανε ο Κολοκοτρώνης και ο Καραϊσκάκης και ο Αθανάσιος Διάκος και …….όλη η ηρωική κλεφτουριά μας.
  Έχουσα η κα υποψήφια όλα τα μεγάλα κανάλια στο πλευρό της “μεγάλους” δημοσιογράφους και παγκόσμιες πλάτες χλευάζουν το Κρυφό Σχολιό και την θρησκευτικότητα των Ελλήνων. Διότι γνωρίζουν την εκ της θρησκευτικότητας μονάκριβη συνεκτικότητα των Ελλήνων. Και για αυτό την κτυπούν αποκηρύσσοντάς την παντοιοτρόπως.
  Αυτές οι δυνάμεις της Νέας Τάξης στις οποίες ανήκει η κα Ρεπούση πλήττουν με κάθε μέσο αυτή τη συνεκτικότητα και προσπαθούν να θεμελιώσουν την ασυνέχεια του Ελληνισμού.
  Εγώ, αγωνιζόμενη υπέρ του αντιμνημονιακού αγώνα του λαού μας και εναντίον των ξένων δυνάμεων που αποικιοποιούν τη χώρα μας και πλήττουν την εθνική ανεξαρτησία μας και την εθνική αξιοπρέπειά μας θέλω να επισημάνω πως η δια της ψήφου μας επιλογή τέτοιων προσώπων όπως η ανωτέρω υποψήφια δύναται να θεωρηθεί και θα θεωρηθεί ως νομιμοποίηση των παραπάνω απόψεων που προωθούν την γενοκτονία της ιστορικής μνήμης του λαού μας.
  Αθηνά Κατσαφάδου, δικηγόρος, 3.5.2012, τ. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, Υποψήφια Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας

  • S.P. avatar
   S.P. @ Piraiotis 05/05/2012 14:37:18

   Το έχω ξαναπεί, αντί να λέτε αυτά τα μακροσκελή για την Ρεπούση, να την ρωτήσετε σε ποιά διεθνή ερευνητικά περιοδικά με κριτές, έχει δημοσιεύσεις. Θα δείτε, ότι δεν έχει καμμία διεθνή επιστημονική αναγνώριση, και οι δημοσιεύσεις της είναι πενιχρώτατες και γίνονται στο Βήμα και στην Αυγή!!! χα, χα, χα!!!

  • ΑΚΡΟΚΟΡΙΝΘΟΣ avatar
   ΑΚΡΟΚΟΡΙΝΘΟΣ @ Piraiotis 05/05/2012 16:29:03

   Παρεμπιπτόντως, το εν λόγω βιβλίο αξιολογήθηκε και εγκρίθηκε επί Νέας Δημοκρατίας..... Μήπως, να ξαναμετρηθούμε ρε παιδιά.......

   • Γεώργιος Τ. avatar
    Γεώργιος Τ. @ ΑΚΡΟΚΟΡΙΝΘΟΣ 05/05/2012 17:07:02

    Μα για αυτό την πάτησε ο Καραμανλής. Νόμισε πως με συνεννόηση με την αριστερά θα ενώσει τους Έλληνες να πάμε μπροστά. Και μας τσάκισαν στα βράχια. Αυτός είναι ο λόγος που ο Σαμαράς ξεκαθάρισε τα ιδεολογικά θέματα με την αριστερά πριν τις εκλογές. να ξέρουν τι τους περιμένει και να μη γαβγίζουν μετά...

 6. m.s avatar
  m.s 05/05/2012 15:51:35

  Η αριστερά ΔΕΝ θέλει να κυβερνήσει.
  Το είπε η Αλέκα στα ίσια : θέλουμε να είμαστε μια ισχυρή αντιπολίτευση.
  Τους περνάτε για χαζούς; Δεν τη βλέπουν τη φόλα; Ή νομίζετε δεν ξέρουν τους Έλληνες;
  Σου λέει ότι άμα βρεθώ κυβέρνηση έχω δύο δρόμους να ακολουθήσω: αυτόν της ιδεολογίας μου οπότε πρέπει να κάνω το στομάχι των Ελλήνων σφεντόνα από την πείνα και να γυρίσει το μάτι ανάποδα από την ανέχεια( τουλάχιστον τον πρώτο καιρό),
  Και τον άλλον , τον εντάξει μωρέ λέγαμε και καμιά μ@λ@κί@ να περνά η ώρα και δώστου κωλοτούμπες και πιρουέτες …
  Και επειδή οι αριστεράντζες βαθιά υλιστές ξέρουν ότι με το πρώτο ‘’ φαί για σήμερα τέλος’’ οι αγωνισταράδες θα σκορπίσουν και από το ωσσανά στο σταύρωσον είναι ούτε ένα τσιγάρο σκέψη , σου λέει άστο καλύτερα, εμείς πάντα απέναντι να λέμε όχι .
  Γιατί αν θέλαν , κατέβαιναν ενωμένοι και σαρώναν. Στο μετά όμως ζορίζονται γιατί ξέρουν ότι δεν θα ξεμπερδέψουν εύκολα με μια απλή συγνώμη.

 7. cummulus avatar
  cummulus 05/05/2012 16:06:53

  " ...τό ΠΑΣΟΚ καί οἱ λοιπές Δημοκρατικές Δυνάμεις..."
  Τό Παρελθόν Πού Ἐπιστρέφει.

 8. otinanai avatar
  otinanai 05/05/2012 16:37:22

  Καλά δεν υπάρχει κανείς που να έχει παρατηρήσει ότι στο τελευταίο τηλεοπτικό σποτ της ΔΗΜΑΡ με γνωστό ηθοποιό τη λέξη "Ελλάδα" παρατονίζεται σε Έλλαδα; Δεν χρήζει περαιτέρω σχολιασμού.

 9. dorothea avatar
  dorothea 05/05/2012 21:55:18

  Eίναι εξαιρετικά πιθανό αν πάμε ξανά σε εκλογές να ενώσουν δυνάμεις τα συντρίμμια του ΠΑΣΟΚ με τις Ρεπούσηδες της ΔΗΜΑΡ. Αλλά όχι με τον Βενιζέλο αρχηγό. Θα τον έχει φάει στο δρόμο η Διαμαντοπούλου που...επιμελείται το εγχείρημα. Με τις πλάτες εκδότη-εργολάβου, βεβαίως-βεβαίως...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.