14/12/2007 00:02
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έντονη φημολογία (πάλι) για περιβάλλον Αλογοσκούφη______________________________________________

Φήμες που κυκλοφορούσαν έντονα χθες το βράδυ σε δημοσιογραφικά γραφεία συνέδεαν με το άμεσο περιβάλλον του Γ. Αλογοσκούφη, τον εφοριακό της ΔΟΥ Κολωνακίου που παραπέμφθηκε σήμερα το απόγευμα στο Αυτόφωρο μαζί με συνάδελφό του, με την καταγγελία του χρηματισμού. Λέγεται ότι είναι άνθρωπος του Σωτήρη Νικολαρόπουλου, που είναι ως γνωστόν το «δεξί χέρι» του υπουργού Εθνικής Οικονομίας. Οι όποιες σχέσεις (αν όντως υπάρχουν) με τον συλληφθέντα, δεν ενοχοποιούν βέβαια και τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του κ. Αλογοσκούφη. Και τα παιχνίδια που παίζονται αυτές τις ημέρες είναι πολλά και διάφορα. Σε κάθε περίπτωση, υπενθυμίζουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν παρόμοιες φήμες για στενό συνεργάτη του κ. Αλογοσκούφη. Παράδειγμα, το έντονο παρασκήνιο που είχε ξεσπάσει με αφορμή μια άλλη εισαγγελική ενέργεια, που αφορούσε τον ίδιο το κ. Νικολαρόπουλο εκείνη τη φορά. Όπως γράφαμε εδώ, μεσούντος του σκανδάλου των ομολόγων είχε διαταχθεί εισαγγελική «έφοδος» και έρευνα στο σπίτι του. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε κατόπιν παραγγελίας εισαγγελέα, αφού προηγήθηκε … «ανώνυμη καταγγελία» ότι στο σπίτι του κ. Νικολαρόπουλου υπήρχαν έγγραφα που τον συνέδεαν με την υπόθεση των ομολόγων και με τη χρηματιστηριακή εταιρεία «Ακρόπολις». Τότε βέβαια δεν αποδείχθηκε τίποτα. Οι εισαγγελικές αρχές ζήτησαν μάλιστα  συγγνώμη από τον κ. Νικολαρόπουλο, για την ταλαιπωρία που υπέστη. Ελπίζουμε το ίδιο ψευδείς να αποδειχθούν και τώρα οι φήμες που κυκλοφορούν.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 14/12/2007 11:20:17

  Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά έστω κι αν δεν τη βλέπουμε. Κάθε τρεις και λίγο αναμειγνύεται κάπου το όνομά του.

 2. Leftfoot avatar
  Leftfoot 14/12/2007 12:28:03

  "Με την υπογραφή Αλογοσκούφη", γράφουν σήμερα τα ΝΕΑ. Με αποφάσεις του Γιώργου Αλογοσκούφη ο Ν.Α. έγινε την 1η Φεβρουαρίου 2007 προϊστάμενος της Δ΄ ΔΟΥ Αθηνών, και στις 16 Αυγούστου 207 τοποθετήθηκε στο β΄ Υπηρεσιακό Συμβούλιο του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών. Θέση από την οποία ο Ν.Α. δίωκε πειθαρχικά τους συναδέλφους του που λαδώνονταν. Επίσης με απόφαση του κ. Αλογοσκούφη ο Ν.Α. στις 12 Οκτωβρίου 2007 τοποθετήθηκε και στο Μεικτό Υπηρεσιακό Συμβούλιο της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (αριστερά). Από κομμωτήριο που βρίσκεται στην οδό Καρνεάδου, όπως ανέφερε η επίορκος εφοριακός, στις 5 Δεκεμβρίου πήρε 150.000 προκειμένου να κλείσει τις φορολογικές εκκρεμότητες (δεξιά)

 3. Frixos13 avatar
  Frixos13 14/12/2007 12:34:33

  Πασίγνωστος στους κύκλους των εφοριακών ως ο «γαλάζιος που λύνει και δένει» για μεταθέσεις, προαγωγές, κρίσεις και πειθαρχικά αδικήματα είναι ο προϊστάμενος της Δ΄ Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας Αθηνών ο οποίος συνελήφθη προχθές μαζί με γυναίκα συνάδελφό του με προσημειωμένα 20.000 ευρώ, προϊόν δωροδοκίας από ιδιοκτήτη κομμωτηρίων στο Κολωνάκι και στο Χαλάνδρι. Οι δύο εφοριακοί υπάλληλοι ζήτησαν τα χρήματα προκειμένου να κάνουν «έκπτωση» σε φορολογικές παραβάσεις που διαπιστώθηκαν κατά τον έλεγχο.

 4. Suhoi avatar
  Suhoi 14/12/2007 12:44:11

  Ο Ρεγκούζας τώρα δικαιώνεται

 5. Frixos13 avatar
  Frixos13 14/12/2007 13:02:30

  Το Press-gr γράφει οτι η εφοριακός που συνελήφθη είναι ξαδέρφη του υφυπουργού Οικονομικών Αντώνη Μπέζα!!! Και έχει πολύ συνέχεια το ρεπορτάζ, γιατί έχουν να βγουν πολλά στην φόρα. Μέχρι και να πέσει η κυβέρνηση της Ν.Δ., όσο και αν φαίνεται περίεργο αυτό. Λέτε;

 6. factorx avatar
  factorx 15/12/2007 12:02:12

  Frixo, δεν πέφτει με τίποτα (ακόμα)αυτή η κυβέρνηση. Χαλαρώστε. Πρώτον, επειδή τα μεγειρέματα για τον "τρίτο πόλο" μόλις άρχισαν. Δεύτερον, κανένας δεν θέλει να την ρίξει γιατί απο τους παρόντες κανένας δεν είναι σίγουρος οτι θα ξαναμπεί στη Βουλή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.