07/09/2008 17:57
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ένα στημένο (και κακοπαιγμένο) σόου

[youtube yGopatbyxYM]"Σκονάκια (Ρουσόπουλου) Καραμανλή στη συνέντευξη της ΔΕΘ" τιτλοφορεί το βίντεο που βλέπεται το krogias.blogspot.com και συνεχίζει: Το ίδιο επαναλήφθηκε σε όλες τις κρίσιμες ερωτήσεις... Δεν έχει ξαναγίνει αυτό σε Συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ!. Η συνέντευξη ήταν του πραγματικού Πρωθυπουργού...Όχι αυτού που παριστάνει τον Πρωθυπουργό.

Factorx: Το βίντεο είναι βέβαια χαρακτηριστικό αυτών που έγιναν στη Θεσσαλονίκη και μπράβο σε αυτούς που το εντόπισαν. Ας βάλουμε όμως τα πράγμα στην θέση τους: Καταρχήν επιβεβαιώνει όσα γράφουμε στο προηγούμενο post. Οτι δηλαδή ο Κ. Καραμανλής είναι πλέον δέσμιος μιας εικονικής πραγματικότητας που του έχει δημιουργήσει το στενό περιβάλλον του και είναι εγκλωβισμένος. Του λένε τι ανα πει και τι να απαντήσει. Αλλά όχι όμως και ότι γίνονται για πρώτη φορά τέτοια πράγματα. Μονίμως ο Καραμανλής απαντάει και στην ΔΕΘ και αλλού με «σκονάκια».

Νομίζετε εξάλλου ότι οι ερωτήσεις ήταν «αυθόρμητες» και «ανεξέλεγκτες»; Κάνετε μεγάλο λάθος αν το νομίζεται. Το 80% είναι στημένες, μοιράζονται από πριν από τον κ. Ανδριανό , ή άλλον. Αυστηρά καθορισμένη είναι επίσης και η σειρά υποβολής των ερωτήσεων. Γι αυτό και οι «επαρχιώτες», ή οι «απροσάρμοστοι» μπαίνουν τελευταίοι. Έτσι η εκάστοτε συνέντευξη οδηγείται εκεί που θέλει ο κ. Ρουσόπουλος – και όχι βέβαια ότι τα ίδια δεν γινόντουσαν και επί ΠΑΣΟΚ, ή Μητσοτάκη.

Κατά τα άλλα μόνο ο Γιώργος Βλάχος και ο Σπύρος Γκουζάνης έσωσαν σήμερα την τιμή της ελληνικής δημοσιογραφίας.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ν.Δ.Σ. avatar
  Ν.Δ.Σ. 07/09/2008 18:22:48

  τα ιδεια ακουσα σημερα μολης και στο Βαρηκο απο τους συνπολιτες μας .

 2. jfk avatar
  jfk 07/09/2008 18:26:24

  Μήπως κατεβάσουμε το επίπεδο του site ; Δεν μας έχεις συνηθίσει σε τέτοιου είδους post.
  Όσο για τον φίλο Γιώργο Βλάχο, να σου πω την αλήθεια ουτε εγώ θα του απαντούσα αν μου έκανε τέτοια ερώτηση. Ή μάλλον θα του απαντούσα με τον χειρότερο τρόπο.
  Παίζει το παιχνίδι των συμφερόντων του Κοντομηνά , αλλά παίζει και την αξιοπιστία του και την καριέρα του.
  Μην καταντήσει γραφικός Κακαουνάκης.

 3. thepos avatar
  thepos 07/09/2008 18:34:07

  Απλώς για να επιβεβαιώσω τις υποψίες σου μπορείς να δεις την συνέντευξη από την αρχή παρατηρώντας τα εξής: Τις πιθανές δύσκολες ερωτήσεις τις έδωσαν σε φιλικούς δημοσιογράφους που βέβαια ο τρόπος ερώτησης ήταν όσο το δυνατόν πιο αβλαβής γιαυτό και η αρχική "ομοβροντία" δεξιών εφημερίδων και μέσων. Στην συνέχεια όταν κάποιοι τόλμησαν να ρωτήσουν τους απάντησε απαξιωτικά έχω ήδη απαντήση

 4. Simakos avatar
  Simakos 07/09/2008 18:41:33

  Εκείνη την ώρα έκανα κάτι άλλο και άκουγα μόνο τη συνέντευξη από την ανοιχτή τηλεόραση. Κάποια στιγμή που κοιτούσα, όμως, τον ρώτησαν για τις διπλοβάρδιες στα σχολεία της Θεσσαλονίκης - φοβερό θέμα! - και τότε διάβαζε σχεδόν από μέσα και έλεγε λεπτομέρειες και αριθμούς, ο τεράστιος. Ποιος θυμάται αριθμό σχολείων και ποσοστά, σε μια άσχετη φάση της θητείας του; Να τα έλεγε ο υφυπουργός ή ο νομάρχης να το καταλάβω, αλλά ο πρωθυπουργός; Μήπως θυμάται λεπτομέρειες για όλα τα υπουργεία και όλες τις πόλεις; Αυτός δεν είναι πρωθυπουργός πια, το Google είναι!

 5. Nick avatar
  Nick 07/09/2008 18:49:08

  Αν ήταν το Google, θα έλεγε την αλήθεια...

 6. Theodore avatar
  Theodore 07/09/2008 18:58:54

  Οι πολιτικοι με τους δημοσιογραφους, ειναι οι δυο οψεις, ενος και του αυτου νομισματος.Γι αυτο εξ αλλου, και ενα σωρο απο τους μεν , μεταπιπτουν στους δε.
  Γι αυτο και αν ακουσεις το τι ρωτανε, θα σπασεις την τηλεοραση.
  Καλο λοιπον θα ειναι, να μην τους βλεπετε και να μην τους ακουτε καθολου. Και τους δυο.
  Ισως τοτε, κατι να αλλαξει.

 7. talos avatar
  talos 07/09/2008 19:00:32

  ΞΕΡΕΤΕ τι έκανε σήμερα ο κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΧΟΣ; Είπε αυτό που είχαν εκείνη την ώρα στο στόμα τους όλοι οι καθημερινοί άνθρωποι που αποτελούν τη λαϊκή βάση της ΝΔ. Αυτό που ήταν έτοιμοι να ξεστωμήσουν, ενώ είχαν μείνει παγωτό με αυτά που άκουγαν να ξεστομίζει ο Πρόεδρος στις στημένες ερωτήσεις που προηγήθηκαν.

  Και ξέρετε γιατί; γιατί στο μυαλό τους είχαν ένα μόνο ερώτημα: "Γιαυτά παλέψαμε τόσα χρόνια; για να ανατρέψουμε μια κατάσταση πράσινης μίζας και λωβιτούρας και να ρθουν τώρα να "θερίσουν" πολιτικά κάνοντας τα ίδια οι ερασιτέχνες μπούληδες με τα γιωτ;"

  Και βέβαια με την επερχόμενη ερώτηση του Γκουτζάνη από το 1ο Θέμα (ανεξαρτήτως κινήτρου), οι ίδιοι άνθρωποι διαπίστωσαν πως: ΝΑΙ γαμώτο..ο Πρόεδρος το εννοεί. Τους στηρίζει! Τους στηρίζει, χωρίς καν να μπορεί να ψελίσει κανά δυο οργανωμένες κουβέντες για να στηρίξει αυτά που ξεστωμίζει. Πάντως τους στηρίζει!

  Ο Κ. Καραμανλής (πολύ σωστά το διατυπώσατε κ. Βλάχο) έκανε "πολιτικό χαρακίρι" στη λαϊκή βάση της Νέας Δημοκρατίας.(Χαρακίρι έκανε και στους βουτυρολακέδες με τα ατσαλάκωτα χαμόγελα που συμμετέχουν στο θίασο βέβαια, αλλά τι τους νοιάζει; Αυτοί λεφτά έκαναν)

  Υπάρχει κόσμος που από σήμερα ντρέπεται να κοιτάξει τα παιδιά του... επειδή τα μεγάλωνε από τα 'πράσινα χρόνια' με ένα μικρό ανιδιοτελές όραμα που έλεγε κάπως έτσι "...δεν είμαστε όλοι τις 'βούτας', δε μπορεί να υπάρχει μόνο αυτή η Ελλάδα..." στις σκέψεις τους. Και τώρα του έρχεται πολύ δύσκολο το ... it's all about money after all

 8. Στελιος avatar
  Στελιος 07/09/2008 19:05:19

  talos, when money talks bullshit walks.

 9. miaouth avatar
  miaouth 07/09/2008 19:07:10

  Φαίνεται, προς το παρόν, ότι δεν μπορούν να κάνουν δύσκολους ελιγμούς. Ο Θοδωρής, ο Πάκης και ο Κωστάκης. Το βαπόρι κουβαλάει επικίνδυνο φορτίο. Αλλά ήδη βρίσκεται ανάμεσα στις ξέρες.
  Οι Ψυχάρηδες και οι Μαυριανές δεν μπορούν να το ρυμουλκήσουν. Δεν έχουν το εκτόπισμα. Και οι καπεταναίοι που έχουν τα πραγματικά βαρειά σκάφη, ήδη αρχίζουν να απομακρύνονται, μη πάθουν ζημιά από τα απόνερα της βύθισης. Κι την ... πετρελαιοκηλίδα.
  C' est la vie, που λένε και οι Γάλλοι.

 10. talos avatar
  talos 07/09/2008 19:21:50

  Η μεγαλύτερη ειρωνία πάντως σήμερα, για να το ευθυμίσουμε λίγο, είναι πως ο ΜΟΝΟΣ που δικαιούται (μετά τα σημερινά) δια να ομιλεί και να διαμαρτυρηθεί είναι... ο Σάββας Τσιτουρίδης. Αυτόν, τον πετούσαν από την καρέκλα λες και ήταν μαξιλάρι.

  Πάνω στην ώρα, το δελτίο του ΑΛΤΕΡ μόλις άρχισε την εικονική πραγματικότητα.

 11. TOM avatar
  TOM 07/09/2008 19:22:42

  δεν είναι δυνατόν για τους λόγους που προβάλουν τα μεγαλοσυμφέροντα να θέλετε να σταυρώσετε τον Πρωθυπουργό.
  Υπάρχουν εκατοντάδες λόγοι και ερωτήσεις που μας αφορούν και επηρεάζουν δυσάρεστα
  καθημερινά την ζωή μας ,όπως το μεροκάματο,τα μέσα μαζικής μεταφοράς (μετρο χωρίς κλιματισμο -ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ),ΟΔΙΚΌ ΔΎΚΤΙΟ (ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΙΔ.ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ-ΑΙΤΟΛΟΑΚΑΝΑΝΙΑΣ-ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ-ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΙΚΟΣΜΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΕΙΟΥ),ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ,ΣΧΟΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΥΠΟΥ ΟΥΖΟΥΜΠΟΥΡΑΣ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ,ΚΛΠ,ΚΛΠ,ΚΛΠ,ΚΛΠ
  Κίομως τα γνωστα παπαγαλάκια ρωτάνε για τον Βουλγαράκη,Ρουσόπουλο ,Τατουλη ,για απροσανατολισμό της κοινής γνώμης απο τα πραγματικά προβλήματα.

 12. ira avatar
  ira 07/09/2008 19:28:57

  Απογοήτευσε ο Καραμανλής σήμερα ακόμα και τους οπαδούς του με την ανάγνωση των απαντήσεων. Παρόλα αυτά δεν τελμάτωσε ακόμα. εχει ακόμα το πλεονέκτημα μέχρι τις εκλογές αλλα πιο χλωμό από ποτέ. Η θεωρία του ποστ έγινε καλύτερα από ποτέ εμφανής.

 13. talos avatar
  talos 07/09/2008 19:29:17

  Καμία διάθεση για στάυρωμα, απλά δεν καταπίνεται.
  Δεν καταπίνεται το γιατί δε μπορεί ένας Πρωθυπουργός να κάνει πέρα κάποιον που ζει τόσο προκλητικά αντίθετα με την πολιτική πρόταση του αφεντικού του, τον οποίο υποτίθεται πως υπηρετεί.

  ΥΓ: από ότι είδα, όλο το ΑΛΤΕΡ έκανε γαργάρες στο studio σήμερα.

 14. anonim avatar
  anonim 07/09/2008 19:35:10

  deite poios vgike se parathiro sto Alter apo ti ND. Prepei na kanei premiera. Oi alloi akoma anazitountai...

 15. spikol avatar
  spikol 07/09/2008 19:50:32

  Πόσο άθλιοι μπορεί να είστε?? Θεωρείτε τους Βλάχο και Γκουτζάνη δημοσιογράφους όταν οι ερωτήσεις που έκαναν ήταν αυτό που τους υπαγόρευσαν τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ τους?? Έλεος δεν μπορεί το άσπρο να γίνει μαύρο όσο και αν προσπαθείτε με βιντεάκια τύπου ΠΑΣΟΚ!!! Ο κόσμος δεν σκέφτεται οπως εσεις. ΕΥΤΥΧΩΣ

 16. fou avatar
  fou 07/09/2008 19:58:16

  Ξέχνα τα κίνητρα και δες τα γεγονότα.
  Δε μπορεί να ξεβρακώνεσαι από δημοσιογράφους του βεληνεκούς που αναφέρεις και να θες να δώσεις όραμα στην κοινωνία.

 17. Nick avatar
  Nick 07/09/2008 20:14:21

  Παίδες, game over. O Bush κρατικοποίησε τις Fannie Mae και Freddie Mac.

  Ετοιμαστέιτε για έναν χειμώνα αλλιώτικο από τα άλλα... Μπούλης, Παιντί, Τσιπραλέξ δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.

 18. nas avatar
  nas 07/09/2008 20:29:25

  χο χο χο... ένας Βλάχος, κατάφερε να ξεβρακώσει όλο το σύστημα των γαλάζιων παπαγάλων με πράσινα λοφία και κόκινες ουρές!!!
  ρε spikol ο Βλάχος κι ο Γκουτζάνης έκαναν τις ερωτήσεις που ήθελαν τα αφεντικά τους; ενώ οι υπόλοιποι σωστά έκαναν τις ερωτήσεις που ήθελε η Σάρα και η Μάρα;
  Με την ευκαρία το ξέρεις το σχετικό που λέει: "σουχει λάχει, σουχει λάχει, να σε κυνηγάνε βλάχοι";

 19. Πέτρος avatar
  Πέτρος 07/09/2008 20:36:43

  Όχι ρε γμτ. Σε 3-4 μήνες και αφού ο Πετσάλνικος μελετήσει επισταμένα το βίντεο, το ΠΑΣΟΚ θα ξεκινήσει την μεγάλη του αντεπίθεση Νο.2360 για την εξουσία, καταγγέλοντας για νοθεία τον Καραμανλη στη ΔΕΘ.
  Πάιδες μην ανησυχείτε άδικα και μη σπαταλάτε φαιά ουσία, η ΝΔ έχει ακόμα κανα 2 χρόνια εξουσίας, μην προδικάζετε άδικα το τέλος Καραμανλή από τώρα. Είναι νωρίς.....

 20. Xase avatar
  Xase 07/09/2008 21:41:25

  Σιγουρα ηταν ενα σοου, αλλα ηταν το πρωτο η θα ειναι το τελευταιο;;. Τα ντιμπειτ δεν τα θυμαται κανεις;;. Εκεινα δεν ηταν στημενα. Και ο Καραμανλης ελεγε αυτα που του ειχαν υπαγορευσει και ο Παπανδρεου καποτε τα υπαγορευμενα δεν ελεγε;; Το θεμα ειναι η πολιτικη και οχι αν ηταν υπαγορευμενη η οχι. Η πολιτικη ειναι εναντιον μας. Αυτο πρεπει να κρατησουμε και οχι αν ο Γκουτζανης η ο Βλαχος η ολοι οι αλλοι εκαναν στημενες ερωτησεις. Το οτι τα πραγματα δυσκολευουν για τον κοσμο δεν το βλεπει κανεις;;. Αυτο θαπρεπε να συζηταμε και να κριτικαρουμε τωρα. Αλλα ποτε στην Θεσσαλονικη και ποιος ποτε μιλησε σωστα; Τον αχελωο τον εξετρεπαν παλιοτερα καθε χρονο στην ομιλια τους οι εκαστοτε πρωθυπουργοι. Νομιζω πως το σαιτ εχει μεταβληθει σε σαιτ προσωπικων πολιτικων αντιπαραθεσεων.

 21. Μποτίλια στο Πέλαγος avatar
  Μποτίλια στο Πέλαγος 07/09/2008 22:27:14

  Σκίζω την Δεκάτη Ογδόη Μπριμέρ του Λουδοβίκου Βοναπάρτη και κρατάω πλέον μόνο το Λούκυ Λουκ. Τα παρασκήνια της εξουσίας θύμιζαν τον Τζέσε Τζέιμς, που πριν εκτελέσει τα θύματά του, το έβαζε να σκάψουν τον τάφο τους.

 22. riot act avatar
  riot act 07/09/2008 22:27:36

  Τα έλεγε από μέσα ... σαν μαθητούδι που λέει το μάθημα με ανοιχτό βιβλίο. Κυβερνητικό επιτελείο και μεγαλοδημοσιογράφοι είναι κατάπτυστοι.

 23. The Economist avatar
  The Economist 07/09/2008 22:38:55

  @17
  Ολόκληρη Fannie και Freddie κρατικοποίησε ο ... νεοφιλελεύθερος Bush, αναμενόταν από καιρό.
  Άν έχουν μυαλό οι δεξιοί μας, που είναι και πιό "λαικοί", ίσως κρατικοποιήσουν έγκαιρα τη Vatopedion Real Estate AE. Και ότι απέμεινε από τις βουλγαράκειες εταιρίες (από τη στιγμή που η Κύπρος μπήκε στην Ευρωπαική Ένωση, δεν υπάρχουν εκεί offshore - το έχουν προσέξει οι Κλουζώ μας;).
  Ίσως έτσι προλάβουν και τα σκεπάσουν, πρίν αποκαλυφθεί τι κρύβεται από κάτω. Άν δεν προλάβουν, ίσως κινδυνεύουν να πέσει το γέλιο της αρκούδας.

 24. Nick avatar
  Nick 07/09/2008 22:56:48

  Δεν έχουν off-shore στη Κύπρο; Και πως στο καλό οι Ρώσοι τα ξεπλένουν;

  Υπάρχουν κανονικότατα off-shore εταιρείες, αλλά η Κύπρος, σε σύγκριση με το Λιχτενστάιν, συνεργάζεται με τον ΟΟΣΑ...

  Και στην Ελλάδα μπορέις να ανοίξεις off-shore. Που; Μα στο Άγιον Όρος φυσικά!!

  Αθάνατε Σημίτη!

 25. thanos avatar
  thanos 07/09/2008 23:34:06

  @15.# spikol
  September 7th, 2008 at 7:50 pm

  Μια απλη ερωτηση,εαν αυτους που αναφερεις εκτελουν εντολες των αφεντικων τους,ΕΣΥ παπαγαλακι μου τινος εντολες εκτελεις? Αχιος ο μισθο σου κυριακατικα.

 26. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 08/09/2008 01:38:49

  "ΣΟΥ 'ΧΕΙ ΛΑΧΕΙ, ΣΟΥ ΄ΧΕΙ ΛΑΧΕΙ, ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ;"

  Για όσους δεν θυμούνται, ο Βλάχος ήταν o δημοσιογράφος που φώναξε δυνατά στον Μπλερ, καθώς βιαστικά απέφευγε τα μικρόφωνα κατά την είσοδό του στο Μαξίμου (;), όταν μας είχε επισκεφτεί εν μέσω των βομβαρδισμών που σκότωναν παιδάκια κι αμάχους στο Ιράκ: "What about the bombs in Iraq? Your hands have blood, Mr. Blair"!

  Στην εποχή μας, δεν έχει πια σημασία αν είσαι δεξιός, αριστερός ή κεντρώος, αλλά το "τι" λες και, ΚΥΡΙΩΣ, το "τι" κάνεις. Η Αξιοπρέπεια δεν έχει "χρώμα", πλέον. Όποιος δεν το βλέπει, είναι πολιτικά τυφλός. Αν ο Βλάχος που είναι δεξιός κάνει τέτοιες ερωτήσεις, ας αναρωτηθούν τι θα έπρεπε να ρωτήσουν οι -"και καλά"- αριστεροί.

  Προσωπικά, εμπιστεύομαι πιο πολύ τον κάθε τρελλο- Χίο και μπλούζμαν (!) Τσαμτσίκα της "χύμα" δημοσιογραφίας, από την βαρύγδουπη δημοσιογραφία της δεοντολογίας των "ασανσέρ ...εσωτερικού χώρου για Πόρσε"! Με την έννοια ότι αυτοί ΔΕΝ πρόκειται να κρύψουν μια είδηση- πληροφορία κρίσιμη για τον λαό, ενώ οι πράκτορες- εισπράκτορες κάτι τέτοιες ...ευκαιρίες κυνηγούν, για να "κάνουν την καλή".

  ΜΠΡΑΒΟ στον Βλάχο! Η πρωτιά στην Β΄ Αθηνών είναι δικιά του, πλέον. Ποιος, ΟΜΩΣ, να πάρει το ρίσκο να τον βάλει στο ψηφοδέλτιό του; Δεν είναι Ντινόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Γκιουλέκας, Πιπιλή ο Βλάχος. Και τώρα που πήρε φόρα; Ποιος τον μαζεύει! Ο Αυτιάς; Αύριο το πρωί θα έχει φάση μεγάλη! Χαλάλι του! Παραθέτω και την ερώτηση, έτσι, για ιστορικούς λόγους:

  "Από το σύνολο των απαντήσεων που έχετε δώσει στις δέκα ερωτήσεις που σας έχουν κάνει, βγάζω το συμπέρασμα ότι δεν σας έχουν ενημερώσει επαρκώς οι συνεργάτες σας για το κλίμα που υπάρχει έξω από αυτή την αίθουσα και έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, στην ελληνική κοινωνία.

  Θα ήθελα λοιπόν να σας κάνω ευθέως την εξής ερώτηση: Εχετε αποφασίσει να προχωρήσετε σε ένα πολιτικό χαρακίρι, συνδέοντας το όνομα Καραμανλή, την πορεία της παράταξης, την πορεία της κυβέρνησης, την πορεία της χώρας, με υπουργούς οι οποίοι πριν τρία χρόνια μένανε σε ένα διαμέρισμα, σήμερα έχουν δύο και τρία σπίτια, αναπτύσσουν επαγγελματική δραστηριότητα η οποία απαιτεί μεγάλα χρηματικά ποσά;

  Ποιο είναι το μήνυμα που αφήνετε στην ελληνική κοινωνία, στους νέους ανθρώπους; Ποιο είναι το ΜΗΝΥΜΑ, τα ΠΡΟΤΥΠΑ που δίνετε στα ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ; ‘’Μπαίνετε φτωχοί στην πολιτική και βγαίνετε πλούσιοι και σας καλύπτει και ο Πρωθυπουργός;’’".

 27. Ελληνέζος avatar
  Ελληνέζος 08/09/2008 02:57:21

  Θλιβερος ο Κωστακης παιδια, πραγματικα τον λυπηθηκα, απορω πως κοιμαται τα βραδια... Αντι να τους διαολοστειλει ολους, τους καλυπτει για ν'αποδειχθει οτι οσοι ακομα πιστευουν στον Καραμανλη και αλλες τετοιες Κοκκινοσκουφιτσες ειναι εντελως αφελεις...

 28. Alkimos avatar
  Alkimos 08/09/2008 16:58:53

  Η ΔΕΘ απέδειξε αυτό πού όλοι λίγο πολύ υποψιαζόμασταν: Το Μαξίμου έχει «καταληφθεί» από μια παρέα «μπούληδων», που η απόσταση που τους χωρίζει από την κοινωνία είναι μεγαλύτερη από την απόσταση που χωρίζει τη γη απ’ τη σελήνη.

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!

  Βάλανε μόνο μπροστά το ποιο βαρύγδουπο όνομα της παρέας, για να ελκύσουν όλους τους ταλαιπωρημένους από την λεηλασία του ΠΑΣΟΚ.

  Τα πράγματα όμως δείχνουν ότι το όνειρο της εξουσίας για την «παρέα» όλο και ξεθωριάζει, γιατί ο «μπούλης» με το «όνομα» κοντεύει να το βουλιάξει το «σκάφος». Η κοινωνία δε, τους έχει πάρει στο μεταξύ χαμπάρι και βλέπω σε λίγο να γίνεται το …«ντού»

 29. alitheia avatar
  alitheia 08/09/2008 21:45:10

  alkimos kai meta xipnises...

 30. Ν. ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ avatar
  Ν. ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ 09/09/2008 18:06:18

  Η γυναίκα του ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ δεν πρέπει να είνα μόνο τίμια αλλά καί να φαίνεται.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.