#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
10/03/2011 10:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ένα πράγμα δεν θα αλλάξει ποτέ: η υπογραφή "Παπανδρέου" στο ΜνημόνιοΑντί για διερμηνεία ο κ. Παπανδρέου επιλέγει την .. παρερμηνεία και μεταφράζει τα συμπεράσματα του ΕΛΚ κατά πως τον βολεύει. Χθες έφτασε στο σημείο να πει στους υπουργούς του ότι το ΕΛΚ είναι υπέρ του Μνημονίου!

Το κείμενο του ΕΛΚ αναφέρει κατά λέξη:

«Ενθαρρύνουμε την περιοδική επαναξιολόγηση της Ευρωπαϊκής και Διεθνούς Βοήθειας που μπορεί να οδηγήσει σε πιθανές τροποποιήσεις των πακέτων που ήδη εφαρμόζονται».

Αμέσως πιο κάτω το κείμενο λέει ότι θα χρειαστούν πιθανότατα αλλαγές για να «συνεχιστεί επιτυχώς η εφαρμογή» του Μνημονίου. Ο κ. Παπανδρέου καταλαβαίνει ότι το Μνημόνιο είναι …«επιτυχημένο»! Το αν το Μνημόνιο πέτυχε ή όχι δεν χρειάζεται να μας το πει κανείς. Ήδη το ξέρουμε όλοι…

Αν ήταν «επιτυχημένο» δεν θα χρειαζόταν τροποποιήσεις για να «διασφαλιστεί η συνέχισή του». Ο Πρωθυπουργός του Μνημονίου νομίζει ότι παίρνει «εύσημα επιτυχίας». Κι ύστερα προαναγγέλλει αγώνα για να αλλάξει την… «επιτυχία» του!

Αλλά ένα πράγμα δε θα αλλάξει ποτέ, όσες τροποποιήσεις του Μνημονίου κι αν γίνουν: ότι κάτω από το Μνημόνιο βρίσκεται η υπογραφή του κ. Παπανδρέου. Και ό,τι και να λέει ο κ. Παπανδρέου στους υπουργούς του, η Ελληνική ανεργία σήμερα είναι 15% και τα Ελληνικά spreads εκτοξεύονται και πάλι στις 1000 μ.β. Και όλα αυτά συμβαίνουν μετά την υπογραφή του Μνημονίου και εξαιτίας του.

Ακόμη κι αν πείσει τους υπουργούς του, ο κ. Παπανδρέου δε μπορεί πλέον να κοροϊδέψει τον Ελληνικό λαό. Για την ακρίβεια, ούτε τους μετανάστες μπορεί να πείσει.

Τί μας είπε με τα λάθη και τις παραλείψεις του ο υπουργός Αποστασίας του Πολίτη; «Θέλεις πολιτικό άσυλο; Κρύψου πίσω από το πανεπιστημιακό άσυλο και γίνε νόμιμος συνομιλητής». Και στέλνει τις Εισαγγελικές Αρχές της χώρας να συνομιλούν με τους παράνομους. Δηλαδή, νομιμοποιεί η εκτελεστική εξουσία το διάλογο της δικαστικής εξουσίας με την παρανομία. Και σε λίγο, ο υπερυπουργός του των Εσωτερικών Τεμενάδων θα τροποποιήσει το δικό του νόμο για την ιθαγένεια: «Θέλεις νομιμοποίηση, κάνε απεργία πείνας»! Οδυνηρές οι συνέπειές της για το λαθρομετανάστη... Ολέθριες για τη χώρα...

Και συνεχίζει ο κ. Παπανδρέου να παριστάνει τον ψεύτη βοσκό, αντί να κοιταχτεί στον καθρέφτη της Αυτογνωσίας. Όταν επί 18 μήνες το μόνο μέτρο που πήρε ήταν η υπογραφή του Μνημονίου. Όταν επί σαράντα ημέρες ετοίμαζε πράσινη κάρτα σε ένα μεταναστευτικό σκορποχώρι! Ας μην επείγεται, όμως.. Πολύ σύντομα θα πανηγυρίζει τα ... σαράντα της κυβέρνησής του. Γιατί χθες το βράδυ αυτός άναψε το πράσινο φως σε όλους τους λαθρομετανάστες του σπαρασσόμενου αραβικού κόσμου. Δηλαδή το μαγαζί, αφού το διέσυρε και το έδεσε χειροπόδαρα επ’ αόριστον, θέλει να το δει και ξέφραγο αμπέλι.

Και για να μην ξεχνιόμαστε:

Ο κ. Παπανδρέου των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών ταυτίζεται ή όχι με τον σοσιαλιστή Θαπατέρο, που ταυτίζεται με την κα Μέρκελ;

Ο κ. Παπανδρέου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ταυτίζεται ή όχι με τους σοσιαλιστές συντρόφους Καντάφι, Μουμπάρακ, Μπεν Αλί; Μήπως ο σοσιαλισμός τον εμποδίζει να καταδικάσει τις αιματοχυσίες του καθεστώτος Καντάφι;

Τελικά ο κ. Παπανδρέου, μετά τον τέταρτο δρόμο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, αποφαίνεται: το κακό ΕΛΚ και ο καλός Σοσιαλισμός, οι κακές πράξεις των άλλων, οι αγαθοεργίες του ΠΑΣΟΚ.

Άβυσσος…

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 10/03/2011 11:22:34

  ¨ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ...¨
  Τάδε έφη ¨ Στρος -Καν¨
  Δημοσιεύτηκε: Μάρτιος 10 2011 09:09

  ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ...

  "Στην Ελλάδα υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν ψωμί να φάνε και άνθρωποι που ασκούν τη φοροδιαφυγή ως εθνικό σπορ" δηλώνει, μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Nτομινίκ Στρος Καν σε ντοκιμαντέρ που θα μεταδοθεί την Κυριακή στη Γαλλία από το Canal Plus
  Δημοσιεύτηκε: Μάρτιος 10 2011 09:09 Ενημερώθηκε: Μάρτιος 10 2011 09:16

  Χρησιμοποιώντας λαϊκή αλλά και σκληρή γλώσσα ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος-Καν μιλάει για τους Έλληνες σε ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε από το γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό Canal+ με τον τίτλο «Με τον Ντομινίκ Στρος-Καν μέσα στο ΔΝΤ» και πρόκειται να προβληθεί την Κυριακή στη Γαλλία.

  «Οι Έλληνες αισθάνονται ότι τους εξαπάτησαν και όμως είναι εκείνοι που μαγείρεψαν τα στοιχεία και που δεν πληρώνουν φόρους». Προσθέτει μάλιστα με καταγγελτικό ύφος: «Η απάτη πάει σύννεφο», θεωρώντας πως εάν δεν είχε ζητηθεί η παρέμβαση του ΔΝΤ η Ελλάδα «θα είχε πέσει στην άβυσσο».

  ***********************************
  Οι Γάλλοι φρόντισαν να κόψουν τις αναφορές του Στρος Καν στις “φιλικές κουβέντες” που είχε με το Γιώργο Παπανδρέου και που αποκάλυψαν ότι ο Πρωθυπουργός συζητούσε μαζί του ήδη από το Δεκέμβριο του 2009 για στήριξη της χώρας από το ΔΝΤ δεν έκοψαν όμως από το ντοκιμαντερ που θα μεταδοθεί τη γνώμη του ισχυρού άνδρα για την οικονομία της Ελλάδας αλλά και τη στάση των Ευρωπαίων (τότε) και τη μεγάλη καθυστέρηση που έδειχναν στη λήψη αποφάσεων.
  ***********************************

  Ο Στρος Καν μόνο κολακευτικός δεν είναι για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Κάποιοι έχουν κάνει τη φοροδιαφυγή "εθνικό σπορ" λέει και αυτό μας θυμίζει και κυβερνητικές δηλώσεις μήνες μετά για να δικαιολογηθεί η υπογραφή του Μνημονίου.

  Ο mister ΔΝΤ λέει μάλιστα ότι υπάρχουν κάποιοι που "δεν έχουν ψωμί να φάνε" την ώρα που κάποιοι δεν πληρώνουν ... μία σε φόρους περιγράφοντας με την απίστευτη φράση τη γενικότερη εικόνα: "στην Ελλάδα οι άνθρωποι είναι βουτηγμένοι στα σκατά".

  Για την ακρίβεια ο Στρος Καν περιγράφει την εικόνα μιας Ελλάδας που σε λίγες μέρες (τότε) δεν θα είχε λεφτά να πληρώσει τους μισθούς και ο κόσμος θα έτρεχε να πάρει τα χρήματά του από τις τράπεζες.

  Αναφέρεται σε έναν Γιώργο Παπακωνσταντίνου που ήταν πολύ συγκινημένος όταν πήγε να ζητήσει τη βοήθεια του ΔΝΤ λόγω της κρίσιμης κατάστασης και γενικότερα μια εικόνα που στην πραγματικότητα ποτέ δεν μάθαμε εμείς εδώ στο εσωτερικό, παρά μήνες αργότερα...

  http://news247.gr/oikonomia/oikonomika/apokalypsh_-_vomva_stros_kan_se_ntokimanter.801069.html

 2. Rote Phane avatar
  Rote Phane 10/03/2011 11:59:03

  Ο ενας το εφερε, το υπεγραψε, το εφαρμοζει και ο αλλος...θα το συνεχισει;

 3. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ avatar
  ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ 10/03/2011 12:00:56

  ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ - ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΞΕΧΝΑ ΠΩΣ " ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΜΕΝ " .
  ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΤΩΡΙΝΗ ΓΕΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΙ ΚΡΙΤΕΣ.....
  * ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ , ΤΗΣ ΑΔΙΑΠΤΩΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΖΩΗΣ . ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΜΕΝ" , Σ'ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ , ΟΥΤΕ ΣΤΟ '21 ΘΑ ΑΡΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ *

  • καινός avatar
   καινός @ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ 11/03/2011 09:57:02

   ε, αλίμονο λοιπόν...

 4. Cal avatar
  Cal 10/03/2011 12:27:03

  Αν ο πατέρας του πρόσεχε που έβαζε το.. άλλο που πρεπει να προσέχουμε θα είχαμε γλυτώσει από αυτόν και την υπογραφή του!

 5. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 10/03/2011 13:59:58

  ΑΒΥΣΣΟΣ το ΠΑΣΟΚ και το ΓΑΠ...Ηρωας με ιπταμενα πεταλα.

  ΠΠ

 6. ΔημΒας avatar
  ΔημΒας 10/03/2011 15:57:21

  Αγαπητέ Γ. Κονδύλη,
  από πού κατέβηκες εσύ;
  Έχεις ακούσει για κάποιον Jeffry Mineiko που έγινε Πρωθυπουργός της χώρας με τις "διασυνδέσεις" της μανούλας του;
  Έχεις ακούσει ότι το "αδελφάκι" του ο Nick δηλώνει Αμερικανός πολίτης;
  Έχεις ακούσει για τον Πωλονοεβραίο παππού τους;
  Για ποιά λοιπόν "Εθνική συνείδησή" του μιλάς; Για την Εβραϊκή ή την Αμερικανική; Όσο δε για το 'Έλληνες εσμέν" αυτός μας έχει 'Έλληνες Χεσμέν"...

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ ΔημΒας 10/03/2011 16:38:57

   ........και αβαφτυστος ( βαζω φ...και υ ). Με Αμερικανικο διαβατηριο.

   ΠΠ

 7. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 10/03/2011 16:37:48

  Το ΓΑΠ ειναι πρωτοπορο. Εκανε Μνημοσυνο πριν την κηδεια !!....
  Πρωθυστερο-Πρωθυπουργο.

  ΠΠ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.