#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
16/01/2013 16:04
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ένα γουρουνοτόμαρο για τον πρόξενο της Τουρκίας στην ΚομοτηνήΤου Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

 Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ/Βίλα Αμαλία μας υποχρέωνε να ασχολούμαστε με τις  λούμπεν εξαρχειώτικες αντιλήψεις του για τις καταλήψεις και την βία, για την Θράκη γίνονται άλλα κόλπα.

Ο θρασύτατος πρόξενος στην Κομοτηνή, ο Ιλχάν Σενέρ, εντεταλμένο όργανο του τουρκικού ισλαμοφασισμού, έχει τεθεί επικεφαλής του δικτύου μπράβων και πρακτόρων που προϋπήρχε  στην Θράκη αλλά ο Ερντογάν το επεκτείνει. Απόδειξη του ότι η σκυτάλη του γενοκτόνου και τραμπούκικου τουρκισμού δεν έχει πέσει κάτω. Ε, όταν τρως κλωτσιές στο Κουρδιστάν, κάπου πρέπει να κάνεις τον καμπόσο.

Πριν από λίγο καιρό, ιμάμης παραιτήθηκε και με επιστολή του, που  δημοσιεύθηκε στα ΜΜΕ, αποκάλυπτε πως ο κυρ πρόξενος πήγε και τον απείλησε γιατί δεν προσκυνούσε τον ψευδομουφτή! Απείλησε  Έλληνα  πολίτη, μέσα στο σπίτι του!

Σε μια σοβαρή χώρα τον Σενέρ θα τον είχαν τυλίξει μ’ ένα γουρουνοτόμαρο και θα τον είχαν στείλει με κλωτσιές πέρα από το ποτάμι να εξηγήσει στους προϊσταμένους του τι εστί βερύκοκο. Ούτε το Λουξεμβούργο, ο Άγιος Μαρίνος ή το Μονακό δεν θα είχαν ανεχτεί τέτοια ιταμή συμπεριφορά ξένου διπλωμάτη. Ποια ήταν όμως η συνέχεια;  Πι πι πι το παπί.  Οι αρμόδιοι αναχαράζουν και βλέπουν τα τρένα να περνάνε.

Φυσική συνέπεια της αχαμνής αβελτηρίας μας, ο μεμέτης τραμπούκος να αποθρασυνθεί κι άλλο. Δήλωσε λέει πως όσο αυτός ζει ή κάτι παρεμφερές, δεν θα εφαρμοστεί ο νόμος για τους Ιμάμηδες. Χμμμμ…

Τα κουράν κουρσού (φροντιστήρια του κορανίου) είναι κύριο κομμάτι του μηχανισμού ποδηγέτησης, εκτουρκισμού και ριζοσπαστικοποίησης της μουσουλμανικής μειονότητας. Μαζί με φράγκα, μπράβους, υποσχέσεις κι απειλές, είναι άλλος ένας τρόπος να μαντρώνουν τα πρόβατα, μην τυχόν κι αποκτήσουν νομιμοφροσύνη προς την Ελλάδα. Τα φροντιστήρια του τουρκικού παλαιοναζισμού χρησιμοποιούνται ως άλλη μια παράλληλη δομή, ελεγχόμενη από την Άγκυρα δια της σφηκοφωλιάς του Προξενείου, για να περνάνε την ανθελληνική προπαγάνδα και να εκτουρκίζουν τους Πομάκους και τους μουσουλμάνους αθίγγανους, που είναι τόσο Τούρκοι, όσο ο σκύλος μου αστροναύτης.

Η κυβέρνηση, ορθότατα, θέλει να ψηφιστεί τροπολογία (εύγε σε όσους δούλεψαν γι’ αυτήν) με την οποία  θα προσλαμβάνονται στο Ελληνικό Δημόσιο από κρατική επιτροπή οι ιμάμηδες που  διδάσκουν το Κοράνι στα τεμένη της Θράκης.

Την επιτροπή θα την αποτελούν α) ο οικείος μουφτής, 2) υπάλληλος του υπουργείου Παιδείας, 3) μέλος ΔΕΠ με ειδίκευση στις ισλαμικές σπουδές, 4) ένας μουσουλμάνος θεολόγος που θα τον επιλέγει το υπουργείο Παιδείας και 5) ένας μουσουλμάνος θεολόγος που θα ορίζεται από τον μουφτή. Οι ίδιοι ιμάμηδες θα διδάσκουν στα μουσουλμανόπαιδα το μάθημα των θρησκευτικών και στα δημόσια σχολεία. Λύση σωστή και δημοκρατική για την θρησκευτική διαφορετικότητα αυτών των Ελλήνων πολιτών.

Τι σημαίνει αυτό, αν γίνει;  Πως οι ισλαμοφασίστες του Προξενείου χάνουν τον έλεγχο, χάνουν ένα μεγάλο μέσο επιρροής και προπαγάνδας. Γι’ αυτό χοροπηδάει ο τουρκοπρόξενος, που θα ‘πρεπε ήδη να κολυμπάει στο ποτάμι προς Ανατολάς. Στην ιδέα και μόνο πως η Ελληνική Πολιτεία θα ελέγχει τα του οίκου της και θα φροντίζει τους πολίτες της, παθαίνει υστερία.

Ποιοι άλλοι λοιπόν αντιδρούν στο αυτονόητο, στο να επιμελείται η ελληνική πολιτεία όλων των ζητημάτων στην Θράκη, κλείνοντας τις τρύπες από τις οποίες χώνονται οι αρουραίοι του τουρκικού επεκτατισμού; Μα, φυσικά, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ.

 

Λένε πως τα έχει στυλώσει , ο φωτογενής κάτω από χάρτες της «ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης», μουσουλμάνος βουλευτής του ΠαΣοΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν και κάτι άλλα καλόπαιδα.  Απειλεί τον Βενιζέλο ότι θα ανεξαρτητοποιηθεί από το ήδη ξεχαρβαλωμένο ΠΑΣΟΚ, που σε κάθε στροφή και πολιτική λακκούβα του φεύγει και κανά φτερό, καμμιά ρόδα κλπ.

Στην δε ΔΗΜΑΡ γνωστές οι τραγικές απόψεις τους για μερικά από τα εθνικά θέματα. Φίλος καλός ο Φώτης, τίμιος άνθρωπος, αλλά σε μερικά ζητήματα και στην Παιδεία, φιλοξενεί στους κόλπους του κόμματος του κάτι λέλουδα, σαν αυτά τα τροπικά που τρώνε έντομα και μικρά θηλαστικά και μυρίζουν ποδαρίλα και ψοφίμι. Εθνομηδενιστική σοσιαλδημοκρατία.

Στο θέμα της τροπολογίας αυτής, θα δείξουν και κάποιοι άλλοι πόσο πιο ψηλά βάζουν την Πατρίδα από το μικροκομματικό συμφέρον και τις όποιες άλλες διαφωνίες, χωρίς συμψηφισμούς, χωρίς μισόλογα.

Με τα μέτρα, τα μνημόνια, τις βίλες της αριστερίστικης καφρίλας κι όλα τ’ άλλα, κοντεύουμε να ξεχάσουμε την αληθινή Ελλάδα. Νομίζουμε πως ο τουρκικός επεκτατισμός δεν θα δράξει την ευκαιρία, πως θα πει το γενοκτόνο καθεστώς «άσε τους Έλληνες να ξεπεράσουν την κρίση, μην μας κακοχαρακτηρίσουν»…

Το πρώτο καθήκον ήταν και είναι πάντα εκεί, στη γραμμή αντιπαράθεσης με την βαρβαρότητα. Και στην Θράκη η βαρβαρότητα έχει απλωθεί σαν γάγγραινα. Πρέπει να καυτηριάσουμε τις πληγές και να ανακτήσουμε την κυριαρχία, που μέρα με την μέρα γλυστρά από τα χέρια μας, προστατεύοντας τους Έλληνες πολίτες, χριστιανούς και μουσουλμάνους, από την σωβινιστική δράση του προξενείου.

Ούτε η κρίση, ούτε τίποτα δεν μπορεί να αποτελέσει άλλοθι για άλλη αβελτηρία.

Πέραν της υπερψήφισης της τροπολογίας, η ορθή λύση είναι: απέλαση του Σενέρ και κλείσιμο του Προξενείου χθες!

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Nick avatar
  Nick 16/01/2013 16:26:07

  Εγώ αναρωτιέμαι, τι στο *μπιπ* περιμένει η κυβέρνηση για να απελάσει τον Τούρκο πρόξενο; Φοβάται αντίποινα;

  • Κ.Σ.Μαυρόπουλος avatar
   Κ.Σ.Μαυρόπουλος @ Nick 16/01/2013 16:46:08

   Δηλαδή εσείς περιμένετε αντίδραση από τον κύριο εμβόλιο;

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ Κ.Σ.Μαυρόπουλος 17/01/2013 13:55:58

    Η πολιτική του Αβραμόπουλου στα διαβόητα εμβόλια της γρίππης που θα αφάνιζε περίπου το 99,9% του ελληνικού πληθυσμού ήταν βασισμένη στο εξής επιστημονικό επιχείρημα: Παραγγέλνουμε για να έχουμε, μην μας πιάσουν στο στόμα τους τα κανάλια. Κοινώς, καβάτζες. Ηταν η προ του μνημονίου εποχή, των παχιών αγελάδων, και είχαμε την πολυτέλεια να ασχολούμαστε με γρίππες και δέκατα και το αν πέθαινε από επιπλοκές καμιά γριά με χρόνιο άσθμα και στο τελικό στάδιο του καρκίνου, γινόταν πρώτο θέμα. Τώρα τις καλοστεκούμενες και τις κατάκοιτες γριές τις σκοτώνουν πέντε-πέντε οι Αλβανοί και οι Γεωργιανοί (ενίοτε τις βιάζουν κιόλας...), αλλά εμείς δεν ασχολούμαστε, αγαπούμε τους ξένους (δεν είμαστε αναξιοπρεπείς, απλά "αντιρατσιστές"). Επίσης, έχουμε κόψει και τις τελευταίες ακακίες από το σκυλοκατουρημένο παρκάκι και τις πουλάμε για ελιές, ενώ δεν έχουμε λεφτά για το χαράτσι για το κ..σπιτο στο χωριό που μας άφησε ο πατέρας μας. Ευτυχώς, όμως, διαθέτουμε άφθονα ληγμένα εμβόλια για τη γρίππη των χοίρων, αλλά διαθέτουμε και τον επίσης ληγμένο Αβραμόπουλο, Τα εμβόλια, τα γουρούνια και ο Αβραμόπουλος είναι παντοτινά...

 2. BLACKQUEEN avatar
  BLACKQUEEN 16/01/2013 16:40:57

  '' Το πρώτο καθήκον ήταν και είναι πάντα εκεί, στη γραμμή αντιπαράθεσης με την βαρβαρότητα. Και στην Θράκη η βαρβαρότητα έχει απλωθεί σαν γάγγραινα. Πρέπει να καυτηριάσουμε τις πληγές και να ανακτήσουμε την κυριαρχία, που μέρα με την μέρα γλυστρά από τα χέρια μας, προστατεύοντας τους Έλληνες πολίτες, χριστιανούς και μουσουλμάνους, από την σωβινιστική δράση του προξενείου.
  Ούτε η κρίση, ούτε τίποτα δεν μπορεί να αποτελέσει άλλοθι για άλλη αβελτηρία.''

  Kαι όποιος με μισόλογα και μιζέριες για οποιονδήποτε λόγο και με οποιανδήποτε πρόφαση αντιταχθεί στα παραπάνω, απλά δεν ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑΣ.
  Σε καιρό ειρήνης, αυτές οι συμπεριφορές αποτελούν κατ΄αναλογίαν, την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

  ''Πέραν της υπερψήφισης της τροπολογίας, η ορθή λύση είναι: απέλαση του Σενέρ και κλείσιμο του Προξενείου χθες!''

  Όποιος το κάνει αυτό που πολύ σωστά λέτε, δε θα είναι άτολμος και μοιραίος υπάλληλος - διαχειριστής, αλλά ΗΓΕΤΗΣ !!!
  Έχουμε λέτε όμως κανέναν που προτίθεται με θάρρος ν΄ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ρόλου;;; Ιδού η μέγιστη πρόκληση.

 3. BLACKQUEEN avatar
  BLACKQUEEN 16/01/2013 16:52:12

  ...Tόσοι και τόσοι του βεληνεκούς του .... εμβόλιου περάσανε χωρίς να αντιδράσουν και φτάσαμε ως εδώ.
  Τώρα απαιτείται άνωθεν επέμβαση, ή.......

 4. Διογενης (ο αλλος) avatar
  Διογενης (ο αλλος) 16/01/2013 16:52:54

  στου κουφου τη πορτα φαηλο, οσο θελεις βροντα. τι κανεις ακομα εκει, δεν εχω καταλαβει

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Διογενης (ο αλλος) 16/01/2013 19:11:40

   Έχει ωραία βάση (ανθρώπους), μερικούς καλούς φίλους, δυο τρεις αδελφούς κι ωραία θέα.

 5. Nick avatar
  Nick 16/01/2013 16:52:56

  Καλά από τον rayban/blazer και το κακό συναπάντημα του ΕΛΙΑΜΕΠ/ΥΠΕΞ όχι, αλλά από τον Αντώνη Σαμαρά τουλάχιστον ναι.

  Αλλά μάλλον ακολουθείται η πολιτικής της "στρατηγικής ψυχραιμίας". Είναι και ακριβές οι πάνες βλέπεις...

 6. Διογενης (ο αλλος) avatar
  Διογενης (ο αλλος) 16/01/2013 16:55:02

  και αυτος που πονταρει τα λεφτα του στο οτι δεν θα κανουν τιποτα ουσιαστικο για την ελλαδα, ονομαζεται ΠΑΙΧΤΗΣ. το ΄βλεπες, το παιξες?

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Διογενης (ο αλλος) 16/01/2013 19:12:01

   Μεγάλο λόγο πες....

 7. Διογενης (ο αλλος) avatar
  Διογενης (ο αλλος) 16/01/2013 16:56:50

  δε νομιζω οτι δυναται η ελληνικη κυβερνηση να παιρνει τετοιες αποφασης. εσυ, τι πιστευεις?

  • Διογενης (ο αλλος) avatar
   Διογενης (ο αλλος) @ Διογενης (ο αλλος) 16/01/2013 16:57:15

   *...σεις

 8. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 16/01/2013 16:58:09

  Δείχνω τον πήχυ στ' αψηλά.

  • Διογενης (ο αλλος) avatar
   Διογενης (ο αλλος) @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 16/01/2013 17:06:25

   και πως τους βλεπεις? χαμπαριαζουνε? ρητορικο το ερωτημα....

   • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
    Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Διογενης (ο αλλος) 16/01/2013 19:10:25

    Αλλού ναι, αλλού όχι. Υπάρχει και το άτιμο το "εφικτόν" και η αμείλκτη πραγματικότητα των αριθμών, ένεκα ελλείψεως αυτοδυναμίας (Παπαδήμο δεν θέλαμε;).
    Είναι όμως προφανές πως ο Πρωθυπουργός προσπαθεί.

  • BLACKQUEEN avatar
   BLACKQUEEN @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 16/01/2013 17:46:07

   ....Κι όλοι έχουνε μιά τάση να περνάνε από ...κάτω :-(

   • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
    Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ BLACKQUEEN 16/01/2013 19:10:51

    Όχι πάντα. Έχουν γίνει και μερικά ωραία ρεκόρ.

    • BLACKQUEEN avatar
     BLACKQUEEN @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 16/01/2013 19:41:41

     Στην προκειμένη περίπτωση, οφείλουμε να σπάσουμε το Πανελλήνιο ρεκόρ, που ούτως ή άλλως δυστυχώς, είναι αξιοθρήνητο.

 9. Χρήστος avatar
  Χρήστος 16/01/2013 17:32:53

  Εύγε Φαήλο. Ελπίζω να σε έχουμε πρώτο βουλευτή εδώ στην β΄πειραιώς. Σε ψήφισα δαγκωτό, αλλά φαίνεται αυτοί που ψήφισαν τους άχρωμους και άοσμους "μεσαιοχωρίτες" Τραγάκη και Νεράτζη ήταν περισσότεροι. Ε, έχουν διορίσει την μάνα τους και τον πατέρα τους βλέπεις 35 χρόνια τώρα..Πάμε γερά Φαήλο. ΝΔ αλλά Αβέρωφ, αντικομμουνιστική και πατριωτική.

 10. Nik avatar
  Nik 16/01/2013 17:48:27

  Γιατί δεν κλείνει το προξενείο; Τι αντίποινα φοβόμαστε αν κλείσει; Το κλείσιμο του ελληνικού προξενείου της Σμύρνης ή της Πόλης; Ε, και!

 11. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 16/01/2013 17:54:37

  Καλά κάνεις και τα λες Φαήλο! Και για όσους αμφισβητούν τις καθαρότατες προθέσεις του Σαμαρά για το θέμα, να αναρωτηθούν γιατί πρόκειται να πάει νομοσχέδιο στη Βουλή κόντρα στους κυβερνητικούς συμμάχους του. Είναι ότι πιο τολμηρό μπορεί να γίνει από Πρωθυπουργό κυβέρνησης συνασπισμού. Δεν είναι δείγμα θέλησης και αποφασιστικότητας να υπερασπιστεί την Πατρίδα;

  • pythagorean avatar
   pythagorean @ Γεώργιος Τ. 16/01/2013 18:49:56

   +1000
   Η ψήφιση της τροπολογίας είναι ισχυρή και ασφαλής κίνηση. Έλκει ΠΑΣΟΚ / ΔΗΜΑΡ στην πατριωτική γραμμή. Διαμορφώνει πλαίσιο της μειονοτικής εκπαίδευσης συμβατό με την ελληνική & την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Και στήνει νομική παγίδα στους πράκτορες της Άγκυρας. Ας τολμήσουν να αψηφήσουν το νόμο. Θα φύγουν κλωτσηδόν, και με υπογραφή Βρυξελλών.

 12. Κώστας Τουρίστας avatar
  Κώστας Τουρίστας 16/01/2013 17:57:34

  Συμφωνώ με το άρθρο σας και βέβαια με το πνέυμα του κειμένου.
  Διαβάζω τώρα τελευταία "εδώ και εκεί" που λένε, για κάποιες προσπάθειες που γίνονται παγκοσμίως για την εξάπλωση του Ισλαμισμού, για τους κινδύνους που θα υπάρξουν απο ενδεχόμενο "ξεσηκωμό" τους καθώς και για την οργάνωση που έχουν οι Ισλαμιστές στην Ελλάδα( "Αστυνομία, "Δικαστήρια")
  Επίσης έπεσε στην αντίληψή μου οτι στον Καναδά κυκλοφόρησε το αρμόδιο Υπουργείο "Παιδείας"τους, βιβλίο για τα σχολεία ,που αναφέρει οτι στην Ελλάδα υπάρχουν 6 εκατομ. Ισλαμιστές. Τα βιβλία αυτά δέν δόθηκαν στα σχολεία που είναι σε περιοχές που υπάρχουν οι Ελληνες, δέν ξέρω με πιά σκοπιμότητα, αλλά οι Ελληνοκαναδοί διαμαρτυρήθηκαν και ζήτησαν την ανάκληση. Δέν γνωρίζω άν είναι όντως έτσι, αλλά άν ναί, τότε το ΥΠΕΞ μας γνωρίζει κάτι; ¨Εκανε κάτι;
  Πάντως επιτρέψτε μου να σας συγχαρώ γιατι πάντα "κτυπάτε" πολύ εύστοχα , σε καίρια θέματα και με τον σωστό Πατριωτικό τρόπο.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Κώστας Τουρίστας 16/01/2013 19:08:42

   !!! Σε καμμία περίπτωση δεν είναι ...6.000.000! Είναι όμως πολλοί, πολύ περισσότεροι απ' όσους μπορεί να αντέξει η κοινωνία μας. Ήδη μειώνονται ραγδαία.

 13. Eθνικοφρων avatar
  Eθνικοφρων 16/01/2013 17:59:34

  κ Φαηλο ως γνησιος Κομοτηναιος

  μπορω να μαθω την αποψη σας για τους Τουρκους υποψηφιους της ΝΔ που φωτογραφιζονται με την ανεξαρτητη σημαια της Θρακης αλλα και του Κεμαλ?

  μπορεις να χαρακτηρισεις εναν πολιτικο μηχανισμο πατριωτικο εαν εχει τετοιους υποψηφιους?

  ειλικρινα με ενδιαφερει η αποψη σου

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Eθνικοφρων 16/01/2013 19:07:24

   Σφαλιάρες και μαύρο.

 14. Apistos avatar
  Apistos 16/01/2013 18:08:51

  Κύριε Κρανιδιώτη ο Δένδιας σας έκανε να ασχολείστε με την βίλα Αμαλίας όχι ο Σύριζα.Άλλα όπως είπε οι καταληψίες δεν θα σταματήσουν την ανάκαμψη της οικονομίας!!!!!

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Apistos 16/01/2013 19:06:54

   Ο Δένδιας εφαρμόζει με επιτυχία τον Νόμο και είναι αξιέπαινοςε, αφού κάνει σε λίγους μήνες όσα δεν έγιναν 20 χρόνια. Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ουρές του υποστηρίζουν την ανομία και προκαλούν θόρυβο, ενοχλημένοι από την καθίζηση τους, η οποία οφείλεται και στην λούμπεν αριστερίστικη στάση του για τις καταλήψεις.

   • Ενας τριτος avatar
    Ενας τριτος @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 16/01/2013 20:15:27

    Κανεις λογικος ανθρωπος δεν μπορει ν'αμφισβητησει οτι εγιναν καποια πραγματα. Ομως οι καταληψεις συνεχιζονται σ'ολη την Ελλαδα και χθες ειχαμε και αμεση επανακαταληψη. Η Δικαιοσυνη ελευθερωνει αβερτα καταληψιες, λαθροληστες, ακομα και τρομοκρατες. Τρεις με τεσσερεις χιλιαδες αναρχοαριστεροι - δεν ειναι περισσοτεροι σ'ολη την Ελλαδα - κανουν συνεχως διαδηλωσεις σε Αθηνα,Θεσσαλονικη και αλλες επαρχιακες πολεις -αληθεια ποτε δουλευουν η ποτε σπουδαζουν; - καταστρεφοντας περιουσιες στο περασμα τους. Τι θα γινει με την τροποποιηση για τους ιμαμηδες της Θρακης και τι με τη καταργηση του νομου Ραγκουση; Ποσο νομιζετε οτι θα περιμενουμε ακομα τη ΝΔ; Αν κουκουλωθουν δε και οι ευθυνες της λιστας Λαγκαρντ και αν δεν αξιοποιηθει το περιεχομενο της, φοβουμαι οτι θα φυγει απο την ΝΔ και οτι της εχει απομεινει απο την λαικη δεξια. Και εσας κυριε Κρανιδιωτη, σας ακουμε, σας διαβαζουμε και σας χειροκροτουμε. Σε λιγο ομως τα λογια και τα γραπτα δεν θα ειναι αρκετα.

    • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
     Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Ενας τριτος 16/01/2013 20:54:51

     Στις επόμενες εβδομάδες θ' αρχίσει η διαδικασία για την ουσία: να μαζευτεί χρήμα απ' όσους είναι στη λίστα κι είναι φοροφυγάδες.
     ΗΟι καταλήψεις σπάνε μία - μία. Θα έχουμε κάποιες σπασμωδικές αντιδράσεις του "χώρου" για το ονόρε. Ήδη κι ο Τσίπρας διακριτικά τους ξεφορτώνεται σιγά - σιγά. Όταν κατά ομάδες θα έχει περάσει όλος ο σκληρός πυρήνας τους από τον Ανακριτή, τότε θα ψοφήσει το πράγμα.
     Η Δικαιοσύνη προφυλακίζει ή επιβάλλει όρους. Αυτός όμως που είναι έξω με όρους ως τη δίκη, είναι ήδη σεσημασμένος, το κράτος έχει φωτογραφίες, αποτυπώματα, έχει πληρώσει εγγύηση, πιθανώς παρακολουθείται, δεν είναι πια εύκολα τα κόζα...
     Γίνεται δουλειά.

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Apistos 16/01/2013 19:58:08

   Καλά είναι τώρα αυτό σοβαρό επιχείρημα; Ο Δένδιας φταίει που εφαρμόζει το νόμο και όχι οι προκλητικοί τύποι που καταλαμβάνουν κτίρια και τα κάνουν ότι θέλουν; Μόνο αναρχικός τα λέει αυτά. Σε καταλάβαμε μήπως;

 15. Αριστερός avatar
  Αριστερός 16/01/2013 18:27:27

  Φαήλο,
  ειδικά για τους Πομάκους, θα 'πρεπε να ήξερες πως ο «εκτουρκισμός» τους άρχισε το 1953 με διαταγή του τοπικού στρατηγού, για να πάψουν να θεωρούνται υποχείρια του εκ Βορρά κινδύνου. Έτσι τους υποχρεώσανε να διδάσκονται τουρκικά.

  Όσο για το περιστατικό, χωρίς να ξέρω τους πρωταγωνιστές του, νομίζω πως καλύτερα θα ήταν να τα μαθαίναμε από καμιά πιο αξιόπιστή πηγή κι όχι απ' αυτούς που κι εσύ ο ίδιος προσπαθείς να πείσεις να ξεχωρίζουνε τον άνθρωπο απ' τα μουσκάρια.

  Και για το Σύριζα, δεν σας απέσπασε αυτός την προσοχή από τα τεκταινόμενα με τη Βίλα Αμαλίας. Δεν έκανε αυτός επιδρομή με ΕΚΑΜ και σιδηροτροχούς, την ώρα που συζητιότανε η λίστα Λαγκάρντ. Άσε τα σάπια σε μάς, τώρα, ρε παλιοσειρά!

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Αριστερός 16/01/2013 19:02:52

   Η αποκατάσταση της τάξης στο μπορντέλο ανομίας που είχαν στήσει σε καταλήψεις και ΑΕΙ συνιστώσες, αλληλέγγυοι, φρικιά, η σάρα η μάρα και λοιποί συγγενείς, ήταν προεκλογική μας δέσμευση και πάγια θέση μας, όπως και η καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης και της λοιπής εγκληματικότητας.
   Σας τσούζει που τα υλοποιούμε αλλά την πρώτη φορά πονάει, λένε οι ειδικοί. Θα συνηθίσετε. Όσους συμψηφισμούς κι αν κάνετε, αυτά τελειώσανε.
   Για την Θράκη, τι δεν σου αρέσει, η επιστολή απόγνωσης του ιμάμη; Δεν διαβάζεις μάλλον ούτε για τις λοιπές συνεχείς προκλητικές δηλώσεις και πράξεις του κυρ πρόξενου. Άλλοι όμως έχουν γνώση και δεν θα μείνουν έτσι αυτά, όσο κι αν ενοχλούνται και τα ελληνόφωνα "προοδευτικά" γιουσουφάκια του προξενείου.

  • pythagorean avatar
   pythagorean @ Αριστερός 16/01/2013 19:11:06

   'Αριστερέ' κολλημένε οπαδέ της φράξιας 'Βίλα Αμαλία', άσε εσύ τα σάπια του 1953. Τώρα έχουμε 2013. Ο Σαμαράς ορθώς επιχειρεί να αντιστρέψει τον εκτουρκισμό της Θράκης. Διαφωνείς?

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ Αριστερός 16/01/2013 21:34:26

   Οι σχεσεις μεταξυ των κρατων φιλε μου αλλαζουν και δεν ειναι ιδιες ολες τις εποχες.
   Μηπως ξερεις γιατι τα οχυρα της γραμμης Μεταξα βλεπουν προς βορραν και οχι προς ανατολας;Νομιζεις οτι αυτο ηταν λαθος;Απο που δεχθηκε η Ελλαδα επιθεση - απο εκει που εβλεπαν τα οχυρα ή απο τον Εβρο;
   Oποτε αυτα που ελεγε ενας στρατηγος πριν 60 χρονια ήταν για τοτε.

 16. DebbyTant avatar
  DebbyTant 16/01/2013 18:32:18

  Μη τα βαζετε με την Τουρκια τωρα.Εμεις χρεωκοπουμε οχι αυτοι. Μπορει να χρειαζομαστε τη βοηθεια τους στο μελλον. Παντως τα σηριαλ τους ειναι μια βλακεια. Ειδικα η σιλα. Τουρκαλα ειναι αυτη? Σα Ινδομαλαισιανη μοιαζει.Με τοσες ομορφες γυναικες αυτη βαλανε?

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ DebbyTant 16/01/2013 19:04:18

   Να διαβιβάσεις τις παρατηρήσεις σου στην Πρεσβεία και στον παραγωγό.
   Δεν τα "βάζουμε" εμείς με την Τουρκία. Τα πρακτόρια της στην Θράκη αποθρασύνθηκαν και πάνε να μας καβαλήσουν στο σβέρκο και πρέπει να κοπεί τώρα ο βήχας.

  • klik avatar
   klik @ DebbyTant 16/01/2013 19:14:36

   Eσύ φαντάζομαι είχες πολλές καλύτερες...

 17. Διογένης avatar
  Διογένης 16/01/2013 18:53:48

  Μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη:

  http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=250513

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Διογένης 16/01/2013 19:28:18

   Τσοκ γκιουζέλ.

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Διογένης 16/01/2013 20:00:24

   Με επιβεβαίωσαν ο υπουργός και ο Σαμαράς! Προχωρήστε ακάθεκτοι! Που είσαι Καμμένε; Είδες οι προδότες; Χαχαχα!

  • Θόδωρος XVII-VI-MMXII avatar
   Θόδωρος XVII-VI-MMXII @ Διογένης 16/01/2013 20:13:32

   "Στην συζήτηση ενεπλάκη και η κυρία Μαρία Ρεπούση λέγοντας «η ΔΗΜΑΡ εξήγησε την αντίρρηση της για την τροπολογία. Αν υπάρχουν επιχειρήματα απέναντι στα δικά μας ευχαρίστως να τα ακούσω. Είπαμε ότι δεν συμφωνούμε γιατί πιστεύουμε ότι παρεμβαίνει στα εσωτερικά μια θρησκείας με ένα τρόπο μη ορθόδοξο. Μην μας εξομοιώνετε με το τουρκικό προξενείο. Ζητάμε από την ελληνική πολιτεία να σεβαστεί τα δικαιώματα των ανθρώπων που είναι Έλληνες πολίτες με διαφορετικό θρήσκευμα»"

   Είμαι και Πόντιος από μπαμπά πλευρά και έχω διαβάσει τις φρικαλεότητες των τούρκων κατά των Ποντίων στη "Γη του Πόντου" του Δημήτρη Ψαθά.

   • Θόδωρος XVII-VI-MMXII avatar
    Θόδωρος XVII-VI-MMXII @ Θόδωρος XVII-VI-MMXII 16/01/2013 20:58:28

    Τέλος πάντων, παρεκτράπην παραπάνω..

    Δεν είναι σωστά αυτά τα πράματα να λέγονται και οι απειλές κατά άλλου συνέλληνα (ο Θεός να την κάνει την πατσαβούρα..)
    Αλλά όταν τα διάβασα, μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι!

    Γιατί δεν της το βουλώνουν το ρημάδι να ησυχάσουμε?!

 18. Ενα στραγάλι στον ανήφορο avatar
  Ενα στραγάλι στον ανήφορο 16/01/2013 18:57:37

  Eξαιρετική ανάλυση ...Φαήλο να κατεβείς με δικό σου κόμα στις επόμενες εκλογές .
  Τι δουλειά έχεις εσύ με την ΝΔ??

 19. klik avatar
  klik 16/01/2013 19:16:29

  Φαήλο σωστός.
  Υπάρχουν και τα "ατυχήματα" όμως. Ας είμαστε ενδοτικοί στις δηλώσεις, και ας γίνουμε σκληροπυρηνικοί στο παρασκήνιο. Η ΕΥΠ τι κάνει?

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ klik 16/01/2013 19:31:10

   https://www.youtube.com/watch?v=Wmnuf5qHXL4

 20. Νίκος Αργεάδης avatar
  Νίκος Αργεάδης 16/01/2013 19:42:20

  Αγαπητέ Φαηλε, κει εγω το έλεγα εδώ και πολύ καιρό: Κλείστε το προξενείο, στείλτε τους πίσω.
  Επίσης,
  Κατάργηση της Τουρκικής για ΟΛΗ την μειονότητα.
  Ενίσχυση των Πομάκων αδελφών μας στην παιδεία, και οικονομικά. Δια τούτο, καλώ την εκκλησία να μοιράσει γη στους Πομάκους.
  Ενίσχυση της Ελληνικής παιδείας και του φρονήματος των Τσιγγάνων.

 21. factorx avatar
  factorx 16/01/2013 19:54:16

  Η τροπολογία πέρασε τελικά: Η κυβέρνηση βάζει τάξη στη Θράκη με τους «ιμάμηδες» ( http://www.antinews.gr/2013/01/16/199680/)

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ factorx 16/01/2013 20:05:25

   Εύγε, στον Αντώνη και όλους όσους δούλεψαν γι' αυτό και το στήριξαν.
   Πάμε γι' άλλα!

 22. Ραβινος avatar
  Ραβινος 16/01/2013 20:02:51

  Φαηλο ουτε ο Τυρταιος νασουνα δεν θα μας συνεγειρες ετσι με τα γραφομενα σου στα Εθνικα θεματα .Εσυ κι αυτος ο Καλεντεριδης αποτελειται για μενα το ερεισμα τηρησης της υποσχεσης ζωης που εχω δωσει οτι οσο σε τουρκικο χωμα δεν θα πατησω ποτε !Πανε συγγενεις και φιλοι στην τουρκια {Κωνσταντινουπολη ,Σμυρνη ,Καπαδοκια ,Ποντο κλπ } και μουρχονται να πουν τις εντυπωσεις τους .Σηκωνομαι και φευγω δεν τους μπορω με τιποτα τους μεμετηδες .Ο Σολωμος Σολωμου που μνημονευει καποιος εδω αποτελει οιονει ενα παραδειγμα δοξης και υπερηφανειας για μενα .Καποιοι τολομουν να ξεστομισουν αυτα τα συριζαιικα και δημαρικα περι αυτοπροσδιορισμου της εθνικης ταυτοτητας τους μαζι μ'αυτους κι αυτος ο ανεκδιηγητος ΓΑΠ και δεν απαντουν στο απλο ερωτημα αφου αυτοπροσδιοριζονται τουρκοι γιατι δεν πανε στην τουρκια να κανουν ο,τι θελουν αλλα θελουν τα καλα και συμφεροντα της Ελλαδας και τις πεμπτοφαλαγγιτικες επιθυμιες τους εναντιον της Ελλαδας να ικανοποιησουν ?.Μπραβο στον Σαμαρα που δεν ενεδωσε στην ρεπουσικη νοοτροπια να αφησουμε ελευθερη την θρησκευτικη προπαγανδα δηθεν στο ονομα της θρησκευτικης ελευθεριας των Ελληνων ενω παντου οι ισλαμοφασιστες κυνηγουν προς θανατο τους χριστιανους [Αιγυπτο,Τουρκια ,Συρια,Αιθιοπια,Νιγηρια κοκ }.Γι'αυτους τους κατατρεγμενους της ισλαμοφαστικης καφριλας δεν μιλαει κανεις ουτε ο Αρχιεπισκοπος { α ρε Χριστοδουλε εσυ εφυγες νωρις } που υποτιθεται οτι ειναι ταγος των Ελληνικων χριστιανικων ιδεωδων .Οσο για τον Δον Αβραμοπουλο τι να πουμε ? Ισως μια ευχη για καλη εξοδο απο το ΥΠΕΞ με την πρωτη ευκαιρια !

  • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
   ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ Ραβινος 16/01/2013 20:25:27

   Κωνσταντινούπολη,Σμύρνη,Καππαδοκία,Πόντος...Τουρκία;
   Θά τρίζουν τά κόκκαλα τῶν Ἑλλήνων προγόνων μας...

  • Διογένης avatar
   Διογένης @ Ραβινος 16/01/2013 20:56:28

   Θα πάμε μαζί φίλε μου όταν θα είναι πια λεύτερα!

 23. Απόδημος Ελλην avatar
  Απόδημος Ελλην 16/01/2013 22:39:12

  Ζητείται η Νέα Φιλική Εταιρεία, χωρίς μεγάλα τζάκια και πορφυρογέννητους

 24. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 16/01/2013 23:08:24

  Σάββα Αναστασιάδη, λελεύω σε! Ο βουλευτής Σάββας Αναστασιάδης, κράτησε γερά το θέμα της τροπολογίας μαζί με τους άλλους άξιους συναδέλφους τους. Εύγε σε αυτόν, εύγε στο Μάκη Βορίδη.
  Μου λένε πως κι ο Κουρουπλής κι η Σακοράφα υπερψήφισαν. Εύγε και σε αυτούς, χωρίς μισόλογα και μεμψιμοιρίες.
  Αν όμως δεν υπήρχε ένας, ο Αρχηγός, αν δεν κράταγε ο Αντώνης Σαμαράς, θα είχαμε υποστεί έναν ελεεινό εξευτελισμό. Αντίθετα είναι μια σπουδαία νίκη, που ανοίγει δρόμο για να καθαρίσει μια κακοφορμισμένη πληγή.
  Αρχηγέ, χαιρετώ σε στάση προσοχής!

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 16/01/2013 23:10:05

   Και βεβαίως, για να είμαι δίκαιος, άξια κι η στάση του Μαρκόπουλου και της ΧΑ και όσων αφανών στο κόμμα, στην κυβέρνηση κι απ' οπουδήποτε υποστήριξαν τον καλό σκοπό για την Πατρίδα.

  • Γιώργος Π. και ... avatar
   Γιώργος Π. και ... @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 17/01/2013 02:33:07

   Σε αυτά τα θέματα άλλωστε δεν υπάρχουν ιδεολογίες.
   Πολύ ωραίος Φαήλε, χίλια μπράβο!

  • HΛΕΚΤΡΑ avatar
   HΛΕΚΤΡΑ @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 17/01/2013 10:53:16

   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 25. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 16/01/2013 23:29:09

  Μου λένε πως ο Κουρουπλής εκφράστηκε θετικά αλλά δεν είναι σίγουρο πως αυτός κι η Σακοράφα υπερψήφισαν. Ες αύριον...

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 17/01/2013 14:04:20

   Ο Κουρουπλής είναι πατριώτης και με συγκινεί πάντοτε το ότι ένας άνθρωπος που στερείται την όρασή του αγωνίζεται έτσι σε μία χώρα όπου οι άνθρωποι με προβλήματα όρασης ή κίνησης είναι καταδικασμένοι σε εγκλεισμό στα σπίτια τους λόγω της γαϊδουριάς ημών των υπολοίπων (δείτε λίγο τις "διαβάσεις¨ των πεζών και τις ράμπες και τα πεζοδρόμια...).
   Δυστυχώς, ο Κουρουπλής έμπλεξε άσχημα με τον εθνομηδενιστικό απόπατο στον οποίο βρέθηκε από δική του υπαιτιότητα...

 26. Πατωματζής avatar
  Πατωματζής 17/01/2013 00:12:38

  κ. Κρανιδιώτη, πολύ ωραία & καυστικότατα αναλύσατε το θέμα.
  Θαρρώ ότι θα έχετε μπει στο μάτι του κυκλώνα εξ Ανατολών.

  Στόχος των Τούρκων σύμβουλος του Αντ. Σαμαρά – ΑΝΑΛΥΣΗ.
  Σύνδεσμος:

  http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2013/01/blog-post_5655.html

  • Κώστας Σταματάκης avatar
   Κώστας Σταματάκης @ Πατωματζής 17/01/2013 08:58:05

   "...έχετε μπει στο μάτι του κυκλώνα εξ Ανατολών."

   Αυτά είναι παράσημα τιμής και ανδρείας

 27. άγρυπνη avatar
  άγρυπνη 17/01/2013 01:57:33

  Κ.Κρανιδιώτη,χαιρόμαστε πάντα τον καθαρό,πατριωτικό και καυστικό σας λόγο.Αν ήταν κι'άλλοι σαν εσάς,ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά.

 28. ΚΜ avatar
  ΚΜ 17/01/2013 04:26:14

  Θετική εξέλιξη για να μην αποθρασύνονται ακόμα περισσότερο οι Τούρκοι.

 29. Ένας απλός Έλληνας avatar
  Ένας απλός Έλληνας 17/01/2013 05:39:35

  ..Πλέον ο Ελληνικός Λαός έχει αφυπνισθεί σχετικά με τις προσπάθειες των τουρκομογγόλων να "κοσσοβοποιήσουν" τη Θράκη..Επιτέλους πρέπει το αθηνοκεντρικό κράτος να ξυπνήσει και να χαράξει, νηφάλια, μακροπρόθεσμη Εθνική πολιτική προασπίζοντας τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών της Θράκης (Χριστιανών και Μουσουλμάνων)..Οπωσδήποτε, προς αυτή τη κατεύθυνση, πρέπει να κάνει ξεκάθαρο προς κάθε κατεύθυνση ότι αντεθνικές δράσεις ΔΕΝ θα γίνονται ανεκτές απο εδώ και στο εξής..Και πρέπει να ξεκινήσει απο το κλείσιμο του άχρηστου σε όλα τα επίπεδα "Τουρκικού Προεξενείου στη Θράκη" (μιας σφηκοφωλιάς ισλαμοφασιστικών τουρκομογγόλων πρακτόρων που έχουν ξεσαλώσει σε βάρος του Ελληνικού πληθυσμού της Θράκης και όχι μόνο..)

 30. Δρόλαπας avatar
  Δρόλαπας 17/01/2013 08:43:35

  Το δεύτερο μεγάλο καρκίνωμα που πρέπει πάση θυσία να αφαιρεθεί ακούει στο όνομα Ziraat.Η τράπεζα αυτή έχει υποκαταστήματα στην Αθήνα, την Ξάνθη, την Κομοτηνή και τη Ρόδο.Ο γενικός διευθυντής της Ziraat, Χουσεΐν Αϊντίν, σε δηλώσεις του παλαιότερα είχε αναφέρει πως «εμείς συνεχίζουμε να δίνουμε δάνεια στο πλαίσιο των τραπεζικών κανόνων. Δεν μπορούμε να χορηγούμε προνομιακά δάνεια. Εάν όμως η κυβέρνησή μας μας πει ότι θα καλύψει τις ζημίες μας, τότε μπορούμε να το κάνουμε».Αυτό όμως δεν συνεπάγεται ότι δεν κάνει χρήση ύποπτων ισλαμικών κεφαλαίων

  Στον όλο σκηνικό που στήνεται στην Θράκη καλό θα είναι η ματιά μας να επικεντρώνεται και στο
  1) στο Κέντρο Έρευνας Ισλαμικής Ιστορίας , Τέχνης και Πολιτισμού ( IRCICA) του OIC και στις δράσεις που αυτό αναπτύσει
  2) στο ισλαμικό κίνημα των «Νουρτζού» του Φετουλάχ Γκιουλέν και στις δράσεις που αυτό αναπτύσει.Ειδικά το κίνημα Γκιουλέν, το οποίο και έχει έδρα στις ΗΠΑ αποτελεί δε και την αμερικανική πρόταση προς τις Ισλαμικές Χώρες -ήπιο Ισλάμ- και το οποίο έχει ισχυρότατες διασυνδέσεις και στην Αμερικανική Κυβέρνηση πρέπει να προσεχθεί ιδαίτερα. Το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής παρά την στήριξη του Αμερικανικού Προξενίου Θεσσαλονίκης και ο Τουρκος Πρόξενος μπροστά σε αυτόν τον παράγοντα υστερούν σε ισχύ και δυναμική.Η πρακτική της Τουρκίας είναι ιδαίτερα πονηρή, μέσα απο πολύπλευρες δράσεις προωθεί τις επιδιώξεις της.Ας το έχουν κατά νού τόσο όσοι στο πνεύμα φιλίας, πολιτισμού, ειρήνης και οικονομικής συνεργασίας
  συμμετέχουν σε δράσεις μαζί με τουρκικούς φορείς αλλά και όσοι εγκύπτουν με ιδιαίτερη προθυμία και ζήλο στα τεκμαινόμενα στην Θράκη

  Συνολική οπτική ματιά λοιπόν και ίση κατανομή της σκέψης σε όλες τις παραμέτρους του ζητήματος της τουρκικής δυείσδυσης ειδάλλως ο κίνδυνος να βρεθούμε μπροστά σε τετελεσμένα είναι πολύ μεγάλος

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Δρόλαπας 17/01/2013 13:33:37

   Συμφωνώ σε όλα. Αρχίσαμε όμως από κάπου κι αρχίσαμε καλά.

 31. Προφήτης avatar
  Προφήτης 17/01/2013 13:01:03

  Φαήλο, περιττό να δηλώσω τη συμφωνία μου.

  Σαφώς και οφείλουμε να λύνουμε να πρακτικά θέματα της μειονότηας επί των υπαρκτών συνθηκών, με βάση το βέλτιστο εθνικό συμφέρον.

  Αλλά και με την ψήφιση της τροπολογίας νοιώθω βλαξ.
  Όταν οι Έλληνες στην Πόλη είναι υπό εξαφάνιση, αποτέλεσμα της επιτυχούς γενοκτονίας των Τούρκων, εμείς ασχολούμεθα ποιος και επί πόσες ώρες θα κάνει μάθημα κοράνι στους "αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και κατακυριεύσατε...".

  Η διαφορά αποτελεσματικότητας εξουθενώνει.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Προφήτης 17/01/2013 13:32:46

   Να μην αισθάνεσαι βλάξ και μην μπλέκεις τα μήλα με τα πορτοκάλια.
   Η Άγκυρα και το κωλοπροξενείο της δημιουργούσαν παράλληλες δομές, υποκαθιστούσαν το κράτος. Μέσα από τα κουράν κουρσοιύ γινόταν τρελή ανθελληνική δουλειά.

   • Προφήτης avatar
    Προφήτης @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 17/01/2013 13:43:08

    Είχα πάει στο Πατριαρχείο πριν ανακαινιστεί. Έπρεπε να δεις πως συντηρούσαν την αθλιότητα της γειτονιάς οι Τούρκοι, ώστε η καρδιά της Ορθοδοξίας να βρίσκεται σε εξαθλιωμένο περιβάλλον. Το Προξενείο πρέπει να κλείσει.
    Και από αυτούς τους 5, που θα ορίζουν τους ιεροδασκάλους, πόσους θα ελέγχουμε;

    • Αγγελος avatar
     Αγγελος @ Προφήτης 17/01/2013 17:05:52

     Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι Προφήτη. Μην είσαι ανυπόμονος. Απλά αυτά έπρεπε να είχαν αρχίσει το 1974 . Οχι τώρα, αλλα είπαμε, κάλλιο αργά παρά ποτέ.

 32. PA avatar
  PA 17/01/2013 16:02:20

  Σημαντικότατη η υπερψήφιση της τροπολογίας όμως ακόμα σημαντικότερη θα είναι η εφαρμογή της. Διότι ας μην ξεχνάμε πως η νομιμότητα έχει δυστυχώς "σχετικοποιηθεί" σε ό,τι αφορά το καθεστώς της μειονότητας στη Θράκη και τις δράσεις του Προξενείου. Ας επαγρυπνούμε λοιπόν για το τί πραγματικά θα εφαρμοσθεί κι ας μην εφησυχάζουμε...

 33. δρόμος avatar
  δρόμος 17/01/2013 17:30:35

  Μπράβο, και πάμε γι' άλλα!

  Όλες μου τις ευχές για τον εορτάζοντα αρχηγό και πρωτεργάτη των πρόσφατων επιτυχιών, μακροημέρευση και επιτυχίες πρός όφελος αυτού του έρημου τόπου...

 34. akis73 avatar
  akis73 17/01/2013 17:39:18

  Exω την οικογενεια στην κομοτηνη αν κ καταγωγη μου ειναι απο τον βορειο εβρο η κατασταση στην ροδοπη ειναι περιεργη!Λογω δουλειας(ειμαι γιατρος)εχω γυρισει κ τα χωρια τους κ σας διαβεβαιω οτι προκειτε ως επι το πλειστον για καλους ανθρωπους κυριως ομως φοβισμενους!να ξερετε οτι ουδεις απο αυτους δεν εχει ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

 35. akis73 avatar
  akis73 17/01/2013 17:55:39

  Καλησπερα!Εχω την οικογενεια στην κομοτηνη αν κ ειμαι απο τον βορειο εβρο δλδ στα 100 μετρα απο ανδριανουπουλη κ ζω την περιεργη αυτη κατασταση εδω κ καποια χρονια!Επειδη εχω δουλεψει στην περιοχη κ στα χωρια τους σας διαβεβαιω οτι προκειτε ως επι το πλειστον για καλους ανθρωπους,φιλοτιμους αλλα ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ!Να ξερετε οτι ουδεις απο αυτους εχει ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ κ οι περιορισμοι κ ο ελεγχος που δεχονται ειναι πολυ μεγαλος!Οποτε αν μιλαμε για μουσουλμανους ΕΛΛΗΝΕΣ ειναι λιγο ατοπο κ υποκριτικο!Το χασαμε το ματσακι Φαηλο προ πολλου!συμφωνω για τον προξενο!παιζει δυστηχως πολλη μπαλα ανενοχλητος κ με το σιγονταρισμα πρωτα του Τζεφρει κ φυσικα μετα της Ντορας!Ξερεις οτι υπαρχει τουρκικη μεγαλη τραπεζα στο κεντρο της κομοτηνης με τρελλα επιτοκια για καθαρα επενδυτικους,επεκτατικους σκοπους!Παρ'ολα αυτα αυτα ο κοσμος δεν φταιει σε τιποτα!Τους εχουν σαν προβατα για να τους ελεγχουν!Κ εκει ειναι το μεγαλο στοιχημα για εμας!Ευχαριστω!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.