Ένα ακόμη σκάνδαλο χτυπάει την πόρτα του Βαγγέλη;
23/09/2014 06:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ένα ακόμη σκάνδαλο χτυπάει την πόρτα του Βαγγέλη;

Οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών, όσο και αν προσπάθησαν να αποκρυβούν, είναι καταιγιστικές. Η αρμόδια οικονομική εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου άσκησε κακουργηματική δίωξη σε βάρος του Α. Μπακατσέλου στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργεί η Δικαιοσύνη για τα θαλασσοδάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Αν ισχύει αυτό τότε η υπόθεση λαμβάνει επικίνδυνες πολιτικές διαστάσεις για το… ΠΑΣΟΚ. Ο λόγος; Μα γιατί ο Μπακατσέλος είναι συγγενής του Β. Βενιζέλου. Συγκεκριμένα, η γυναίκα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι ανιψιά του. Η Λίλα Μπακατσέλου είναι αδελφή του προέδρου του Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Μπακατσέλου ο οποίος είναι πρόεδρος της ΔΕΘ και αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Υιοι ∆. Μπακατσέλου.

Ο θείος της, Αλέξανδρος Μπακατσέλος, ασχολείται με επιχειρηματικές δραστηριότητες. Ιδρυτής και πρόεδρος της Πυραμίς Μεταλλουργία, ιδρυτής και αντιπρόεδρος της Εγνατία Τράπεζα, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της κτηματικής εταιρίας «Δελφίνι ΑΕ», πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ναυτιλιακής εταιρίας «Δελφίνι ΙΙ ΑΕ» και διευθύνων σύμβουλος της Εκδοτικής Βορείου Ελλάδος.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Tassos avatar
  Tassos 23/09/2014 08:07:41

  Ρε παιδιά όλοι οι εγκληματίες Θεσσαλονικιοί είναι? Ο Παπαγεωργόπουλος , ο Ψωμιάδης, ο ...Μπακατσέλος? ή λέω γω βρήκαμε τους μλκες τους Β.Ελλαδίτες και τους δείχνουμε με το δάχτυλο και στην Αθήνα γίνονται τα όργια των οργίων και δεν πειράζουν κανέναν από τα φιλαράκια τους? Κάθε μέρα μπαίνει σε λειτουργία στην Αθηνα μία καινούργια γραμμή μετρό την ίδια ώρα που στην Θεσσαλονίκη 20 χρόνια προσπαθούμε να κάνουμε 5 χιλιόμετρα. Α, ρε Αντώνη...δεν μπόρεσες να εκφράσεις τον λαό όλης της Ελλάδας. Εμεινες περίκλειστος στην Αθήνα και την ...Πελοπόννησο. Υπουργοί οι της Β' Αθηνών που παίρνουμε 10% και χρωματιστές χάντρες για τους ιθαγενείς της Β. Ελλάδος

  • GregA avatar
   GregA @ Tassos 23/09/2014 09:36:06

   Τώρα αυτό που κολλάει με τις λαμογιές των Μπακατσέλων;

   • Tassos avatar
    Tassos @ GregA 23/09/2014 10:24:22

    Οι Μπακατσέλοι είναι οικογένεια με τεράστια προσφορά στην πόλη και την χώρα. Ο πατέρας Μπακατσέλος ήταν ο αρχηγός του ΕΔΕΣ στην Μακεδονία, στο σπίτι του επιτέθηκαν οι κουμμουνιστές στα "Δεκεμβριανά" της Θεσνίκης, αποκρούστηκαν και πήγαν καλιά τους. Βιομήχανος, παλιό χρήμα με έντονη κοινωνική δραστηριότητα. Σοβαρά μιλάμε τώρα? Εχουμε ποινικοποιήσει κάθε οικονομική δραστηριότητα στην χώρα, έρμαιο στα χέρια κρατικοδίαιτων εταιρειών.

    • Κάνω ότι δεν βλέπω avatar
     Κάνω ότι δεν βλέπω @ Tassos 23/09/2014 10:49:34

     Δυστυχώς και αυτό το ζήτημα, αν και δεν γνωρίζω λεπτομέρειες, δείχνει να εξελίσσεται σε διαμάχη Βορείων και Νοτίων, όπως άλλωστε η αρχαιολογική ανασκαφή στην Αμφίπολη. Μία καθηγήτρια αρχαιολογίας ενός νότιου πανεπιστημίου ταυτίζει έναν τάφο χωρίς να τον έχει επισκεφθεί. Για να μην θίξουμε το γεγονός ότι η γη της Μακεδονίας και της Θράκης αρχίζει να φανερώνει μοναδικά αρχαιολογικά ευρήματα από το 1964 και μετά. Δυστυχώς, τα τμήματα της χώρας από τη Λάρισα και πάνω αντιμετωπίζονται ακόμη ως επαρχίες προσαρτημένες στον εθνικό νοτιοελλαδικό κορμό. Τους αποκαλούμε Βούλγαρους, τους ειρωνευόμαστε για το παχύ λ, λες και αυτοί δεν μπορούν να μας αντιτάξουν ότι είμαστε απόγονοι της Αρβανιτιάς και του Μπραήμη. Χώρια που το εκλογικό σώμα της Βόρειας Ελλάδας συγκράτησε την κατρακύλα σε όλες τις εκλογές από το 2012 και εξής. Ας τους φτύσουμε και άλλο την εποχή των τοπικιστικών εθνικισμών τύπου Σκωτίας να δούμε τι θα γίνει.

 2. ΝΤΙΝΟΣ avatar
  ΝΤΙΝΟΣ 23/09/2014 15:46:08

  Ρε σεις, είστε καλά; Το σαράκι της διχόνοιας ξαναχτυπάει ακόμα και τώρα; Γιατί εμείς που καταγόμαστε από την Ήπειρο δεν έχουμε τέτοια κωλύματα; Και μην μου πείτε ότι στην Ήπειρο έχουν γίνει περισσότερα έργα από ότι στη Μακεδονία ή στην άλλη Ελλάδα, το αντίθετο θα έλεγα! Και θα τόνιζα ότι όλοι σχεδόν οι Εθνικοί ευεργέτες , Ηπειρώτες ήταν και ποτέ δεν σκέφτηκαν τοπικιστικά και με μικροπρέπεια, γι΄αυτό και τα έργα τους τα ...σκόρπισαν σχεδόν σε όλη την Ελλάδα! Τώρα στο παράπονο των Θεσσαλονικέων ότι γίνονται περισσότερα έργα στην Αθήνα, έχω να τους αντιπροτείνω: Θα ήθελαν να αλλάζουν τον τόπο διαμονής τους με την Αθήνα; Από ότι όλοι μας γνωρίζουμε κανένας Θεσσαλονικιός δεν θα άλλαζε την ωραία Θεσσαλονίκη του, οικειοθελώς, έστω και για μερικές ημέρες , στο πάλαι ποτέ "κλεινόν της Παλλάδος άστυ"! Και για όσους δεν γνωρίζουν , ας έρθουν να ζήσουν την Καθημερινή ζωή ενός μέσου Αθηναίου και τις συνθήκες μέσα στις οποίες ζει, με αυτές του ...Σαλονικιού!!!

 3. ΝΤΙΝΟΣ avatar
  ΝΤΙΝΟΣ 23/09/2014 15:50:30

  Τώρα, αν κάποιος είναι, αποδεδειγμένα ,λαμόγιο, δεν έχω απολύτος καμιά αντίρρηση, να μπει φυλακή, ακόμα και αν είναι ο Πατέρας μου!

 4. letta avatar
  letta 23/09/2014 16:26:06

  Μια ανάρτηση για ένα σκάνδαλο(;) που ίσως ακουμπά το ευρύτερο σόϊ(;) του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Εξωτερικών, Προέδρου του ΠΑΣΟΚ (ω ναι, αυτός ειναι ο πλήρης τίτλος) και οι απαντήσεις / σχολια στην ανάρτηση εκκινούν απ' την Αμφίπολη (!), διέρχονται με metro (κν. υπόγειο σιδηρόδρομο) τη συμπρωτεύουσα (!) και αφού κάνουν μια στάση στην Ηπειρο καταλήγουν πού;;; Επί της ουσίας (αν υπάρχει ουσία), η ανάρτηση γίνεται ενώ ο κ. Αντιπρόεδρος βρίσκεται στις ΗΠΑ, ο Πρόεδρος της Κυβερνήσεως στη Γερμανία (με άγνωστη ακόμη την ακριβή αποτίμηση της επισκέψεως)... Κι εγώ καχύποπτος γαρ αναρωτιέμαι μήπως ο κ. Αντιπρόεδρος καλείται να αντιμετωπίσει προβλήματα που υπό προϋποθέσεις θα δικαιολογούσαν, μαζί με άλλα "βαρύτερα" επιχειρήματα, την προσφυγή στις κάλπες... Κατά τα λοιπά 30/9 τελειώνει η προθεσμία καταβολής της 1ης δόσης του ΕΝΦΙΑ, δηλαδή μιας διαδικασίας σταδιακής (με "δόσεις") δήμευσης της ατομικής ιδιοκτησίας. Και αυτό συντελείται επί ΝΔ (αντε και ολίγου από το όλον ΠΑΣΟΚ). Η λέξη ντροπή είναι μικρή για να περιγράψει την κατάντια μας και την κατάντια της ΝΔ του Κων/νου Καραμανλή (του πρεσβύτερου). Καληνύχτα κύριοι, καλημέρα στους επόμενους!

 5. Tsol avatar
  Tsol 23/09/2014 22:34:09

  Δυστυχώς η Θεσσαλονίκη ενώ έχει το 1/4 των κατοίκων της Αθήνας έχει το μόλις και το 1/100 των υποδομών της πρωτεύουσας.

 6. Tassos avatar
  Tassos 24/09/2014 07:58:35

  Ο Μπακατσέλος πάντως λέει ότι δεν έχει πάρει κανένα δάνειο... http://www.rthess.gr/articles_det.asp?artid=59296

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.