01/10/2008 22:36
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ένας σημαντικός λόγος για να μην πάνε σε εκλογές

 

___________________________________________________ 

Σας μεταφέρω τα συμπεράσματα της συζήτησης με έναν από τους πιο ικανούς Έλληνες εκλογικούς αναλυτές για τα πρόσφατα γκάλοπ.

Κατά τη γνώμη του, οι μετρήσεις είναι ... «χυλός» και δεν επιτρέπουν την εξαγωγή εντελώς ασφαλών συμπερασμάτων. Αυτό επειδή κατά την γνώμη του η κατάρρευση  της κυβερνητικής εικόνας επέφερε μια «ξαφνική μεταστροφή θέσεων» στην κοινή γνώμη και κυρίως στην «σιωπηρή πλειοψηφία», εκείνη δηλαδή που κρίνει και το εκλογικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο,  προηγουμένως, όσο δηλαδή στο ΠΑΣΟΚ επικρατούσε η εσωκομματική κρίση και η αμφισβήτηση του Γ. Παπανδρέου, το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης παρουσίαζε «υπο - αντιπροσώπευση». Δηλαδή οι ψηφοφόροι του «κρύβονταν», δεν εκφράζονταν. Το ίδιο συμβαίνει τώρα από την  ανάποδη. Είναι οι οπαδοί της ΝΔ εκείνοι που «κρύβονται».

Αυτό δημιουργεί μεγάλες αβεβαιότητες για το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών, αν θα γίνουν τώρα, επειδή υπάρχει κίνδυνος ακόμα και «εκλογικού διασυρμού» της ΝΔ. Όπως άλλωστε έχουμε ξαναπεί για πρώτη φορά στην ιστορία της ο σκληρός πυρήνας της έχει εξεγερθεί εναντίον της ηγεσίας, κάτι που δεν συνέβη ποτέ με το ΠΑΣΟΚ, ακόμα και στις πιο δύσκολές εποχές.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. noname avatar
  noname 01/10/2008 23:02:56

  ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ
  ΤΟΥ GEORGE PAPANDREOU ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ οικογενειακές ιδιοκτησίες του σε ακίνητα και οικόπεδα στο Montreal, στο Toronto, στο Chicago, και στο Berkley αλλά και την τεράστια περιουσία της «μασόνας» μαμάς που επιμελώς αποκρύβεται από τις ελληνικές οικονομικές αρχές μια και η βαθύπλουτη μαμά Τσαντού είναι «άπορη» και την ταΐζει το ελληνικό δημόσιο και οι συντάξεις του πρόωρα αδικοχαμένου πρωθυπουργού συζύγου της. (η μαμά εξάλλου έχει ειδίκευση στα χλευαστικά ανέκδοτα εις βάρος της Παναγίας σε κομματικές συγκεντρώσεις του Πασόκ αλλά και ειδίκευση σε μυστικά meeting με Τουρκάλες σε ύποπτες οργανώσεις με περίεργα ονόματα όπως WinPeace, μέσω των οποίων αναζητούνται μέθοδοι μεταβολής της εικόνας των Τούρκων στα ελληνικά βιβλία, σύμφωνα με τους Turkish Times). Γιατί άραγε «εγώ η Σοφία (πρώην Κατσανέβα) Παπανδρέου, το γένος εβραιοMινέικο» είναι μόνιμη κάτοικος Montreal; Για να ελέγχει καλύτερα και να διεκπεραιώνει «υποθέσεις» της τεράστιας τσαντομινέικης real estate οικογενειακής περιουσίας και επιχείρησης που μόνον η στοά του Μανχάταν έχει γνώσιν της έκτασής της.

  ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.
  ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ «ΤΣΑΙΗΖ ΜΑΝΧΑΤΤΑΝ» ΟΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΚ. Η ΙΔΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ «ΔΑΝΕΙΣΕ» ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

  Όλους τους "κυρίους" που βρίζουν τη Ν.Δ. θέλω να τους ρωτήσω για τα ταμεία του ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ που κατάκλεψε ο πατέρας του Σημίτη και παρέδωσε τα μισά στο βασιλιά και τα υπόλοιπα στον πρωθυπουργό τότε Παπανδρέου εκ των οποίων μεγάλο τμήμα απεστάλη στον υιό Ανδρέα Παπανδρέου λιποτάκτη τότε στο Αμέρικα για να ιδρύσει οργανώσεις πολιτικής παρέμβασης και επιρροής σε πανεπιστήμια της Αμερικής. Από αυτά τα χρήματα μεγάλο τμήμα κατέληξε «μυστηριωδώς», σε ανθελληνικές μασονικές οργανώσεις όπου ο «αγαπητός υιός Μινέικο» εγνωρίσθη με τον αρχιραβίνο πεθερό Τσαντ, ασπάσθηκε λόγω μαμάς Μινέικο τον εβραϊκό μασονισμό και διεκανονίσθη το προξενιό με την Μαργαρίτα, αν και επίσημα ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος μέσα σε οδοντιατρείο! Την στοά των αρχιραβίνων Τσαντ επεσκέφθη προ τριών ημερών ο νεότερος Γ. Παπανδρέου, όπου επίσης ανεβαπτίσθη η μητρική παράδοσις.
  Ποιος θα είναι ο ρόλος του Παπανδρέου junior; Είναι προβλέψιμος και εντυπωσιακά προδιαγεγραμμένος. Τον είδαμε στα πολύ σοβαρά όπως στο βρώμικο σχέδιο Ανάν αλλά και σε ηπιότερα ζητήματα όπως τη συνθήκη του Μοντρέ που προβλέπει ότι τα Δαρδανέλλια, ο Ελλήσποντος, θα λέγονται σκέτο «Στενά». Οι Τούρκοι εζήτησαν να ονομαστούν «Τουρκικά Στενά». Καμία χώρα δε δέχτηκε. Ξέρετε ποιος ζήτησε να ονομαστούν «Τούρκικα Στενά»; Μόνον ο «μεγάλος ηγέτης» Γεώργιος Παπανδρέου junior. Υπ. Εξωτερικών τότε! {Τέλος Α’ Μέρους}

 2. γάιδαρος avatar
  γάιδαρος 01/10/2008 23:05:20

  Ξέρετε γιατί σκάνε τα άστρα στα καλά καθούμενα;
  Γιατί το αποέξω τους πιέζει πάρα πολύ το απομέσα τους. Και εκεί που όλα ήταν φωτεινά, ξαφνικά και σε 10 δευτερόλεπτα όπως λένε οι σπουδαγμένοι, ο πυρήνας του άστρου καταρρέει και γίνεται μία μικρή μπαλίτσα.
  Και τι γίνεται το απέξω;
  Το κλαταρισμένο απομέσα του ρίχνει μία κατακέφαλα, αυτό παίρνει φωτιά και εκτοξεύεται στο διάστημα.
  Και μετά;
  Μετά τραβάς κάτι καταπληκτικές φωτογραφίες του πτώματος.

 3. 23 avatar
  23 01/10/2008 23:11:56

  Στις 23/11/2008 λήγειτο παιχνίδι... και δεν αναφέρομαι σε εκλογές...

 4. παλιάτσος avatar
  παλιάτσος 01/10/2008 23:15:32

  γάιδαρε

  πάιρνεις το βραβείο για ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ της ημέρας.

 5. nd avatar
  nd 01/10/2008 23:41:04

  Αντι είσαι σπίτι?
  Εγώ είμαι ο σκληρός πυρήνας και δεν εξεγέρθην καθόλου.Τουναντίον μάλιστα

 6. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 01/10/2008 23:44:57

  ...και είχα πει ότι δεν θα ξαναγράψω.

  Λοιπόν το κλίμα αλλάζει με δύο απλές πολιτικές κινήσεις:

  Α ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Βάζει
  Σουφλιά Αντιπρόεδρο ή Εσωτερικών
  Σαμαρά στο ΥΠΟΙΟ
  Δήμα στο ΥΠΕΧΩΔΕ
  Ρουσόπουλο στο Πολιτισμού
  Αβραμόπουλο στο Επικρατείας
  Τατούλη στο Υγείας
  Μειμαράκη στο κόμμα

  Β ΑΛΛΑΓΗ ΚΛΙΜΑΤΟΣ

  Μειώνει φορολογικούς συντελεστές κατά 1%
  Τιμαριθμοποιεί την φορολογική κλίμακα
  Δίνει με τις αυξήσεις του 2009 διορθωτικό ποσό για την κάλυψη των απωλειών του 2008
  Συγχώνευση Υπουργείων
  Μείωση Εξόδων (οι αποζημιώσεις μόνο για την Ολυμπιακή είναι 1,5 δις.Με πρόβλεψη για το 2009 64 δις χρέος+τόκοι του προσχέδιου του προυπολογισμού )
  Στέλνει τον κ Πρόεδρ της ΔΕΗ σπίτι του
  Κατάργηση ΕΚΑΣ & Θέσπιση ενιαίας κατώτερης σύνταξης ανά ασφαλιστικό φορέα(οικονομικότερο είναι)


  (στο ΥΠΟΙΟ και αλλού ας διαβάσουν και λίγο για την σχολή του Σικάγο και ας αφήσουν στην άκρη τον Σμίθ και τα ...αόρατα χέρια.Οι "τροχονόμοι" δεν είναι πάντα κακοί, ιδιαίτερα όταν η οικονομία έχει πάρει την κατηφόρα)

  Κάνει το "διάγγελμα" μετά τη συνεδρίαση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου και μιλά για τη Διεθνή κρίση,


  Αποτέλεσμα: το παιχνίδι (της ..."εσωστρέφειας) τελείωσε


  Τι πιστεύω προσωπικά ότι θα κάνει:

  ή μία από τα ίδια (ΔΕΘ, ΚΕ κλπ)
  ή θα πάει σε εκλογές

  Αποτέλεσμα: το παιχνίδι το έχασε

  ΥΓ

  ή εκτός αν το ΠΑΣΟΚ με το άνοιγμα της Βουλής, καταθέσει καμιά πρόταση μομφής οπότε ο Γιωργάκης θα τον βοηθήσει να πάρει καμία χρονική αναβολή.

 7. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 01/10/2008 23:51:33

  Οι εκλογές μπορεί να γίνουν και για να μη προλάβει ο Νίμιτς να εμφανίσει τις τελικές προτάσεις για τα Σκόπια πριν την εκλογή Ομπάμα.

 8. miaouth avatar
  miaouth 02/10/2008 00:08:22

  Οι σχολιαστές ΕΧΟΥΜΕ μείνει πολύ πίσω από την πραγματικότητα. Και προσέχουμε υπερβολικά την "εικονική" (δηλ. τις "επικοινωνιακές" κινήσεις).
  Το σκάφος παραδέρνει, και μάλιστα σε άγρια (οικονομική) θάλασσα : Τέλειωσαν τα "καύσιμα" κι έσβησε η "μηχανή". Λεφτά τέλος, δεν το βλέπουμε; Γι αυτό ξέσπασε ο σκυλοκαυγάς. Οι αξιωματικοί αλληλοσκοτώνονται στα σκοτεινά για τα τελευταία αποθέματα τροφής που απέμειναν. Όμως το απλό πλήρωμα, είναι απορημένο, κατάπληκτο αλλά ευτυχώς ειρηνικό. Οι εκλογές και ο νέος πλοίαρχος θα έλθουν σε 2 -3 μήνες ήρεμα, σχεδόν σα φυσική συνέπεια. Ποιά θα είναι η αφορμή, ελάχιστη σημασία θα έχει και σε μερικούς μήνες δεν θα τη θυμόμαστε.
  Αλλά ο Παπανδρέας (μόνος, ή ξέρω γώ πώς αλλοιώς) θα πρέπει να ιδρώσει πάρα πολύ για να βγάλει το κάρρο από τη χαράδρα. Σχεδόν τόσο, όσο και ο Ομπάμα.
  Οι απλοί Έλληνες θα περάσουν δύσκολες μέρες. Αλλά σε κάθε περίπτωση, η ΠΟΛΙΤΙΚΗ τιμωρία είναι δίκαιο και δημοκρατικό πράγμα.

 9. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 02/10/2008 00:19:12

  Μα εκεί είναι το πρόβλημα στην Ελλάδα, δεν υπάρχει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ.
  Αν τώρα κάποιοι θεωρούν την επάνοδο στην εξουσία των Υπουργών του Σημίτη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ της ΝΔ και οι υπόλοιποι την νίκη της ΝΔ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ του ΠΑΣΟΚ το σκάφος θα παραδέρνει πάντα.
  Για τους 300 της σημερινής Βουλής ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ θα ήταν να τους στείλουμε σπίτι τους.
  Οτιδήποτε άλλο είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ του ...πληρώματος

 10. miaouth avatar
  miaouth 02/10/2008 00:23:29

  Factorx, πράγματι "ο σκληρός πυρήνας της ΝΔ έχει εξεγερθεί εναντίον της ηγεσίας", αυτό είναι πολύ μεγάλη αλήθεια. Οι αναλυτές έχουν δίκιο.
  Δεν φανταζόμαστε πόσο έχει ενοχλήσει συμπαγείς παραδοσιακές ομάδες ψηφοφόρων της ΝΔ η κατάργηση του αφορολογήτου των πρώτων 10.000 στους ελεύθερους επαγγελματίες. Τη στιγμή μάλιστα που βγαίνει στο φώς η αρπαγή της δημόσιας γής και τα εξωφρενικά ποσά που αποκομίζουν όσοι εμπλέκονται. Είναι απορημένοι και κατάπληκτοι, όχι οργισμένοι.
  Πως τελικά θα αντιδράσουν, αυτό είναι η αβεβαιότητα. Πολύ δύσκολο πρόβλημα πολιτικής ψυχολογίας.

 11. μπουγατσα με κρεμα avatar
  μπουγατσα με κρεμα 02/10/2008 00:36:15

  11.02
  Το πολυ το τακα-τακα κανει το παιδι ???...
  Εδω συμπληρωνεις κατα περιπτωση.
  Μην παιρνεις ληγμενα.

 12. ερευνητής avatar
  ερευνητής 02/10/2008 00:36:27

  Τα αξιόπιστα blogs θα κρίνουν -αν όχι το αποτέλεσμα- τη διαφορά.
  Ακούγεται υπερβολικό αλλά εφόσον 10-15 συγκεκριμένα blogs συντονιστούν θα διαμορφώσουν το μετεκλογικό τοπίο.
  Υπ'όψιν ότι η επιρροή κάθε blog δεν είναι απαραιτήτως ανάλογη της αναγνωσιμότητάς του.

 13. miaouth avatar
  miaouth 02/10/2008 00:39:16

  @ Ο Ιθαγενής (11)
  Πρέπει όμως να εκλέξουμε κάποια Βουλή, και θα κληθούμε να το κάνουμε, είτε μας αρέσει είτε όχι (προσωπικά θα προτιμούσα την θεσμοποιημένη υποχρεωτική εξάντληση της 4ετίας). Και καλούμαστε στις κάλπες ως πολίτες, όχι ως πολιτικοί φιλόσοφοι.
  Ασφαλώς και θα προτιμούσα μετά μανίας ένα άλλο σύστημα, π.χ. το Γερμανικό. Αλλά μέχρι τότε τί γίνεται;
  Σε μιά ιδεατή Δημοκρατία, η Πολιτεία θα καλούσε: Ζητούνται ικανοί και έντιμοι όλων των αποχρώσεων, και όσοι μπορούν και θέλουν, άς κάνουν ένα βήμα μπροστά.
  Ζούμε όμως στον πραγματικό κόσμο και εδώ θα πρέπει να τα βγάλουμε πέρα, απαισιόδοξοι στη σκέψη και αισόδοξοι στη θέληση, που έλεγε κι ένας σοφός Ιταλός. Ακόμη και το μικρότερο κακό είναι κάτι, άν γύρω υπάρχει μόνο το κακό.

 14. miaouth avatar
  miaouth 02/10/2008 00:50:59

  @ Μπουγατσα με κρεμα
  Αυτός με το τάκα - τάκα, το χτυπάει αυτό που υπονοείς, αλλά αυτό δεν μας αφορά.
  Μας αφορά όμως που χτυπάει καρτέλλα. Και πληρώνεται γι αυτό. Από τους φόρους που πληρώνουμε εμείς.

 15. Person avatar
  Person 02/10/2008 00:55:06

  Μήπως πρέπει να σκεφτούμε την εκλογή βουλευτών με κλήρωση ;

  http://bloggingreece.blogspot.com/2008/09/pos-na-bgoume-apo-ta-chalia-kai-klhrosh.html

 16. http://skandalosiemens.wordpress.com/ avatar
  http://skandalosiemens.wordpress.com/ 02/10/2008 03:32:50

  ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝΩΝ ΤΟΥΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ‘ΚΥΚΛΟΥ’
  ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

  ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ ΤΩΝ ΦΑΥΛΩΝ

  ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ
  ——————————————–
  ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ
  ———————–

 17. Εκλογολόγος. avatar
  Εκλογολόγος. 02/10/2008 07:41:39

  Δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές.
  Αν γίνουν τα αποτελέσματα θα είναι αυτά (με ελάχιστο + -) και όπως βλέπετε ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΆ:
  ΝΔ 36,5
  ΠΑΣΟΚ 34
  ΣΥΡΙΖΑ 15
  ΚΚΕ 8
  ΛΑΟΣ 4
  ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 1,5
  ΛΟΙΠΟΙ 1

  Δεν λέω μαλακίες. Όταν χρειάζεται θα σας κρατώ ενήμερους.

 18. Εκλογολόγος. avatar
  Εκλογολόγος. 02/10/2008 07:45:23

  Α ξέχασα, θέλετε και έδρες:

  ΝΔ 136-135

  ΠΑΣΟΚ 92
  ΣΥΡΙΖΑ 39-40
  ΚΚΕ 22
  ΛΑΟΣ 11

 19. AAAAAAA avatar
  AAAAAAA 02/10/2008 08:45:22

  "Εκεί που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι θ' άρθεις..."


  Τα παρακάτω γράφει ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ για την συνάντηση των κορυφαίων.
  Παρά τρίχα θα 'τρωγαν τον Καραμανλή αλλά τον έσωσε η Ντόρα!!!

  Ιούδας στον «μυστικό δείπνο των 6. Η Ντόρα έδωσε στεγνά στον Καραμανλή συνάντηση για την ανατροπή του που έγινε με πρωτοβουλία Αβραμόπουλου και ωσεί παρόντα τον Σουφλιά. Στο δείπνο που πραγματοποιήθηκε στο πατρικό σπίτι του Αντώνη Σαμαρά, εκτός του ίδιου του Μεσσήνιου βουλευτή και της Ντόρας, συμμετείχαν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος – ο οποίος ουσιαστικά εκπροσωπούσε και τον Γιώργο Σουφλιά!!! Την πρωτοβουλία για να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση (η οποία εκτός των άλλων γεφύρωσε το χάσμα που υπάρχει μεταξύ Σαμαρά και Μητσοτακαίικου) την πήρε ο Αβραμόπουλος. Συμφώνησαν σε τέσσερα σημεία. Στόχος ο Ρουσόπουλος για αποδυνάμωση και φθορά του Καραμανλή με τη σκανδαλολογία. Για την αρχηγία, ο Νικήτας Κακλαμάνης πρότεινε τη λύση να τη δώσουν τα στελέχη της Ν.Δ. και όλοι οι υποψήφιοι να δεσμευτούν ότι θα στηρίξουν αυτόν που θα επιλεγεί. Με άλλα λόγια, στην περίπτωση κατά την οποία ο Καραμανλής θα αναγκαστεί να παραιτηθεί, ο αρχηγός να εκλεγεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, όπως έγινε και με τον Σημίτη. Στην αντίθετη περίπτωση, αυτή της εκλογής αρχηγού έπειτα από εκλογική ήττα, να εκλέξει το Συνέδριο.

  Καταλάβατε τώρα κύριοι της δεξιάς που γελούσατε όταν σπαράζονταν στο ΠΑΣΟΚ, ότι ποτέ δεν αργεί να έρθει και η δική σου ώρα;
  Αν είχαν πάει σε κάνένα νεκροταφείο θα διάβαζαν τις επιγραφές που λένε, "Εκεί που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι θ' άρθεις..."

 20. Factorx avatar
  Factorx 02/10/2008 10:21:16

  Η συναντηση που γραφει το Ποντίκι είναι παραμύθι. Ο ίδιος ο Κακλαμανης είπε να ρωτήσουν τον Ρουσόπουλο οταν τον ρωτησαν σχετικα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.