18/05/2009 03:51
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ένας μαιτρ της Ίντριγκας

Μαιτρ στην πολιτική ίντριγκα αποδείχθηκε ο  Γ. Κουμουτσάκος, ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ που οφείλει την καριέρα του στον Πέτρο Μολυβιάτη, προσκύνησε τη Ντόρα για να διατηρήσει την θέση του και χάρη στον γάμο με την κόρη του Αργύρη Καρρά κρατούσε καλές σχέσεις και με το Μαξίμου.

Όλα αυτά όμως δεν στάθηκαν αρκετά για να εξασφαλίσει μια εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, λόγω της επιμονής της Ντόρας για τον Σκυλακάκη. Δεν χωρούσαν δυο από το ΥΠΕΞ.

Τελικώς τα κατάφερε το Σάββατο, αργά το μεσημέρι, αφού ο πεθερός του έγινε πολύ πιεστικός. Η Ντόρα όμως απαίτησε να είναι ο Σκυλακάκης πάνω από αυτόν.

Έτσι αδειάζει και η θέση του προξένου στο Λονδίνο που την είχε κρατήσει για παν ενδεχόμενο.

Με δεδομένο όμως και το προηγούμενου του Πάνου Μπεγλίτη του ΠΑΣΟΚ, αλλά και του κ. Αβραμόπουλου παλαιότερα,  καθίσταται σαφές ότι ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών δεν ασκεί θεσμικό ρόλο, αλλά κομματικά καθήκοντα.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 18/05/2009 06:04:13

  γι αυτό πάμε καλά στα εξωτερικά θέματα

 2. Χ-ΠΑΙΑΝΙΑ avatar
  Χ-ΠΑΙΑΝΙΑ 18/05/2009 07:30:17

  Συκρινετε αυτον τον καραγκιόζη με τους αντιστοιχους Τουρκους διπλομάτες και κλάψτε...

 3. Χ-ΠΑΙΑΝΙΑ avatar
  Χ-ΠΑΙΑΝΙΑ 18/05/2009 07:31:42

  Συκρίνετε αυτον τον Καραγκιόζη με τους αντιστοιχους Τουρκους διπλωμάτες και κλάψτε....

 4. subron21 avatar
  subron21 18/05/2009 09:02:56

  Δεν είναι δυνατή η σύγκριση με τούρκους διπλωμάτες, διότι αυτοί ασκούν μία πολιτική πού καθορίζουν στρατιωτικοί και διπλωμάτες κι όχι όπως στα καθ ημας οι ψοφοδεείς πολιτικοί μας με αποκλειστικά επικοινωνιακούς όρους με Κοντολίζες και Ζειμπέκικα αντιστιχα...

  Το δυναμικό της άλλης πλευράς παίζει και με τα δύο τους χερια, εμείς με δεμένα...

  Αν πράγματι χρειάσθηκαν παρεμβάσεις γιά να μπούν έμπειρα και χρήσιμα άτομα στον λάκκο των υαίνων της Ευροβουλής ακόμα μία φορά κρίμα γιά τον κ.Καραμανλή.

  Πάντως, την Ελλάδα δεν την έβλαψε, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, η παρουσία άλλων διπλωματών στην Ευρωβουλή λ.χ. οι κ. Μπεγλίτης του ΠΑΣΟΚ και Γεωργίου του ΛΑΟΣ...
  Θεσμικός ρόλος δεν μπορεί να ασκηθεί παρά μόνο στο βαθμό πού επιτρέπουν οι "πολιτικοί" μας, οι οποίοι, τουλάχιστον στο ΥΠΕΞ θα έπρεπε να δρούν πολιτικά κι όχι εξωθεσμικά μέσω των στρατιών συμβούλων τους.
  Τελος, αν τυχόν δεν υπήρχαν διπλωματικοί να κάνουν την δουλειά του εκπροσώπου(και γιά τα δύο κόμματα), έστω καιμε "στιγμιαία" ατοπήματα πού περιγράφετε γλαφυρά ως κομματικά καθήκοντα, τότε μάλλον θα κλαίγατε κ.Φάκτωρα, από τα διαχρονικά καμώματα των κ.κ. πολιτικών προϊσταμένων του ΥΠΕΞ καθώς και των εμμίσθων κομματικών τους συμβούλων (γαλλιστί : λακέδων τους)

 5. osaperas avatar
  osaperas 18/05/2009 10:55:09

  Γελάγαμε μέχρι τώρα εμείς με τον Κουουτσάκο, τώρα θα σταματήσουμε να γελάμε εμείς και θα γελάνε στο ευρωκοινοβούλιο.

  Χίλες φορές καλύτερος του είναι ο μανώλης ΜΑυρομμάτης.

  Επίσης ο Μανώλης λέει και πιο ειλικρινή ψέμματα.

 6. Lavazza avatar
  Lavazza 18/05/2009 12:46:41

  Ο Κουμουτσάκος τί το ήθελε να θέλει να πάει στην Ευρωβουλή;

  Αφού δεν ξέρει να κρύβει τα σκατά του όπως ο Παπακωνσταντίνου που τα είχε κάνει πλακάκια με τον Πάπιστα (και ποιός ξέρει πόσους Πάπιστες ακόμη...).

 7. kappadokis avatar
  kappadokis 18/05/2009 15:06:47

  Απορώ γιατί κατηγορείται ο Κουμουτσάκος και όχι ο Σκυλακάκης που το μόνο του προσόν είναι ο επί των τιμών της κυρίας. Τη μεγάλη ίντριγκα πήγε να την κάνει η Ντόρα με τον ευνοούμενό της. Εχετε διαβάσει το βιογραφικό του Σκυλακάκη; Μόνο δοτές από τη Ντόρα θέσεις. Στο Δήμο αρχικά, στο ΥΠΕΞ αργότερα που δημιούργησε για χάρη του ειδική Γραμματεία για να τον βολέψει.
  Τελικά δεν της βγήκε της κυρίας και μάλλον πέσατε και σεις θύμα της γιατί από πού αλλού θα μπορούσατε να πάρετε την χαλκευμένη και κακόβούλη είδηση;
  Σας έχω σε μεγαλύτερη εκτίμηση από το να γίνεστε, χωρίς τη θέλησή σας πιστεύω, το παπαγαλάκι της κυρίας.

  ΥΓ Γιατί επέβαλλε η κυρία τον Σκυλακάκη να μπει πάνω από τον Κουμουτσάκο αφού ιεραρχικά στο ΥΠΕΞ είναι υποδεέστερος; Αυτό δεν είναι ίντριγκα;;;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.