#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
09/09/2012 18:36
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ένας αετός χωρίς φτερά!Ξέρετε τι θα πει να είσαι λιοντάρι, ή να νομίζεις ότι είσαι λιοντάρι, αλλά να σου λείπουν τα δόντια;

Να είσαι με το μυαλό σου αετός, αλλά οι άλλοι να σε βλέπουν σαν σπουργίτι;

Να είσαι στρατηγός, χωρίς στρατό;

Ξέρετε τι θα πει, να είσαι ένας υπέρμετρα φιλόδοξος πολιτικός, ένας φύσει υπερφίαλος άνδρας, με την ανάλογη έπαρση, που κατανάλωσες πάνω από 20 χρόνια σε κομματικούς βυζαντινισμούς υψηλού επιπέδου, προκειμένου να καταλάβεις την κορυφαία θέση σε κόμμα εξουσίας, και μόλις το πετύχεις, το κόμμα αυτό να εξοβελίζεται στην εκλογική λήθη;

Και  να αποτελεί, αν όχι  ανέκδοτο, αλλά όνειδος, και  κλασικό παράδειγμα προς αποφυγήν;

Ξέρετε τι πάει να πει να βρεθείς επιτέλους ενώπιος ενωπίω με την γυναικάρα των ονείρων σου, και το πολυβόλο να αποδειχτεί … τζούφιο;

Να μην μπορείς να δικαιωθείς; Να ολοκληρώσεις;

Να σου παίρνουν την μπουκιά μέσα απ το στόμα;

Αν δεν τα ξέρετε όλα αυτά, δεν μπορείτε να κρίνετε με επιείκεια τον σημερινό αρχηγό του άλλοτε παντοδύναμου ΠΑΣΟΚ, που σίγουρα αισθάνεται σαν λύκος μέσα σε κλουβί.

Αν τα ξέρετε, ή τον λυπόσαστε, ή τον λοιδορείτε.

Ούτως ή άλλως όμως, ο πολιτικός αυτός άνδρας, είναι χαμένος από χέρι.

Προσωπικά τον λυπάμαι. Και παράλληλα τον κατανοώ.

Αλλά σε καμιά περίπτωση δεν τον συγχωρώ.

Δεν συγχωρώ το βλέμμα της «λάμψης», όταν ήταν στα επάνω του, όπως δεν συγχωρώ την ενεργό και πρόθυμη συμμετοχή του στην υποδούλωσή μας στην τρόικα, όταν ακόμη υπήρχαν κάποιες αντιμνημονιακές ελπίδες.

Τον εραστή του χάους κ. Τσίπρα, τον καταλαβαίνω απόλυτα, και εν πολλοίς τον συγχωρώ. Έχει ελαφρυντικά. Τόσα ξέρει, τόσα λέει.

Θέλετε λόγω ηλικίας, θέλετε λόγω παρορμητισμού, θέλετε λόγω χαλαρών βιωμάτων, ο Τσίπρας αυτά έζησε, αυτά θυμάται, και αυτά διακηρύσσει.

Με λίγα λόγια, βρήκε και παίζει, έχοντας μεγαλώσει, ενηλικιωθεί, και ανδρωθεί πολιτικά σε μια Ελλάδα λούνα παρκ. Οπότε, τίποτα από όλα αυτά που προβάλλει και που πρεσβεύει, και που πάνω απ όλα απειλεί να εφαρμόσει, δεν με εκπλήσσουν. Για μένα έχει το (νεανικό) ακαταλόγιστο.

Ο άλλος όμως, είναι και 55 χρονών άνθρωπος. Κοτζάμ καθηγητής!

Πρόλαβε χούντες, πρόλαβε μεταπολίτευση, πρόλαβε δραχμή, πρόλαβε δυστυχία, και γενικά είδε, έζησε, και θυμάται μια άλλη Ελλάδα, που κάναμε αμάν να ξεπεράσουμε.

Αυτός όμως εκεί. Να πριονίζει κλαδιά, και να υπονομεύει πολιτικές, μόνο και μόνο από γινάτι. Που στη συγκεκριμένη περίπτωση, και χρονική συγκυρία, όχι μόνο βγάζει μάτι, αλλά απειλεί να μας στείλει στην αγκαλιά του άλλου, εκείνου με το ακαταλόγιστο (που λέγαμε).

Δυστυχώς για αυτόν, αν και έζησε μια ζωή χαρισάμενη, ο κ. Βενιζέλος έφτασε σε εκείνο το σημείο, που όλα πλέον του πάνε στραβά. Που η τύχη του σταμάτησε.

Και δυστυχώς για εμάς, αυτό έχει επίπτωση σε όλους μας.

Διότι μη μπορώντας το λιοντάρι να ζήσει στο κλουβί, είναι ικανό να φάει την ίδια του την σάρκα, ή και να πάρει μαζί του όποιον αθώο βρεθεί εύκαιρος…

Και σε αυτή τη φάση είμαστε σήμερα, με τον Βενιζέλο να συγκυβερνά (τρομάρα μας).

Ευχόμενος κατά βάθος να αποτύχει η συγκυβέρνηση, να πέσει η κυβέρνηση, και γαία πυρί μιχθείτω, αρκεί να ξαναβγεί αυτός στον αφρό, μαζί με κάποιες άλλες συμπεθέρες (alter ego) της αντίπερα κομματικής όχθης.

Ο λαός (ευτυχώς) του γύρισε την πλάτη, όπως του την γύρισε και η τύχη του.

Ας ελπίσουμε πως θα το αποδεχτεί, και θα αποσυρθεί με χάρη, για το καλό του τόπου. Η Ελλάδα δεν θέλει πια άλλους τέτοιου είδους σωτήρες. Μπούχτισε τόσα χρόνια. Ευχαριστούμε αλλά πήραμε.

Αλλιώς, αν συνεχίσει να θεωρεί πως είναι αετός, όντας σπουργίτι, ίσως χρειαστεί να τον προσγειώσει κάποιος ανώμαλα. Και αυτό θα ήταν επικίνδυνο για όλους μας. Κυρίως  επειδή τελευταία δεν λείπουν αυτού του είδους οι αυτόκλητες (ακροδεξιές) σωτήριες δυνάμεις, που θέλουν να μας προσγειώσουν όλους μαζί,  ανώμαλα.

Για αυτό, καλά θα κάνει ο κ. Βενιζέλος να ρίξει λίγο νερό στο κρασί του, να αποδεχτεί την πραγματικότητα,  και να παραδεχτεί ότι «Βαγγέλη παίξαμε και χάσαμε…».

Και εμείς θα τον θυμόμαστε με συμπάθεια….

Κάποιοι μάλιστα, μπορεί και να τον συγχωρήσουν. Η ιστορία όμως όχι.

Strange Attractor

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Orfeas avatar
  Orfeas 09/09/2012 18:54:49

  Συγχαρητήρια.Μακράν η πιο ρεαλιστική γλαφυρή απεικόνιση της πραγματικότητας!

 2. blue nile avatar
  blue nile 09/09/2012 19:18:21

  Τρομερός ο Strange...
  Συμφωνώ και επαυξάνω.
  Πάντως αν πρέπει οπωσδήποτε να λογοδοτήσει ο Μπένυ για κάτι είναι για το φιάσκο του PSI. Μαζί με τον μπάρμπα Λουκά...
  Εκεί δηλαδή που χρεωκοπήσαμε με όλα τα αρνητικά που κομίζει η χρεωκοπία χωρίς όμως να μπορέσουμε να λύσουμε το πρόβλημα του χρέους επειδή το χρέος εξακολουθεί να είαι μη βιώσιμο επειδή δεν κουρεύτηκε όσο έπρεπε...
  Όταν οι άλλες χώρες χρεωκοπούν τουλάχιστον φροντίζουν το εναπομείνων χρέος να είναι βιώσιμο...
  Εμείς και τη ρετσινιά της χρεωκοπίας πήραμε και το πρόβλημα του χρέους μας έμεινε...
  Ειδικό δικαστήριο. Τώρα.

  • Φελίζα avatar
   Φελίζα @ blue nile 10/09/2012 10:07:15

   το χρέος δεν κουρεύτηκε όσο έπρεπε αλλά και ...όπως έπρεπε. Αν είναι να γίνουμε μεγαλόψυχοι ....ε δεν θα κάνουμε την αρχή με τον βενιζέλο .

 3. Κρης avatar
  Κρης 09/09/2012 19:24:37

  Και τα Λιοντάρια νόμιζαν ότι ήταν Βασιλιαδες
  μέχρι πού έφτασαν οι Δράκοι

 4. Δαναός avatar
  Δαναός 09/09/2012 19:42:38

  ΜΠΕΝΥ Η ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΚΛΑΡΙΝΤΖΗΣ
  Θα μπορούσε να είναι και αλλιώς ο τίτλος. Άλλο όμως να πεις κλαρίνο κι άλλο… Έχουμε κι ένα επίπεδο. Πώς να το κάνουμε.
  Αφού δίδαξε λοιπόν ο λεγάμενος διάφορα πνευστά στο Ω-δείο μπορεί και στο Ω-τρία, τον κάλεσε ο μεγάλος μαέστρος να μετακομίσει στην πολυφωνική.
  Φιλόδοξος όπως ήταν, τού ‘ρθε η φλασιά. Ποιος Σαλέας και μαλακίες. Μην ακούω τέτοια! Να γίνει το πρώτο κλαρίνο. Μετά τον μεγάλο αυτός. Για κλαρινέτο ούτε συζήτηση! Τούμπα ίσως!
  Αλλιώς όμως τα υπολόγιζε κι αλλιώς του ήρθαν. Γιατί πάντα έβρισκε κάποιον μπροστά του, να του κόβει το δρόμο.
  Έτσι λοιπόν, όταν ο μεγάλος έπνεε τα λοίσθια, αυτός άρχισε να κουρντίζει την πίπιζα . Αλλά η πουτάνα η ζωή, έχει μια γλύκα όταν έχει κέφια και ανατρέπει τα πάντα σε χρόνο μηδέν! Φέρνει τα πάνω κάτω!
  Κι έτσι σε μια στροφή της, μόλις ο μαέστρος πήρε εισιτήριο για τας αιωνίους μονάς, σολίστας προέκυψε, προς στεναχώρια μεγάλη του κλαριντζή, ο Τάπερμαν! Καταστροφή! Κρίμα οι πρόβες! Ποιος το περίμενε.
  Έπεσε να πεθάνει ο Μάγκας, αλλά μετά από καναδυό αρνιά και κοψίδια, ήρθε και στάνιαρε και «δε βαριέσαι» είπε. «Σολίστ ο Τάπερμαν, δεύτερος εγώ. Και ο δεύτερος γίνεται εύκολα πρώτος. Και αν κάποτε φαλτσάρει θα του δείξω εγώ ποιος θα είναι πρώτος! Το κλαρίνο να είναι καλά!»
  Υπομονή στην υπομονή, κουράγιο στο κουράγιο, μάζευε και δικούς του μουσικούς, ο καιρός πέρασε και ο Τάπερμαν μετακόμισε στα ΙΕΚ και η θέση του σολίστα θρόνος έτοιμος για τον κλαριντζή! Έτσι που λέτε, φόρεσε το ωραίο κουστούμι από ύφασμα κουρτίνας, γυάλισε το όργανό του και είπε: «Τώρα θα δείτε πως μουσικώνεται ο κόσμος!». Μέχρι και τα κανάλια τρεμοπρετεντέριζαν και διαφήμιζαν το νέο ταλέντο! Τάλεντ σόου!
  Έλα ντε όμως που ο Τάπερμαν, που δεν τον άντεχε, έδωσε το δαχτυλίδι της θέσης σε έναν ατάλαντο νέο μουσικό που το μόνο που ήξερε να κάνει καλά ήταν ορθοπεταλιές! Από νότες και κλειδιά μεσάνυχτα!
  Μπουκάλα για δεύτερη φορά ο κλαριντζής. Πάλι σεκόντο θα έκανε στην συμφωνική! Καταπίνεται αυτό;
  Ο ποδηλάτης όμως μπορεί να μην ήξερε από μουσική, ήξερε όμως από εισιτήρια! Έτσι ο ατάλαντος πήρε από τους θεατές φιλόμουσους και μη τα εισιτήρια, τους άφησε ταπί και διέλυσε και την πολυφωνική!
  Αλλά όμως όπως λέει κι ο Κοέλιο, όχι του Άρη ο άλλος, όταν θέλουμε κάτι, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το επιτύχουμε! Και η επιθυμία του ταπεινωμένου κλαριντζή, έγινε πραγματικότητα! Έγινε επιτέλους σολίστας σε καμεράτα δωματίου γιατί ήδη του είχαν φύγει και οι μουσικοί του! «Three And The Koukos Band» το σχήμα! Ο κλαριντζής ο κούκος! Αλλά σολίστας όμως! Αλλά ποιος να τον ακούσει;
  Κι έτσι εκεί που ετοιμαζόταν για πρώτο όνομα στην πολυφωνική μα και στη ροκ σκηνή ( να σου παίξει το child in time με κλαρίνο να σου σηκωθεί η τρίχα), το ροκ του ήρθε από τα δεξιά του! Χαρντ ροκ!
  Και τώρα παίζει μόνος στην καμεράτα, ενώ στο τρίφωνο με το ροκά απ΄τα δεξιά του και τον ιεροψάλτη απ’ τα αριστερά του, φαλτσάρει συνεχώς, μπας και τον προσέξει κανένας, έστω και σαν φάλτσο στο κλειδί του ψωλ!
  Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα ή γεγονότα είναι συμπτωματική.

  • Diamond Angel avatar
   Diamond Angel @ Δαναός 09/09/2012 20:25:36

   Xα,χα,χα!!!!!! Τρομερό σχόλιο !!! ''.... Και τώρα παίζει μόνος του στην καμεράτα , ενώ στο τρίφωνο με το ροκά απ'τα δεξιά του και τον ιεροψάλτη απ'τα αριστερά του, φαλτσάρει συνεχώς , μπας και τον προσέξει κανένας, έστω και σαν φάλτσο στο κλειδί του ψωλ!'' Ζωφραφίζεις Δαναέ μου σήμερα ....!!!!! Ενώ ο Strange ,σε εξαιρετική φόρμα, ...κεντάει ο άτιμος !!! Αλλά κύριοι, εγώ δεν τον λυπάμαι. Οπως έστρωσε , έτσι και θα κοιμηθεί. Η ζωή δεν θα κάνει καμμία εξαίρεση γι'αυτόν , ( όπως δεν κάνει για κανέναν), επειδή αυτός έχει ιδέες μεγαλείου και μοναδικότητας. Γι' αυτό και η Ιστορία, του έχει τη θέση που του αξίζει, αυτή της λήθης και του περιθωρίου της.

  • Τάκης Μπ. avatar
   Τάκης Μπ. @ Δαναός 10/09/2012 05:44:41

   Και μετά σου λένε κάποιοι "φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας"! Η εξαιρετική ανάρτηση και η ευφροσύνη από το σχόλιο-δώρο σου, Δαναέ, δημιουργούν προϋποθέσεις ευδίου ημέρας.

  • Παστός Αστός avatar
   Παστός Αστός @ Δαναός 10/09/2012 09:26:28

   Σόλο σε ξι φαλτσόρε από δεξιά, συναυλία σε λα αλαλάζουσα από αριστερά, μονοφωνικά μοιρολόγια θα παίζει στο τέλος.
   Αστεία η ανάρτηση, τραγικές οι μπάντες...

   • flou avatar
    flou @ Παστός Αστός 10/09/2012 09:35:52

    Παστός λούτσος, παστή σαρδέλα, παστό λουκάνικο, όλα τα παστά συντηρημένα με αλάτι! Το ίδιο μάλλον κι ο Παστός Αστός. Τα έκαψε όλα το αλάτι.Και το κέντρο του χιούμορ!

   • Tzimanis avatar
    Tzimanis @ Παστός Αστός 10/09/2012 13:02:16

    Παστέ, στο ξύδι σε είχαν ή είσαι οπαδός του πολιτικού πάχους;

  • Φελίζα avatar
   Φελίζα @ Δαναός 10/09/2012 10:23:03

   Καλημέρα Δαναέ!
   Μου 'φτιαξες τη μέρα ...μη σου πω και τη βδομάδα.

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ Δαναός 10/09/2012 18:07:26

   Τα χάλκινα είναι για δεξιοτέχνες Δάσκαλε και θέλουν πλεμόνια. Ο συμπαθέστατος, κατά τα άλλα, καθηγητής μόνο στη γραφικότητα προσομοιάζει τους αντίστοιχους βιρτουόζους. Όπως πάντα γλαφυρός Δαναέ, αλλά μια διόρθωση, ο ατάλαντος ούτε για ορθοπεταλιές δεν ήταν, κάθε τρεις και λίγο γκρεμοτσάκισμα.

 5. Μίμης avatar
  Μίμης 09/09/2012 20:30:43

  "Απόθαν΄ο Κονδύλης μας, πάει κι ο Βενιζέλος, την πουλεψε κι ο Δεμερτζής που θα ΄φερνε το τέλος". (Έμεινε όμως ο Ανδρέας, που έχει και το όνομα και - απ' ό,τι μανθάνω - έχει και τη χάρη). Φιλιά στις έμορφες!

 6. nikos avatar
  nikos 09/09/2012 20:56:58

  " Ο άλλος όμως, είναι και 55 χρονών άνθρωπος. Κοτζάμ καθηγητής!"

  Και ποιος σου είπε ότι αυτα αποτελούν τεκμήρια σοβαρότητας;

  Οι 65+ ψήφισαν πλειοψηφία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ . Βλέπεις καμία σοβαρότητα;

 7. ΝΕΚΚ avatar
  ΝΕΚΚ 09/09/2012 21:24:47

  Εγω απο την αλλη ευχομαι να μπορεσει ο Βενιζελος να διατηρησει ή ακομη και να αυξησει το εκλογικο του ποσοστο κανα δυο-τρεις μοναδες, γιατι αν φυγει ο κοσμος του και παει στον ΣΥΡΙΖΑ, η χωρα θα μπει σε περιπετειες. Καλη και η αρχομανια, αλλα ηδη το πρωτο κυμα διαρροων εφερε τον Τσιπρα, Αξ. Αντιπολιτευση.

 8. nikos avatar
  nikos 09/09/2012 21:35:59

  @ΝΕΕΚ: εύχομαι να δωθεί σύντομα η ευκαιρία ώστε με τη ενεργή σου ψήφο να στηριξεις Βενιζελο , ώστε να αυξήσει τα ποσοστά του και να σωθούμε.

 9. ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ avatar
  ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 09/09/2012 22:01:35

  Τελειος !!!!!!!

 10. Sabmarine avatar
  Sabmarine 09/09/2012 22:02:29

  ΜΑΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΤΖΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΑΥΤΟΣ

 11. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 09/09/2012 22:36:52

  Strange,καταπληκτικός!
  Ὁ πολυβολητής τήν πάθαινε ὅμως λίγο διαφορετικά.Βρισκόταν μέ τήν γυναικάρα τῶν ὀνείρων του μέ τό..κλειδί τοῦ ψώλ πού μνημονεύει κι ὁ Δαναός,ἐτοιμοπόλεμο καί πάντα γεμάτο,σέ εὐθυγράμμιση μέ δυό κλειδιά τοῦ φά,καί πάντα ἔμπαινε ὁ σύζυγος νά διακόψει τή χαρά...

 12. δημης avatar
  δημης 09/09/2012 23:02:01

  ΜΗ..ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ..ΚΛΑΡΙΤΖΗ.... ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΑΛΑΝΤΟ..
  ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ..ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥΣ (ΒΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ -ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΛΠ) ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ...
  ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ,ΤΥΧΗ ΣΚΛΗΡΗ, Ο ΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ...ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ...(ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΔΑ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΔΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ)....

 13. alex23 avatar
  alex23 10/09/2012 01:00:27

  παντως ειναι τραγελαφικο

  να εχεις διπλα σου στην συγκυβερνηση για συνομιλιτη εναν απο τους υπευθυνους που μας εφτασαν ως εδω, και να μην μπορεις να τον πολεμησεις πολιτικα οπως του αρμοζει, γιατι το μελλον της χωρας επιβαλλει να διατηρησει το κομμα του τις δυναμεις του απεναντι στο συριζα για να μην μπουμε σε επικινδυνες ατροπους..

 14. ΝΕΚΚ avatar
  ΝΕΚΚ 10/09/2012 06:33:32

  @nikos: Υπηρχαν πρασινοφρουροι καποτε μπολικοι... Μην περιμενεις εμενα! Παρολα αυτα, επιμενω στην αποψη να βλεπω το Πασοκ σε αξιοπρεπη μονοψηφιο ποσοστο και το Συριζα στην Αντιπολιτευση απο το να κανουν παρεα Βενιζελος-Καρατζαφερης και να κυβερνα ο Τσιπρας...

 15. tak avatar
  tak 10/09/2012 09:04:52

  Μπράβο Strange Attractor! Καταπληκτικός! Μπράβο Δαναέ! Υπέροχος...

  • Tzimanis avatar
   Tzimanis @ tak 10/09/2012 10:31:57

   Εγκρίνω και επαυξάνω.

 16. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ avatar
  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ 11/09/2012 02:20:16

  Δαναέ είσαι το κάτι άλλο σήμερα. Όλα τα λεφτά. Άλλο ένα καλό άρθρο από τον ακούραστο strange. Σας ευχαριστώ. Το αποθήκευσα για να μαθαίνουν στο μέλλον τα παιδιά μου ένα κομμάτι από το παρελθόν όπως μαθαίνουμε και εμείς ότι συνέβαινε στην εποχή του Σουρή από τα κείμενα του.

 17. Δαναός avatar
  Δαναός 11/09/2012 09:53:03

  Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια. Όλα είναι θέμα στιγμής, έμπνευσης και φυσικά πρέπει να υπάρχει και η πηγή έμπνευσης. Όπως και τότε:www.antinews.gr/2012/03/07/150699/

 18. dimjim avatar
  dimjim 11/09/2012 10:14:30

  ΔΑΝΑΕ φοβερο το σχολιο σου μας ανεβαζεις ψυχολογικα με τα γραφομενα σου στις δυσκολες στιγμες που περναμε καθημερινα .Καθε μερα περιμενω το αρθρο σου

 19. Δαναός avatar
  Δαναός 11/09/2012 10:48:36

  dimjim grazie !!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.