#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
29/01/2014 09:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έμποροι πτωμάτωνΤου Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Στον ΣΥΡΙΖΑ/Βίλα Αμαλία/JP Morgan, υπάρχει ένα κομμάτι των στελεχών και ο προπαγανδιστικός τους μηχανισμός, που τις τελευταίες μέρες έκαναν εμπόριο πτωμάτων και πόνου. Βγήκε κι ο Παπαδημούλης, ο γνωστός οικονόμος και νοικοκύρης αριστερός επενδυτής με το 1.329.600 ευρώ (499.000 στη μπάνκα και επενδυτικό χαρτοφυλάκιο 830.600), σκούπισε με μεταξωτό μαντήλι τα δάκρυα του, που έσταζαν πάνω στο φουά γκρα, και διακόπτοντας τον όλο ιδρώτα αγώνα του κατά των «διεθνών τοκογλύφων», κατήγγειλε ως «απάνθρωπες» τις δηλώσεις των αρμοδίων, που τόλμησαν να μην κρεμάσουν ανάποδα τους λιμενικούς. Χωρίς πόρισμα και με αντικρουόμενες καταθέσεις, φαινόμενο συχνό, λόγω της σύγχυσης σε τέτοια γεγονότα. Θα πρέπει να θυμόμαστε το ενδεχόμενο, πως ενίοτε οι «καταγγελίες» μπορεί να αποσκοπούν σε ευνοϊκότερη μεταχείριση του αλλοδαπού. Δεν μπορούν άλλοι να λένε ξεκάθαρα πως οι λιμενικοί προσπαθούσαν να τους σώσουν κι άλλοι να καταλαβαίνουν το αντίθετο. Επειδή όμως ούτε εγώ, ούτε κανείς από τους επαγγελματίες «αντιρατσιστές» και τους χλιδάτους συριζέους βουλευτές δεν ήμασταν εκεί, ας περιμένουμε το πόρισμα.

Στο μεταξύ θραύση στο διαδίκτυο και ορισμένα ΜΜΕ έκανε μια δραματική φωτογραφία ενός πατέρα, που έχασε τα παιδιά του στο Φαρμακονήσι. Φευ όμως, η φωτογραφία ήταν του 1999, από το Κόσσοβο! Έγιναν ρεζίλι των σκυλιών αλλά σφυρίζουν κλέφτικα για την χρησιμοποίηση τέτοιων μεθόδων σταλινικής προπαγάνδας. Θυμίζω πως οι «σύντροφοι» της Κουμουδούρου ξεκίνησαν δειλά, σβήνοντας σφυροδρέπανα από σημαίες αλλά πλέον έχουν ανέβει κλάση. Μην δούμε καμμιά μέρα και τον Λαφαζάνη σβησμένο από φωτογραφίες!

Μπορεί να έχουμε την πιο φαιδρή και μηδενιστική αριστερά της Ευρώπης, που την Δευτέρα σκίζει το Μνημόνιο και την Τρίτη το γυαλίζει (ο Παναγιώτης εξαιρείται), όμως το πρόβλημα υπάρχει. Μόνο που οι ευαίσθητοι και φραγκάτοι «διεθνιστές» έμποροι πτωμάτων προς άγραν ψήφον, δεν μιλάνε ποτέ για το αληθινό πρόβλημα.

Υπογραμμίζω πως συχνά έχουμε να κάνουμε με αυθεντικούς φασίστες. Διότι φασίστας είναι κατεξοχήν αυτός που θέλει με την βία, ύβρεις ή συκοφαντίες να επιβάλλει τις μειοψηφικές του απόψεις στην πλειοψηφία. Είναι παρενδυτικοί φασίστες, ντυμένοι με την δορά του «προοδευτικού» αλλά εξίσου ολοκληρωτικοί στην νοοτροπία με τους αυθεντικούς κι ας μην τεντώνουν το κρινένιο χεράκι τους στον γνωστό χαιρετισμό.

Μάλιστα μετά τα γεγονότα με την Χρυσή Αυγή, η μόδα είναι, να αποκαλούν αφρίζοντας «χρυσαυγίτη», όποιον διαφωνεί με τις ιδεοληψίες τους. Όταν το κάνουν, μην παραλείπετε να τους το τρίψετε στα μούτρα, ώσπου να συμμαζευτούν.

Στο πρόβλημα λοιπόν. Η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση δουλεμπορίου είναι το τουρκικό κράτος. Εκεί, όπου το παρακράτος είναι οργανικό στοιχείο των κρατικών δομών. Στην ισλαμοφασιστική Τουρκία, εκτός από το ότι η Γενοκτονία των χριστιανών της Μικράς Ασίας είναι θεμέλιο του κράτους και η σφαγή των Κούρδων τρέχουσα πολιτική επιλογή,  η διακίνηση λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα είναι μη διακηρυγμένη κυβερνητική πολιτική αν κι ο Οζάλ κάτι είχε ψιθυρίσει, λένε.

Με την ανοχή και την, με το αζημίωτο, συνδρομή της τουρκικής ακτοφυλακής οι δουλέμποροι επιβιβάζουν σε σαπιόβαρκες τους λαθρομετανάστες αδιαφορώντας για τους κινδύνους, ενίοτε δε τις βυθίζουν μέσα στα ελληνικά χωρικά ύδατα, ώστε να περισυλλέξουμε τα θύματα της τουρκικής δουλεμπορικής δράσης. Ενίοτε δε η ίδια η τουρκική ακτοφυλακή ρυμουλκεί τα δουλεμπορικά σαπιοκάραβα των διακινητών προς τα ελληνικά χωρικά ύδατα ή τα συνοδεύει. Τοπικοί κυβερνητικοί παράγοντες, αστυνομικοί, στρατοχωροφύλακες,  στρατιωτικοί, μοιράζονται με τους μαφιόζους και την ακτοφυλακή τα εκατομμύρια δολάρια που αποσπούν από τους λαθρομετανάστες.

Αυτή είναι καθημερινή πραγματικότητα που έχει να αντιμετωπίσει το Λιμενικό μας. Η αθρόα προώθηση λαθρομεταναστών στην Ελλάδα είναι μια άκρως κερδοφόρα πολιτική της επίσημης Τουρκίας, με όργανα τους διακινητές και συμμετοχή των ίδιων των οργάνων του ισλαμοφασιστικού κράτους.

Βρείτε μου λοιπόν μία, όχι δύο, μία μόνο ανακοίνωση της παρδαλής κολωνακιώτικης αριστεράς που μας έλαχε, όπου να καταγγέλει αυτούς, τους πρώτους ενόχους, το Τουρκικό καθεστώς και τα κρατικά και παρακρατικά όργανα του, αυτούς που πληρώνονται ανά κεφάλι ταλαίπωρου για να τους διευκολύνουν στο πέρασμα τους στην Ελλάδα, σκυλοπνίγοντας τους. Δεν θα βρείτε ούτε μισή. Ούτε για δείγμα. Θα βρείτε μόνο χιλιάδες δηλώσεις, ανακοινώσεις, όπου το ρεζουμέ της πολιτικής τους θέσης είναι: μπάτε σκύλοι αλέστε. Καμμία ορθολογική, ρεαλιστική θέση. Καμμία καταγγελία του μεγαλύτερου δουλέμπορου, της Τουρκίας. Μόνο ύβρεις κι επιθέσεις κατά της ίδιας τους της Πατρίδας και των Σωμάτων Ασφαλείας ή των Ενόπλων Δυνάμεων, που με πετσοκομμένους μισθούς προσπαθούν να κάνουν το καθήκον τους, να φυλάξουν αυτή τη χώρα, που η σινιέ νομενκλατούρα της Κουμουνδούρου κι οι ψωραλέοι προπαγανδιστές της, την θέλουν ξέφραγο αμπέλι, εις δόξαν της «πολυπολιτισμικής» σαλάτας, που ονειρεύονται.

Πάνω από τρεις χιλιάδες λαθρομετανάστες έχει σώσει το Λιμενικό τους τελευταίους μόνο μήνες. Μερικές φορές αναγκάζονται να πέσουν οι ίδιοι στο παγωμένο νερό. Μήπως μετά από τα χιλιάδες περιστατικά διάσωσης έβγαλε ποτέ ο Τσίπρας κι η στενή παρέα του έστω μια επαινετική ανακοίνωση; Ούτε μισή.

Η ευαισθησία για τις ζωές που χάνονται δεν ανήκει μόνο στην παρακμιακή αριστερά. Η έρευνα θα δείξει τι έγινε. Αν κάποιος παραβίασε το νόμο, θα τιμωρηθεί. Αν όχι, θα ξεμπροστιαστούν οι δήθεν «αντιρατσιστές», που είναι ήδη ανάποδα στο γάϊδαρο για τις ύβρεις τους.

(Δημοσιεύεται στη "Δημοκρατία")

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Διηνεκης avatar
  Διηνεκης 29/01/2014 11:06:02

  Τα βλέπει αυτά ο ελληνικός λαός;γνωρίζει ποιους θέλει να τον κυβερνήσουν;αν ναι τότε είμαστε άξιοι τις μοίρας μας

 2. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΑΠΤΗΣ avatar
  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΑΠΤΗΣ 29/01/2014 11:18:56

  Τωρα εγω αν ημουνα πατερας και τα δυο παιδια μου πνιγοταν στη θαλασσα,θα επεφτα να τα σωσω και ας πνιγομουν και εγω.
  Δεν θα περιμενα πανω στο σκαφος του Λιμενικου,να τα σωσουν αυτα και αλλα 10 ατομα, 2 λιμενοφυλακες!

 3. Γιαδικιάρογλου avatar
  Γιαδικιάρογλου 29/01/2014 11:41:26

  Ολα τα αποβράσματα του συριζα (με μικρό πάντα σ) έχουν έναν κομπλεξισμό απέναντι στο Στρατό εν γένει και τα Σώματα Προστασίας (με κεφαλαία πάντα τα αρχικά τους) είτε γιατί δεν υπηρετησαν στο Στρατό είτε γιατί τους ταλανίζουν οι διεθνιστικές αντιλήψεις των αριστερών καθώς και άλλες ιδεοληψίες που θεωρούν τον αγώνα υπερ της Πατρίδας (με κεφαλαίο πάντα το π) απεχθές και γελοίο πράγμα.
  Θα πρέπει ο ελληνικός λαός να λάβει υπόψη του αυτές τις αντιλήψεις καθώς θα προσέρχεται στην κάλπη.
  Αλλοιώς εμάς τους αποδώ μόνο τα "τριφασικά ράσα" του σεβ.μητρ.Γόρτυνος Ιερεμία θα μας σώσουν.

 4. ΓΡΗΓΟΡΗς avatar
  ΓΡΗΓΟΡΗς 29/01/2014 11:42:39

  Μια απορια προς γνωστες,του θεματος ,γιατι δεν την εχω ακουσει απο καποιο δημοσιογραφο.Που βρισκουν τα χιλιαδες δολλαρια οι διακινουμενοι να δινουν στους διακινητες,αφου προερχονται απο χωρες ,που βγαζουν μερικα δολλαρια, το μηνα εισοδημα?

 5. Νεστορας avatar
  Νεστορας 29/01/2014 12:01:50

  Απαντήστε τους ένας ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ

 6. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 29/01/2014 12:03:48

  Φαήλο
  Είσαι η Ελλάδα που αντιστέκεται ...ακόμη.

 7. Δημήτρης Πολλάτος avatar
  Δημήτρης Πολλάτος 29/01/2014 12:15:34

  Εξαιρετικό όπως πάντα το άρθρο σου Φαήλο. Για ένα μόνο αμφιβάλω αγαπητέ. «Αν όχι, θα ξεμπροστιαστούν οι δήθεν «αντιρατσιστές», που είναι ήδη ανάποδα στο γάϊδαρο για τις ύβρεις τους.» Μετά από τόσα βράχια ανοησίας και ανθελληνισμού που εκ στόματος εκτοξεύουν κατά πάντων καθημερινά οι παρδαλοί «αριστεροί» του Κολωνακίου είδες μέχρι τώρα να τους ξεμπροστιάζει καταγγελτικά όπως τους πρέπει ο ελληνικός λαός; Φούσκωσαν όπως αρουραίοι εισβολείς σε ελαιοτριβείο από την μάζα των τεθλιμμένων και αγωνιούντων και εν σύγχυση τελούντων κρατικοδίαιτων Πασόκων που μετακινήθηκαν στο κόμμα της συρραφής συνιστωσών και μιλάνε από θέση ισχύος ένεκα των δημοσκοπικών δειγμάτων. Μιας και γράφω συρραφή γιατί εμένα πάντα μου έρχεται στο μυαλό η εγγλέζικη λέξη patchwork; Κάτι σε μπάλωμα αλλά και προχειροδουλειά μεταφράζεται στα ελληνικά αν δεν κάνω λάθος. Αυτό που με ενοχλεί δεν είναι οι άκριτοι δημαγωγικοί καταγγελτικοί φαρισαϊσμοί. Συνηθίσαμε στους παιδαριώδεις λόγους του Αλέξη που αισθάνεται ακόμη έφηβος σε καταλήψεις θρανίων και των υπολοίπων γραφικών του κόμματος της συρραφής. Με θλίβει που ένας λαός σε χώρα με ναυτική παράδοση και γνώση της θάλασσας τουλάχιστον οι μισοί, δεν αποστομώνουν με λογικά επιχειρήματα τους αγκιτάτορες του παραλογισμού. Αν θέλεις να πνιγούν κάποιοι που επιβαίνουν σε υπερφορτωμένο από ανθρώπους πλοιάριο μέσα σε σφοδρή θαλασσοταραχή 7-8 μποφόρ και σκοτεινή νύχτα, μπορείς να προφασιστείς ότι το ραντάρ παρουσιάζει πρόβλημα, ότι έχεις οπτική επαφή, οποιαδήποτε άλλη περισσότερο αληθοφανή δικαιολογία που θα μπορούσαν να επικαλεστούν οι διασώστες – γνώστες αυτών των καταστάσεων - αν δεν ήθελαν να διασώσουν και όχι να προσεγγίσουν την ακυβέρνητη βάρκα. Κρίμα που κάθε διασκευασμένη άθλια καταγγελία που εσκεμμένα διασύρει την χώρα μας διεθνώς από εντόπιους και ξένους, γίνεται αντικείμενο αντιπαράθεσης σχολίων και πολιτικολογίας μεταξύ ημών, αντί να υψώνουμε όλοι μας φωνή λογικής με επιτίμηση και χλεύη προς τον παραλογισμό των αριστερών με καπιταλιστικές τσέπες μόνιμων θαμώνων στις πλατείες Κολωνακίου, Εξαρχείων και βορείων προαστίων.

 8. ΑΡΚΑΣ avatar
  ΑΡΚΑΣ 29/01/2014 12:30:11

  Είναι κρίμα! Η αριστερά δεν είναι έτσι παιδιά! Δυστυχώς μόνο η ελληνική αριστερά είναι καθαρά αντεθνική και φθονερή απέναντι σε κάθε τι ελληνικό ή εθνικό.
  Επίσης, σας διαβεβαιώ ότι έχουμε τη μόνη ανθελληνική/αντεθνική αριστερά που υπάρχει σε ολόκληρη την Ευρώπη. Της λείπει ο πατριωτισμός που υπήρχε στους πρώτους αριστερούς. Λυπάμαι ιδιαίτερα γι' αυτό. Την αριστερά τη χρειαζόμαστε αλλά όχι με αυτή τη μορφή.
  Η αριστερά πρέπει να "γεννά" ιδέες και όχι να αναμασά τις υπολειμματικές αριστερίστικες εμμονές του παρελθόντος. Δεν ζούμε ούτε στο '44, μα ούτε βέβαια και στο '74...

  • πΔπ avatar
   πΔπ @ ΑΡΚΑΣ 29/01/2014 17:26:46

   Ο Βεντούρα ή ο Μπεναρόγια, ήταν "πατριώτες";
   Άσε μας ρε Αρκά απογεματιάτικα.

   υ.γ. πάλι καλά που υπήρξε κι ένας Σταυρίδης δηλαδή!

  • Μαρσελ Προυστ avatar
   Μαρσελ Προυστ @ ΑΡΚΑΣ 29/01/2014 19:58:27

   Ολη η ευρωπαικη αριστερα ειναι διεθνιστικη. Μαζι και οι νεοφιλελε. Και οι μεν και οι δε ορκιζονται ορκιζονται. μαζι με τον Σορος. στο ονομα του Καρλ Ποπερ. (Διαβασα στο iskra.gr αρθρο που εξυμνουσε αυτον τον προφητη της "ανοικτης κοινωνιας". Φαινεται οτι υποσκελισε τον Καρλ Μαρξ )

 9. Φωτεινή avatar
  Φωτεινή 29/01/2014 13:47:18

  Κάποιες πληροφορίες ἀναφέροντε σέ ἀνασχημαισμό τῆς κυβέρνησης. ῾Υπάρχει σκέψη τοῦ ΑΣ γιά τήν ἀνάληψη τοῦ ὑπουργείου ΥΠΕΑ ἀπό σᾶς, κ. Κρανιδιώτη;; ᾿Εγώ πάντως δέν ἔπαψα νά τό σκέπτωμαι καί νά θέλω νά σᾶς δῶ ἐπικεφαλή τοῦ ὑπουργείου. Θά μοῦ πεῖτε ὄνειρο θερινῆς νυκτός;; Μέ ἐκτίμηση.

 10. ελεος avatar
  ελεος 29/01/2014 14:03:41

  ολοι λεμε για του τουρκια αλλα ξεχναμε μερικα πραματα

  πρωτον οτι το πχ πακισταν κερδιζει απο την λαθρομεταναστευση , 7 δις υπολογιζονται τα εμβασματα τον χρονο και αυτο με στοιχεια του 2011

  το ταξιδι ειναι μεσα απο το ιραν για τουρκια , χιλιαδες ανθρωποι περνανε καθημερινα και οι ιρανοι δεν ξερουν τιποτε , βεβαια οτι βγαζουν χρημα επισης το καταλαβαινουμε

  σαουδικη αραβια καταρ εκμεταλλευονται τις μουσουλμανικες κοινοτητες στην ευρωπη και τις χρηματοδοτουν , τα ισλαμοφασιστικα καθεστωτα προωθουν την ισλαμοποιηση της ευρωπης και οσοι περισσοτεροι τοσο καλυτερα γιαυτους και ο νοων νοητω

  δεν ειναι απλα τα πραγματα , στο θεμα συμμετεχουν πολλοι μεσω κυκλωματων μιας ευρειας ισλαμικης συνωμοσιας κατα της ευρωπης , παντου γινεται το ιδιο , μεταφορα μαζων μουσουλμανων , ριζοσπαστικοποιηση τους και συμπαραταξη με ιδεοληπτικους αριστερους και καπιταλιστες (που δεν εχουν πατριδα αλλα πορτοφολι) , επιβολη σαριας στις περιοχες τους

  το ιδιο θα γινει και εδω αφου το κρατος δεν μπορει να εφαρμοσει τους νομους αφου ειναι διαβρωμενο απο μισελληνες , οχι μονο "αριστερους" αλλα και δεξιους , δεν γινονται ελεγχοι στις "αντιρατσιστικες" ουτε στους διαφορους "προεδρους" πακιστανων αφγανων η εσκιμωων , αφηνονται ελευθεροι να διαβαλλουν και να υβριζουν θεσμους να στηνουν αντιρατσιστικα πανηγυρια και ασχημονουν , δυστηχως ειναι πολλα τα λεφτα και πολλοι οι προθυμοι

 11. dieks avatar
  dieks 29/01/2014 16:56:03

  "Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

  Στον ΣΥΡΙΖΑ/Βίλα Αμαλία/JP Morgan"


  πως βαζουμε γκολ απο τα αποδυτηρια πριν αρχισει καν το αρθρο

 12. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 29/01/2014 19:20:33

  Στην εφημερίδα δημοσιεύεται το σωστό στο κείμενο "άγραν ψήφων", εδώ πάλι το πληκτρολόγιο αυτονομήθηκε και είναι το εσφαλμένο "άγραν ψήφον". Συγγνώμη παίδες.

 13. Μαρσελ Προυστ avatar
  Μαρσελ Προυστ 29/01/2014 20:12:10

  Αγαπητε κυριε Κρaνιδιωτη, μπορειτε μηπως να μου λυσετε την εξηs απορια; Γιατι στις συζητησεις για το μεταναστευτικο και την ιθαγενεια h ΝΔ δεν προτεινe την αυστηρη ισραηλινη νομοθεσια και δεχεται να μεταφυτευθει εδω το δυτικοευρωπαικο moντελο; Η Ελλαδα δεν ειναι Βελγιο ουtε Λουξεμβουργο ουτε Ολλανδια. (Παρεπιπτοντως να πω οτι στο Ισραηλ εχει ξεσπασει σκανδαλο γιατι ο υιος Νετανιαχου θελει να παντρευθει μια γυναικα που δεν ειναι Εβραια. Γιατι εμεις οι Ελληνες πρεπει να αισθανομαστε ενοχοι αν τυχον δειξουμε λιγο πατριωτισμο;)

 14. apostolis avatar
  apostolis 29/01/2014 20:21:48

  ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ? ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ - ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΛΕΞΗ ? ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ? ΜΟΝΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΞΑΚΡΙΒΩΘΕΙ ? KAI ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ - ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ? ΟΥΑΙ......

 15. δημης avatar
  δημης 29/01/2014 20:22:38

  +++++++++++++++++++++++++++++
  Στα Αμφιθέατρα μας έλεγαν :
  -Στο ίδιο τσουβάλι τον Φασισμό και τον Κομουνισμό ;;;;
  Και απαντούσαμε:
  -Είτε Κόκκινος είτε Μαύρος ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι ...από τη μιά η πρωτοπορεία ,το κόμα της πρωτοπορείας της εργατικής Τάξης ..καί από την άλλη η...Φυλή..
  -ή λέγαμε :
  -Για να μήν μαλώνουν στο ίδιο τσουβάλι ...να τους τσουβαλιάσουμε χωριστά..

 16. Lichnee avatar
  Lichnee 29/01/2014 22:03:46

  Σου εύχομαι να πάθουν συγγενείς σου αυτό που έπαθε η Μυρτώ από τον κακομοίρη!
  Άλλη φορά να πλένεις το στόμα σου διεθνισταρά πριν την αναφέρεις!

 17. Ο Λούμπεν avatar
  Ο Λούμπεν 30/01/2014 02:08:47

  "μία, όχι δύο, μία μόνο ανακοίνωση της παρδαλής κολωνακιώτικης αριστεράς που μας έλαχε, όπου να καταγγέλει αυτούς, τους πρώτους ενόχους, το Τουρκικό καθεστώς"

  εγώ να το προχωρήσω λίγο παραπέρα:

  ένα, όχι δύο, ένα σημαντικό εθνικό ή οικονομικής πολιτικής ζήτημα, στο οποίο οι θέσεις της "ελληνικής" αριστεράς να διαφοροποιούνται στην ουσία και στους πραγματικά εφικτούς στόχους των από εκείνες του state department.

 18. sotiris avatar
  sotiris 30/01/2014 11:32:44

  Η ιδέα του να πλακώνεις έναν ανθρώπο στο ξύλο είναι πάντα κατακριττέα σωστά; Η ιδέα του να βασανίσεις ένα παιδάκι είναι απερίγραπτη, και αυτός που έκαμε αυτή τη ιδέα πρέπει να σαπίσει στην φυλακή για πολλά χρόνια (στην περίπτωση που δεν του δώσουν άδεια οι πολιτικοί που θα διοικούν ην χώρα τότε). Και φυσικά το εννοώ, όντας μια ζωή ανοιχτόμυαλος και ανθρωπιστής, σε τέτοιες περιπτώσεις είμαι πολύ κοντα στο να θανατωθεί νόμιμα ο εγκληματίας.
  Όμως εσείς οι άλλοι έσεις που έχετε τις ίδιες απόψεις όλοι μεταξύ σας, γιατί δεν σκέφτεστε λίγο και απο την άλλη πλευρά, έσεις ή τουλάχιστον μερικοί απο σας ψηφήσατε ένα κόμμα που ειναι εγκληματική οργάνωση, ένα κόμμα που έχει βασανίσει πολλούς και έχει σκοτώσει τις ψυχές πολλών ανθρώπων, εσείς τι θεωρείτε πως είστε για να κρίνετε τους εγκληματίες; Εσείς που θεωρείτε πως ο μετανάστης είναι αυτός που θα σου φάει το ψωμί και δεν σκέφτεστε πως αυτοί αν δεν φάνε το περίσσευμα σου, και παντα υπάρχει περίσσευμα, θα πεθάνει. Δεν είμαι Συριζα κύριοι αλλά με αυτά που διαβάζω απο σας δεν ξέρω αν θα μπορούσα ποτε να γινω ΝΔ. Πίστευα οτι ο ΝΔ είχε ανθρώπους ελεύθερους άλλωστε ο αείμνηστος Κ. Καραμανλής νομιμοποίησε το ΚΚΕ και ο Μητσοτάκης συνεργάστηκε μαζί του. Εσείς οι πατριώτες όμως φτιάχνετε εμφυλιοπολεμικά συναισθήματα. Κύριοι σας εύχομαι να ζήσετε καλά και ποτέ να μην ζήσετε την οδύνη ενός εμφυλίου
  Με κάθε εκτίμηση

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.