#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
23/08/2012 19:33
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έλεος: η Ζήμενς θα χρηματοδοτήσει τον αγώνα κατά της διαφθοράς!!!Πηγαίνεις σ' ένα σπίτι στο οποίο ξέρεις ότι υπάρχει ένας μεγάλος σκύλος ο οποίος όχι μόνο γαβγίζει αλλά και δαγκώνει και μάλιστα άγρια. Τι δώρο θα του πας; Ένα ωραίο κόκκαλο που θα το ευχαριστηθεί και θα σε συμπαθήσει ώστε να μη σε δαγκώσει ή μήπως θα το παίξεις άγριος κι εσύ, οπότε θα τρέχεις να μαζέψεις μετά τα κουρέλια σου;

Αυτό μου θυμίζει η ιστορία με τη συμφωνία για τη Siemens η οποία είχε ήδη εγκριθεί από τη Βουλή και η μόνη εκκρεμότητα ήταν η υπογραφή του υπουργού Οικονομικών. Έμελε στον Γ. Στουρνάρα να υπογράψει τη συμφωνία, μία ημέρα προτού ο Αντώνης Σαμαράς πάει στο Βερολίνο να συναντήσει την Α. Μέρκελ. Τυχαίο; Δε νομίζω, που λέει και διαφήμιση.

Σύμφωνα λοιπόν με τη συμφωνία συμβιβασμού με τη γερμανική εταιρεία η οποία «λάδωσε» με εκατομμύρια ευρώ, πήρε μεγάλες δουλειές και τάισε κάθε καρυδιάς καρύδι και από το ΠΑΣΟΚ και από τη ΝΔ προκύπτει ότι αποφασίστηκε:

1. 80 εκατομμύρια ευρώ, για το συμψηφισμό ισόποσων απαιτήσεων της SIEMENS, που αυτή έχει έναντι διαφόρων δημοσίων φορέων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται νοσοκομεία, ΕΡΓΟΣΕ κλπ.

2. 90 εκατομμύρια ευρώ, για μια περίοδο πέντε ετών, για τη χρηματοδότηση:

- Φορέων που υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον και έχουν ως σκοπό την καταπολέμηση της διαφθοράς, της απάτης και του ξεπλύματος χρήματος.

- Πανεπιστημιακών και επιστημονικών ερευνητικών προγραμμάτων, που αποσκοπούν στη βελτίωση της γνώσης και της εξειδίκευσης στους τομείς της ενέργειας, της υγείας, της βιομηχανίας, των υποδομών και της ανάπτυξης των πόλεων.

- 100 υποτροφιών κάθε έτος, για μεταπτυχιακές σπουδές στους τομείς της ενέργειας, της υγείας, της βιομηχανίας, των υποδομών και της ανάπτυξης των πόλεων μέσω του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ).

- Ιατρικού εξοπλισμού (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης, εγκατάστασης και συντήρησης του εξοπλισμού αυτού) για τα Δημόσια Νοσοκομεία, με έμφαση στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία.

3. Επένδυση, εντός του 2012, ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ στην SIEMENS Ελλάδας, ώστε να διασφαλιστεί η συνεχιζόμενη παρουσία και δραστηριότητα της εταιρείας, η οποία απασχολεί σήμερα περισσότερους από 600 εργαζόμενους.

4. Πραγματοποίηση επένδυσης κατασκευής νέου εργοστασίου παραγωγής στην Ελλάδα, προϋπολογισμού άνω των 60 εκατομμυρίων ευρώ, που θα οδηγήσει στην απασχόληση άνω των 700 ατόμων.

Πέρα από τα αναφερόμενα οφέλη του εν λόγω «Συμβιβασμού», μέσω της συμφωνίας:

Η SIEMENS θα συνεχίσει να παρέχει κάθε δυνατή υποστήριξη στις Ελληνικές Αρχές, όποτε της ζητηθεί, σε σχέση με τη συνεχιζόμενη ανάκριση κατά φυσικών προσώπων, που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση.
Αναλαμβάνει την καταβολή της νομικής δαπάνης, με την οποία έχει επιβαρυνθεί το Ελληνικό Δημόσιο για την υπόθεση αυτή.
Και επιπλέον, εντάσσεται για μια περίοδο έως τριών ετών από την Ημερομηνία Έναρξης της Συμφωνίας, σε ένα πρόγραμμα εταιρικής συμμόρφωσης υπό ένα Επίτροπο που θα διορίσει το ελληνικό Δημόσιο.

Το τελικό κείμενο της «Συμφωνίας» που υπογράφτηκε, δεν έχει καμία διαφοροποίηση από το σχέδιο «Συμφωνίας», που ενέκρινε η Βουλή των Ελλήνων.

Με απλά λόγια, η γερμανική εταιρεία με καμιά 300αριά εκατομμύρια τη γλιτώνει και αναβαπτίζεται στην Κολυμβήθρα του Σιλωάμ. Θα μπορεί έτσι εξαγνισμένη να παίρνει ξανά δουλειές στην Ελλάδα και ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Στη φυλακή δε θα πάει κανένας ενώ ο Χριστοφοράκος και οι εδώ συνεργάτες του κρατάνε την κοιλιά του από τα γέλια και χαίρονται τις.... ηλεκτρικές τους συσκευές.

Το απίστευτο είναι ότι η Siemens θα χρηματοδοτήσει την Ελλάδα ώστε να αντιμετωπίσει τη διαφθορά, την απάτη και το ξέπλυμα. Ο λύκος θα φυλάει τα πρόβατα δηλαδή.

Αθάνατη Ελλάδα, πόσο εύκολα διαγράφεις ένας από τα μεγαλύτερα πολιτικά και οικονομικά σκάνδαλα.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. δουρικός avatar
  δουρικός 23/08/2012 19:39:17

  και γιατί την υπέγραψε;
  γιατί τον άφησε η κυβέρνηση;
  έπρεπε να το κάνει σήμερα και την Δευτέρα να κάνει πάρτι ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή μιας και έχει ερώτηση για αυτό το θέμα;
  ούτε αυτό δεν μπορούμε να επαναδιαπραγματευτούμε;

 2. ειδωλοκλάστης avatar
  ειδωλοκλάστης 23/08/2012 19:53:56

  Φούλ στή φιλανθρωπία, φιλευσπλαχνία καί φιλελληνισμό αυτή η Μίζενς.
  Μιά επένδυση ακόμα, στό ελληνικό 'λάδι', λείπει γιά νά δέσει τό κάδρο.

 3. BLACKQUEEN avatar
  BLACKQUEEN 23/08/2012 19:56:42

  Κόκαλο ξεκόκαλο, ρεζίλι των σκυλιών γινόμαστε πάλι ....

 4. xp avatar
  xp 23/08/2012 20:38:44

  «….Την 11ην Νοεμβρίου 1953 , ο τότε υπουργός του Συντονισμού κ Μαρκεζίνης ευρισκόμενος εν Βόννη προς διενέργειαν οικονομικών διαπραγματεύσεων μετά της γερμανικής κυβερνήσεως αντήλλαξε μετά του υπουργού της Εθνικής Οικονομίας κ Έρχαρτ επιστολήν αναφερομένης εις την υπό των οίκων Ζήμενς και Τελεφούγκεν εκτέλεσιν ωρισμένων εργασιών. Ο εν Αθήναις Γερμανός πρέσβης προέβη σήμερον εις έγγραφον προς τον υπουργόν των Εξωτερικών κ Στεφανόπουλον διακοίνωσιν , καθ ην η γερμανική κυβέρνησις θεωρεί ότι δια της ως άνω επιστολής εδεσμεύθη η Ελλάς κατά τους κανόνας του διεθνούς δικαίου. Κατόπιν τούτου δηλώ ότι η ελληνική κυβέρνησις θα σεβασθή την αναληφθείσαν υποχρέωσιν, έστω και αν αύτη συνωμολογήθη εν αγνοία του πρωθυπουργού και απεκρύβη από αυτόν επί μακρούς μήνας .

 5. xp avatar
  xp 23/08/2012 20:40:18

  Διαχρονικές λαμογιές......Αλλες εταιρείες για έργα από άλλες χώρες σε υποχρεωτική κ/ξ με ελληνικές δεν υπάρχουν?

 6. xp avatar
  xp 23/08/2012 20:48:38

  Για το θέμα γίνηκε Εξεταστική Επιτροπή, αρχές Δεκεμβρίου 1955 εκδόθηκε πόρισμα. Η πλειοψηφία της επιτροπής αποδίδει πολιτικές ευθύνες στον Σπ Μαρκεζίνη (αλλά δεν θα δοθεί συνέχεια), δύο μέλη διαφώνησαν. Ο Μαρκεζίνης υποστήριξε ότι το πόρισμα στηρίχτηκε σε μαρτυρίες ψευδομαρτύρων.

  Τις μέρες εκείνες λοιπόν μετά την έκδοση του πορίσματος, «βρέθηκαν» σε φακέλους του Υπουργείου Εξωτερικών οι επιστολές Έρχαρτ-Μαρκεζίνη, οι επιστολές αυτές αποδείκνυαν την ψεύτικη κατηγορία κατά του Σπ Μαρκεζίνη και την δολιότητα και την πλαστογραφία των γερμανών, ένας ολόκληρος υπουργός Εθνικής Οικονομίας Έρχαρτ κατέφυγε στην πλαστογραφία για να εξασφαλίσει υπέρ δύο γερμανικών εταιρειών εργασίες στην Ελλάδα. Η δε ΖΗΜΕΝΣ εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα με μια απάτη.Τελικά η Δυτική Γερμανία προς χάριν της φιλίας με την Ελλάδα αποδέχτηκε ότι οι πρωτοβουλίες του Μαρκεζίνη δεν ήταν δεσμευτικές για την ελληνική κυβέρνηση. Οι επιστολές αποδείκνυαν ότι ο Παπάγος ήταν ενημερωμένος και καμιά δέσμευση δεν υπήρχε από πλευράς Σπ Μαρκεζίνη, οι δε γερμανοί ενήργησαν σαν κοινοί απατεώνες.

 7. xp avatar
  xp 23/08/2012 20:51:17

  Δεν ακουσα ,τι είπατε ,συγνώμη κύριε ποιός είστε? Μόνο οι Ελληνες είναι απατεώνες! Οι Γερμανοί είναι ΠΑΝΤΑ ΚΥΡΙΟΙ.Να φωνάξουμε μερικούς-μερικούς για αυτομαστίγωση.....

 8. nik avatar
  nik 23/08/2012 21:22:15

  ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ?

 9. kat avatar
  kat 23/08/2012 22:03:48

  Eχουν πολύ χιουμορ...

 10. xp avatar
  xp 23/08/2012 22:13:47

  νικ κοιτα........Αν έχεις καταδικαστεί για ατιμωτικά αδικήματα εντός ΕΕ,εσυ εγώ δεν παίρνεις ουδεμία κρατική δουλειά ,ποτέ !Τελεία και παύλα !Δωροδοκία,πλαστογραφία κτλ (Αν σκοτώσεις ,μετά την αποφυλάκιση σου μπορείς να πάρεις.Αλλά όχι εάν έχεις διαπράξει οικονομικά εγκλήματα). Η Ζήμενς λάδωσε όλες τις πορτες ! Αλλά....ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ! ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ! Σε άλλη ανάρτηση έχω γράψει για δάνειο που μας εξανάγκασαν να πάρουμε το 1913 για χώρο που είχε καταλάβει ο Ελληνικός Στρατός.Μπαναν'ια με φυλάρχους και ιθαγενείς που τρώει ο ένας τον άλλον!

 11. xp avatar
  xp 23/08/2012 22:15:35

  Το 1913 ο Ελληνικός Στρατός, αποτελούμενος από δυνάμεις της Β.Ελλάδος, έχυσε το αίμα του για να καταλάβει μια στρατηγικής σημασίας σιδηροδρομική γραμμή! Την γραμμή Θεσσαλονίκης – Κωνσταντινούπολης! Και το πέτυχε αυτό! Η γραμμή κατελήφθη από τον Ελληνικό Στρατό. Φαίνεται όμως ότι οι “Σύμμαχοι” είχαν άλλα σχέδια για μας!
  Ενώ την καταλάβαμε εμείς, ξαφνικά οι Γάλλοι αποφάσισαν ότι … η γραμμή τους ανήκει, στα πλαίσια της “συμμαχικής μοιρασιάς” ! Όμως ήταν κάτι που υπήρχε σε Ελληνικά εδάφη και δεν θα μπορούσαμε να δεχτούμε κάτι τέτοιο! Ετσι μας εξανάγκασαν να την αγοράσουμε!!!!
  Κι επειδή ως συνήθως δεν είχαμε λεφτά, μας έδωσαν το δάνειο και μάλιστα σε δολάρια. Μας έδωσαν ένα Καναδικό (δηλαδή Γαλλικό) δάνειο 8.000.000 δολαρίων για να πληρώσουμε στους Γάλλους μια σιδηροδρομική γραμμή την οποία εμείς την είχαμε καταλάβει με τον στρατό μας !!!!

  • Σχετικά Ασχετος avatar
   Σχετικά Ασχετος @ xp 24/08/2012 09:29:21

   "To 1913 ο Ελληνικός στρατός,αποτελούμενος από δυνάμεις της Β.Ελλάδος"
   Είναι σίγουρο αυτό;;;

 12. xp avatar
  xp 23/08/2012 22:17:35

  ΥΓ Δεν παίρνεις καμία δουλειά σε οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ.Δηλαδή η Ζήμενς δεν έπρεπε να πάρει δουλειά ούτε στην Γερμανία!

 13. Αριστόδικος avatar
  Αριστόδικος 23/08/2012 22:21:16

  Η χαριστική συμφωνία δεν υπογράφηκε από μόνη της.
  Η ωραία μας κυβέρνηση τα συμφώνησε με τους Γερμανούς.
  Πολιτική απόφαση ήταν στο υψηλότατο επίπεδο.

 14. xp avatar
  xp 23/08/2012 22:25:51

  Ο Καζάκης δε εχει πεί ,(και είναι ακριβής γενικά στα στοιχεία του!!!),ότι όταν πήραμε την Μακεδονία και την Θράκη μας ,οι σπέσιαλ σύμμαχοι μας έβαλαν και πληρώσαμε το αναλογούν χρέος του Σουλτάνου προς τις Μ.Δυνάμεις συμφώνως με την αναλογία έκτασης των "Νέων Χωρών".Οταν ήρθε ο Κεμάλ ,εμείς πληρώναμε το χρέος κράτους ανύπαρκτου (Οθωμανική Αυτ/ρια!!!).Φερτε τον Ακένατον να μας πεί πόσο θα αυτο-μαστιγωθούμε σήμερα! Και την Μερκελ να; μας εξηγήσει πώς ο Τέλειος Λαός χρεοκώπησε με δανεικά και αγύριστα 3 φορές τον 20 αι.!

 15. Γιαγκούλας avatar
  Γιαγκούλας 23/08/2012 22:59:17

  Μήπως υπάρχει το ενδεχόμενο να ζητηθεί από τους απογόνους του Αρμανσμπεργκ να δώσουμε και βραβείο στη Ζήμενς για τον αγώνα της κατά της διαφθοράς;
  Πάντως τον είχε τον τρόπο της η εταιρία. Τους καλούς συνεργάτες τους τιμούσε πολυποίκιλα. Μέχρι και δωρεάν αποχυμωτές τους έδινε, κανένα φαξ και τα συναφή, μην πάνε και τα αγοράσουν οι καημένοι και ξοδευθούν, τύχαινε να είναι αναξιοπαθούντες, τί να έκανε η καλή εταιρία;
  Το κύριο ζήτημα, όμως, δεν έγκειται στο τρόπο δράσης της εταιρίας αυτής, αλλά στη στάση των -κατά καιρούς- εκλεκτών μας ηγητόρων που είχαν συναλλαγές μαζί της.
  Οντως, η συμφωνία με τη Ζήμενς είναι ντροπιαστική για τη χώρα. Ακόμα και η Κένυα ή η Γουατεμάλα (γνωστά προτεκτοράτα) καλύτερη συμφωνία θα έκαναν γι΄ αυτές.

 16. xp avatar
  xp 23/08/2012 23:29:39

  Δεν εχει σημασία Γιαγκούλα ,από την στιγμή που δορωδοκείς τελειώνεις,σύμφωνα με το Δίκαιο της ΕΕ ,μην με κάνεις να ανεβάσω βαρετά νομικά έγγραφα ,δεν κάνει τέτοια ώρα.....Ανεξαρτήτως ποιούς λαδώνεις ,εσύ (ο προμηδευτής/εργολάβος) να είσαι σωστός....

 17. Factorx avatar
  Factorx 24/08/2012 01:38:47

  Την κατηγορηματική αντίθεσή της στη «Συμφωνία Συμβιβασμού» μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και των εταιριών Siemens AG και Siemens A.E. εκφράζει η ΔΗΜΑΡ.

  Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά, με την υπογραφή της συμφωνίας «δεν μπορεί να κλείσει το τεράστιο πολιτικό και οικονομικό θέμα που δικαίως απασχόλησε και απασχολεί την ελληνική κοινωνία ως υπόθεση διαφθοράς και προσβολής του δημοσίου συμφέροντος».

  «Σύμφωνα με το ομόφωνο πόρισμα της αρμόδιας Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, το Ελληνικό Δημόσιο υπέστη ζημιά από αξιώσεις τουλάχιστον 2 δισ. ευρώ. Δεν υπάρχουν «ισοδύναμα οφέλη» από τη συγκεκριμένη συμφωνία συμβιβασμού», σημειώνει η ΔΗΜΑΡ, προσθέτοντας ότι η αντιμετώπιση της διαφθοράς δεν συμψηφίζεται με «συμφωνίες οικονομικού συμβιβασμού».

 18. dorothea avatar
  dorothea 24/08/2012 02:10:07

  Tι να μας πει κι η ΔΗΜΑΡ τώρα,...ανατριχιάσαμε! Αλλά κοτζάμ Σαμαράς, έπρεπε μία μέρα πριν την συνάντηση με την Μέρκελ να δώσει τέτοιου είδους διαπιστευτήρια; Να εγκρίνει με βούλα την αισχρή, δωσιλογική και απαράδεκτη από πάσης απόψεως συμφωνία Βενιζέλου(Ευγένιου Γιαννακόπουλου για την ακρίβεια). Τελείωσε το καλαμπούρι παιδιά. Η κυβέρνηση συνεχίζει ακάθεκτη την παράδοση...ΓΑΠ. Ντροπή για όσους από εμάς αγωνιστήκαμε πιστεύοντας κάτι διαφορετικό και ευτυχώς που το site ΜΑΣ, δεν έχει υποστείλει την σημαία. Κύριε Φάκτορα, συγχαρητήρια...Γιατί μερικά πράγματα δεν καταπίνονται...

 19. akisenv avatar
  akisenv 24/08/2012 03:44:15

  Οι Γερμανοι μας ξεσκιζουν και η Ελληνικη κυβερνηση τους χαριζει 1,9 δις υπογραφοντας μια προσβλητικοτατη συμφωνια με μια εταιρια που εχει αναγαγει το λαδωμα και την χειραγωγηση του ανταγωνισμου σε επιστημη.
  Και ενω εχουμε ενα διαπραγματευτικο χαρτι στα χερια μας αφου μια προσφυγη στα ευρωπαϊκα δικαστηρια εναντιον της Γερμανικης εταριας θα την κατεστρεφε εμπορικα και οικονομικα (λογος αρκετος για να κανουμε την Μερκελ να ξανασκεφτει την πολιτικη της), εμεις αποδεχομαστε το ανηκουστο!!! ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ!!!!
  Ειναι πλεον σαφες εφεξης ποια θα ειναι η σταση και η πολιτικη και αυτης της κυβερνησης... το ιδιο "πατριωτικη" με εκεινης του ΓΑΠ, του Παπαδημου και των υπουργων τους.
  Λυπαμαι αλλα απο την μερα που ηρθε εδω η τροϊκα, εχω την αισθηση και πλεον την βεβαιοτητα πως τοσο το Συνταγμα μας, οσο και οι νομοι της χωρας μας, εχουν καταλυθει.

 20. daughter of mercy avatar
  daughter of mercy 24/08/2012 05:49:45

  Factorx να αγιάσει η πένα σου!!!

 21. πολιτης avatar
  πολιτης 24/08/2012 09:28:40

  σαν δεν ντρεπονται λιγακι.
  αυτα δεν γινονται ουτε σε μπακαλικα της γειτονιας.
  γι αυτο οι γερμαναραδες μας εχουν γραμμενους σαν λαο και οχι μονο θα μας λιωσουν αλλα θα αφοδευουν και στο πτωμα μας.
  εκει που μας χρωσταγαν μας πηραν και το βοδι.

  οτι και να πει κανεις θα ειναι λιγο..........

 22. ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
  ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 24/08/2012 10:23:24

  Η συμφωνία συμβιβασμού για τη ΖΗΜΕΝΣ δεν καλύπτει το ποινικό μέρος ούτε επιτρέπεται κάτι τέτοιο από το νόμο (δεν εμπίπτει στην ελευθερία των συμβάσεων) . Για πάντοτε ο Χριστοφοράκος θα είναι υπόδικος και στα μάτια του κόσμου υπέυθυνος για τις μίζες από την πλευρά της εταιρείας. Από την πλευρά των υπουργών της εποχής των μιζών η ποινική ευθύνη μέχρι το 2004 έχει παραγραφεί. Όμως δεν έχει παραγραφεί για το επόμενο διάστημα όπως δεν έχει παραγραφεί και για όλα τα συμπαρομαρτούντα πρόσωπα , συνεργάτες και επιχειρηματίες μέσα από τους οποίους γινόταν ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Επίσης ακόμα και για τους υπουργούς προ του 2004 που έχει παραγραφεί η ποινική τους ευθύνη για το κακούργημα της ενεργητικής δωροδοκίας ΔΕΝ έχει παραγραφεί το επίσης κακούργημα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος - όπως αντιστοίχως στην περίπτωση του Άκη Τσοχατζόπουλου.

  Ακόμα, μέσα στη συμφωνία συμβιβασμού δεν περιλαμβάνονται οι προμήθειες του ΟΤΕ και το c4I.

  Υπάρχει ψωμί. Βούληση ζητείται. Είμαι αισιόδοξος από αυτήν την κυβέρνηση.

 23. Φιλιππος avatar
  Φιλιππος 24/08/2012 10:25:34

  Μηπως η υπογραφη αυτη ηταν και ειναι προαπαιτουμενο τοσο για την αναληψη της εξουσιας οσο και για την επισκεψη του Σαμαρα;

 24. Ratamahatta avatar
  Ratamahatta 24/08/2012 18:01:36

  Μαλιστααα.
  παει κ ενα απο τα μεγαλυτερα σκανδαλα στην ελλαδα.
  τα 2 κομματα της εξουσιας καταφεραν για αλλη μια φορα να κανουν αυτο που ξερουν καλυτερα απο ολους.

  υ.γ που'σαι παγκαλε? μαζι τα φαγαμε κ αυτα?

 25. Βαγγέλης, Πειραιάς avatar
  Βαγγέλης, Πειραιάς 24/08/2012 19:51:03

  Αυτή η συμφωνία αποτελεί κατάντια για την χώρα μας. ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

  ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ τελείωση η υπόθεση εδώ.

  Όσον αφορά την ΝΔ να την χαίρεται την συμφωνία που υπέγραψε. Να την χαίρεται. Το στίγμα που αφήνει στην ΝΔ αυτή η συμφωνία είναι ανεξίτηλο.

  Η εποχή της πλακάς και της λιγόλεπτης μνήμης έχει περάσει προ πολλού. Θα το διαπιστώσει οσονούπω και η ΝΔ, όπως το εμπεδώνει και το ΠΑΣΟΚ αυτήν την περίοδο.

 26. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 25/08/2012 18:00:37

  Το θέμα "Ζήμενς" έχει τεράστια ουρά που χάνεται στα βάθη της μετεμφυλιακής Ελληνικής ιστορίας: 1954 (και ήμουν 2 χρονών παιδάκι).
  h**p://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22733&subid=2&pubid=1224464
  Ξεχασμένο "ναρκοπέδιο" 58 χρόνων, πού και πού μπαίνουν μέσα πρόβατα και ερίφια και ξανασκάνε οι νάρκες.
  Που να τα λέω τώρα στους "νέους" !!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.