26/08/2009 16:17
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έκτακτο Συνέδριο προτείνει ο Τσίπρας - "δεν μας ενδιαφέρει" απαντά ο ΑλαβάνοςΠρόταση γιά διεξαγωγή εκτάκτου συνεδρίου που θα αφορά στην πολιτική ανασυγκρότηση του ΣΥΝ και την οργανωτική ανασύνταξη του ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει ο Αλέξης Τσίπρας προς την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή που συγκαλείται εκτάκτως αυτό το Σαββατοκύριακο.

Σε σημερινές δηλώσεις του τόνισε ότι το κατώτερο των προσδοκιών εκλογικό αποτέλεσμα ,έδωσε την αφορμή να τεθούν υπό αμφισβήτηση η πολιτική γραμμή, η ηγεσία και εσχάτως η ηθική υπόσταση της αριστεράς. Κάτω από αυτές τις συνθήκες ο σεβασμός στην αξιοπρέπεια του κόσμου της αριστεράς και βεβαίως η ανάγκη να δοθούν απαντήσεις σε σοβαρότατες πολιτικές και οργανωτικές αδυναμίες μας οδηγούν στη μοναδική και πιό δημοκρατική επιλογή που διαθέτουμε να δοθεί ο λόγος στα μέλη του κόμματος και να τεθεί η ηγεσία υπό την κρίση τους.

"Την κοινωνία δεν την ενδιαφέρει για το κάθε κόμμα αν θα κάνει Τακτικό, αν θα κάνει Έκτακτο, αν θα κάνει Διαρκές Συνέδριο, αν θα κάνει Συνέδριο με ολίγη ή Συνέδριο γλυκύ βραστό", απάντησε απο από την Κρήτη ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος. «Και η θέση της Αριστεράς, κατά τη γνώμη μου, είναι δίπλα στους αμπελουργούς, δίπλα στους αγρότες, δίπλα στους μετανάστες, που είναι στο συσκευαστήριο, που είμαστε τώρα, δίπλα στους ανέργους, δίπλα στους μαγαζάτορες, που κλείνουν τα μαγαζιά τους, για την αντιμετώπιση της επίθεσης της Ν.Δ και για να δημιουργηθούν συνθήκες για μια πραγματικά μεγάλη και ουσιαστική αλλαγή», πρόσθεσε.

Το προσέξατε αυτό το τελευταίο για την "μεγάλη και ουσιαστική αλλαγή". Αν δεν΄χει ο Αλέκος στο μαυλό του κάποια άλλη, εκείνη με το ΠΑΣΟΚ δεν σας θυμίζει; Ά, ρε Χαρίλαε, ακόμα σε πληρώνουμε...

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Orestios avatar
    Orestios 26/08/2009 17:11:43

    Μπας και σώσει το μαγαζάκι από το super market ΠΑΣΟΚ. Τους έφαγαν οι πολυεθνικές. Αυτά παθαίνουν όσοι πλανώνται από λόγια ανατροπής κόντρα στην κοινωνία.

  2. donaE avatar
    donaE 26/08/2009 21:28:21

    Παει και ο Τροτσκι...Στην Γαλλια μονο προλαβανε.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.