#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
26/08/2010 09:37
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έκτακτα φορολογικά στρατοδικείαTo μέτρο είναι μάλλον σωστό για ορισμένες υποθέσεις, αν και σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να υπάρξουν αδικίες και κυνήγι φτωχών και ανήμπορων ανθρώπων.

Ο λόγος για τις δίκες – εξπρές που προωθεί το υπουργείο Δικαιοσύνης για υποθέσεις φορολογικού περιεχομένου. Η ρύθμιση θα κατατεθεί άμεσα έτσι ώστε να εκδικάζονται άμεσα υποθέσεις φοροφυγάδων αλλά και πολιτών που χρωστούν στην εφορία, δεν αναγνωρίζουν τα χρέη τους και τελικά προσφεύγουν στα δικαστήρια.

Με λίγα λόγια όσοι χρωστάτε και πιστεύατε ότι θα χρειαστούν χρόνια μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεσή σας, ξεχάστε το πλέον.

Το... ΔΝΤ ουσιαστικά βάζει χέρι και στην ελληνική δικαιοσύνη αφού η ανάγκη να μαζευτούν χρήματα επισπεύδει αυτό που θα έπρεπε να έχει γίνει από χρόνια. Δηλαδή να περνούν 10 χρόνια για να πληρώνει κάποιος αυτά που χρωστά στο κράτος.

Τι γίνεται, όμως, για τους κακομοίρηδες που χρωστάνε όχι... επαγγελματικά αλλά επειδή δεν υπάρχει φράγκο; Η Δικαιοσύνη θα βλέπει αυτές τις περιπτώσεις ή θα κλείνει τα μάτια μπροστά στην ανάγκη να γεμίσουν τα ταμεία επειδή η κυβέρνηση δεν μπορεί να το κάνει αλλιώς;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. axr avatar
  axr 26/08/2010 10:23:46

  Αφού δεν κάνουν προσλήψεις στο δημόσιο, που θα βρουν δικαστές και δικαστικές αίθουσες κτλ;
  Αν δεν έχεις τίποτα, γιατί τα κατάσχεσε η τράπεζα, θα καταδικάσουν τον φορολογούμενο σε φυλάκιση; Οι φυλακές έχουν τουλάχιστον τριπλάσιους κρατούμενους από το κανονικό.
  Μπορεί το κράτος να καταδικάσει 1.000.000 φοροφυγάδες; Τόσοι θα είναι οι φοροφυγάδες του χρόνου, μετά από τις νέες μειώσεις μισθών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, συν την αύξηση της ανεργίας.

 2. http://neotera.wordpress.com avatar
  http://neotera.wordpress.com 26/08/2010 11:37:52

  Προάγοντας τη διάλυση και τον πανικό κάνουν τη δουλειά τους, που είναι το ανώτερο στάδιο της τοκογλυφίας. Να ξεπουλήσουμε τζάμπα ότι έχουμε για να μας δώσουν τη δόση μας. Αυτό κάνει το ΔΝΤ 40τόσα χρόνια παντού και όσο αργότερα ξυπνούν οι λαοί τόσο περισσότερα διαγουμίζουν. Γι αυτό είναι ενθουσιασμένοι μαζί μας! Χ/μέσα δηλαδή στους οικονομολογούντες, φορομπήχτες, τελώνες μας που περιμένουν μερτικό από τη λεία. Τώρα θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ που ο γιωργάκης μας τους αντικαθιστά με ξένους από την κορυφή της συντεχνίας στο Op. gov. μέχρι τα νύχια...

 3. ανώνυμος avatar
  ανώνυμος 26/08/2010 13:33:30

  Παντως έχει και τα θετικα του το πραγμα.
  Η λογική των έτακτων στρατοδικιών μπορει να λειτουργήσει και εναντίον τους όταν θα πέσουν

 4. mp avatar
  mp 27/08/2010 09:48:09

  Αντί να γεμίσουν τα ταμεία ,θα γεμίσουν οι φυλακές

 5. kymvalos avatar
  kymvalos 27/08/2010 09:49:23

  Για τρομοκρατία το κάνουν, μην ψαρώνετε, ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ Ή ΔΙΝΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΕΝΙΚΑ, και ή θα καταρρεύσουν ή θα αρχίσουν πραγματικά μ***ίες, όπως πραγματικά φοροστρατοδικεία. Πράγμα που θα είναι από τα τελευταία αίσχη τους πριν τους πάρει ο διάολος.

 6. kymvalos avatar
  kymvalos 27/08/2010 11:37:15

  Η Δίκη της Χούντας πότε θα γίνει;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.