16/05/2009 23:41
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έκρυθμη η κατάσταση στο Πακιστάν

 http://www.antinews.gr/?p=6446

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Dubai Expatriate avatar
  Dubai Expatriate 17/05/2009 00:27:22

  Δεν ειναι καλά τα πράγματα εκεί και υπάρχουν σύμφωνα με διεθνείς πηγές 50% να επικρατήσουν οι Ισλαμιστές τις επόμενες εβδομάδες.

  Είναι ειρωνία της ιστορίας ότι το 1979 πριν από ακριβώς 30 χρόνια οι Αμερικανοί έχασαν το Ιράν με το Κάρτερ ως Πρόεδρο.

  Τώρα με τον νέο Κάρτερ του 21ου αιώνα κινδυνέυουν να χάσουν το Πακιστάν. Ας ελπίσουμε ότι οι Ρώσσοι δεν θα εισβάλλουν στο Καζακστάν ή κάπου εκεί κοντά για να δώσουν μια νέα έννοια στην ειρωνία της ιστορίας.

  Εμεις...εμείς απλώς περιμένουμε το νέο τεράστίων διαστάσεων κύμα λαθρομεταναστών από το Πακιστάν για΄τι όπως είπε και ο Πάκις(τανος), "Η Ελλάδα είναι φιλόξενη χώρα".

  Καλύτερα να "μαγειρέψουμε προτού πεινάσουμε" σε ότι αφορά τις εξελίξεις στο Πακιστάν. Τι λέτε?

 2. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 17/05/2009 00:40:34

  Ντουμπάι @1 εσύ πολύ καλά τα λες αλλά ποιός σε ακούει; Η Ντόρα; Δεν νομίζω.

 3. Το πνεύμα του Μάη avatar
  Το πνεύμα του Μάη 17/05/2009 05:31:18

  Μακάρι να μαζέψουν τα βρεμένα τους οι υπάνθρωποι ιμπεριαληστές και απ' το Πακιστάν μετά τη χτηνώδικια μαλακία των Μπους με τις πλανητικές επεμβάσεις που γυρίζουν μπούμεραγκ, αφού σφαγιαστούν και εκπατριστούν εκατομμύρια άμαχοι. Μακάρι, να γίνουν ξεχασμένος εφιάλτης της Ιστορίας οι σιωναζί ακόμα και για τους αγγλοαμερικάνους και τα τσιράκια τους.

 4. Μποτίλια στο πέλαγος avatar
  Μποτίλια στο πέλαγος 17/05/2009 11:40:11

  @strange attractor
  Αυτή η ανάρτηση θίγει σημαντικά θέματα και είναι πολύ καλύτερη από εκείνη για τον Πετρέους. Δεν κάνει όμως μια συγκεκριμένη αναφορά στη σχέση SIS και CIA.
  Επειδή έτυχε τις προηγούμενες ημέρες να διαπληκτιστούμε αμοιβαία, γεγονός που δεν είναι ευχάριστο για μένα, διότι είσαι γενικά ευγενικός και σχολιαστής ήπιων τόνων και δεδομένου ότι δεν νομίζω ότι έχουμε να χωρίσουμε κάτι συγκεκριμένο μεταξύ μας, θα ακολουθήσω την προτροπή του Factorx. Με άλλη ευκαιρία θα αναφερθώ στο θέμα της σχέσης SIS και CIA, γιατί νομίζω ότι χρειάζεται έκταση.
  Για το θέμα των διαπληκτισμών λυπάμαι, αλλά δεν ήμουν εγώ αυτός που έγινε πρώτος προσωπικός. Αναμφίβολα υπήρξα στους χαρακτηρισμούς μου απέναντί σου υπερβολικός και αποτελεί τελικά λάθος να αμφισβητούμε τις προαιρέσεις ανθρώπων που δεν γνωρίζουμε προσωπικά. Με αυτή την έννοια ανακαλώ, δεδομένου ότι και πολλά από τα σχόλια και τις αναρτήσεις σου με βρίσκουν σύμφωνο.
  Λυπάμαι εάν σε στενοχώρησα προσωπικά.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.