#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
11/07/2011 21:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έκρηξη χωρίς πυροκροτητή;Παρά το γεγονός ότι στην Κύπρο εξακολουθεί να επικρατεί ακόμη χάος, ήδη οι πρώτες φωνές για άμεση διερεύνηση της έκρηξης στη Ναυτική Βάση, όλο και δυναμώνουν. Τα σενάρια και τα αναπάντητα ερωτήματα για το πώς έλαβε χώρα η τραγωδία στη Μεγαλόνησο, δίνουν και παίρνουν. Το γεγονός, όμως, ότι 10 πυροτεχνουργοί από την Ελλάδα είναι ήδη στην Κύπρο για να συνδράμουν στις έρευνες, ίσως λέει πολλά.

Επίσης, είναι φανερό ότι θα πρέπει κάποιος να διερευνήσει γιατί δεν ελήφθησαν υπόψη οι προειδοποιήσεις του αδικοχαμένου διοικητή της βάσης ο οποίος από το 2009 έλεγε ότι δεν είναι ασφαλές να μένουν τα κοντέινερ με τα πυρομαχικά στη βάση. Αραγε να εννοούσε τη ζέστη που θα μπορούσε να οδηγήσει στην έκρηξη, ή μήπως πίστευε ότι ήταν εύκολο ένα σαμποτάζ.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι ύποπτη η χρονική στιγμή της έκρηξης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα μπορούσε να είναι πράγματι ατύχημα κι όχι κάποια συνωμοσία.

Τον Οκτώβριο ξεκινά τριμερής συνάντηση για το Κυπριακό με τον πρόεδρο Χριστόφια να δέχεται ασφυκτικές πιέσεις να συμφωνήσει σε ένα σχέδιο χειρότερο κι από το σχέδιο Ανάν. Κάποιοι πίεζαν να λυθεί το πρόβλημα σύντομα διότι την 1η Ιουλίου 2011 η Κύπρος αναλαμβάνει την προεδρία της ΕΕ, κάτι που οι Τούρκοι δεν το επιθυμούσαν διότι θα έπρεπε να συνομιλούν με τη Λευκωσία για την ενταξιακή τους πορεία.

Επίσης, ενοχλημένοι εμφανίζονται οι Τούρκοι, κι όχι μόνον αυτοί από το γεγονός ότι βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο οι συνομιλίες για την εκμετάλλευση της ΑΟΖ με τη συνεργασία του Ισραήλ.

Ίσως κάποιοι να ήθελαν μέσω σαμποτάζ να αποσταθεροποιήσουν την κυπριακή δημοκρατία ώστε να είναι πιο ευάλωτη στις πιέσεις.

Τα ερωτήματα, πάντως, θα μείνουν για καιρό αναπάντητα.

Γιατί δεν έσβησε η φωτιά τα ξημερώματα της Δευτέρας και από που ξεκίνησε, από μέσα ή απ' έξω από το στρατόπεδο;

Γιατί δεν άκουγε κανείς τον πλοίαρχο Ιωαννίδη όταν τους προειδοποιούσε ότι θα γίνει η περιοχή Χιροσίμα;

Ποιος μας διαβεβαιώνει ότι μέσα στα κοντέινερ εκτός από πυρίτιδα δεν υπήρχαν και ρώσικοι πύραυλοι S-300 όπως φημολογείται;

Γιατί ένα τόσο επικίνδυνο φορτίο το άφησαν εκτεθειμένο στη βροχή και τη ζέστη επί 2,5 χρόνια;

Ποιος ο ρόλος των ΗΠΑ οι οποίες, όπως αποδεικνύεται, γνώριζαν και παρακολουθούσαν το 2009, το ιρανικό πλοίο που πήγαινε προς τη Συρία;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. thespieys avatar
  thespieys 11/07/2011 21:40:55

  Η πυρκαγια ξεκίνησε ΜΕΤΑΞΥ της ναυτικής βάσης και του ηλεκτροπαραγωγού σταθμού Βασιλικού.

 2. kostas* avatar
  kostas* 11/07/2011 21:50:19

  ο Parsifal ελπιζουμε να μας δωσει τα φωτα του με τις γνωσεις του ...

 3. alvita avatar
  alvita 11/07/2011 21:57:21

  "Ποιος μας διαβεβαιώνει ότι μέσα στα κοντέινερ εκτός από πυρίτιδα δεν υπήρχαν και ρώσικοι πύραυλοι S-300 όπως φημολογείται;"

  Ρε παιδιά, για να ανατιναχθεί ένας πύραυλος από πυρκαγιά, πρέπει να καίγεται ο τόπος γύρω του ηια ώρες πολλές.

 4. alvita avatar
  alvita 11/07/2011 21:59:29

  Το από που ξεκίνησε, μέσα ή έξω από το στρατόπεδο, η φωτιά, είναι το μέγα ερώτημα. Απ'εξω, τέτοια ώρα 4,30 τα ξημερώματα, δεν υπάρχει αγρότης ούτε για δείγμα. Απο μέσα; Μαλακία; Ισως. Απ'εξω μόνο σαμποτάζ μπορεί να'ναι.

  Εκεί η ισραηλοαμερικανική εταιρεία Ντέλεκ θα έφτιαχνε τον τερματικό και εργοαστάσιο φυσικού αερίου, από Ισραήλ, για μεταφορά μέσω Κύπρου, πιθανόν Ελλάδας, προς Ευρώπη.

 5. parsifal avatar
  parsifal 11/07/2011 22:00:50

  Το εάν υπήρχαν ...S-300 στα containers είναι αδιάφορο, αφού και να υπήρχαν χωρίς τους εκτοξευτές και κυρίως το ραντάρ και τον σταθμό διοικήσεως - ελέγχου είναι απλά πυροτεχνήματα.
  Παραμένει το ερώτημα κατά πόσο είναι σοφό να αποθηκεύονται σε συνθήκες υπαίθρου με υψηλές θερμοκρασίες επί τρία χρόνια πυρομαχικά απο οβίδες πυροβολικού εως σφαίρες τυφεκίων, εάν πολύ κοντά ευρίσκοντο κυπριακές συστοιχίες MM-40 Exocet (η Κύπρος εχει προμηθευθεί την εκδοση επάκτιας εκτοξεύσεως, ισχυρό αποτρεπτικό οπλο κατά αποβάσεων κλπ) και επίσης εάν η καταστροφή της - εστω περιορισμένης - ναυτικής δυνάμεως της Κύπρου (πρωτίστως των υποδομών) σχετίζεται με την εξέλιξη στο θέμα της ΑΟΖ. Ενα μήνυμα ?
  Τα πυρομαχικά για να εκραγούν πρέπει να εξετέθησαν σε ασυνήθιστα υψηλή θερμοκρασία, η να εγινε πολύ κοντά εκρηξη (πυροδότηση "εκ συμπαθείας"). Τι ακριβώς εγινε ? Δεν ηταν αποψιλωμένη η περιοχή αποθηκεύσεως ? Δεν υπήρχαν μέτρα πυρασφάλειας μεταξύ ΑΗΚ και ναυτικής βάσεως ? Δεν εγινε αμεσο "λούσιμο" με αφρό των containers αμα τη εκδηλώσει της πυρκαιάς στην ΑΗΚ ? Η καταγγελόμενη διόγκωση των containers που οφείλετο ? Διαφυγή νιτρικών απο ελαττωματικά πυρομαχικά ? Τότε το εσωτερικό του κιβωτίου θα ηταν ενα ηφαίστειο ετοιμο να εκραγεί απο μέρες ! Δεν ανησύχησε κανείς οταν ...διογκώθηκε ενα μεταλλικό κιβώτιο γεμάτο οβίδες και σφαίρες ? Πόσο μυαλό θέλει για να ελεγχθεί αμεσα και με ολα τα μέτρα ασφαλείας ? (ακόμη και το "ξεκελείδωμα" της θύρας σε τέτοιες συνθήκες ενέχει τον κίνδυνο πυροδοτήσεως απο σπινθηρισμό)
  Μυστήρια πράγματα σε τέτοια συγκυρία, μολονότι βεβαίως η βλακεία και η ανευθυνότητα είναι ως γνωστόν απειρες.

  • Prometheus avatar
   Prometheus @ parsifal 12/07/2011 01:26:27

   Καλησπέρα Parsifal,
   2 ερωτήματα αν γνωρίζεις:

   1. Υπάρχουν containers, που να σφραγίζουν σε τέτοιο βαθμό, ώστε η δίογκωσή τους να μην επιτρέπει διαφυγή αερίων;

   2. Είναι δυνατό οβίδες που δεν είναι οπλισμένες να προκαλέσουν τέτοια έκρηξη; Από το βίντεο της έκρηξης βλέπουμε ότι το μανιτάρι είναι ένα και ενιαίο, ότι δηλ. υπήρξε μία καθολική έκρηξη και όχι πολλές (πολλά μανιτάρια), το οποίο θα περίμενε κάποιος σε μία περίπτωση αλυσιδωτής αντίδρασης, λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι η φωτιά ξεκίνησε από το εργοστάσιο και άρα περιμετρικά του χώρου φύλαξης. Θα περίμενε κανείς μετά την πρώτη έκρηξη ενός container, το ωστικό κύμα να διασκορπίσει τα παρακείμενα και άρα να τα θέσει εκτός εμβέλειας της αρχικής έκρηξης...
   Αν το αντιλαμβάνομαι λανθασμένα, θα μπορούσες να μου πεις και το γιατί;

 6. alvita avatar
  alvita 11/07/2011 22:01:27

  Το γεγονός ιδανικό για να φαγωθεί ο Χριστόφιας και να ανεβεί ο δεξιός σχηματισμός.

  Οφελημένοι, εάν είναι σαμποτάζ, οι τούρκοι και οι ισραηλινοί. Χαμένοι, οι άραβες και ιρανοί, που θα πέσουν όλες οι υποψίες πάνω τους.

  Γίνεται τη μέρα που είναι ο Παπούλιας στο Ισραήλ.

  • kuprios avatar
   kuprios @ alvita 11/07/2011 22:18:35

   αυτο ειναι το θεμα μας? να ανεβουν οι αλλοι του αναν?
   πεθανε κοσμος...νεοι..

 7. o βουνίσιος avatar
  o βουνίσιος 11/07/2011 22:01:46

  Σαμποτάζ ή τυχαία έκρηξη το σίγουρο είναι ότι θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην οικονομία της Κύπρου γεγονός που θα θέσει τις βάσεις για ένταξή της στον μηχανισμό δανεισμού.
  ήδη υπήρχαν πιέσεις για λήψη αυστηρών μέτρων λιτότητας

  • Prometheus avatar
   Prometheus @ o βουνίσιος 12/07/2011 11:40:34

   eeetsi ...

 8. kuprios avatar
  kuprios 11/07/2011 22:16:14

  Παιδιά λέγεται ότι υπήρχαν και πυροκροτητες και φυσιγγια των 7,62 120 150 χιλιοστων. Αλλά και άγνωστα πυρομαχικα. Και συμπιεσμενη πυριτιδα για κατασκευη πυρομαχικων. Ακουγετε πως εδω και μερικες μερες είχαν φουσκώσει τα conteiner 2 απο τα 98 λογω των θερμοκρασιων και τησ πιεσης είχαν παραμορφωθει. Ακόμα και δολιοφθορά να είναι αυτα τα σκουλικια στην κυβερνηση την προκαλεσαν. Το θέμα είναι η αμέλεια και η καταράκωση του κρατους και της εθνικης φρουρας απο αυτην την προδοτικη κυβερνηση. Στην Κύπρο κλαίμε. 20 νεκροι και 60 τραυματιες.
  Δεν φανταζεστε τι εχει γινει.

  • Γιώργος1 avatar
   Γιώργος1 @ kuprios 11/07/2011 22:48:02

   12 νεκροί.

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ kuprios 11/07/2011 22:49:30

   Το πιθανοτερο ειναι οτι η αμελεια ειναι εσκεμμενη.Ειναι γνωστο οτι ο Χριστοφιας ηταν παιδι της Κομσομολ και δεν εκανε τιποτα που να μπορουσε να δυσαρεστησει τη Ρωσια.Η Ρωσια ειναι ο μεγαλος προστατης της Συριας και του Ιραν.Ο Χριστοφιας λοιπον δεν μπορουσε να παραδωσει τα κατασχεμενα οπλα στον ΟΗΕ ή σε δυτικη χωρα.
   Απο την αλλη μερια απο το Ισραηλ περιμενει μεγαλα οφελη στο φυσικο αεριο.Ουτε αυτους μπορουσε να τους αγνοησει και να επιστρεψει τα οπλα στους Συρους.Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα και η μονη "λυση" ηταν αυτο που εγινε - να εκραγουν και να παψουν να ειναι προβλημα.

  • o βουνίσιος avatar
   o βουνίσιος @ kuprios 11/07/2011 23:37:28

   Πέρα από τις οικονομικές συνέπειες οι εξελίξεις καθιστούν αδύνατη την Κυπριακή κυβέρνηση να προστατεύσει τους κατοίκους της αλλά και την εθνική της ασφάλεια.
   Πως μπορείς να προστατέψεις την εδαφική ακεραιότητα όταν δεν μπορείς να φυλάξεις όπλα & πυρομαχικά.
   Πάντως αν πρόκειται για σαμποτάζ είναι ήττα καθώς εκεί κοντά στο ακρωτήρι υπάρχει και η στρατηγικής σημασίας βάση που διατηρούν οι Άγγλοι

 9. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΓΝΟΣ avatar
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΓΝΟΣ 11/07/2011 22:57:53

  Μην τρελλαθούμε κιόλας: πυραυλικά συστήματα όπως οι "S-300" και οι "Exocet MM-40" ΔΕΝ εγκιβωτίζονται σε απλά εμπορευματοκιβώτια αλλά έχουν τα δικά τους κάνιστρα αποθήκευσης και μεταφοράς. Επί του προκειμένου: ναι, είναι δυνατή η πρόκληση έκρηξης χωρίς "πυροκροτητή", πώς, με ισχυρή και συντονισμένη "κρούση". Εξ άλλου πλείστα όσα εμπορευματοκιβώτια της άνω στιβάδας ήταν ήδη "ανεωχθέντα" ένεκα παραμόρφωσης των λαμαρινών από τις υψηλές θερμοκρασίες.Πώς θα προκαλούσα εγώ την έκρηξη;Απλό: φυσίγγιο ΗΕ ή ΑΡ σε τυφέκιο Barett, φουσκωτό ή άλλο σκάφος σε απόσταση ασφαλείας από την ακτή και γειά σας...

 10. parsifal avatar
  parsifal 11/07/2011 23:31:21

  Η αναφορά στους MM-40 ΔΕΝ εχει να κάμει με αποθήκευση τους. Πολύ χειρότερο, αφορά σε ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ καταστροφή η πρόκληση σοβαρής βλάβης σε παρακείμενους εκτοξευτήρες επάκτιας πυροβολαρχίας... Μολονότι η σχετική αναφορά εχει γίνει σε γνωστή κινδυνολογική ιστοσελίδα δεν στερείται βάσεως.
  Τώρα βέβαια εάν είχαν εγκαταστήσει ενα τέτοιο αποτρεπτικό οπλο μέσα η δίπλα στην Ναυτική Βάση αντί για αγνωστη τοποθεσία "ενέδρας" με μειωμένες πιθανότητες καταστροφής του απο αιφνιδιαστική αεροπορική επίθεση, είναι διπλά βλάκες και επικίνδυνα ανεύθυνοι...

  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΓΝΟΣ avatar
   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΓΝΟΣ @ parsifal 12/07/2011 07:30:37

   Γιγνώσκεις ότι οι εκτοξευτήρες είναι εποχούμενοι..."Στόχος"-αν μιλάμε για τέτοιες καταστάσεις- ήταν (;) η παρακείμενη η/π μονάδα που εκτός της ενεργείας υδροδοτούσε μέσω αυτής το νησί.

   • Prometheus avatar
    Prometheus @ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΓΝΟΣ 12/07/2011 13:33:17

    Έχουμε άρα : Τριπλό πλήγμα σε βασικές και στρατηγικής σημασίας υποδομές. Αν αναλύσουμε στη βάση τους τις νέες συνθήκες που προκαλεί το περιστατικό, μπορούμε να καταλήξουμε κοντά στο ποιός 'η ποιά συμφέροντα οφελούνται απο το συμβάν, πως ακριβώς και κατ' επέκταση αν υπάρχει κέρδος από μια ενδεχόμενη δολιοφθορά.

    Κάπου μέσα στο 2009 , ΝΑΤΟ/Αμερική διατάσουν τις Κυπριακές αρχές να δεσμεύσουν το εν λόγω φορτίο (τυχαίο?). Οι Κυπραίοι αποθηκεύουν - ''φυλάσουν'' ενα τόσο επικύνδινο φορτίο (ωρολογιακή-βόμβα) εκτεθειμένο στην καρδιά της ναυτικής βάσης και σε απόσταση αναπνοής απο Η/Π μονάδα που υποστηρίζει το μισό νησί... (παράξενα πράγματα) 'Ειτε άγνοια κινδύνου εχουν; είτε οι εντολές απο το ΝΑΤΟ ειναι τέτοιες που καθηστούν την μετακίνηση του σε κανονικές αποθήκες φύλαξης αδύνατη (θα μάθουμε όπου να' ναι γιατί παρέμενε εκτεθειμένο τόσα χρόνια το φορτίο). Αμερικανοί και Ισραήλ γνωρίζουν οτι δίνεται η δυνατότητα εκμετάλευσης τεραστίων ποσοτήτων ορυκτών καυσίμων στην ανατολική λεκάνη της μεσογείου και μάλιστα στο χώρο ευθύνης μιας μικρής χώρας με αδυναμία αυτοπροστασίας (βλέπε Kuwait αντίστοιχα) . Στην περιοχή υπάρχουν 5 σφετεριστές εκ των οποίων 4 δικαιούχοι Κύπρος - Ισραήλ - Συρία - Λίβανος - Τουρκία. 1 εκ των οποίων στρατηγικός συνεργάτης των Αμερικανών, 2 σύμμαχοι και 2 σκληροπυρινικά ισλαμικά καθεστώτα. Αυτόματα οι 3 αυτοί προσφιλείς στον αμερικάνο, καθίστανται εν δυνάμει ελεγχόμενοι συνεργάτες. Ο ένας εκ των τριών συνεργάτών όμως ενέχει μεγάλο ρίσκο συνεργασίας λόγο 1. της ισλαμικής ατζέντας που έχει τα τελευταια χρόνια, 2. των βλέψεων πρός τα πετρέλαια του βορείου Ιράκ και 3. της δυνατότητας να ελέγχει το πέρασμα στην μαύρη θάλασσα. Συνεπώς η Τουρκία δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ενδυναμωθεί περεταίρω διότι οι αμερικανοί θα έχουν ένα δεύτερο μη διαχειρήσιμο Ιράν στην περιοχή (οι Τούρκοι αντιλαμβάνονται τη γεωπολιτιή/γεωστρατηγική τους δύναμη και την εκμεταλεύονται, όχι σαν εμάς που πάσχουμε απο δουλοπρεπισμό). Συνεπώς έχουν πλέον οι αμερικανοί πλήν του Ισραήλ μόνο εναν ακόμη εύκολα διαχειρίσιμο στρατηγικό εταίρο να τιθασεύσουν.
    Κι ερχόμαστε τώρα στο ''ατύχημα''...
    1. Κύπρος : στην εξωτερική σπείρα της δίνης μιας οικονομικής κρίσης που γονατίζει αργά αλλά σταθερά την Ευρώπη (μια Ευρώπη που παραδόξως δεν ακούσαμε να μιλάει καθόλου για τα τεράστια κοιτάσματα που εγκολπώνει εντός των γεωγρφικών της συνόρων !!!) και με χρέος ικανό να την καταστήσει αδύναμη να ανταπεξέλθει αν συνεχίσει να το διαχειρίζεται με τον τρόπο που τώρα πράτει.
    2. Κύπρος : μια χώρα εντέχνως διχοτομημένη που ζει μονιμώς υπο το καθεστώς φόβου και με μοναδικό πραγματικό σύμμαχο, τον πλέον αδύναμο και πολυ κατώτερο των περιστάσεων (Ψαροκώσταινα), άρα μια χώρα που ''καίγεται'' να αποκτήσει εναν στρατηγικό εταίρο που θα διασφαλίζει την ευημερία της αλλά και την προστασία της.
    3. Κύπρος : μια χώρα χωρίς αεροπορία και πλέον χωρίς καν την στοιχειώδη ναυτική υποδομή που είχε κακήν κακώς κατορθώσει να στήσει... άρα μια χώρα ανίσχυρη απέναντι σε αποβατικές επιδρομές - μια χώρα αφύλακτη.
    4. Κύπρος : μια χώρα που δεν μπορεί ουτε καν στην Ευρώπη να βασιστεί για να την γλυτώσει απο τους οικονομο-γεωπολιτικούς κινδύνους .
    5. Κύπρος : μια χώρα που πλέον δεν μπορεί ούτε καν να προμηθεύσει την ιδια της την οικονομία και τους πολίτες της με επαρκή ενεργειακά ποσά.
    6. Κύπρος : μια χώρα με νεο-ταξική και φιλο-Αναν-ική κυβέρνηση ....

    Συμπέρασμα : ώριμες συνθήκες για να να έρθουν σε πέρας οι νέες ανακατατάξεις στα γεωπολιτκά δρώμενα της ανατολικής λεκανής της μεσογείου και μέσης ανατολής και αρα η απρόσκοπτη επιβολή της αμερικανικής κυριαρχίας τόσο στον παγκόσμιο ενεργειακό χάρτη όσο και στον έλεγχο εδαφών-αγορών.

    • Prometheus avatar
     Prometheus @ Prometheus 12/07/2011 14:53:58

     http://www.antinews.gr/2011/07/12/112079/

     να κι ένας θετικός αντισταθμιστικός παράγοντας ...

     κύριοι και το Ισραήλ καίγεται για ενεργειακή αυτάρκεια ... φερθείτε έξυπνα ...
     Που είναι το Ελληνικό λόμπυ πλοιοκτητών να πάει τώρα να μονοπωλήσει στην προμήθεια αερίου του Ισραήλ ... Φανταστείτε τι θα μπορούσαμε να πετύχουμε αν είχαμε ως Έθνος ένα ισχυρό Κράτος και ξεκάθαρη Εθνική-Στρατηγική, καθώς και τη δυνατοτητα να δρουμε συντονισμένα και όχι άναρχα...

 11. ant95388 avatar
  ant95388 12/07/2011 00:27:06

  Κυριοι μην τρελλαθούμε κιόλας !Ξέρετε τι σήμαινε Αντρος Ιωαννίδης για τη Διοίκηση Ναυτικού της Κύπρου? Είναι ο ΠΡΏΤΟΣ Κύπριος Διοικητής ,μια ζωή Φαντάρος και Πατριώτης !Τον θυμάμαι πάντα Πρώτο σε όλα -δεν είναι τυχαίο που βρέθηκε εκεί-σκληρό ,μπροστάρη και ακριβοδίκαιο Αυτός σα Διοικητής νευραλγικότατης ομάδας Υψίστης Ααφαλείας δρν επέτρεπε το κάπνισμα ούτε στο καρρέ και τώρα τον είχαν υποχρεώσει να έχει τη φωτιά στο προσκεφάλι του?ΡΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ -και φοβάμαι ούτε και αυτά που θα έρθουν-ΤΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΡΑΓΕ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ?Δεν υπάρχει περίπτωση, ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ που ηξερα εγώ με τα δόντια θα τα πήγαινε από το πρωτο δευτρόλεπτο στα πιο βαθιά νερά, όχι να τα είχε εκεί τόσα χρόνια!Ποιοι έχουν όμως τσαγανό να το ψάξουν?Οι πολυπροσκυνημένοι ?Ας είναι γλυκές τώρα οι βόλτες σου στα μέρη που μεγάλωσες ΑΝΤΡΟ !

 12. ηλιας avatar
  ηλιας 12/07/2011 04:55:57

  Tι εγινε ωρε παιδες;
  Oυλοι επροδοτες εκαταντησαμεν;

 13. ioannisk avatar
  ioannisk 12/07/2011 16:49:19

  ΟΧΙ S-300 ΠΑΙΔΙΑ
  ΔΕΙΤΕ CLUB-K ΡΩΣΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΣΕ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡΣ

  http://www.youtube.com/watch?v=N6dKCkv1fzs

  ΚΑΙ ΕΔΩ

  http://www.youtube.com/watch?v=Sot_6cfagVA&feature=related

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.