15/12/2008 03:53
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Έκλεισε» στο ΠΑΣΟΚ η παραπομπή των έξι

 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Έκλεισε» χθες το βράδυ στο ΠΑΣΟΚ το αίτημα παραπομπής του Θ. Ρουσόπουλου σε προανακριτική επιτροπή για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, επειδή το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον θεωρεί ως τον κεντρικό συντονιστής και «εγκέφαλος» του σκανδάλου.

Το ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει επίσης την παραπομπή σε Προανακριτική Επιτροπή για τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών τους άλλων έξι πρώην και νυν υπουργών  των κυβερνήσεων της Ν.Δ, όπως έχουμε από καλύψει προ πολλών ημερών. Θα είναι οι κ. Ευάγγελος Μπασιάκος, Αλέξανδρος Κοντός, Κώστας Κιλτίδης, Αντώνης Μπέζας και  Πέτρος Δούκας. Βαριές πολιτικές ευθύνες θα επιρρίπτονται στον Γιώργο Αλογοσκούφη και στον  Γιώργο Βουλγαράκη, επειδή επέτρεψε να ανταλλαγεί έκταση στην Ουρανούπολη που ήταν αρχαιολογικός χώρος. Για τους δυο τελευταίους δεν θα ζητηθεί παραπομπή σε προανακριτική, εκτός αν προκύψει θέμα με τους λογαριασμούς του κ. Βουλγαράκη.

Ο Πέτρος Δούκας θα κατηγορηθεί ότι αποδέχτηκε την εισήγηση του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου με την οποία το Δημόσιο αποχώρησε από τη δίκη για την κυριότητα της Βιστωνίδας. Ο Ευάγγελος Μπασιάκος ότι υπέγραψε αποφάσεις με τις οποίες εκτάσεις του Δημοσίου περιήλθαν στο Βατοπέδι. Ο Αλέξανδρος Κοντός ότι υπέγραψε αποφάσεις για τις ανταλλαγές με τη Μονή. Ο Κώστας Κιλτίδης ότι αποδέχτηκε τη γνωμάτευση για τη μετατροπή του δάσους στην Ουρανούπολη σε δασική έκταση,.Ο Αντώνης Μπέζας ότι υπέγραψε αποφάσεις ανάκλησης με τις οποίες δεν προστατεύτηκε το Δημόσιο.

Επισημαίνουμε ότι υπάρχουν διαφωνίες στο ΠΑΣΟΚ τόσο για τον κ. Ρουσόπουλο, επειδή «δεν υπέγραψε», όσο και τους υπουργούς που δέχθηκαν γνωμοδοτήσεις, επειδή αυτό θεωρείται «συνήθης διαδικασία» για υπουργούς.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ataktos avatar
  ataktos 15/12/2008 06:38:55

  5 άντρες στο «εδώλιο» για τα βίτσια ενός ΑΝΤΡΑ .χα χα χα

 2. ataktos avatar
  ataktos 15/12/2008 07:17:08

  Και τωρα
  Κάθε κόμμα το δικό του πόρισμα.... κάτι σαν τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών δηλαδή, που κάθε παράταξη ανακοινώνει τα δικά της.....

 3. manolios avatar
  manolios 15/12/2008 07:48:37

  Αυριο πέφτει ο Καραμανλής ; Μπα; Μεθαύριο;
  Factorx τον 15χρονο που έβγαλε και μίλησε ο Γαπ στο συνέδριο τον καπηλεύτηκε;
  Αντε αμερικανάκια να ρίξετε τον Καραμανλή πριν φύγει ο χρόνος γιατί μετά αστα γάματα!!

 4. ataktos avatar
  ataktos 15/12/2008 08:06:25

  Μετά manolio λες να μας πέσει μαζί με το χιόνι και να μας λιώσει κατά το Πάσχα ?

 5. aris53m avatar
  aris53m 15/12/2008 08:58:43

  με Δρυ και Φωτιάδη τι γίνεται άραγε?

  http://www.hellaswebnews.com/node/83

 6. Orestios avatar
  Orestios 15/12/2008 09:50:11

  Επιτέλους! Δικαίωση.
  Όταν πριν 5 χρόνια το ΠΑΣΟΚ έχανε ξαφνικά στελέχη με αφορμή κτηματικές ανταλλαγές και σε κλίμα προεκλογικό, το πλήγμα ήταν μεγάλο για το τότε κυβερνών κόμμα. Ο GAP ως RING BEARER και ο μοναδικός υποψήφιος για αρχηγός αποφάσιζε για την διαγραφή τους γνωρίζοντας οτι η απώλεια αυτή θα του κόστιζε κυρίως πολιτικά.
  Η εκδίκηση όμως είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Και αυτό φάνηκε από το μένος της αξ. αντιπολίτευσης όλο αυτό το διάστημα με την εμμονή του στο σκάνδαλο Βατοπαιδίου. Το σκηνικό εχει παρόμοια πάνω κάτω πρόσωπα. Εδάφη της Ελληνικής Επικράτειας, Ιερεός, Βουλευτές, στελέχη που κατέχουν θέσεις κλειδιά σε δημόσιες υπηρεσίες, Τηλεοπτικούς σταθμούς και δημοσιογράφους. Την ιδανική συνταγή δηλαδή ώστε να προκαλέσει ενδιαφέρον και να θυμίσει στον λαό απειλιτικές καταστάσεις.
  Με μια διαφορά όμως. Το μέγεθος της εκδικητικής μανίας του ΠΑΣΟΚ. Που προκειμένου να αντισταθμίσει την τότε απώλεια και να κερδίσει bonus στο πολιτικό παιχνίδι, αδίστακτα, εκμεταλεύτηκε την, ούτως η άλλως, παρορμητικότητα των εφήβων. Ανερυθρίαστα ο αρχηγός και το επιτελείο του, χρησιμοποίησαν την εικόνα του εφήβου, για να νομιμοποιήσουν την εκτροπή που σκέφτηκαν νοσηρά προς την δημοκρατία μυαλά. Και όχι μόνο αυτό. Ουτε το πέρασμα των τόσων χρόνων δεν μπόρεσε να επουλώσει το τραύμα της τότε εποχής. Δυστυχώς ενώ ήταν μια ευκαιρία για τον επίδοξο τότε Πρόεδρο, όπως φαίνεται, δεν υπήρξε καμία διάθεση συτοκριτικής για τα όλα κακώς κείμενα που οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ στην θέση που έχει σήμερα. Η πολυπόθητη αλλαγή που τόσο διαφημίστηκε τότε παρέμεινε ακόμη μια λέξη.
  Είμαστε όλοι εξοικιωμένοι με τον τρόπο που το ΠΑΣΟΚ χειρίζεται την πολιτική πραγματικότητα και την ικανότητά του να την διαμορφώνει. Αν μη τι άλλο στο τομέα αυτό έχει εξαιρετικές ικανότητες και για αυτό παραγωγικότατα στελέχη. Κάτι κοινό στην αριστερή κουλτούρα ο αφανισμός του αντιπάλου, με κάθε μέσο.
  Στον παρόντα χρόνο η ανατροπή που εξήγγηλε με στόμφο ο GAP, ουσιαστικά, έκανε φανερή την άσβεστη επιθυμία του να κατακτήσει την εξουσία με ανάλογο τρόπο. Εξοντωνοντας τον αντίπαλο. Παίρνοντας κεφάλια κοινώς. ΌΧΙ έτσι απλά όμως. Χρειαζόταν και υποστήριξη καθώς η απήχηση του ΠΑΣΟΚ στην κοινωνία δεν είναι η επιθυμητή μιας και ο λαός δυστάζει να εμπιστευτεί τη φαυλότητα του παρελθόντος.
  Και η φαυλότητα έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. Εύκολο θύμα οι έφηβοι, εύκολα θύματα και οι πρόθυμοι της Αριστεράς που κυρίως εκφράζεται πολιτικά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι άγνωστη η επικοινωνία δίκην συγκυνονούντων δοχείων των στελεχών αμφότερων των δύο αυτών πολιτικών σχηματισμών. Οι νοσηροί εγκέφαλοι, που σχεδίασαν το έγκλημα, παθιασμένοι από το πολιτικό αίμα που έρρεε από τις πολιτικές εκτελέσεις, βρήκαν την αφορμή να εκτελέσουν και την κοινωνία. Τον θάνατο ενός παιδιού.
  Επιδώθηκε το ΠΑΣΟΚ σε μια άνευ προηγουμένου σκύλευση χωρίς το ίδιο να φαίνεται στο προσκήνιο. Χρησιμοποίησε όλους τους μηχανισμούς και τα σχήματα για να διαταράξει την κοινωνία. Σιωπηλό μέχρι που είδε την αντίδραση του λαού σε κάθε παράνομη πρακτική ενάντια στα δημοκρατικά αντανακλαστικά του. Και αποκαλύφθηκε μόλις εχθές. Με μία συγκινητική τελετή χρησιμοποιώντας κομπάρσο έναν έφηβο, ο gap φανέρωσε όλα τα ταπεινά συναισθήματα που τρέφει ενάντια στην δημοκρατία.

 7. Jiovani avatar
  Jiovani 15/12/2008 10:50:52

  Μα οι ηθικοί αυτουργοί δεν υπογράφουν πουθενά!

  Οι υπουργοί αποδέχονται ΟΛΕΣ τις γνωμοδοτήσεις;

  Όλοι στην προανακριτική τώρα!

 8. Αλεξάνδρα avatar
  Αλεξάνδρα 15/12/2008 15:02:45

  Οι δεκάρικοι κλείνουν συνήθως με ενα " Ζήτω ο.."
  Φαίνεται δεν τελείωσαν για να χειροκροτήσουμε.

 9. lamproukos avatar
  lamproukos 15/12/2008 18:21:45

  6@Orestios Says:
  December 15th, 2008 at 9:50 am

  Πρωι-Πρωι στο μεροκαματο και στη βιοπαλη.Χαλαλι τα λεφτα.Ποιο πολλα περνεις απο τον αγγελου?

 10. Orestios avatar
  Orestios 16/12/2008 15:19:07

  @ lamprouko
  Την δουλειά σου να'χα μόνο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.