02/11/2010 09:17
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έκθετος ο Σγουρός! Επικοινωνιακό φιάσκο

«ΕνδοΠΑΣΟΚικη» διένεξη θυμίζει η προσπάθεια του Γ. Σγουρού να φέρει στο «ρινγκ» τον Γ. Δημαρά ο οποίος έχει λακίσει αφού όσο λιγότερο εμφανίζεται τόσο περισσότερο εισπράττει από το ΠΑΣΟΚ. Δεν παραλείπει πάντως όπου σταθεί και όπου βρεθεί να τονίζει ότι η ψυχή του ανήκει στο ΠΑΣΟΚ αυτά για όσους έχουν αυταπάτες περί της «ανεξάρτητης» υποψηφιότητας του Γ. Δημαρά.

Η κρίση πανικού στο ΠΑΣΟΚ από την έλλειψη συσπείρωσης των ψηφοφόρων, δε μπορεί να μαζευτεί τέσσερις μέρες πριν τις εκλογές.

Η απέλπιδα προσπάθεια να καλέσει σε debate τον Δημαρά, αποτέλεσε μία κατ΄ ουσίαν κίνηση εντυπωσιασμού, μιας και εκ των προτέρων όλοι ήξεραν πως ο Δημαράς δε θα εμφανιστεί.

Παράλληλα κύκλοι του Δημαρά απέρριπταν τη πρόταση ως αντιδημοκρατική, καταλογίζοντας στον Σγουρό, αδυναμία να απολογηθεί για τα λάθη και τις παραλήψεις της Νομαρχίας. Κυρίως όμως δε “θεωρούν πολιτικά ορθό” να συμμετάσχουν σε ένα προσχεδιασμένο debate με δυο υποψήφιους.

Πληροφορίες του antinews κάνουν λόγο για μια “Καρχιμάκεια λογική” που ήθελε να βάλει στο κάδρο τους δύο παίχτες. Στο κάδρο της διεκδίκησης της νίκης, μιας και ο Σγουρός δείχνει να αποδυναμώνεται αισθητά.

Ακόμα όμως και αυτή η κίνηση κατέληξε σε φιάσκο...και άφησε έκθετο τον Σγουρό.

Υπενθυμίζουμε πως ούτε ο Σγουρός είχε απαντήσει  σε πρόταση-πρόσκληση για debate από τον Βασίλη Κικίλια.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΑΝΩΛΗΣ Μ avatar
    ΜΑΝΩΛΗΣ Μ 03/11/2010 10:10:18

    Ψήφος στον Σγουρό = ψήφος στο ΠΑΣΟΚ = ψήφος στο Μνημόνιο.
    Ψήφος στον Δημαρά = ψήφος στους Μητσοτάκηδες = ψήφος στο Μνημόνιο (παρά τα αντιμνημονιακά άχρωμα ψελλίσματα του Δημαρά).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.