17/01/2010 00:46
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έκαψαν έξι αυτοκίνητα της Siemens

Άγνωστοι, οι πρώτες πληροφορίες μας κάνουν λόγο για τρομοκρατική οργάνωση, πυρπόλησαν με εμπρηστικό μηχανισμό έξι αυτοκίνητα της «Ζήμενς Σηματοδότηση» στην Μεταμόρφωση

ΣΧΟΛΙΑ

 1. fantomas avatar
  fantomas 17/01/2010 00:55:13

  Δυπλο μυνημα !!
  Και στην Siemens !!!
  και στον προυσταμενο της Σηματοδότησης ...... τον προπατζη !!!
  αμ πως !!! (που ελεγε και ο Χατζηχρηστος)

 2. kanis avatar
  kanis 17/01/2010 02:12:07

  ...ως απειλή
  για να μιλήσουν
  ή
  για να μην μιλήσουν;

  • Y. avatar
   Y. @ kanis 17/01/2010 02:18:25

   Μπααα, αμφιβάλω αν πρόκειται για απειλή. Για ανανέωση του στόλου τους με υβριδικά μέϊντ μπαϊ Τζέρμανυ μάλλον πρόκειται!

  • ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ avatar
   ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ @ kanis 17/01/2010 08:12:33

   μαλλον σε αλλαγη οχηματων με θωρακισμενα το βλεπω !!!

 3. Σπάρτακος avatar
  Σπάρτακος 17/01/2010 10:01:20

  Bonjour monsieur PROPO!Ενα λεξικό γρήγορα.Γρήγορα στο γράμμα Π.Εκεί βρίσκεται και μιά άγνωστη λέξη.ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ.Γιά διαβάστε την λίγο κύριε ,γιά προσπαθήστε λιγουλάκι να ερμηνεύσετε τι σημαίνει.

 4. MIG-21 avatar
  MIG-21 17/01/2010 21:44:57

  ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ INDYMEDIA ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ
  Ανάληψη Ευθύνης για τον εμπρησμό οχημάτων της εταιρίας Siemens

  ''Αναλαμβάνουμε την...


  ευθύνη για τον εμπρησμό οχημάτων της εταιρίας Siemens στη Ν.Φιλαδέλφεια το βράδυ του Σαββάτου στις 16-01.
  Δε θα επιλέξουμε να επεκταθούμε στο φαινόμενο των σκανδάλων που διαχρονικά διαδραματίζονται στη χώρα,καθώς παρότι η εταιρία που επιλέξαμε πρωταγωνίστησε σ΄ενα απ΄τα μεγαλύτερα σκάνδαλα τα τελευταία χρόνια,εμείς διαλέγοντας αυτό το στόχο αποφασίσαμε αλλού να επιστήσουμε την προσοχή μας.Ξέρουμε πολύ καλά σε τι είδους κοινωνία ζούμε και δε μας εκπλήσσει καθόλου που κατά καιρούς κάθε είδους χριστοφοράκοι και άλλοι αδηφάγοι παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε σκάνδαλα μικρού ή μεγάλου βεληνεκούς.Εμείς απ΄την πλευρά μας πέρα από λίγο σάλιο στις ανάλογες σελίδες των εφημερίδων που προβάλλονται,δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι άλλο.
  Ο λόγος λοιπόν για τον οποίο οδηγηθήκαμε στο συγκεκριμένο στόχο,είναι διότι η εν λόγω εταιρία διαθέτει αυτά τα βανάκια τα οποία χρησιμοποιούνται ως συνεργεία για τον εξοπλισμό και την τεχνική αποκατάσταση των καμερών διαχείρησης κυκλοφορίας.Γνωρίζουμε καλά πως οι συγκεκριμένες κάμερες εξυπηρετούν πολύ λιγότερο(έως και καθόλου) την εποπτέια της κυκλοφορίας και πολυ περισσότερο λειτουργούν ως εργαλεία καταστολής των παραβατικών πράξεων.Έτσι λοιπόν,η τεχνολογία έχει καταφέρει να μετατρέψει άψυχα αντικείμενα στους καλύτερους και εγκυρότερους πληροφοριοδότες στα χέρια της αστυνομίας προκειμένου να της παραδώσουν στοιχεία πιο αξιοποιήσιμα κι απ΄αυτά που είναι ικανό να προσφέρει το έμψυχο σιχαμερό δυναμικό της.Επομένως για εμάς -επειδή οι ρουφιάνοι κάθε είδους δε μας αρέσουν καθόλου-τουλάχιστον ως εχθρικές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν.Κι εμείς μπορεί πάντα να λαμβάνουμε υπ΄όψιν την ύπαρξή τους και κατ΄επέκταση να παίρνουμε τα ανάγολα μέτρα,εκείνες όμως δεν παύουν να εντάσσονται στο ευρύ φάσμα των εχθρών μας.
  Υπάρχει μια φράση, η οποία λέει:"όποιος δεν προχωρεί,οπισθοχωρεί". Εμείς θα θέλαμε να τη συνεχίσουμε και να προσθέσουμε:και όποιος οπισθοχωρεί,παραδίδεται στα δίχτυα της αδράνειας,εκφυλίζεται και αποχωρίζεται δια παντός την αξιοπρέπειά του.
  Θυμόμαστε με συγκίνηση τη λύσσα των αλεπάλληλων χαιρετισμών μεταξύ των ομάδων και τα καλέσματα για μια γενικευμένη καταστροφική πορεία.Εμείς θα θέλαμε να τονίσουμε πως αναμένουμε αυτές τις μέρες να έρθουν ξανά και πως το αντάρτικο πόλης δεν είναι κάτι παροδικό και πρόσκαιρο.Δεν πάει με τα νερά της επικαιρότητας,αλλά αντιθέτως δημιουργεί εκείνο επικαιρότητα.Αυτό επιλέγει τον τόπο,τον τρόπο και το χρόνο που θα κάνει αισθητή την παρουσία του.
  Ανοίγουμε λοιπόν ένα νέο κύκλο καλέσματος προς όλους τους συντρόφους που γνωρίζουν καλά πως οι λέξεις επανάπαυση-επαγρύπνηση είναι δύο αντίθετες έννοιες,σε μια ενδυναμωμένη και ξέφρενη επαναστική πορεία.
  Ας φωτίσουμε τις νύχτες με τις φλόγες των αρνήσεών μας.Ας μαυρίσουμε τις μητροπόλεις με τα αποκαϊδια του σάπιου πολιτισμού τους.
  Το σεβασμό μας στον αναρχικό επαναστάτη Παναγιώτη Μασούρα καθώς και στον Χαράλαμπο Χατζιμηχελάκη που βρίσκονται προφυλακισμένοι για την υπόθεση της Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιας.Την αλληλεγγύη μας στον Εμμανουήλ Γιόσπα.
  Και το φλεγόμενο σινιάλο μας σε όσους καταζητούναι για την ίδια υπόθεση.''

  Επαναστατικός σχηματισμός για τη διάδοση του χάους

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ MIG-21 17/01/2010 21:54:18

   Τελικά, νομίζω ότι ο Χρυσοχοϊδης προσποιείται ότι τους καταδιώκει και στην πραγματικότητα τους καλύπτει. Απλώς θα κοιτάξει να περιορίσει λίγο τις ζημιές σε καταστήματα για να έχει και την ανοχή του local population το πράγμα με τους μπάχαλους.

  • Soustom avatar
   Soustom @ MIG-21 17/01/2010 21:59:11

   ε! καλά τώρα....προκηρύξεις κατ΄ επιλογή σε συγκεκριμμένα μέσα πάντα.Αλήθεια,τί άραγε νά κάνει τώρα αυτή ή ψυχή ό Βλαστάρης;΄
   Σκέφτομαι να γράψω και εγώ 2-3 να τίς έχω έτοιμες,αφήνοντας κενές ορισμένες προτάσεις γιά την μετα-συμπλήρωση ορισμένων δεδομένων και να περιμένω..... να τίς στείλω στό Υ-ΠΡΟ-ΠΟ-γείο γιά την ανάληψη τής δημοσιότητας...έεε λάθος, τής ευθύνης ήθελα νά πώ...

  • ΠΕΤΡΟΣ avatar
   ΠΕΤΡΟΣ @ MIG-21 17/01/2010 22:02:07

   Τι να σου πώ Επώνυμε!!!
   Για φαντάσου τον καβάλα σε άλογο με δόρυ!!! Ίδιος ο Δον Κιχώτης δεν είναι;

  • Y. avatar
   Y. @ MIG-21 17/01/2010 22:03:09

   Τελικά η στο πιο πάνω σχόλιο εκτίμηση για ανανέωση του στόλου με υβριδικά, ήταν λάθος.
   Ουδείς αλάνθαστος στις εκτιμήσεις!

 5. χρηστος avatar
  χρηστος 18/01/2010 16:00:53

  Eχθές διάβαζα στήν "κορδέλα" ενός καναλιού (δέν θυμάμαι ποιό), ότι έκαψαν αυτοκίνητα τής "SIEMENS ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΗ" καί τό ακατανόμαστο μυαλό μου πήγε στόν Τσουκάτο.
  Τελικά είναι SIEMENS ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ καί τό μυαλό μου ηρέμησε καί επανήλθε στή θέση του.

 6. thespieys avatar
  thespieys 18/01/2010 18:57:47

  Ξεκίνησε σήμερα ο θεσμός του Αστυνομικού της Γειτονιάς αλλά -ακουσον ακουσον- αλλά δεν θα είναι αρμόδιοι να παρεμβαίνουν σε εν εξελίξη εγκληματικές ενέργειες για τις οποίες οι πολίτες θα πρέπει να επικοινωνούν απευθείας με την άμεση δράση.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.