07/10/2008 20:32
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έκανε λάθος η ΝΔ που δεν «έπεσε» την προηγούμενη εβδομάδα

(Ανανεωμένο). Αναρωτιέμαι, με τι ασχολούνται οι αρχηγοί μας αυτές τις μέρες;  Γιατί κάτι μου λέει ότι κοιτάν να δουν τι κάνει η τάδε τράπεζα στην Ελβετία, ή στα νησάκια εκεί στον Ατλαντικό. Ένα πουλάκι πάντως μου είπε ότι στα νησάκια δεν απαντάνε τηλέφωνα από την πολλή δουλειά! Ένα άλλο πουλάκι υποστηρίζει ότι στην Ευρώπη, ελλείψει κεντρικού συντονισμού, η «κρατικοποίηση» τραπεζών σώζει προς το παρόν την κατάσταση και έσωσε, σήμερα, το ευρώ. Αύριο δεν ξέρουμε.

Η κρίση δεκάρα δεν δίνει για τις αγωνίες του ΚΚ ή του ΓΑΠ.  Η αγορά έχει γραμμένο στα παλιά της τα παπούτσια αν θα υπερισχύσει ο τάδε επικοινωνιολόγος, ή ο δείνα υπουργός Προπαγάνδας. Κανείς δεν διερωτάται τι είναι ή δεν είναι ο Προϋπολογισμός, απλά γιατί οι προϋπολογισμοί φτιάχνονται για φυσιολογικούς καιρούς, και οι καιροί σήμερα μόνο φυσιολογικοί δεν είναι. Επειδή η ανθρώπινη συμπεριφορά δεν είναι προβλέψιμη.

Αν οξυνθεί η κρίση, αυτοί οι αδέξιοι δεξιοί που κάθονται στην κυβέρνηση και κοιτάζουν τώρα έκπληκτοι γύρω τους, θα θέλουν να τα παρατήσουν. Και καμία Αντιπολίτευση δεν θα θέλει να αναλάβει.

Πιστεύω επίσης ότι κάτι Ζήμενς, κάτι δομημένα και κάτι μοναστηριακά θα περάσουν σε δεύτερο και τρίτο πλάνο. Αδιάφορο. Ούτως ή άλλως η άποψη ότι πρόκειται περί διεφθαρμένων έχει πλέων εμπεδωθεί στην κοινή γνώμη.

Λίγο οι φόροι, λίγο το πετρέλαιο, λίγο ο φόβος, λίγο το συμμάζεμα που πρέπει να προσπαθήσουν να κάνουν οι εργοδότες, λίγο τα στεγαστικά που θα ακριβύνουν, βλέπω να εγκαθίσταται στο μέλλον μια αρνητική «καθημερινότητα» που δύσκολα θα μαζεύεται με πρωθυπουργικά διαγγέλματα. 

Και σε λίγο, φοβάμαι, θα παρακαλάμε τους κ. Καραμανλή,  Αλογοσκούφη και λοιπούς να παραμείνουν.

Βέβαια, μπορεί να ξημερώσει η αυριανή ημέρα και όλα αυτά να είναι ένα κακό όνειρο.

Ή μπορεί να ξημερώσει η αυριανή ημέρα και η γειτονική πολυκατοικία να έχει αγοραστεί από αλλοδαπούς οικονομικούς μετανάστες...

Ίδωμεν

Υ. Γ.

Να δείτε που στο τέλος,  οι κάτοικοι του Μαξίμου θα αναθεματίζουν τον κ. Ρουσόπουλο και τα ντηλ του με τους ανιδιοτελείς παράγοντες του πλούτου και του Τύπου που δεν τους άφησαν να πέσουν για τον Εφραίμ και τώρα κινδυνεύουν να διασυρθούν χειρότερα.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μποτίλια avatar
  Μποτίλια 07/10/2008 21:13:38

  Η να μην ξημερώσει καθόλου.
  Έχοντας μαζέψει την κάσα, μπροστά στους έκθαμβους παίκτες-κορόιδα, είναι σε θέση να ισχυριστούν ότι δεν υπάρχουν χρήματα για το λογαριασμό ρεύματος.
  Αυτό το έλεγε πριν από χρόνια ο Νιόνιος σε ένα τραγουδάκι: "Η νύχτα εναλάσσεται με νύχτα".
  Αλλά και το: "Παράτησε τα θαύματα, τη μάσκα πέταξε...", δικό του είναι.

 2. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 07/10/2008 21:53:02

  Περιέργως, κάθε σκανδαλο ελπίζει να έρθει κάτι χειρότερο, για να ξεχαστεί. Το χειρότερο ήρθε. Η μόνη ελπίδα για «δικαιοσύνη» είναι να μην μπορέσει η αμαρτωλή αλλοδαπή εταιρία να αναχρηματοδοτηθεί στην αγορά της (φαντάζεστε την Ζήμενς να παρακαλάει την Χ ελληνική τράπεζα για κεφάλαιο κίνησης;)

  Ποιος είναι ο Καραμανλής και τι θέλει;

 3. Le canard avatar
  Le canard 07/10/2008 21:55:51

  Ο Κωνσταντίνος ο Μεγαλόκαρδος, έβγαλε φιρμάνι ότι ο Δαϊλάκης ο Λαγός μπορεί να ξαναγυρίσει στις αγκάλες της ΝΔ.

  Τι έγινε ρε Δαϊλάκη, έφυγε ο Ρουσόπουλος και δεν το πήραμε είδηση;

 4. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 07/10/2008 22:08:28

  Ασήμαντοι άνθρωποι που έχουν καταστήσει την καρέκλα αυτοσκοπό.

  Ελλάδα 08/10/2008:

  Τα 96 χρόνια από την απελευθέρωσή της από τους Οθωμανούς τιμά αύριο Τετάρτη η ακριτική Λήμνος (φωτογ.)αποκλεισμένη όμως από τον κορμό της υπόλοιπης Ελλάδας, με το υπουργείο Εθνικής Αμυνας να σκέφτεται να δώσει προσωρινή ανάσα στην απομόνωση και την οικονομική καταστροφή των κατοίκων διά της μεταφοράς εμπορευμάτων από και προς το νησί με αρματαγωγά πλοία του Πολεμικού Ναυτικού!
  Χαρακτηριστική της ανεξέλεγκτης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στην ακτοπλοΐα είναι η κατάσταση που από την περασμένη Τετάρτη βιώνουν οι ακρίτες της Λήμνου και του Αϊ-Στράτη. Το πλοίο «Παναγία Σουμελά»(φωτογ.δεξιά), πλοιοκτησίας της εταιρείας ΣΑΟΣ συμφερόντων Μανούση, που συνδέει τα δύο νησιά με την Αττική διά του λιμανιού στο Λαύριο τέσσερις φορές την εβδομάδα, έδεσε εδώ και έξι μέρες στο λιμάνι του Λαυρίου λόγω χρεών στο ΝΑΤ αλλά και χρεών μισθοδοσίας στο πλήρωμα του καραβιού που έχει προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας.
  Ανάλογη είναι και η κατάσταση του πλοίου «Σαμοθράκη» της ίδιας εταιρείας και των ίδιων συμφερόντων που συνδέει τη Λήμνο με την Καβάλα, το οποίο και αυτό -όποτε ταξιδεύει λόγω συχνών και σοβαρών βλαβών- δένει τις επόμενες ώρες στο λιμάνι της Καβάλας λόγω χρεών σε ΝΑΤ και πλήρωμα! Ας σημειωθεί ότι και το «Σαμοθράκη» ήταν δεμένο και από τη διοίκηση του ΝΑΤ, με παρέμβαση του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας-Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, του δόθηκε το ελεύθερο να ταξιδέψει από προχθές έως και σήμερα.
  Στον Αϊ-Στράτη επίσης αποκλεισμένο εδώ και μέρες είναι συνεργείο του υπουργείου Πολιτισμού που μετακινήθηκε στο νησί για το ένα και μοναδικό -όπως αποδεικνύεται- πρωθυπουργικό όνειρο για τους νησιώτες, το μουσείο των εξορίστων!Αλλά και η λύση της μετακίνησης προς και από τον Αϊ-Στράτη μέσω αεροπλάνου από τη Λήμνο δεν μπορεί πια να υπάρξει, αφού με ευθύνη του Λιμενικού Σώματος ο καπετάνιος του πλοιαρίου «Αιολίς» που συνδέει τη Λήμνο με τον Αϊ-Στράτη κλήθηκε για απολογία στον Πειραιά σχετικά με προβλήματα που οι λιμενικές αρχές έχουν διαπιστώσει στο καράβι.
  Εξαλλοι και οι ψαράδες της Λήμνου που χθες στο λιμάνι της Μύρινας απειλούσαν να αδειάσουν τα ψάρια τους στους δρόμους..


  Από greece - salonika

 5. περαστικος ξανα avatar
  περαστικος ξανα 07/10/2008 22:23:28

  nice view!!!!!!!!!!!!!

 6. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 07/10/2008 22:52:01

  Τι να σου πω παμμέγιστε και πάνσοφε Ανώνυμε, αν εσύ σε ένα αποκλεισμό ενός νησιού, στη συγκεκριμένη περίπτωση της Λήμνου, εσύ βλέπεις πολιτικά κόμματα (πράσινα, κόκκινα, μπλέ ή άλλα) εξηγεί γιατί η χώρα είναι εδώ που είναι

 7. jpar avatar
  jpar 08/10/2008 00:59:02

  Φάκτορες, θα έρθει μια μέρα που ο Ρουσόπουλος θα δικαιωθεί. Όπως και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.
  Μην ξεχνάτε ότι τις εκλογες του 07, ο Καραμανλής και ο Ρουσόπουλος τις πήραν!!!
  Η συνομωσιολαγνεία είναι ένα παλιό σπορ στο οποίο διέπρεψαν οι δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις στην χώρα.

  Χρησιμοποιώντας την δικη σας λογική και χωρίς στοιχεία (ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ) μπορώ να πώ ότι είστε υπάλληλοι του ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ και ΠΡΩΤΟΘΕΜΙΤΕΣ του υπόδικου μεγαλο-Δημοσιογράφου.


  Βεβαίως μετά την 3η εκλογική θα τα έχετε ξεχάσει όλα όσα με ευκολία εκσφενδονίζετε

 8. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 08/10/2008 04:28:25

  Ωχ, ωχ, ωχ! Μίση βλέπω...

 9. Factorx avatar
  Factorx 08/10/2008 12:27:19

  @jpar. Ποιός πήρε τις εκλογές; Ο Ρουσόπουλος;

 10. δημοσθενης avatar
  δημοσθενης 08/10/2008 14:34:40

  @Jpar- ότι και τώρα της εκλογές θα της πάρει η το ΠΑΣΟΚ η ΝΔ είναι γνωστό ποιος άλλος θα μπορούσε (υπάρχει και η φαντασία ) ,άρα δεν είσαι μάγος ,τώρα μια που μας λες ότι είσαι (και επιμένεις) πες μας τα ποσοστά και μην βγάλεις κανένα 47% διότι δεν θα σε παίρνουμε από εδώ και πέρα στα σοβαρά.α

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.