20/09/2009 20:53
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έδωσε τα διαπιστευτήρια στο μεγάλο κεφάλαιο ο ΓιώργοςΟ Αντώνης Καρακούσης, ένας δημοσιογράφος που έχει ιδιαίτερη σχέση με το τραπεζικό κατεστημένο, έγραφε στο «Βήμα» μόλις πριν κάποιες μέρες: «δεν είναι τυχαίο ότι τούτες τις μέρες όλοι οι τραπεζίτες και οι επιχειρηματίες, μικροί και μεγάλοι, εύχονται την αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ και προσβλέπουν στη διακυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου».

Ήρθε λοιπόν το ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ για να επαληθεύσει πως όντως δεν είναι τυχαίο.

Μετά τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, τώρα και στο φλέγον θέμα της οικονομίας  ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδωσε τα διαπιστευτήρια του  προς τη Παγκόσμια Τράπεζα, τον Οργανισμό που είναι συνώνυμος του εφιάλτη για δισεκατομμύρια ανθρώπους σ' όλο το κόσμο. Εξάλλου, ο πρόεδρος είναι συνεπής στις επιλογές του. Επικεφαλής ο ίδιος της σοσιαλιστικής διεθνούς - δηλαδή, στο πολύτιμο διεθνές πολιτικό εργαλείο του ιμπεριαλισμού - δε θα μπορούσε παρά από το ίδιο σινάφι να βρει τους συνεργάτες του.

Αναμφισβήτητα η κ. Έλενα Παναρίτη, είναι μια δυναμική οικονομολόγος  με  εμπειρία στην αναστύλωση οικονομιών, κρατών  όπως το Κόσσοβο και η ΠΓΔΜ.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. F avatar
  F 20/09/2009 21:35:08

  Μᾶλλον εἶναι εἰδικὴ στὴν ἀνασκολόπηση οἰκονομιῶν.

 2. Alexis avatar
  Alexis 21/09/2009 01:06:07

  Σε ποιο πανεπιστήμιο διδάσκει η Παναρίτη? Στο Πανεπιστήμιο του κ..ου? Όσο για Χάρβαρντ, εάν έχει πάει η Έλενα στο Χαρβαρντ τότε το Χάρβαρντ είναι το Deree, απ' όπου έχει το πραγματικό της πτυχίο.Όσογιατην Παγκ. τράπεζα απο εκεί έχει τελειώσει η συμβασή της πριν από χρόνια. Άσε που είναι και ακραία νεοφιλελευθέρη.

 3. katinistan avatar
  katinistan 21/09/2009 02:19:19

  δεν ξερω εσεις τι λετε.εγς ειμαι με τον Βενιζελο

 4. Καθρέφτης avatar
  Καθρέφτης 21/09/2009 09:28:20

  Κι αυτός το ίδιο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.