03/06/2008 11:23
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έγιναν τελικά και γάμοι ομοφυλοφίλων

Έγιναν τελικά νωρίς σήμερα το πρωί στην Τήλο οι δύο πρώτοι γάμοι ομόφυλων ζευγαριών. Κατά τη διάρκεια της τελετής ο δήμαρχος Τήλου διάβασε στα ζευγάρια γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου του Δήμου, στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «δεν υπάρχει ρητή αναφορά στον νόμο και το Σύνταγμα με την οποία να απαγορεύεται η τέλεση γάμου μεταξύ ομοφύλων». Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΝ χαιρετίζει και βρίσκεται στο πλάι του δημάρχου Τήλου, που τέλεσε σήμερα για πρώτη φορά στην Ελλάδα πολιτικό γάμο μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου.

Στο μεταξύ, προσπαθούμε εδώ να καταλάβουμε τι τον θέλουν τον γάμο οι Gays. Κανείς δεν αντιλέγει ότι οι σχέσεις μεταξύ ομοφυλοφίλων είναι δικαίωμά τους απαραβίαστο. Όπως και το σύμφωνο συμβίωσης. Αλλά, όπως σωστά επισημαίνει αναγνώστης μας, μόνον όποιος δεν νοιώθει συμφιλιωμένος με την συγκεκριμένη ερωτική επιλογή, δηλαδή με τον εαυτό του, επιζητά «νομιμοποίηση» μέσω τού θεσμού τού γάμου. Εξάλλου ο γάμος έχει σήμερα ευρύτερη κοινωνικοπολιτική σημασία. Βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση και με το δημογραφικό και με τη θρησκεία του τόπου μας, δυο παράγοντες πολύ καθοριστικούς στη σημερινή συγκυρία. Ο δήμαρχος της Τύλου όμως και ο ΣΥΝ που τον υποστηρίζει ανοικτά βάζουν το λιθαράκι τους για να ανοίξει η κερκόπορτα της εξουδετέρωσης του γάμου και της υποβάθμισης της οικογένειας που κάνει τα παιδιά. Έτσι, ο γάμος πρέπει να γίνει κάτι εντελώς μπανάλ, σα μια συνηθισμένη κοινωνική τελετή, στην οποία έχουν δικαίωμα να πρωταγωνιστήσουν οι πάντες ανεξαρτήτως φύλου κι ανεξαρτήτως τεκνοποιίας. Το ζήτημα έχει πολλές κοινωνικοπολιτικές παραμέτρους και είναι τεράστιο.

Και να πούμε και κάτι άλλο σε όλους αυτούς τους όψιμους υπερασπιστές της ομοφυλοφιλίας που βρήκαν έτσι τον τρόπο να αποσπάσουν τα πέντε λεπτά δημοσιότητάς τους. Δεν μας αρέσει η ομοφυλοφιλία. Τα γούστα μας είναι μακράν αντίθετα. Είμαστε ομολογημένα και αιώνια θύματα των γυναικών. Όμως ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων καταστρέφει αυτό που ένας αναγνώστης μας χαρακτηρίζει «ομοφυλοφιλία αλά ελληνικά». Μια παράδοση δηλαδή γενικά ανεκτή από την κοινωνία μας και απολύτως αποδραματοποιημένη. Οι σχέσεις αυτές, κρυφές μέσα στην ομορφιά τους, όπως και τα ξεσπάσματα πάθους με τα κορίτσια, δεν προξενούν ενοχές, τις γεύεται όποιος γουστάρει έτσι, χωρίς υστερίες και κυρίως χωρίς γκετοποίση και κρατικό έλεγχο, όπως επιβάλλεται στο αγγλοαμερικάνικο ολοκληρωτικό σύστημα. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να δούμε τα πράγματα στις πραγματικές διαστάσεις τους. Οτιδήποτε άλλο είναι εκ του πονηρού.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Sratis avatar
  Sratis 03/06/2008 11:32:48

  ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

 2. Sratis avatar
  Sratis 03/06/2008 11:39:21

  '
  -Κε Τατούλη , πρόσφατα δόσατε συνέντευξη στο PR-GR . Το συγκεκριμένο blog έβγαλε τον κ.Αλογοσκούφη μπαταχτσή 280 χιλ. € , και μετά το έκαναν γαργάρα .
  Πως εσείς, ένας έντιμος άνθρωπος, συνομιλείτε με ανθρώπους που μπορεί -ενδεχόμενα- να είναι και συκοφάντες ?

 3. apache avatar
  apache 03/06/2008 12:57:45

  Θα πεισθούν δηλαδή, ενδεχομένως, οι πολύ ανόητοι άνθρωποι, ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι πράξη αποκρουστικής διαστροφής, αλλά είναι δήθεν «μια διαφορετική επιλογή».

  Οπότε, τί προτείνεις να κάνουμε με τους (σύμφωνα με τα λόγια σου) 'αποκρουστικούς διεστραμμένους' ομοφυλόφιλους;

  Όσο είναι επιλογή τους να επιλέγουν άτομα του ίδιου φύλου για την ερωτική ή/και σεξουαλική τους ευχαρίστηση, και εφόσον φυσικά υπάρχει πλήρης συναίνεση και από τις δύο πλευρές, άλλο τόσο είναι και για τον ετερόφυλο. Αυτό είναι στοιχειώδες ανθρώπινο δικαίωμα, είναι αυτονόητο ότι ένα κράτος πρέπει να το αναγνωρίζει στους πολίτες του αλλά και να τους προστατεύει από κάθε εναν που απειλεί να το υπονομεύσει.

 4. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 03/06/2008 13:45:45

  Βασικά τα πλεονεκτήματα είναι φορολογικά και συνταξιοδοτικά. Γι αυτό γίνεται ο καυγάς. Θα πεθαίνει ο ένας θα τον κληρονομεί ο άλλος και θα πληρώνει φόρο όσο πληρώνει ο/η σύζυγος ενώ τώρα με διαθήκη θα πληρώνει τεράστια ποσά.

  Επίσης θα παίρνει και τη σύνταξη.

 5. TEO avatar
  TEO 03/06/2008 14:20:51

  Ασχολείτε όλος ο κόσμος με αυτην την μαλακία. Αφου η εκκλησία δεν αναγνωρίζει τον πολιτικό γάμο σαν μυστήριο τι ζόρι τραβάει και τραβάτε. Ασε μην αρχίσουμε να λέμε για τους βιασμούς στην Αμερική από ιερείς που το κάνανε όλοι γαργάρα. Να μιλήσουν ποιοί αυτοί που κοροιδεύουν τον κόσμο και τα έχουν πλακάκια από πάντα με την εκάστοτε εξουσία από τουρκοκρατία έως και σήμερα. Άπο σήμερα όποιος διαφωνεί με τα φασιστάκια ας δηλώνει ότι δεν είναι και ομοφυλόφιλος για να μην κακοχαρακτηρίζεται

 6. DrAparadektos avatar
  DrAparadektos 03/06/2008 14:36:18

  Greece sees first gay 'marriage' Evangelia Vlami told the BBC she hoped to encourage other couples The mayor of a Greek island has defied the threat of prosecution to carry out the country's first gay "marriages". Two men and two women were "married" by Tassos Alfieris in the ceremonies on the eastern Aegean island of Tilos। Mr Alfieris conducted the proceedings despite Greece's top prosecutor having issued a directive saying that same-sex weddings were outlawed. One of the women involved, Evangelia Vlami, was bubbling with excitement as she told the BBC she was "so happy". "From this day, discrimination against gays in Greece is on the decline. We did this to encourage other gay people to take a stand," she said after the ceremony held at sunrise on Tuesday.
  εκ του BBC 3/6/08
  Ακολουθεί ακριβής μετάφραση για όσους δεν γνωρίζουν Αγγλικά. (όσοι γνωρίζουν ας διαβάσουν κάτι άλλο)
  ====
  Δυστυχώς, σε φιάσκο κατέληξε ο πρώτος γάμος ομοφυλοφίλων στην Ελλάδα. Τρεις μόνο ώρες μετά την τέλεση του μυστηρίου στο επιβλητικό Δημαρχείο της ιστορικής Τήλου, και ενώ το ζευγάρι είχε αποσυρθεί στην γαμήλια σουίτα του ξενοδοχείου Rooms To Let – Mitsos, η γαμπρός σε έξαλλη κατάσταση κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.
  «Δεν ήταν παρθένα! Με έπιασε κορόιδο. Έξι χρόνια ονειρευόμουν αυτή τη πρώτη βραδιά, έξι χρόνια περίμενα να κάνω σπονδή στον υμέναιο, έξι χρόνια σεβάστηκα την τιμή της και πιο ήταν το αντίδωρο που πήρα; Η τσούλα είχε ήδη δώσει ότι πολυτιμότερο είχε αλλού!» Έτσι είπε η γαμπρός στους δημοσιογράφους και αφού έβγαλε μια δυνατή στριγκλιά τράβηξε τις κοτσίδες της με χάρη και με νάζι.
  Οι πληροφορίες που θέλουν τον κύριο Κούγια να έχει αναλάβει την υπεράσπιση της ξεπαρθενιασμένης νύφης, διαψεύδονται κατηγορηματικά τόσο από τον ίδιο όσο και από την γαμπρό. «Αν ήταν να αναλάβει μια απ΄ τις δυο μας, εμένα θα αναλάμβανε ο χρυσός μου ο Αλέξης. Μην ξεχνάτε πως ήμασταν συμμαθητές! », δήλωσε αποκλειστικά στο BBC η γαμπρός.
  ====

  Ως Έλληνες και ως Πατριώτες με το γάμα κεφαλαίο που λέει ο λόγος, διαψεύδουμε το BBC , και ευχόμεθα στους νεόνυμφους βίον ανθόσπαρτον, γεμάτο στρας και κορδέλες, λουσμένο στο ροζ και άλλες χαριτωμενιές!
  ΔρΑπαράδεκτος Υπερβολικά Προοδευτικός Άθρωπος Και Πάει Και Στοίχημα!
  www.signominesfala.blogspot.com
  www.xestus.com

 7. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 03/06/2008 15:16:46

  Μην ενθουσιάζεστε! Το Associated Press μεταδίδει ότι στην Καλιφόρνια μπήκε σε δημοψήφισμα αίτημα για καταργηση του gay marriage. (Εν τάξει μέχρι να έθει εδω, όσες τρελλές προλαβαίνετε...)

  Οι κοινωνικές αλλάγές πάντα ξεκινάνε από την Καλιφόρνια.

 8. Προφήτης avatar
  Προφήτης 03/06/2008 15:27:27

  Οι τυχοδιώκτες δεν σπάνιζαν ποτέ σ΄ αυτόν τον τόπο.
  Έτσι, κι ο Δήμαρχος Τήλου ζήλωσε κάποια λεπτά δημοσιότητας αλλά κυρίως, απ΄ ό,τι φαίνεται, μια πουστροανάπτυξη αμερικανικού τύπου.
  Ίσως με εκκλησάκια τύπου Λας Βέγκας για γρήγορους γάμους και συναφείς accommodations, μήπως καταστεί το νησί "Μέκκα" αλύτρωτων ομοφυλόφιλων.
  Σπασμωδικές ενέργειες σε σο-βα-ρό-τα-το φόντο.

  Σίγουρα, κάπως πρέπει να ζουν οι άνθρωποι εκει πέρα. Νομίζω στην Τήλο είχαν ένα καραβάκι λαϊκής βάσης, που είχε συναντήσει άπειρα εμπόδια από εφοπλιστικούς και λοιπούς κύκλους, προεξάρχοντος του Ρόδιου Παυλίδη.

  Οι εγκληματίες πολιτικοί μας ουδέποτε ασχολήθηκαν στρατηγικά με το μέγιστο εθνικό θέμα της αειφόρου ανάπτυξης των ακριτικών και νησιωτικών περιοχών, που οφείλει να συντηρεί τους μόνιμους κατοίκους ώστε να διατηρείται η ελληνικότητα τους.

  Απέναντι ο υπομονετικός ανατολίτικος νεο-οθωμανισμός αναμένει να "σβήσουμε" για να μάς απορροφήσει σιγά-σιγά, αναιρώντας 150 χρόνια αγώνα και αιματοχυσίας που θεμελίωσαν Εθνική Ανεξαρτησία.
  Δόγμα Οζάλ - για όσους πουν "μα τι λέει τώρα ο Προφήτης;".

  Τυχαία ; ο μάρτυρας του γάμου Βαλλιανάτος βάλλει συνεχώς κατά της ελληνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο, αποδίδοντας "δικαιώματα" στους Τούρκους.

  Γι΄ αυτό καθαυτό το γεγονός του γάμου ομοφυλοφίλων να πω ότι οι προσδοκίες θα διαψευσθούν σύντομα.
  Η υστερική ιδιαιτερότητα αυτών των ανθρώπων θα μάς χαρίσει ανεξάντλητο γέλιο.
  Πάρτε μια πρόγευση :

  "Πρώτη αίτηση διαζυγίου από ομοφυλόφιλο ζευγάρι στην Ισπανία ένα χρόνο μετά τη νομιμοποίηση των γάμων
  Μόλις ένα χρόνο μετά τη νομιμοποίηση των γάμων μέσω ομοφυλοφίλων στην Ισπανία, κατατέθηκε η πρώτη αίτηση διαζυγίου από ένα ζευγάρι ανδρών που ζητούν και οι δύο την επιμέλεια των... σκύλων τους.
  Στην αγωγή του ο ένας από τους δύο άνδρες ζητά διατροφή ύψους 7.000 ευρώ μηνιαίως, να του αποδοθεί το σπίτι στο οποίο μένει με το σύντροφό του και να κρατήσει τα σκυλιά τους. Οι δύο άνδρες συζούσαν από το 1993 και παντρεύτηκαν τον περασμένο Νοέμβριο. Ο ενάγων υποστηρίζει ότι μετά τη γνωριμία του με το σύντροφό του εγκατέλειψε την καριέρα του ως μοντέλο, έκλεισε το κομμωτήριο σκύλων που διατηρούσε και ασχολιόταν αποκλειστικά με οικιακές εργασίες. Ακολούθησε μάλιστα το σύντροφό του στη Γαλλία όπου είχε βρει δουλειά.
  Μέχρι σήμερα στην Ισπανία έχουν τελεστεί 1.300 γάμοι μεταξύ ομοφυλοφίλων. Με τη νέα νομοθεσία, που εγκρίθηκε τον Ιούνιο του 2005, τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια απέκτησαν το δικαίωμα να υιοθετούν παιδιά και να κληρονομούν τους συντρόφους τους."
  Πηγή: ΑΠΕ
  http://www.skai.gr/master_story.php?id=17870

 9. Κωνσταντίνος avatar
  Κωνσταντίνος 03/06/2008 15:39:17

  Μας έχουν μπερδέψει και αυτοί οι gay-bi-bicurious-homo κτλ κτλ
  Από τη μια έχουμε τη μερίδα των ανθρώπων αυτών που προσπαθούν να διαφυλάξουν την προσωπική τους ζωή και ιδίως τη σεξουαλική και από την άλλη έχουμε τους πολιτικά μιλούμενους gay που όταν μιλάνε για τη σεξουαλική τους προτίμηση νιώθουν οτι πρέπει όλος ο κόσμος να τους ακούσει.
  Δεν θα μπω στη διαδικασία του αν είναι δικαίωμά τους να παμτρευτούν ή όχι. Είναι όμως δικό μου δικαίωμα να θέλω να είμαι αμέτοχος στις σεξουαλικές επιλογές, στάσεις, προτιμίσεις, βίτσια κτλ κτλ των straight όπως και των gay συνανθρώπων μου. Φώναξα ποτέ σε κανένα πόσες φορές είχα οργασμό με την κοπέλα μου, φώναξα ποτέ μου στο δρόμο με άλλους ή μονος μου οτι είμαι straight; όχι! γιατί; ίσως γιατί δεν χρειάζομαι να επιβεβαιώνω την συνειδητή ή μη επιλογή μου στη σεξουαλική φύση μου, ίσως γιατί θεωρούμαι κοινωνικά αποδεκτός, ίσως...

 10. ΠΕΑ ΚΥΑΝΕΑ avatar
  ΠΕΑ ΚΥΑΝΕΑ 03/06/2008 17:22:06

  Προς Κωνσταντίνο: Έχω ένα φίλο που είναι σαδομαζοχιστής. Δεν πρέπει η πολιτεία να τον παντρέψει με τη mistress του σε ένα δημαρχείο με σαδομαζό ντεκόρ; Καρφιά, μαστίγια, spanking κτλ.

 11. katapiesmenos_ktinobatis avatar
  katapiesmenos_ktinobatis 03/06/2008 21:19:59

  Εγώ ζητάω την βοήθεια των συντρόφων μου του ΣΥΡΙΖΑ να επιτραπεί επιτέλους και ο γάμος μεταξή ανθρώπων και ζώων. Εϊμαι 8 χρόνια με την κατσικούλα μου την Άβα και κανείς δεν δέχεται να μας παντρέψει.

 12. Σπύρος avatar
  Σπύρος 03/06/2008 21:37:22

  Πώς γινεται τελικά να εμφανίζονται πάντα κάποιοι καραγκιόζηδες ανώνυμοι πού ακόμα και όταν γίνεται συζήτηση γιά γάμους ομοφυλοφίλων θυμούνται να φτύσουν την Πατρίδα και την Οικογένεια..
  Αντε παράτα μας ρέ Σορίδιο...
  Οτι ειναι τά φασιστάκια είσαι και εσύ...Πού κάθε τοσο μπαινετε εδώ μέσα για να μιλήσετε για ακροδεξιά...Τράβα στο Παντειο να δεις τον ΄Μακεδονα ΄ιστορικό πού έφερε αυτό το κωλοχανείο γιά να στηρίξει την Σκοπιανή προπαγάνδα..
  Πάμε παρακάτω..
  Το οτι ο Βαλλιανάτος ειναι πίσω απο τη υπόθεση(δηλαδή ο άνθρωπος πού κονόμησε και κονομάει βάσει τής ερωτικής του επιλογής και μόνον)είναι όντως προβληματικό...
  Να θυμίσω οτι ο κύριος αυτός άνοιξε δυο μαγαζιά(Factory) μέ Dark rooms(δηλαδή οτι φάμε οτι πιούμε και αρπάξει ο κώλος μας στο σκοτάδι μέσα)την εποχή πού θέριζε το ΑΙDS κυρίως την κοινότητα τών Ομοφυλοφίλων,δείχνει ότι βάζει πάνω απ΄όλα το χρήμα αδιαφορώντας για την υγεία τών ανθρώπων πού λέει οτι υποστηρίζει..O Tυπάκος που ο Σημίτης τον διορισε μεχρι και μανατζερ στην ΔΕΗ για να κονομήσει και απο εκεί.
  Προσωπικά αν και μου φαίνεται γραφική η ιστορία τών Γάμων,θεωρώ οτι αφορά μικρή μερίδα Gays..
  Κατανοώ την φασαρία πού κάνει ο Βαλλιανάτος(μια ζωή στημένος ειναι ο άνθρωπος) ,αλλά δεν κατανοώ την φασαρία πού κάνουν οι straight..
  Τι έγινε δηλαδή ρε παιδιά??
  Το οτι οι άλλοι θέλουν να ντυθούν νύφες έθιξε την αντρειοσύνη μας???
  Oμοφυλοφιλία υπήρχε και θα υπάρχει(ακομα και σε άλλα ζώα τής φύσης παρατηρείται το φαινόμενο),και δεν ειναι διαστροφή...
  Ειναι διαφορετική ερωτική επιλογή...Μειοψηφούσα,αντιπαραγωγική πείτε την αλλά ειναι ερωτική επιλογή..Ακομα και η συντηρητική Αμερικανική Ψυχιατρική Εταιρεία απο το 1984 τήν έχει αφαιρέσει απο τις διαστροφές.
  Αμα δεν σας αρέσουν οι Gays μην τούς κανετε παρέα...
  Αλλά αν πάνε 2500 άνθρωποι και ΄παντρευτούν΄τί θα συμβεί??Απο πού συνάγεται οτι θα καταστραφεί ο θεσμός της οικογένειας πού έτσι και αλλοιώς περνάει κρίση απο άλλους σημαντικούς λόγους...
  Οι Gays φταινει επειδή η οικογένεια περνάει κρίση??
  Αφήστε το θέμα να σβήσει μοναχό του..
  Oσο παρεμβαίνουν οι Σανιδάδες το θέμα θα παραμένει στην δημοσιότητα..
  Kαι κάτι ακόμα...
  Ολες οι τελευταίες έρευνες δείχνουν πώς η ομοφυλοφιλία έχει βιολογική βάση(έχουν γινει πολύ αξιόπιστες μελέτες μονοζυγωτικών Διδύμων)..
  Δευτερη αιτία τής ομοφυλοφιλίας,ψυχολογική,είναι η απουσία(οχι λογω θανάτου αλλά επειδή δεν αναλαμβάνει τον ρόλο του)πατέρα,πού έχει σαν αποτέλεσμα την παθολογική προσκόλληση τού παιδιού στην μητέρα.
  Οπότε οι ΄άντριδες΄ας σκεφτούν λιγάκι γιατί ξεχνάνε τον ρόλο τους μή συμμετέχοντας στο μεγάλωμα τών παιδιών τους...
  Ενα ασήμαντο θέμα γίνεται μείζον και απο μιά μειοψηφία υστερικών gays αλλά και απο μερικούς μάτσο Ελληνάρες,πού θεωρούν οτι θα χαλάσουν τά χρηστά μας ήθη...
  Αυτό μάς μαρανε...
  Εδώ η λαμογιά έχει γίνει αξία απο την εποχή τού Παπατζή, η καταστροφή τής γλώσσας και τού Πολιτισμού έχει επέλθει απο διάφορους επιλήσμονες και η νεοφιλελευθερη λαίλαπα αλωνίζει ,αλλά εμάς μάς ενοχλεί ο ΄γάμος΄τών αγοριών ή τών κοριτσιών...
  Η αλήθεια ειναι κάπου στην μέση..
  Υπάρχουν υστερικές ΄αδελφές΄και υστερικοί ΄μάτσο΄.
  Κουλάρετε και το θέμα θα παρει την διάσταση πού τούς αναλογεί.
  Υ.Γ.
  Οσο για τον Δημαρχο τής Τηλου τι να κανει ο δολιος??
  Οταν οι νησιώτες πάνε στην Τουρκία όταν αρρωσταινουν γιατί το Ελληνικό κωλοκράτος τούς αγνοεί ,είπε να κανει γάμους Gay μπάς και δέι άσπρη μέρα.

 13. Σπύρος avatar
  Σπύρος 03/06/2008 21:38:21

  Αναφέρομαι στά σχολια 16,17 τού συγκεκριμένου ανωνυμου.

 14. Σπύρος avatar
  Σπύρος 03/06/2008 21:42:30

  Η αλήθεια πάντως ειναι πώς το παραθυράκι πού επικαλούνται ΄εκλεκτοί νομικοί΄σημερα στην εφημερίδα τής Μανιας,για τούς γάμους τών Gays θα μπορούσαν να το εκμεταλλευτούν και άλλες κατηγορίες...
  Κάποιος που θελει να παντρευτεί τον σκυλο του ή ακομα και 8 παρτουζιάρηδες που θέλουν να κάνουν ομαδικό γάμο..
  Ολοι οι καλοί χωράνε.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 15. Lakis, Malaga avatar
  Lakis, Malaga 03/06/2008 21:51:35

  ΦΑΚΤΟΡΑ,

  συνέχισε γερά!

  Δε βλέπεις οτι όλα τα ποστ που σε βρίζουν είναι όλα "ανώνυμα"?

  Εμείς λίγο πολύ εδώ μέσα γνωριζόμαστε που πρόσκειται ο καθένας από τα γραφόμενα και τις τοποθετήσεις.

  Δεν βλέπεις οτι λίγες ώρες μετά τον εξευτελισμό στο δημαρχείο της Τήλου την έχουνε πέσει όλες οι αδερφοποιημένες γραφίδες του Βαλλιανάτου και μετράνε αντιδράσεις στα ποστ βρίζοντας όποιον δεν επικροτεί τα αίσχη τους???

  Και στα άλλα μπλογκ περιέργως σήμερα στο συγκεκριμένο θέμα ξεφύτρωσαν πολλές τοποθετήσεις σε ανάλογες αναρτήσεις όπου βρίζουν όποιον δεν επικρότησε τους "δηλωσίες" του κουσουριού...

 16. svk avatar
  svk 03/06/2008 22:38:53

  Ήμαρτον!!!! Ο θεσμός του γάμου τουλάχιστον για όσους απο εμάς αποκαλούμαστε Έλληνες (γιατι όπου μας συμφέρει επικαλούμαστε την σπουδαία ιστορία και παράδοση μας)είναι άμεσα συνδεδεμένος με την ορθοδοξία. Δεν πιστεύω ότι ο Χριστούλης όταν ευλογούσε τον γάμο να σκεφτόταν την ένωση ομοφυλοφίλων...μην ισοπεδώνουμε τα πάντα. Άλλωστε εάν ήταν φυσιολογικό (κυριολεκτικά δήλαδή από την φύση) η ομοφιλοφιλία θα είχε και κάποιο παραγωγικό αποτέλεσμα βλέπε "παιδιά".Λίγος σεβασμός σε κάποια πράγματα δεν βλάπτει.
  Και εμπάσυ περιπτώση για όσους επικαλούνται φορολογικά κίνητρα υπάρχουν και άλλοι τρόποι....see tax planning!!!
  Και να προσθέσω πρόβλεψη διαζυγίου από τον νόμο υπάρχει? Γιατι του πούστη....μπορεί και να χωρίσουν!!!

 17. Lakis, Malaga avatar
  Lakis, Malaga 03/06/2008 23:23:10

  Όσο για την Ισπανία έχω να πω ότι:

  Όντως ψηφίστηκε νόμος που επιτρέπει το γάμο των ομοφυλοφίλων αλλά αφέθηκε στην κρίση των δημάρχων αν θέλουν να τελέσουν τέτοιον γάμο ή όχι.

  Κάποιο Αλφέρηδες βρέθηκαν κι εδώ...

  Όλοι οι γάμοι ομοφυλοφίλων στην Ισπανία έχουνε τελεστεί σε 7-8 Δημαρχεία όλα κι όλα.

  Δηλαδή 7-8 Δήμαρχοι που πρόσκεινται σε χαζοαριστερίστικα κόμματα είναι πρόθυμοι να τελέσουν τέτοιους γάμους και τρέχουνε όλες οι κραγμένες σε αυτούς.

  Από τους 1500 γάμους κραγμένων που έγιναν στην Ισπανία μόνο οι 150 με 200 ήτανε μεταξύ Ισπανων (ας ληφθεί υπόψη οτι εδώ ζει 57.000.000 κόσμος).
  Οι υπόλοιποι γάμοι ήτανε μεταξύ ξένων κραγμένων οι οποίοι ήρθανε μόνο για να παντρευτούνε στην Ισπανία επειδή δεν επιτρεπόταν στις χώρες τους!

  Αν τώρα οι κάτοικοι της Τήλου θέλουν να κατακλυστούν από Βούλγαρους, Ρουμάνους και λοιπών εθνικοτήτων πούστηδες τότε ας το δεχτούνε...

 18. Skinious avatar
  Skinious 03/06/2008 23:57:03

  factor - Πολύ ωραία τα λές και συμφωνώ απόλυτα. Οσο για τους ανώνυμους ψευτοπροοδευτικούς βλέπεις πώς σε "πούλησαν" μόλις τους την χάλασες.

  Δέχομαι και σέβομαι τις επιλογές των ομο, ΑΛΛΑ όχι τον γάμο (και πολύ περισσότερο τις σχεδιαζόμενες υιοθεσίες). ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΠΡΟΤΥΠΟ με ειδικό "ρόλο" στη σχεδιαζόμενη παγκοσμιοποιημένη Νέα Τάξη.

  ΜΑΖΙ ΣΟΥ

 19. Προφήτης avatar
  Προφήτης 04/06/2008 00:06:57

  Ο Σπύρος τα ΄πε ως έχουν : ψυχραιμία και μέτρο.
  Και ορθολογικές ρυθμίσεις, στο Εμπράγματο, Οικογενειακό και Φορολογικό Δίκαιο, ώστε να τακτοποιηθούν θέματα που αφορούν συμβίωση, εισόδημα, περιουσία και κληρονομία.

  Για υιοθεσία από Ο/Φ διατηρώ επιφυλάξεις.
  Αν τα βράδια οι "γονείς" τρέχουν στο Sodade αλλοίμονο στα παιδάκια.
  Αλλά, και πάμπολλα παιδάκια ταλαιπωρούνται από ασωτείες ετερόφυλων γονέων.

  Σπύρο, λησμόνησες ότι ο Βαλλιανάτος υπήρξε και σύμβουλος του Γιωργάκη, όταν ήταν Υπ. Παιδείας ;

 20. Anonymous avatar
  Anonymous 04/06/2008 00:13:33

  Πολύ ενδιαφέρον αυτός ο δήμαρχος
  για να εξυπηρετήσεις τους διάφορους 'ανώμαλους'.
  Ξεφτίλες!!!!

 21. Προφήτης avatar
  Προφήτης 04/06/2008 01:47:23

  Factor, καλώς δέχθηκες τις dykes.

 22. Σπύρος avatar
  Σπύρος 04/06/2008 01:56:55

  Πλακώσανε και Τα Παρατηρητήρια τής Λεσβου...
  Και μιλάνε για γραφικοτητες...
  Καλά δεν υπάρχει καμιά απο τις δεκάδες συνσιτώσες του Συριζα να δόσει καταφυγιο στίς χαροκαμενες???

  Προφήτη φυσικά και θυμαμαι περι Βαλλιανατου και Γιωργακη..Επισης ειχε θεσει υποψηφιοτητα για Κ.Ε. αλλά δεν εξελέγη δυστυχώς ο αντικατασταστης τού Δημητρά.
  Ασε ολες αυτές τις γελοιότητες οτι οι παντες ειναι ομο,αλλά δεν το ξερουν..
  Για υιοθεσία θα ήμουν υπέρ μονον εάν ένα μωρό ήταν πεταμένο στον δρόμο..
  Τα παιδιά έχουν αναγκη ταυτίσεως με το ίδιο φύλο και ταυτόχρονα να κατανοήσουν τις διαφορές τους με το αλλο φύλο..
  Ποιον θα λέει μπαμπά και ποιον μαμα το παιδάκι..
  θα χαθεί η μπάλλα εντελώς..
  Υ.Γ.
  Factor τιμή σου βρέ...American Bar γιναμε...
  ΄...Μαλλιά Κουβάρια΄που λεει και η παροιμία...

 23. Sappho avatar
  Sappho 04/06/2008 02:26:27

  Ξέρετε κάτι, Ελληνάρες μου; ΤΟ ΔΙΚΟ μας θα γίνει. Μα αργά μα γρήγορα μα εδώ μα στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. Πάρτε το απόφαση για να μη σας έρθει απότομο και τι θα γίνει η Ελλάς μετά.

 24. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 04/06/2008 07:11:35

  τα στοιχεία λένε ότι η Σαπφώ ήταν straight

 25. Sappho avatar
  Sappho 04/06/2008 08:19:57

  Χαροκαμένη; Δε μου έχει πεθάνει κανείς. Θα έπρεπε να προσέχεις τα λόγια σου.

 26. Προφήτης avatar
  Προφήτης 04/06/2008 08:48:12

  Δεν είσαι χαροκαμένη ;
  Καλά, τότε ξύρισε τα γένια.
  Νομίσαμε ότι είχες πένθος.

 27. X avatar
  X 04/06/2008 10:04:21

  Νὰ ζήσουν τὰ παιδιὰ καὶ καλοὺς ἀπογόνους...

 28. Lakis, Malaga avatar
  Lakis, Malaga 04/06/2008 10:06:25

  Sappho,

  γύρνα το βιολί και κοίταξε να φας κανέναν π....ο για να συνέλθεις...

 29. Sappho avatar
  Sappho 04/06/2008 12:43:55

  Στρατόπεδα συγκέντρωσης ο ένας, π****ο ο άλλος, παρτούζες με ζώα ο τρίτος. Έτσι, έτσι, ας απλωθεί η μπόχα των Αγιατολλάχ. Αλλά μπόχα-ξεμπόχα, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ.

 30. Gay avatar
  Gay 04/06/2008 13:22:47

  Φάκτορα άντε γαμήσου και εσύ και οι ομοφοβικοί οπαδοί σου. Δε θα περάσει το δικό σας, σκατόψυχοι.

 31. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 04/06/2008 14:35:44

  "ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ, "ΤΙΜΟΥΣΕ" ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ"

  Περί του θέματος έχει αποφανθεί η λαϊκή σοφία, κωδικοποιώντας την ύπουλη συμπεριφορά ως "πουστιά". Αυτή ξέρει, γιά!

  Κατά τα άλλα, βλέπω η προκλητικότητα και το θράσος των γκέυδων να μεταστρέφει την ανοχή της κοινωνίας σε απέχθεια, με όλα τα δυσάρεστα αποτελέσματα. θέλω να δω, λ.χ., στο "Gay Pride" μεθαύριο, πόσοι MH ομοφυλόφιλοι θα πάνε για συμπαράσταση, και αν δεν μαζευτούν απέναντί τους για επεισόδια τίποτα ...αντιφρονούντες της ίδιας διανοητικής ικανότητας.

 32. AKATONE avatar
  AKATONE 04/06/2008 16:10:00

  Fucktor-x,

  FUCK YOURSELF AT THE CORNER (the GB Corner)
  (Using your fist please ...)

 33. (A)θανάσης avatar
  (A)θανάσης 05/06/2008 00:18:05

  Αμάν ρε υστέρες, δεν βαρεθήκατε να καταλαμβάνετε με το έτσι θέλω ΟΛΑ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με μόνο εφόδιό σας την παθολογικά πλήρη έλλειψη αιδούς? Θαρρείς και το γεγονός ότι αποτελείτε εξελικτικά αποβράσματα (κυριολεκτώ, καθώς ο'τιδήποτε ζωντανό αποκλείει a priori την αναπαραγωγική του δυνατότητα είναι απόβρασμα και βιολογικό σκουπίδι) είναι προσόν σας... Η μόνη σας χρησιμότητα είναι η υπογράμμιση του βαθμού βιολογικού εκφυλισμού του ανθρώπου, μαζί με την απώλεια των φρονιμιτών, την παχυαρκία και τον καρκίνο... Αντε, ταπα και ξεθύμανα κι εγώ...

 34. Σπύρος avatar
  Σπύρος 05/06/2008 00:40:04

  Δυστυχώς η μικρή μερίδα ρατσιστών ομοφυλοφίλων πού μπήκε στό Site υπό τον μανδύα τής ΄ακτιβιστικής υστερίας΄πετυχαίνει ακριβώς το αντίθετο απο αυτό πού επιδιώκει..
  Αυξάνει την επιθετικότητα τών άλλων.
  Και φυσικά επειδή ,όπως υπάρχουν ΄Υστερικοί΄μάτσο τύποι υπάρχουν και ΄Υστερικές Αδελφές΄-κυρίως οσες έχουν θεοποιήσει τον manager Βαλλιανάτο-πού εκφράζουν έναν ρατσισμό τής ερωτικής επιλογής από την ανάποδη...
  Ο τρόπος με τον οποίον μπουκάρουν δεν τούς επιτρέπει να έχουν την οποιαδήποτε νηφαλιότητα γιά να διαβάσουν και απόψεις πού δεν κατακρίνουν συνολικά τούς Gay..
  Λυπηροί ,ελεεινοί και τρισάθλιοι παίρνουν στον λαιμό τους και ανθρώπους πού ζούν μ,έ τις δικές τους ερωτικες επιλογές αλλά δεν τίς κανουν σημαια..
  Αντιθέτως οι Υστερικές Αδελφές-τίς διαχωρίζω πλήρως απο τούς λοιπούς ομοφυλοφίλους-ανήκουν σε ΄κινήματα΄πού εφάρμοσαν την μέθοδο τού Outing και στην Αμερική-ανακοίνωναν μέ περισσό μίσος ονοματα ομοφυλοφίλων πού δεν ήθελαν να στηρίξουν το κίνημά τους και κατέστρεφαν τίς ζωές τους-..
  Τετοιοι υστερικοί θυμίζουν τούς Εβραίους φύλακες Εβραίων στά Ναζιστικά Στρατόπεδα Συγκεντρώσεως.
  Είναι χειρότεροι και απο τούς Ναζί..
  Υ.Γ.
  Α ρέ Μεγάλε Βισκόντι...
  Δίδαξες με τους Καταραμένους..
  Αλλά πού να σέ καταλάβουν οι Υστερικές μειοψηφίες.............

 35. trelos avatar
  trelos 05/06/2008 22:39:13

  παιδιά κοιτάχτε να δείτε.
  Εγώ αν είχα παιδί δεν θα ήθελα να το δω gay αλλά.... αν κάποιος κάνει ότι κάνει το κάνει στο κρεββάτι του είναι δικαίωμα του και κανείς δεν μπορεί να του πεί κουβέντα, γιατί δηλαδή μία γυναίκα η οποία πάει με 3 άντρες ταυτόχρονα δεν αποτελεί πρόβλημα και οι gay αποτελούν;

  Βέβαια θα μου πείτε τότε τι θέλουν να παντρευτούν και ρωτάω και γιατί όχι;;

  Και αυτοί πολίτες της χώρας μας δεν είναι;;
  Και αυτοί δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα με εμάς;;

  Εγώ είμαι υπέρ στο να παντρευτούν αλλά κατά τελεόως κατά στο να μπορούν να υιοθετούν παιδιά γιατί εκεί πάει αλλού το πράγμα.

  Πάντος όπως είπα και πρίν σε εμένα δεν θα ήθελα να μου τύχαινε αυτό σε καμία περίπτωση.

  Και επίσης να πώ εγώ είμαι άντρας και είμαι ετερόφυλλος και σε καμία περίπτωση δεν έχω σκεφτεί καν το αντίθετο αλλά κάποιοι "υπέρμαχοι" του αντρισμού ας κόψουν κάτι και ας μην είναι τόσο άντρες γιατί αυτοί είναι που συνήθως είναι κρυφοί gay.

  Όπως λέει και μία παροιμία το μουστάκι είναι ο φερεντζές του ....

  Και τέλος καλύτερα να ξέρεις ποιος είναι τι παρά να μην ξέρεις τι θα σου ξημερώσει και απο πού.

 36. THE BEAR avatar
  THE BEAR 06/06/2008 18:26:27

  Οι σημερινοί gay στα δυτικά κράτη δεν είναι πια
  αδερφές. Αντίθετα χτυπιούνται στα γυμναστήρια και
  προπουνούνται στη πάλη.
  Η ομοόφυλη κουλτούρα αποθεώνει τον ανδρισμό, δεν
  τον εξευτελίζει. Οι κουνίστρες είναι μειοψηφία πλέον.
  Για του λόγου το αληθές δείτε παρακαλώ το site
  www.gbmorphs.com και νιώστε το δέος της σύγχρονης
  brutalite που αρμόζει στους νέους μεταλαγμένους
  gay του 2008. (Σας σκέυτομαι να σπαρταράτε με το ποντίκη στο χέρι καταπιεσμένοι <>, ω! εσείς που ασχολείστε με γυναικούλες...)

 37. anonymous avatar
  anonymous 31/05/2012 15:53:39

  Ξύπνα λίγο ρε ελληναρά μπουρτζόβλαχε. πέρα από γκει ή λεσβίες, είναι πάνω από όλα άνθρωποι με ίσα δικαιώματα με σένα και άλλους γελοίους σα και σένα που υιοθετούν τέτοιες αντιλήψεις. Μου κάνει τρομερή εντύπωση με πόση σιγουριά μιλάς για τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις, οι οποίες συμφωνα με τα λεγόμενα σου, διαρκούν λίγο γιατί οι γκει/λεσβιες ειναι άστατοι, νυμφομανείς/διψασμένοι για σεξ. Η μόνη εξήγηση που θα μπορούσα να δώσω είναι είτε ότι έχεις εξιδανικεύσει αυτό που θες τόσο πολύ να έχεις (ομοφυλοφιλικές σχέσεις) είτε ότι βλέπεις ελληνικές σειρές και το φτωχό σου μυαλουδάκι έχει πλάσει τους γκει με ένα συγκεκριμένο τρόπο. όσο για την υιοθεσία που αναφέρεις, θεωρώ προτιμότερο να δοθεί ευκαιρία σε ένα παιδί να νιώσει στοργή και αγάπη από δύο γονείς του ίδιου φύλου από το να ζει στο ορφανοτροφείο. Άνθρωποι σαν και σένα δεν έχουν πρόβλημα με την ομοφυλοφιλία αλλά με οτιδήποτε παρεκκλίνει από το δικό σου "πρότυπο" πχ. φυλετικές μεινότητες, γυναίκες. Εύχομαι να βγεις απο τη φουσκα σου κάποια μέρα και να δεις τη ζωή με άλλο μάτι...με εκτίμηση,

  Άγνωστος

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.