#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
23/04/2010 22:38
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έγιναν τα πρώτα συλλαλητήρια

 

Μη προγραμματισμένη συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν το απόγευμα της Παρασκευής ο ΣΥΡΙΖΑ η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. , πρωτοβάθμια σωματεία, φοιτητές από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και άλλες οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, αντιδρώντας στην ανακοίνωση του πρωθυπουργού στο διεθνή μηχανισμό στήριξης.

Η διαδήλωση ξεκίνησε από τα Προπύλαια και είχε ως προορισμό τη Βουλή και τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής  στη λεωφόρο της Βασιλίσσης Σοφίας,

 Στο ύψος του αγάλματος του Κολοκοτρώνη στην παλαιά Βουλή 15 άτομα αποπειράθηκαν να προκαλέσουν προβλήματα και τα ΜΑΤ απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων σε όλους τους συμμετέχοντες. Η πορεία συνεχίστηκε χωρίς άλλα επεισόδια.

 Αντίστοιχη συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία προς τη Βουλή προγραμματίζει για την Τρίτη η ΑΔΕΔΥ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την προσφυγή της Ελλάδας στο μηχανισμό στήριξης πραγματοποιήθηκε απόψε στη Θεσσαλονίκη.

Μέλη της Πρωτοβουλίας Σωματείων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα, του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και άλλων αριστερών πολιτικών δυνάμεων, συγκεντρώθηκαν στο Άγαλμα του Βενιζέλου. Ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης, κάποια άτομα που συμμετείχαν σ’ αυτήν προκάλεσαν φθορές σε τζαμαρία και ΑΤΜ τράπεζας στην οδό Τσιμισκή, ενώ έγραψαν συνθήματα σε τοίχους.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ avatar
  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ 23/04/2010 22:59:30

  Πολύ λογικό μου ακούγεται να διαδηλώνουν αυθωρεί και παρα χρήμα οι άμεσα θιγόμενοι: κρατικοδίαιτοι ρεμπετοσυνδικαλιστές της αφασίας της λούφας και της παραλαγής.

 2. Ελεος avatar
  Ελεος 23/04/2010 23:10:48

  Κόψε φάτσες και βγάλε συμπέρασμα... Βρε ουστ!!!

  • πολίτης avatar
   πολίτης @ Ελεος 23/04/2010 23:29:19

   Ε ρε πως αλλάζουν οι καιροί!!! Μέχρι χθες αυτοί ήταν οι φανατικοί υποστηρικτές σας, η κυρίαρχη εκλογική σας βάση. Τι ωραία που τους βρίζετε τώρα, χυδαίοι υποκριτές, και τι ωραία που θα σας αποτελειώσουν αυτοί πρώτοι από όλους τους άλλους!!!
   ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ
   ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ1

   • εναςάσχετος avatar
    εναςάσχετος @ πολίτης 24/04/2010 00:09:33

    Έτσι είναι. "Όσο ξυρίζεσαι το κρατάς...και μετά το πετάς"
    (παλιά διαφήμηση της Bic)

 3. Βυζάντιος avatar
  Βυζάντιος 23/04/2010 23:34:04

  Κάνετε λάθος κύριε τι έχουν οι φάτσες των καλοπροαίρετων αυτών ανθρώπων ?και ποιος σας είπε ότι διαδηλώνουν την απερίγραπτη χαρά τους εκδηλώνουν επιτέλους θα έχουν καιρό πλέον να δείξουν το μισος που έχουν για την Ελλάδα σας δηλώνω ότι λόγο εργασίας γυρίζω όλον τον κόσμο δεν έχω δει πιο σκληρούς αριστερούς από τους έλληνες ίσως της Βόρειας Κορέας την οποίαν μονο δεν έχω επισκεφθεί και αυτοί ακόμη της Κουβας είναι όσο και να σας φαίνεται παράξενο πιο διαλλακτικοί κανεις δεν συγκρίνετε με τους έλληνες συνδικαλιστές εδώ κλείσανε ολόκληρη Μεγάλη Βρετανία ..,κάτι ασύλληπτο σε μια διαφορετική χωρα θα τους είχανε από καιρό στην ψειρού και θα λέγανε και ένα τραγούδι..

  • Μαχάων avatar
   Μαχάων @ Βυζάντιος 24/04/2010 02:17:41

   Έτσι είναι ο κομμουνισμός σαν την γυναίκα που την βλέπεις το βράδυ καλοβαμμένη και σου φαίνεται τέλεια....... όταν ξυπνήσει δίπλα σου το αλλο πρωί καταλαβαίνεις.......... σε καμία χώρα που γνώρισε κομμουνισμό δεν υπάρχουν αριστεροί ή αν υπαρχουν είναι μετριοπαθείς. Γιατί ξέρουν...

 4. Ελεος avatar
  Ελεος 23/04/2010 23:58:11

  Η πρώτη η οποία θα συλληφθει είναι η Αλέκα Παπαρήγα (ως προτρέπουσα σε παράνομες δραστηριότητες, καταλήψεις κλπ, παρά τις αποφάσεις Δικαστηρίων - προσέξτε αυτό που λέω)

  Αν το τραβήξει το σκοινάκι...

  • εναςάσχετος avatar
   εναςάσχετος @ Ελεος 24/04/2010 00:00:30

   Ρε αϊ τράβα να βρείς καμιά γιάφκα!

  • ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ avatar
   ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ @ Ελεος 24/04/2010 00:13:49

   Ο Κιμ Ιλ Γιουνγκ σε περιμένει, μην αργείς...

   • Orestios avatar
    Orestios @ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ 24/04/2010 00:58:55

    Το ΒΗΜΑ εξυμνούσε στον σοσιαλισμό των ΝΑΖΙ.
    Σήμερα εξυμνεί τον σοσιαλισμό του ΔΝΤ.
    Σαν να μην πέρασε μια μέρα.

    Οι σοσιαλιστές πλέον δεν είναι οι Γερμανοί της τότε εποχής αλλά το GAP και τα φιλαράκια του.

  • (A)θανάσης avatar
   (A)θανάσης @ Ελεος 24/04/2010 00:14:44

   Ρε "Έλεος" δεν το κόβεις το παραμύθι?
   Απόψε το πασοκ (και η νδ) πέθαναν... Πάρτο χαμπάρι.
   Σε λίγο δεν θα τολμάς να ξεστομίσεις βρωμοκουβέντες όπως "κόμμα", "πασόκ", "νδ" κλπ... Σε μάρανε και η Παπαρήγα, τρομάρα σου!

  • iketis avatar
   iketis @ Ελεος 24/04/2010 08:01:15

   ΠΡΟΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ:
   Έγραφε το «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ» (δύο ημέρες μετά την κατάληψη της Αθήνας από τους Ναζί):

   «Εντός εικοσιτετραώρων η κατάληψις της χώρας μας θα έχει συμπληρωθή. Έτσι η Ελλάς βγαίνει από τον πόλεμο– και βγαίνει οριστικώς από τον πόλεμον, καθ’ ον τρόπον εβγήκαν όλαι σχεδόν αι χώραι της ηπειρωτικής Ευρώπης. Δεν είνε μόνη η Ελλάς που ευρίσκεται εις αυτήν τη θέσιν. (…) Αυτό δεν το λέγομεν προς παρηγορίαν μας. Τα λέγομεν διά να τονίσωμεν τη βασικήν κατά τη γνώμην μας αλήθειαν που δεν πρέπει ποτέ να φεύγη από τα μάτια μας, ότι δηλαδή τα ελληνικά προβλήματα που εδημιουργήθησαν από της 27ης Απριλίου δεν ημπορούν να αντιμετωπισθούν παρά εις το πλαίσιο της Νέας Ευρωπαϊκής πραγματικότητος. Πρέπει να καταλάβουμε ότι εφεξής αποτελούμεν μέρος ενός εκτεταμένου ηπειρωτικού συνόλου του οποίου όλα τα τμήματα θα έχουν αναποφεύκτως κοινότητα κατευθύνσεων και προπαντός κοινότητα συμφερόντων, οικονομικών και άλλων».
   Την ίδια ημέρα, προπαγάνδιζε η «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»: «Ο αθηναϊκός λαός αντιμετωπίζει τα γεγονότα με σταθεράν πεποίθησιν ότι όλα βαίνουν προς το καλύτερον, ότι λήξαντος του πολέμου, διά την Ελλάδα τουλάχιστον, ανοίγεται η περίοδος της ειρήνης και της εντός των πλαισίων της ειρήνης αυτής παραγωγικής δραστηριότητος». Άλλωστε, «Αι γερμανικαί αρχαί εμφορούμεναι από τας φιλικωτέρας των διαθέσεων απέναντι του ελληνικού πληθυσμού, τας αρετάς και τα προτερήματα του οποίου δεν ήργησαν να γνωρίσουν, θα τον συντρέξουν– περί τούτου δεν υπάρχει αμφιβολία– εις πάσαν θετικήν και οικοδομητικήν του προσπάθειαν». !!!!!!!!
   ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ GAP

 5. Απόστολος avatar
  Απόστολος 24/04/2010 00:40:58

  Αυτοί οι Καραγκιόζηδες τι θέλουν να πουν χτυπώντας τα τύμπανα και καπνίζοντες αρειμανίως δεν ενδιαφέρει κανέναν. Μάλλον πρόκειται για κρατικοδίαιτους αριστερούς - προβληματικούς που θα μειώθηκε ο μισθός τους κατά 30 ευρώ το μήνα.

  Τώρα θα πληρώσουμε όλοι την ρεμούλα των πολιτικών - επιχειρηματιών - δημοσίων υπαλλήλων.

  Καλά κρασιά και να κοιτάξουμε από εδώ και μπρος πως θα την βγάλουμε.

  Οι εν λόγω διαδηλώνοντες (δεν ξέρουν και τίποτα άλλο να κάνουν όπως προκύπτει από ψυχανάλυση της σκατόφατσας που έχουν) θέλουν πολλές κλωτσιές για να συνέλθουν.

 6. Greenhorses avatar
  Greenhorses 24/04/2010 00:45:15

  Δεν είναι πορείες αυτές ας ήταν η κακιά δεξιά επάνω και θα έβλεπες σήμερα θα είχαν ξηλωθεί όλα τα πεζοδρόμια στην Αθήνα, οι σοσιαλισταράδες θα είχαν πιάσει στασίδια παντού, οι επιστήμονες των συνιστωσών θα είχαν μπουκάρει στο Μαξίμου και την Βουλή.

  Να δείτε που ο Δεκέμβρης του 08 σε ένταση θα είναι πολλαπλάσιος σε σχέση με όσα θα δούμε με την προσφυγή στο ΔΝΤ!!! Τυχαία το ξέρω άλλωστε τι είναι το ΔΝΤ μπροστά σε ένα φόνο μπάτσου με δεξιά κυβέρνηση;

  Συμπέρασμα καλά σας κάνει ο Γιωργάκης, μακάρι να ξεμπαζωθεί και το δημόσιο 300.000 κόσμος στο δρόμο για να στρώσουν επιδερμίδα

 7. Orestios avatar
  Orestios 24/04/2010 01:05:20

  Οι γνωστοί άγνωστοι προσπαθούν να καπελώσουν τις αντιδράσεις.
  Αυτές δεν είναι τίποτε σε αυτές που θα ακολουθήσουν και δεν θα μπορούν να τις καπελώσουν.

 8. Κάποιος. avatar
  Κάποιος. 24/04/2010 01:15:01

  Κάποιοι δηλώνουν φυσιογνωμιστές και μιλάνε για σκατόφατσες.
  Εύκολο να κάνετε τέτοιου είδους κριτική, ειδικά όταν γράφετε μπροστά σε ένα pc και δεν φαίνεται η δική σας πιθανόν σκατόφατσα.

 9. pizza avatar
  pizza 24/04/2010 01:57:56

  Αν εβαζαν ολη την ενεργεια που βαζουν στα συλλαλητηρια καθε λιγο και λιγακι στο να δουλεψουν, και μεγαλυτερη παραγωγικοτητα θα ειχε αυτη η χωρα και ουτε ελειμα θα ειχαμε.

  • Κάποιος. avatar
   Κάποιος. @ pizza 24/04/2010 12:16:09

   Το έλλειμμα και η μειωμένη παραγωγικότητα οφείλεται κατά κύριο λόγο στις κυβερνήσεις και τους πολιτικούς που ψήφιζες εσύ και πολλοί άλλοι, που όχι μόνο διέλυσαν και αποδιοργάνωσαν την ελληνική οικονομία και το κράτος αλλά καταλήστευσαν και τα δημόσια ταμεία.
   Πρέπει κάποιος να είναι πολύ εμπαθής, βαλτός ή άσχετος για να πιστεύει ότι το εργατικό δυναμικό της ελλάδας είναι η βασική αιτία για το έλλειμμα,το εξωτερικό χρέος και την αρνητική ανάπτυξη.

   Και θα σου πω και κάτι άλλο επειδή έχω χρόνια πολλά εμπειρίας στον ιδιωτικό τομέα μιας και φαίνεται ότι εσύ δεν το γνωρίζεις.
   Οταν μια επιχείρηση δεν πάει καλά δεν ζητάνε οι μέτοχοι τον λόγο ούτε από τις καθαρίστριες, ούτε από τις γραμματείς, ούτε από τους πωλητές ή τους εργάτες αλλά από τα στελέχη της διοίκησης.

   • Απόστολος avatar
    Απόστολος @ Κάποιος. 24/04/2010 19:17:27

    Στο δημόσιο υπάρχουν παντού κόπροι. Απλά δεν πάνε στη δουλειά για μέρες , κάνουν σκάντζες (εκ περιτροπής) κρεμάνε ένα σακάκι και φεύγουν. Το μεσημέρι κάποιος από τους άλλους χώνει το σακάκι σε έναν φοριαμό και αν δεν πάει πάλι ο ίδιος το ξανακρεμάει κάποιος άλλος. Δυστυχώς τέτοιοι αχρείοι είμαστε.

    Είμαι πεπεισμένος ότι οι Γερμανοί σωστά μας αντιμετωπίζουν.

  • ataktos avatar
   ataktos @ pizza 24/04/2010 12:24:15

   pizza -την αναδιανεμητική πολιτική οι εργάτες την επέβαλαν? η αριστερά ? η το ελληνικό κατεστημένο!!!! .Μην μιλάς άλλο...τελος βαρδιας !!

 10. pizza avatar
  pizza 24/04/2010 01:59:32

  Αυτη με τα γυαλια και τη γροθια στη φωτογραφια ειναι η μελοντικη υφυπουργος?

  • Orestios avatar
   Orestios @ pizza 24/04/2010 02:12:17

   Στάνταρ! Η νέα Δαμανάκω

 11. Μάρκο Τ avatar
  Μάρκο Τ 24/04/2010 02:24:13

  Αυτός με την κόκκινη μπλούζα έχει δουλέψει πολλές ώρες στη ζωή του; Σαν τον Παναγόπουλο της ΓΣΕΕ και τον Τσίπρα;
  Για να ξέρουμε...

 12. Ελεος avatar
  Ελεος 24/04/2010 07:30:11

  Ο Ερντογκάν έρχεται τον Μάιο στην Ελλάδα με 10 υπουργούς.

  Η εγχώρια μαρξιστική αριστερά, αφού δεν της άρεσε η Μακρόνησος της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας (αυτό το κολλέγιο και αυτός ο Παρθενώνας κατά τους πλείστους πολιτικούς και λογοτέχνες της εποχής εκείνης) η οι Έλληνες αξιωματικοί της χρυσής επταετίας που πέθαναν στη ψάθα, ΤΩΡΑ αν νοιώσει ζαλάδες και ίλιγγο, ας πηδήξει από την Ακρόπολη, πριν πηδηχτούν από το παράθυρο.

  Το αγγούρι θα είναι χωρίς σάλιο... (όχι όπως τότε!)

  Μου φαίνεται, όλοι αυτοί οι ηλίθιοι δεν έχουν αντιληφθεί την πραγματικότητα και τι τους περιμένει...

  Δεν έχετε όπλα παρά καμια 10αριά Καλάσνικοφ...

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΣΤΗΝ ΕΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΝΤ, χωνέψτε το αλήτες!!!

  • aengus avatar
   aengus @ Ελεος 24/04/2010 08:05:57

   Οι στίχοι του Ελύτη από το Άξιον Εστί

   «Σελτζούκοι, ροπαλοφόροι καραδοκούν
   χαγάνοι, ορνεοκέφαλοι βυσσοδομούν
   σκυλοκοίτες και νεκρόσιτοι κι ερεβομανείς κοπροκρατούν το μέλλον».

   αφιερωμένοι εξαιρετικά στον «Έλεος»

  • aengus avatar
   aengus @ Ελεος 24/04/2010 08:08:34

   ….Που έχασε την ψυχραιμία του (αυτό είναι φυσικό…) και άρχισε τα …Παγκαλέζικα!

  • Κάποιος. avatar
   Κάποιος. @ Ελεος 24/04/2010 12:07:08

   Ελεος αυτά που γράφεις πέρα απο αναληθή και ανιστόρητα είναι και γραφικά.

  • ataktos avatar
   ataktos @ Ελεος 24/04/2010 12:12:17

   Ελεος - η βάρδια σου έληξε. καλη σου μερα

   • εναςάσχετος avatar
    εναςάσχετος @ ataktos 24/04/2010 13:06:14

    Χα χα. Λές να είχε νυχτερινή βάρδια?

 13. aris53m avatar
  aris53m 24/04/2010 08:19:07

  ερώτηση

  που είναι το κκε?

  • ataktos avatar
   ataktos @ aris53m 24/04/2010 11:23:59

   κάτω από την φούστα της Αλέκας

 14. ataktos avatar
  ataktos 24/04/2010 11:22:46

  Η τρομοκρατία δοσίλογων και της «χρυσής κουκούλας» του ΓΑΠ δεν θα πέραση εύκολα .

 15. JOHN avatar
  JOHN 24/04/2010 12:11:05

  Οταν οι Ευρωλαγνοι του παρελθοντος και οι υποστηριχτες του Μαστριχτ διαδηλωνουν σημεραρα κατα της ΕΕ κατι σοβαρο πρεπει να συμβαινει!!Ειναι δυστυχως πολυ αργα παιδια.Δουριος ιππος ηταν και τωρα τρεχουμε και δεν προλαβαινουμε!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.