27/06/2010 18:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έβαλαν τον λύκο να φυλάει ….

Την 1η Ιουλίου ξεκινά η απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων όμως υπάρχουν κάποια ερωτηματικά.  Έχει γραφτεί κατά καιρούς ότι δεν είναι γνωστός ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων, πρώτο ψέμα. Γνωρίζω από προσωπική εμπειρία ότι κάθε Μάρτιο  όλες οι υπηρεσίες του δημοσίου εδώ και 12 χρόνια στέλνουν στο Υπουργείο Εσωτερικών , καθώς και στο Γενικό Λογιστήριο , αλλά και στα υφιστάμενα Υπουργεία τον ακριβή αριθμό των υπηρετούντων υπαλλήλων, κατά κλάδο , ηλικία και έτη υπηρεσίας, επίσης των αριθμό των συνταξιοδοτηθέντων, και τον αριθμό των προσλαμβανόμενων με σημείο αναφοράς την 31.12. του προηγούμενου έτους.

Συνεπώς,  ή τα στοιχεία αυτά δεν τα κοίταξε ποτέ κανένας, και πήγαιναν στον κάλαθο των αχρήστων, οπότε είναι όλοι ανίκανοι,  ή εσκεμμένα έχει δημιουργηθεί όλος αυτός ο θόρυβος και είναι όλοι επικίνδυνοι. Να δηλώσουν λοιπόν οι υπάλληλοι αυτά που τους ζητούνται, δεν διαφωνώ καθόλου. Το ΑΦΜ όμως τι χρειάζεται, μου θυμίζει λίγο Μεγάλο Αδελφό, με ένα κλικ θα γνωρίζουν κάποιοι άνθρωποι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Τα στοιχεία αυτά ποιοι θα τα βλέπουν; Οι υπάλληλοι του Υπουργείου Οικονομικών που απέκρυπταν τα περιουσιακά τους στοιχεία και δεν έκαναν δήλωση φόρου; Πόσο προστατευμένο είναι το σύστημα, όταν ακούμε τι γίνεται με τους χάκερ, εδώ στο Πεντάγωνο μπήκαν. Πόσο εύκολο θα είναι να «πουλήσει» κάποιος στοιχεία; Η Υπηρεσία Ευαίσθητων Προσωπικών Δεδομένων είναι ενήμερη και έχει δώσει άδεια για όλη αυτή την ιστορία; Χρειάζονται ειδικές άδειες για όσους επεξεργάζονται τέτοια στοιχεία. Ο Συνήγορος του Πολίτη είναι ενήμερος για την όλη διεργασία , είναι σύμφωνος με όλα αυτά;

Δεν διαφωνώ καθόλου στο να υπάρχει διαφάνεια στο δημόσιο, ο δημόσιος λειτουργός πρέπει να είναι συνεπής με τον όρκο του. Τα λαμόγια δεν έχουν θέση στο δημόσιο, όμως είναι αυτός ο τρόπος, ή κρύβονται και άλλα που δεν μπορούμε ίσως να σκεφτούμε; Τα συνδικάτα πότε θα τοποθετηθούν επί του θέματος, γιατί τηρούν σιγή ιχθύος;

Τ.Ρ.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
  ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 27/06/2010 18:04:47

  Τα συνδικάτα πότε θα τοποθετηθούν επί του θέματος, γιατί τηρούν σιγή ιχθύος;

  Μετα το τελος της απογραφης θα ξυπνησουν, αφου πρωτα θα εχει γινει καποια βλακεια...

  • Graekus avatar
   Graekus @ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 27/06/2010 21:11:22

   ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ:
   ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗΣ - ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ.
   ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΑ ...

 2. Αθανασιος Ι avatar
  Αθανασιος Ι 27/06/2010 18:28:21

  ούτε αυτός δεν τους άντεξε άλλο http://greece-salonika.blogspot.com/2010/06/blog-post_7160.html

 3. πανος avatar
  πανος 27/06/2010 18:37:25

  Αυτή η ιστορία της απογραφής δεν είναι παρά μια μεγάλη μπαρούφα. Θυμίζει ηλεκτρονική υποβολή βιογραφικών και ως προς τη σύλληψη και ως προς τον προγραμματισμό .
  Και φυσικά γνωρίζουν τον αριθμό των Δ.Υ. αφού πληρώνονται μέσω των δημοσίων ταμείων και για όλους αποδίδεται φόρος μισθωτών υπηρεσιών. και φυσικά δεν έχει να κάνει με την ενιαία αρχή πληρωμών διότι στη φόρμα δεν προβλέπετε αριθμός λογαριασμού. Μόνο επικοινωνιακή αξία μπορεί να έχει αυτό το εγχείρημα.
  Ελάχιστη γνώση πληροφορικής να έχεις εύκολα διαπιστώνεις ότι το πράγμα μπάζει από παντού και είναι παντελώς αναξιόπιστο, αφ΄ ενός γιατί ο καθένας έχει πρόσβαση και αφετέρου γιατί δεν υπάρχει συντονιστής . Να δείτε που σε λίγο καιρό αντί να πανηγυρίζουν θα απολογούνται..

  • anonymous avatar
   anonymous @ πανος 27/06/2010 21:12:48

   Αν κάνουν πράξη τις απειλές και διακόψουν την καταβολή μισθών σε όσους δεν καταχωρηθούν τότε θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.

   Το πιθανότερο είναι να πουν τόσοι είναι οι Δημ. υπάλληλοι, είναι πολλοί κάνουμε απολύσεις.

 4. anonymous avatar
  anonymous 27/06/2010 18:43:27

  Το σύστημα είναι για να το κλαίνε οι ρέγγες. Οποιοσδήποτε μπορεί να πάει να ΣΑΣ απογράψει. Για να αποφύγουν τις προβοκάτσιες ζητάνε κάποια στοιχεία από το εκκαθαριστικό, για να μπορέσουν ΜΕΤΑ να σβήσουν τις διπλοεγγραφές.
  Διαβάστε τις οδηγίες που δίνουν στη σελίδα τους και θα δείτε.

  Προσωπικά δε γνώριζα ότι γίνεται απογραφή των υπαλλήλων και θεωρώ ότι με εξαπατούν για ακόμη μια φορά.

 5. NIKOS X. avatar
  NIKOS X. 27/06/2010 19:56:52

  ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΡΥΚ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΛΩΜΑΤΟΣ... ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ, ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΠΟΙΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ..ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟ ΝΤΕΦΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ. ΑΔΕΔΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?

 6. Graekus avatar
  Graekus 27/06/2010 21:08:52

  ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ:
  ΠΟΣΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΘΑ “ΔΗΛΩΘΟΥΝ” ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ?

  • αναγνώστρια avatar
   αναγνώστρια @ Graekus 27/06/2010 21:20:25

   η σωστή απογραφή γίνεται στη θέση εργασίας του δημοσίου υπαλλήλου. Χρειάζονται 100 άτομα να απογράψουν τους δημοσίους υπαλλήλους και άλλα 100 διαφορετικά άτομα που θα ελέγξουν την σωστή απογραφή. Το ηλεκτρονικό σύστημα εμπεριέχει κινδύνους

  • Orestios avatar
   Orestios @ Graekus 27/06/2010 23:56:34

   Αυτό θα γίνει.

 7. αναγνώστρια avatar
  αναγνώστρια 27/06/2010 21:13:50

  ο Τ.Ρ. που γράφει το άρθρο και αναφέρει ότι όλα τα στοιχεία των δημοσίων υπαλλήλων αποστέλλονται κάθε Μάρτιο σε 3 διαφορετικά σημεία, να μας πει ποιός είναι ο τίτλος των πινάκων και είμαι διατεθειμένη να δημιουργήσω ομάδα 4 ατόμων που θα πάμε σε ένα από τα 3 σημεία να μετρήσουμε το σύνολο των καταστάσεων ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ - ΤΖΑΜΠΑ που λένε κοινώς. Για να πάψει το παραμύθι... ότι δεν γνωρίζουν τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων.

 8. αναγνώστρια avatar
  αναγνώστρια 27/06/2010 21:16:28

  ο Τ.Ρ. που γράφει το άρθρο και αναφέρει ότι όλα τα στοιχεία των δημοσίων υπαλλήλων αποστέλλονται κάθε Μάρτιο σε 3 διαφορετικά σημεία, να μας πει ποιός είναι ο τίτλος των πινάκων που αποστέλλονται και είμαι διατεθειμένη να δημιουργήσω ομάδα 4 ατόμων που θα πάμε σε ένα από τα 3 σημεία να μετρήσουμε το σύνολο των καταστάσεων ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ - ΤΖΑΜΠΑ που λένε κοινώς. Για να πάψει το παραμύθι... ότι δεν γνωρίζουν τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων.

 9. Hase avatar
  Hase 27/06/2010 21:42:59

  Δεν πολυκαταλαβαινω τι συζηταμε.
  Οταν κανουμε δηλωση εισοδηματος εκει αναγραφεται το ΑΦΜ μας. Επισης σε ολους τους λογαριασμους μας, ΔΕΚΟ, τραπεζες, λιμεναρχεια, κλπ. υπαρχει ο ΑΦΜ μας. Επομενως δεν υπαρχει κατι το οποιο δεν γνωριζουν οι αρχες. Ο μεγαλος αδερφος ειναι ηταν και θα ειναι παντα διπλα μας.
  Οσον αφορα τον αριθμο των δημ. υπαλληλων δεν γνωριζω αν το κρατος ηξερε η ξερει ποσοι ειναι. Αν νομιζουν οτι πρεπει να τους απογραψουν ας το κανουν για να μαθουμε και μεις ποσα ποδια εχει αυτο το τερας και ποσα μπορουν να κοπουν. Και δεν μιλαω για τους χρησιμους που πρεπει να υπαρχουν για να κανει το κρατος την δουλεια του, αλλα για τους αχρηστους που διοριστηκαν με ρουσφετολογικο τροπο και μονο για την υφαρπαγη της ψηφου τους και απο τα δυο κομματα εξουσιας και τους οποιους εμεις φορτωθηκαμε στις πλατες μας και πολλους απο αυτους τους διπλοπληρωνουμε κιολας.
  Δεν πρεπει μονο να αλλαξουμε σελιδα, ουτε να ανοιξουμε νεο κεφαλαιο οπως λεει ο Σαμαρας αλλα να γραψουμε καινουργιο βιβλιο.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Hase 28/06/2010 00:43:33

   Και πώς θα μάθεις για τους άχρηστους από την απογραφή; Ο ΔΥ θα σου δηλώσει τη θέση εργασίας του. Αν αυτή είναι θέση αργομισθίας ή όχι, αν καλύπτει πάγιες ή όχι ανάγκες, αυτό δεν θα φανει από τη συγκεκριμένη απογραφή. Υπερβολικά αφελής είσαι.

 10. linari avatar
  linari 27/06/2010 22:08:08

  Μηπως τελικά το ζήτημα είναι μια μπάζα (μίζα) απο την εταιρεία που πηρε την δουλια?

 11. zackii avatar
  zackii 27/06/2010 22:09:29

  Και αν γράψω εγώ ότι μου κατέβει, αν μπορούσαν να το διασταυρώσουν θα το έκαναν μόνοι τους, χωρίς να θέλουν την συνδρομή μου. Σας είπα άλλο είναι το παραμύθι. Θέλουν να τσακώσουν από ένα μισθό των δημοσίων υπαλλήλων με την κατάργηση της προπληρωμής

 12. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
  ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 27/06/2010 22:10:52

  Τι μισθοδοσια θα κανουν χωρις αριθμο λογαριασμου;
  για τον αριθμο των υπαλληλων: καθε χρονο γινεται ηλεκτρονικη υποβολη των βεβαιωσεων αποδοχων των μισθοδοτουμενων στο ΤΑΧΙS
  Ας ελπισουμε οτι δεν θα βρεθουμε μπλεγμενοι με διακοπες μισθοδοσιας λογω λαθων κ.τ.λ.

  • linari avatar
   linari @ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 27/06/2010 22:15:31

   μαυτούς τους κλέφτες που μπλέξαμε όλα είναι πιθανά. Το ζήτημα είναι να τους δίωξουμε το ταχύτερο

 13. πολίτης avatar
  πολίτης 27/06/2010 22:25:08

  Η διαδικασία αυτή δεν εξυπηρετεί μόνο την απογραφή (η οποία όπως σωστά λέτε γίνετε κάθε χρόνο), αλλά κυρίως τη διαμόρφωση του μητρώου της Γενικής Αρχής Πληρωμών. Γι'αυτό προφανώς ζητούν το ΑΦΜ, αφού στο εξής από αυτήν θα γίνεται η μισθοδοσία.
  Το λογικό βέβαια θα ήταν να ζητηθεί από τις Δ/νσεις προσωπικού να αποστείλουν τα στοιχεία, μέσα σε μία προθεσμία τριών μηνών, αλλά για κάποιο λόγο όλα πρέπει να γίνουν γρήγορα και πρόχειρα. Το μπάχαλο είναι αναπόφευκτο.
  Εμένα πάντως πιο πολύ εντύπωση μου έκανε ο λογαριασμός ΔΕΗ και ο αριθμός Δήλωσης Εισοδήματος (αυτό βέβαια έχει μία λογική, να ελεγχθεί αν δηλώνονται όλα τα επιδόματα)

 14. tiramola avatar
  tiramola 27/06/2010 22:35:58

  Όλα αυτά μετά από την 5ετή επανίδρυση του κράτους...
  Και να έχει πιεί και το αμίλητο νερό ο βασικός υπεύθυνος της διάλυσης!

  Ας πει επιτέλους μιά κουβέντα για την επανίδρυση της αγροφυλακής...

 15. Προφήτης avatar
  Προφήτης 27/06/2010 23:21:38

  Είσαι πτηνοκέφαλος. Η Αγροφυλακή είναι απαραίτητη, εφόσον υπάρχει αγροτική παραγωγή. Διότι όταν υπάρχει αγροτική παραγωγή υπάρχουν και αγροτικά αδικήματα.
  Ο φυσικός φύλακας των καλλιεργούμενων περιοχών είναι η αγροφυλακή και όχι η αστυνομία, που ελάχιστη επαφή έχει με το αντικείμενο και καμμία επιθυμία να επιλαμβάνεται.
  Το ότι το κλεφταριό που ψηφίζεις χωρίς να ντρέπεσαι κατέστρεψε την αγροτική παραγωγή με κλεφτοσυνεταιρισμούς και πέτσινες επιδοτήσεις δεν αναιρεί την χρησιμότητα του σώματος. Να μην γίνονται κομματικές προσλήψεις βέβαια. Αλλά ποιος μιλάει...

  • tiramola avatar
   tiramola @ Προφήτης 27/06/2010 23:30:45

   Σοβαρολογείς τώρα, ότι μπορεί να πηδήξει την περίφραξη, να κλέψει μερικά κιλά κολοκύθια ή βερύκοκα και θα τον πιάσει ο αγροφύλακας?
   Πόσο καιρό έχεις να πας επαρχία?
   Στην περιοχή μου που έχει έντονη αγροτική δραστηριότητα με την ίδρυση δεν έμεινε άντερο από τα γέλια.
   Εμένα λες πτηνοκέφαλο ρε υβρίδιο των Αθηνών που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τη μολόχα από την τσουκνίδα?
   Και έχεις και άποψη για τους δραγάτες?
   Άιντε...

   • anonymous avatar
    anonymous @ tiramola 27/06/2010 23:47:06

    Σωστά λέει ο Προφήτης. Πέραν των ζητημάτων με τα αγροτικά αδικήματα στις περιοχές που δεν υπάρχει κτηματολόγιο και συμβόλαια ο αγροφύλακας ήξερα όλα τα όρια. Ρώτα στο κτηματολόγιο να σου πουν τι προβλήματα αναφύονται τώρα.

 16. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 27/06/2010 23:33:19

  1-Το σύστημα θα καταρρεύσει με 700.000-800.000 ΔΥ να μπαίνουν σε ένα σάϊτ μέσα σε 10 μέρες.
  2-Αν κάποιος είναι διπλοθεσίτης (και υπάρχουν αρκετοί) ΔΥ, δηλαδή εισπράττει μισθούς από δυο θέσεις (δημοσίου), τότε τι τον εμποδίζει να δηλώσει τα 2 διαφορετικά ΑΦΜ που χρησιμοποιεί έστω με το ίδιο όνομα; Ποιός θα τον καταλάβει;
  3-Προς τι ο λογαριασμός ΔΕΗ; Ας μου το εξηγήσει κάποιος.
  4-Εδώ δεν μπορούν να κάνουν κρίσεις προαγωγών (τα τελευταία χρόνια) θα κάνουν απογραφή;
  5-Μέσα Ιουλίου δεν λειτουργεί σχεδόν τίποτα στο δημόσιο και οι περισσότεροι είναι στα μπάνια. Άρα τι θα γίνει;
  6-Οι περισσότεροι από τους μισούς ΔΥ είναι του δημοτικού και του γυμνασίου (ΔΕ), άλλοι είναι άνω των 50... ποιός απ` αυτούς γνωρίζει από ιντερνέτ; Και όπως λέει η σελίδα, σε αυτή τη περίπτωση να απευθυνθείτε στην ομάδα υποστήριξης της υπηρεσίας σας. Χα χα χα....
  Είναι προφανές πως το σάϊτ το έστησαν ιδιώτες που δεν έχουν ιδέα από δημόσιο.
  5-

  • koinos_nous avatar
   koinos_nous @ Strange Attractor 28/06/2010 00:15:14

   επειδη τυχαινει να γνωριζω μερικα πραγματα,
   το σαιτ ειναι του υπουργειου οικονομικων οχι εταιρειας (gsis κλπ),
   το ΑΦΜ χρειαζεται για να υπαρχει διασταυρωση αν καποιος που εισπρατει απο δυο πηγες εισοδηματα τα δηλωνει και βεβαια να ξεχωριζουν οι συνωνυμιες (κλειδι για τους γνωριζοντες),
   ο λογαριασμος ΔΕΗ για να γινει διασταυρωση του τοπου κατοικιας

 17. ΠΗΛΕΑΣ avatar
  ΠΗΛΕΑΣ 27/06/2010 23:35:30

  Το κράτος δεν γνωρίζει τον αριθμό όχι γιατί δεν έχει στοιχεία, αλλά γιατί είναι ΑΝΙΚΑΝΟ να τα επεξεργαστεί. Γι' αυτό ξεκινάει μιά ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ καταμέτρηση. Δουλειά για ΒΛΑΚΕΣ.
  Εδώ έφτασε βόμπα στο γραφείο του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως και σεις ψάχνετε κράτος-Μεγάλο Αδελφό; . Αλλοίμονο!

 18. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 27/06/2010 23:36:56

  5- Αν το αποτέλεσμα της ηλεκτρονικής απογραφής είναι παρόμοιο με την αξιοκρατική επιλογή των Γεν. Γραμματέων, κλπ... τότε είμαστε για τα πανηγύρια.
  6-Μέχρι χθές (σε ποολες υπηρεσίες και σήμερα)το ιντερνέτ εκτός από τέρα ινκογκνίτα ήταν και απαγορευμένο. Περιμένουμε εν μια νυκτί να γίνουν οι ΔΥ χάκερς; Πάμε καλά;

 19. Προφήτης avatar
  Προφήτης 27/06/2010 23:44:28

  Δεν ξέρεις τι σου γίνεται και πουλάς τα πορτοκάλια μαύρα.
  Πλασάρεις κι ένα παραμύθι "εγώ ξέρω" και παριστάνεις τον ειδήμονα σ' όσους δεν νογάνε.

  Η Αγροφυλακή είναι χρήσιμη υπηρεσία, στην περιοχή σου μπορεί να μην υπάρχουν παραβατικοί, που μάλλον λες ψέμματα, παντού αλλού υπάρχουν.
  Αν, κατά την πασοκική συνήθεια, αντί να προσληφθούν άξια παιδιά προσλαμβάνονται Πάγκαλοι που δεν μπορούν να δέσουν τα κορδόνια τους δεν αναιρείται η χρησιμότητα του Σώματος.
  Μόνο άσχετοι αστοί ισχυρίζονται κάτι τέτοιο.

  Βράσε τώρα καμιά μολόχα να σού περάσει η δυσκοιλιότητα.

 20. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
  ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 27/06/2010 23:54:25

  Προφητη παλια ο αγροφυλακας επιτηρουσε τα παντα στην υπαιθρο, μιλο εκ πειρας..την καταργησαν με κατι αστειες δικαιολογιες περι εμφυλιου κτλ.
  Ποιος; Ο πρωην χωροφυλακας κυρ Μενιος θεος σχωρεστον

  • tiramola avatar
   tiramola @ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 28/06/2010 00:03:39

   Μήπως γύριζαν στο σπίτι τους με τσάντες γεμάτες με κλεψιμέικα από τα χωράφια που πολλές φορές είχαν και ζωντανά μέσα όπως κότες και κουνέλια?
   Αυτά τα θυμάσαι?

   • ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
    ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ @ tiramola 28/06/2010 00:09:11

    τιραμολα συνελθε, δεν ζεις στον Αρη, ισως καποιοι να εκλεψαν..τωρα ολοι οι ατυνομικοι ας πουμε ειναι ασπιλοι; καποιοι παραβαινουν τους νομους, δεν καταργουμε ομως την αστυνομια...

   • Προφήτης avatar
    Προφήτης @ tiramola 28/06/2010 00:10:45

    Οι απόγονοι των κλεφτοκοτάδων έγιναν ΠΑΣΟΚ.
    Οι απόγονοι των τίμιων αγροφυλάκων έγιναν νοικοκυραίοι.

    Εδώ ο αρχηγός σου πήρε μίζα ουρανοξύστη στο Σικάγο για την αγορά του Αιώνα τη δεκαετία του 80, ο Άκης πήρε 25 σπίτια από τα ΙΕΡΑ χρήματα της Εθνικής Άμυνας,τα κοτοπουλάκια σε πείραξαν;

   • Orestios avatar
    Orestios @ tiramola 28/06/2010 00:16:16

    Ανάθεμα αν ξέρει ο τιραμόλα τί γίνεται στην ύπαιθρο

   • tiramola avatar
    tiramola @ tiramola 28/06/2010 00:22:52

    Ναι ξέρω...
    Και οι μπουγαδοκλέφτες ΝΔ.
    Και οι απόγονοι των τίμιων αγροτών βαφτηστήρια πολιτευτών.

    Εσύ απολογείσαι για τον Καραμανλή ακόμα και σήμερα.
    Εγώ δεν βρέθηκα σε αυτή την ανάγκη ποτέ.

  • Προφήτης avatar
   Προφήτης @ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 28/06/2010 00:40:23

   Σ' αρέσει δε σ' αρέσει ο συντηρητικός χώρος, γενικά, έχει πιο τίμιους ανθρώπους, σαν πάστα.
   Το ΠΑΣΟΚ, γενικά, είναι κλεφτες, λεχρίτες, ρουφιάνοι, αγράμματοι, καθάρματα.
   Οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

   Οι δωσίλογοι και τα λαμόγια που μπήκαν στη Δεξιά μετά τον Πόλεμο ήταν οι καιροσκόποι της εποχής που προσκολλήθηκαν στην Εξουσία, όπως και οι αντίστοιχοι που μπήκαν στο ΠΑΣΟΚ, οι πράξεις τους δεν είναι πολιτική είναι ωφελιμισμός.

   Δεν απολογούμαι για κανέναν, θα υπερασπίζομαι πάντα το εθνικό έργο του Καραμανλή, που είναι 1000 φορές πιο Έλληνας από το δικό σου τέρας, όπως και θα χτυπάω την αντιλαϊκή πολιτική του στην Υγεία και στην παραχώρηση των εθνικών οδών.

   Αν είσαι ο τελευταίος ιδεολόγος πασοκτζής τα συλλυπητήριά μου, οι άλλοι έγιναν πλούσιοι κλέβοντάς μας. Θα σε βάλουμε σε φορμόλη, να διατηρήσουμε το σπάνιο είδος.

   • tiramola avatar
    tiramola @ Προφήτης 28/06/2010 00:51:23

    Μόνο τι πάστα δεν μας είπες, νουκαντίνα ή αμυγδάλου...

    Καληνύκτα και καλά μυαλά γιατί δεν φταίνε ούτε οι δημοσκόποι, ούτε τα συμφέροντα για το χάλι σας...

   • Προφήτης avatar
    Προφήτης @ Προφήτης 28/06/2010 01:03:47

    Σεράνο. Από εξυπναδούλες καλά, από ουσία τη μπάλα στην εξέδρα. Μόνο για τέτοια είστε, για ατάκες αμφιθεάτρου, και πήρατε τη χώρα στο λαιμό σας. Για σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά, last year.
    Οι δημοσκόποι είναι παλιοί σύντροφοι σου που έγλειψαν τον κώλο του Σημίτη.

    Καληνύχτα και για χάλι κοίτα στο Μαξίμου

   • Orestios avatar
    Orestios @ Προφήτης 28/06/2010 01:19:01

    Είναι γνωστός οπαδός ο τιραμόλα.

 21. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
  ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 27/06/2010 23:57:48

  h**p://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=32480&catid=13
  Μολις διαβασα αυτο…Ριξτε μια ματια και εσεις
  Τοσα τους λοιπουν η για τοσο πλουσιους μας περνουν;

  Τα χρονια που σπουδασαμε τα χρυσοπληρωσαμε!!! θα τα πληρωσουμε παλι;
  Σοσιαλισμος η βαρβαροτητα;
  φοβαμαι μην παρεκτραπω και σταματω εδω

 22. καλαματιανός avatar
  καλαματιανός 28/06/2010 00:03:20

  Αλήθεια γιατί δεν θα απογραφούν οι υπάλληλοι των κρατικών ΝΠΙΔ και των ΑΕ που την πλειοψηφία των μετοχών τους κατέχει το Ελληνικό Δημόσιο;
  Το έχει επισημάνει κάποιος αυτό;
  Από τον Κρατικό Πρϋπολογισμό δεν επιχορηγούνται;
  Δεν θεωρούνται δημόσιοι υπάλληλοι με την ευρεία έννοια;
  Οι υπάλληλοι της ΔΕΗ της ΕΥΔΑΠ και πολλών άλλων ΑΕ,οι υπάλΛηλοι στα ΝΠΙΔ των υπουργείων,με αυτούς τι θα γίνει;

  • anonymous avatar
   anonymous @ καλαματιανός 28/06/2010 01:26:01

   Αυτοί δεν είναι δημ. υπάλληλοι αλλά υπάλληλοι των εταιριών που τους απασχολεί.

 23. axroistos avatar
  axroistos 28/06/2010 11:57:19

  Το πρόβλημα είναι, όπως γράφει, ότι οι υπάλληλοι καταγράφονται με βάση την υπηρεσία, όχι το όνομα. Υπάρχουν καθηγητές πανεπιστημίου που είναι διορισμένοι σε 3 πανεπιστήμια και τα παίρνουν τριπλά. Με την καταγραφή υπαλλήλων με βάση την υπηρεσία είναι τρεις καθηγητές, με την καταγραφή ως άτομο είναι τριθεσίτης.

  Τώρα πρέπει να μάθουμε πόσοι πολυθεσίτες καθηγητές, γιατροί, δικηγόροι κτλ. υπάρχουν στο δημόσιο. Μπορεί να έχουμε 1.000.000 δημόσιους υπαλλήλους που είναι 800.000-900.000 άτομα!

 24. χρηστος avatar
  χρηστος 28/06/2010 18:47:59

  Μήπως η απογραφή γίνεται μέ τήν ελπίδα κάποιοι από τούς καταβαλλόμενους μισθούς νά είναι "ορφανοί" ?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.