18/04/2008 00:12
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Άτακτη υποχώρηση της ΔΕΗ στο θέμα της RWE

Σε άτακτη υποχώρηση οδηγείται τελικά η ΔΕΗ σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή της ως μειοψηφών μέτοχος σε εταιρικό σχήμα μαζί με την RWE για την κατασκευή λιθανθρακικών μονάδων στην Ελλάδα, ύστερα από τις αντιδράσεις εργαζομένων, κομμάτων της αντιπολίτευσης, αλλά και φορέων της τοπικής κοινωνίας. Ουσιαστικά, πρόκειται για υποχώρηση της κυβέρνησης, η οποία επέλεξε τελικά να μην στηρίξει μέχρι τέλους τα σχέδια της διοίκησης της ΔΕΗ, προκειμένου να αποφύγει ένα ακόμη μέτωπο, ενώ ήδη έχει ανοιχτό το μέτωπο του ΟΤΕ. Έτσι, πλέον, η συνεργασία της ΔΕΗ με την RWE μεταφέρεται στην... Αλβανία (διαβάστε περισσότερα εδώ).


Όπως έχουμε γράψει επανειλημμένως το θέμα ενδιαφέρει ιδιαίτερα και την κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, καθώς σχεδιαζόταν η κατασκευή εργοστασίου στο Θριάσιο πεδίο με τη συνεργασία της ΔΕΗ, της RWE και της «Χαλυβουργικής», η οποία ανήκει στην …αντίπαλη μισή οικογένεια Αγγελοπούλου (http://www.antinews.gr/?p=981)

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Vass avatar
  Vass 18/04/2008 01:43:57

  Για να το γιορτάσουν ας πιούν μια αεριούχα σόδα (αυτή που περιέχει το γνωστό σε όλους μας διοξείδιο του άνθρακα).
  Ο Καθηγητής παλαιότερα είχε κουραστεί το πήγαινε έλα Τόκιο-Βρυξέλλες λόγω Toyota. Τώρα θα μάθει την Interalbanian. Δεν ήξερες, δε ρώταγες;

 2. ΑΤΑΚΤΟΣ avatar
  ΑΤΑΚΤΟΣ 18/04/2008 03:35:20

  και το "Ξινό Νερο" Φλωρινας
  καλό

 3. ΑΤΑΚΤΟΣ avatar
  ΑΤΑΚΤΟΣ 18/04/2008 03:55:51

  Και το νερακη "Δουμπια" καλο συνετ.
  http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=4513840&publDate=18/4/2008

 4. Χρυσο... avatar
  Χρυσο... 18/04/2008 04:25:37

  Μια επισκόπηση του τύπου από το google .gr

  Elefteros typos
  Δηλώσεις Τ. Αθανασόπουλου
  Πέμπτη, 17.04.08
  Στο προσεχές Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ θα συζητηθεί ένα νέο Μνημόνιο Συνεργασίας με τη γερμανική RWE, το οποίο περιλαμβάνει:
  -Μελέτη για τη δημιουργία ανθρακικής μονάδας 500 με 800 MW στην Αλβανία. Το Μνημόνιο Συνεργασίας προβλέπει τη δημιουργία ξεχωριστής ανώνυμης εταιρείας που θα αναλάβει το εν λόγω έργο, με την RWE να κατέχει το 51%, τη ΔΕΗ το 39% και την εταιρεία Τιτάν το 10% του μετοχικού κεφαλαίου της.
  -Μελέτη για συνεργασία στο φυσικό αέριο στην Ελλάδα.
  -Μελέτη για συνεργασία στην ανάπτυξη αιολικών πάρκων με τη ΔΕΗ Ανανεώσιμες. Σε μια τέτοια συνεργασία η ΔΕΗ Ανανεώσιμες θα κατέχει το 49% και η RWE τo 51%.
  Οπως δήλωσε σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Τάκης Αθανασόπουλος:
  • Τα οικονομικά αποτελέσματα της ΔΕΗ κατά το 2007 βελτιώθηκαν και πέτυχε - χωρίς συνυπολογισμό του εσόδου από την πώληση της Tellas - αύξηση των καθαρών κερδών σε 84,7 εκατ. ευρώ έναντι των 22,1 εκατ. το 2006. Κατά το τέταρτο τρίμηνο 2007 η ΔΕΗ, χωρίς τα έσοδα από την πώληση της Tellas, εξασφάλισε καθαρά κέρδη ύψους 24,5 εκατ. ευρώ έναντι ζημίας 49,1 εκατ. στο αντίστοιχο τρίμηνο του προηγουμένου έτους.
  • Η σημαντική άνοδος των τιμών των καυσίμων, που ξεκίνησε από το δεύτερο εξάμηνο 2007, συνεχίσθηκε και κατά το πρώτο τρίμηνο 2008, με αποτέλεσμα η αύξηση του σχετικού κόστους να απορροφήσει περίπου τα δύο τρίτα της τιμολογιακής αύξησης που εγκρίθηκε το Δεκέμβριο 2007.
  • Μια σειρά από έργα για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του ηλεκτροπαραγωγικού δυναμικού της Επιχείρησης βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη. Έτσι, μεταξύ άλλων:
  - Η Μονάδα φυσικού αερίου καθαρής ισχύος 417MW στο Αλιβέρι είναι υπό κατασκευή.
  - Δημοσιεύθηκε η διακήρυξη για την κατασκευή Μονάδας φυσικού αερίου στη Μεγαλόπολη, καθαρής ισχύος 750-835MW.
  - Αναμένεται η θετική γνωμοδότηση της ΡΑΕ για τις άδειες των δύο λιγνιτικών Μονάδων στη Φλώρινα και στην Πτολεμαΐδα, και των δύο λιθανθρακικών στο Αλιβέρι και τη Λάρυμνα, ενώ παράλληλα προετοιμάζονται τα σχετικά τεύχη των Διακηρύξεων.
  - Υπεβλήθησαν αιτήσεις αδειοδότησης στη ΡΑΕ για τις δύο Μονάδες, 250MW εκάστη, στην Κρήτη και για το νέο Σταθμό 120ΜW στη Λέσβο.
  - Μέχρι τα τέλη πρώτου εξαμήνου 2008 ολοκληρώνεται η πρώτη φάση επέκτασης του Σταθμού στον Αθερινόλακκο Κρήτης, με τη θέση σε λειτουργία δύο ατμοηλεκτρικών Μονάδων, συνολικής ισχύος 93 MW περίπου.
  - Ολοκληρώνονται οι διαβουλεύσεις για τα Ηλεκτρο-παραγωγά Ζεύγη, τα οποία θα διακηρυχθούν πριν από το καλοκαίρι, για τη δεύτερη φάση επέκτασης του ΑΗΣ Αθερινόλακκου κατά 100MW.
  - Προχώρησε η δεύτερη φάση της Διακήρυξης του έργου κατασκευής του νέου Σταθμού 120 ΜW στη Νότια Ρόδο και αναμένεται η υποβολή προσφορών μέχρι τις 27.05.2008.
  - Οι υδροηλεκτρικές Μονάδες στη Μεσοχώρα είναι έτοιμες και αναμένεται η ψήφιση σχετικού νόμου που θα καθορίζει τις αποζημιώσεις για τις κατακλυζόμενες περιουσίες, προκειμένου να προχωρήσει η ΔΕΗ σε πλήρωση του ταμιευτήρα με νερό.
  - Προχωρεί η κατασκευή των δομικών και ηλεκτρο-μηχανολογικών έργων του Υδροηλεκτρικού Σταθμού Ιλαρίωνα.
  - Σύντομα θα γίνει νέα διακήρυξη για το έργο κατασκευής της Μονάδας στο Μετσοβίτικο.
  - Με την ολοκλήρωση ορισμένων φραγμάτων από την Πολιτεία, δύο ακόμα Σταθμοί θα τεθούν σε λειτουργία σε Συκιά και Πευκόφυτο.
  • Εργα προωθεί και η θυγατρική της ΔΕΗ στον τομέα των ΑΠΕ, η ΔΕΗ Ανανεώσιμες, η οποία σήμερα διαθέτει ένα σύνολο προγραμματισμένων έργων ισχύος 538 MW. Πέραν του 2012, η εταιρεία θα συνεχίσει να αναπτύσσεται με τους ίδιους ρυθμούς, με στόχο να φθάσει τα 950 MW, μέχρι το 2014. Ο συνολικός προϋπολογισμός των παραπάνω έργων ανέρχεται σε 1,95 δισ. ευρώ. Από τη ΔΕΗ Ανανεώσιμες:
  - Σύντομα θα διακηρυχθεί το έργο κατασκευής του Φωτοβολταϊκού Πάρκου ισχύος 50 MW στο χώρο των αποθέσεων του εξαντληθέντος λιγνιτικού πεδίου στη Μεγαλόπολη. Εκτιμάται ότι η κατασκευή του θα αρχίσει στα τέλη του 2008.
  - Σε συνεργασία με την γαλλική EDF Energies Nouvelles, αναπτύσσονται Αιολικά πάρκα ισχύος 122ΜW. Το πρώτο από αυτά, συνολικής ισχύος 38 MW, στη Βοιωτία, βρίσκεται, ήδη, σε φάση κατασκευής. Εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν το πρώτο τρίμηνο του 2009.
  - Αναπτύσσεται η συνεργασία με την S&B για την κατάρτιση επιχειρησιακού σχεδίου και εκπόνηση μελέτης σκοπιμότητας για την εκμετάλλευση γεωθερμικού πεδίου στο σύμπλεγμα νήσων της Μήλου για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από γεωθερμία.
  • Βρίσκεται εξάλλου σε πλήρη εξέλιξη η διαδικασία για την πλήρωση των 2.035 θέσεων εργασίας μεταξύ περίπου 50.000 αιτήσεων. Έχει ήδη ολοκληρωθεί η φάση της πρακτικής δοκιμασίας τεχνικών ειδικοτήτων. «Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε με ακεραιότητα και αξιοκρατία το αποτέλεσμα», υπογράμμισε ο κ. Τ. Αθανασόπουλος και ανέφερε ότι η ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι.
  • Για την αντιμετώπιση της καλοκαιρινής ζήτησης ο κ. Τάκης Αθανασόπουλος τόνισε τα ακόλουθα:
  - Λαμβάνουμε μέτρα για να αντιμετωπίσουμε την καλοκαιρινή ζήτηση.
  - Γίνεται ορθολογική διαχείριση των υδάτινων πόρων για να εξασφαλίσουμε αποθέματα.
  - Συντηρούμε τις θερμικές μας Μονάδες για να εξασφαλίσουμε αξιόπιστη και συνεχή λειτουργία το καλοκαίρι.
  - Φροντίζουμε να εξασφαλίσουμε εισαγωγές ρεύματος από γειτονικές χώρες με τους καλύτερους δυνατούς οικονομικούς όρους.
  - Προγραμματίζουμε την ενοικίαση αιχμιακών Μονάδων.
  - Συντηρούμε και ενισχύουμε τα δίκτυά μας Υψηλής, Μέσης και Χαμηλής Τάσης.
  - Καθορίζουμε τιμολογιακά κίνητρα διαχείρισης φορτίου.
  • Σχετικά με την κατάσταση των υδατίνων αποθεμάτων ο κ. Αθανασόπουλος ανέφερε ότι, μία από τις βασικές αιτίες του προβλήματος της αντιμετώπισης της καλοκαιρινής ζήτησης, είναι οι μειωμένες εισροές νερών στους ταμιευτήρες, λόγω ανομβρίας κατά τα τελευταία δύο χρόνια, οι οποίες οδήγησαν στα χαμηλά αποθέματα νερού στις αρχές του Φθινοπώρου του 2007. Παρ΄ όλο που το τελευταίο εξάμηνο οι εισροές αυξήθηκαν σε σχέση με το αντίστοιχο εξάμηνο του προηγούμενου έτους και η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από υδροηλεκτρικά εργοστάσια έγινε με αυστηρότερη διαχείριση, τα σημερινά αποθέματα είναι από τα χαμηλότερα που υπήρξαν ποτέ.


  ΑΠΕ – ΜΠΕ
  navtemboriki
  ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΕ : Ανακοίνωση

  ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
  Πέμπτη, 17 Απριλίου 2008 16:06

  Εκτυπώστε το

  Στείλτε το με email

  Φυλάξτε το

  Η ΔΕΗ Α.Ε. ανακοινώνει ότι την Τρίτη, 22 Απριλίου 2008, το Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης θα συζητήσει το Μνημόνιο Συνεργασίας με την RWE.

  Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Τάκης Αθανασόπουλος ανέφερε ότι το Μνημόνιο Συνεργασίας προβλέπει την ανάπτυξη στην Αλβανία λιθανθρακικής Μονάδας ισχύος 500-800 MW. Το έργο αυτό θα αναλάβει εταιρεία στο μετοχικό κεφάλαιο της οποίας θα συμμετέχουν η RWE με 51%, η ΔΕΗ με 39% και η ΤΙΤΑΝ με 10%.
  Ethnos-
  Τελικά, θα εξάγουμε μόλυνση στην Αλβανία
  Η διοίκηση της ΔΕΗ φοβήθηκε τις αντιδράσεις στέλνει τη μονάδα λιθάνθρακα... βορειότερα. Κι όταν φυσάει βοριάς; 14:28

  Ακύρωση της κατασκευής μονάδας λιθάνθρακα στην Ελλάδα ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρόεδρος της ΔΕΗ Τάκης Αθανασόπουλος, στο πλαίσιο τροποποίησης των βασικών αρχών συνεργασίας ΔΕΗ - RWE.
  Όπως έκανε γνωστό ο κ. Αθανασόπουλος, η μονάδα θα κατασκευαστεί τελικά στην Αλβανία με συνεργασία ΔΕΗ, RWE και της ΤΙΤΑΝ.
  To Thema
  Παίρνουν μόνοι τους πίσω το κάρβουνο οι Γερμανοί
  16 Απριλίου 2008, 00:24

  του Σωτήρη Χιωτάκη
  «Άδειασε – δεν άδειασε» ο κ. Φώλιας τον κ. Αθανασόπουλο, στο αναθεωρημένο Μνημόνιο Συνεργασίας της ΔΕΗ με την RWE οι αναφορές στον λιθάνθρακα θα είναι θεωρητικές, αφού οι Γερμανοί φαίνεται ότι έχουν λύσει το πρόβλημά τους.
  Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το περίφημο, πλέον, Μνημόνιο Συνεργασίας της ΔΕΗ με την RWE θα έλθει προς έγκριση στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΗ αισθητά τροποποιημένο.
  Αν και οι αναφορές στην προοπτική για συνεργασία, πέραν των «ανώδυνων» τομέων του φυσικού αερίου και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, και σε εκείνον του λιθάνθρακα δεν θα λείπουν, εντούτοις θα έχουμε να κάνουμε με κάτι το διαφορετικό σε σχέση με το συγκεκριμένο σχέδιο που αφορούσε στην κατασκευή δύο μεγάλων εργοστασίων ισχύος 1.600 μεγαβάτ.
  Δύο βασικότατοι λόγοι για αυτό είναι προφανώς οι αντιδράσεις της κοινής γνώμης στις περιοχές (Καβάλα – Βόλος) οι οποίες εξετάζονταν ως χώροι υποδοχής των εργοστασίων καθώς και το κόστος χρήσης του λιθάνθρακα το οποίο έχει εκτοξευθεί στα ύψη, καθιστώντας την παραγωγή ηλεκτρισμού από το κάρβουνο ακριβότερη ακόμη και από το φυσικό αέριο, αν συνυπολογιστεί και το κόστος από την εκπομπή ρύπων διοξειδίου του άνθρακα.
  Αλλά φαίνεται ότι υπάρχει και ένας τρίτος , όχι ήσσονος σημασίας λόγος: οι Γερμανοί βρήκαν, τελικώς, χώρο στην πατρίδα τους για να στήσουν τους δύο σταθμούς που θα καίνε κάρβουνο! Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, η RWE πήρε πρόσφατα έγκριση από την τοπική κυβέρνηση του Arnsberg για να εγκαταστήσει δύο εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρισμού από λιθάνθρακα ισχύος1.600 μεγαβάτ, τα οποία θα είναι έτοιμα να λειτουργήσουν το 2011 και το 2012.
  Τα τεχνικά χαρακτηριστικά που συνοδεύουν τα συγκεκριμένα εργοστάσια, καθώς και ο προβλεπόμενος χρόνος λειτουργίας τους πείθουν ότι είναι τα προοριζόμενα αρχικώς για το κρατίδιο του Ensdorf και εν συνεχεία για την Ελλάδα. Πρόκειται, δηλαδή, για εργοστασιακό εξοπλισμό που έχει ήδη παραγγελθεί.
  Σε κάθε περίπτωση, αύριο Πέμπτη ο πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Τάκης Αθανασόπουλος παραχωρεί συνέντευξη Τύπου και αναμένονται με ενδιαφέρον οι τοποθετήσεις του συνολικά για την επιχειρηματική πορεία της ΔΕΗ και, φυσικά, και για την συνεργασία με την RWE.
  Μία συνεργασία η οποία αντιμετωπίστηκε χτες με … σκωπτική διάθεση από τον ίδιο τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Χρήστο Φώλια, ο οποίος στο Reuters δήλωσε χαρακτηριστικά «ακούω για αυτό για μήνες αλλά RWE ακούμε, RWE δεν βλέπουμε», εκφράζοντας παράλληλα και τον προβληματισμό του για το ότι μία επιχείρηση όπως η ΔΕΗ δεν μπορεί να πάρει απόφαση ούτε καν για ένα μνημόνιο συνεργασίας…
  Η ΔΕΗ δεν προγραμματίζει διακοπές ρεύματος το καλοκαίρι
  ημερ/νία: 17-04-2008 madata.gr
  Μέγεθος γραμμάτων:

  Η ΔΕΗ δεν προγραμματίζει διακοπές ρεύματος το καλοκαίρι, έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα, διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της επιχείρησης, Τάκης Αθανασόπουλος. Διευκρίνισε, πάντως, ότι αρμόδιος είναι ο διαχειριστής ελληνικού συστήματος μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας.
  Οι μελέτες της ΔΕΗ δείχνουν ότι η αιχμή της κατανάλωσης το φετεινό καλοκαίρι θα κυμανθεί από 10.558 έως 11.050 μεγαβάτ έναντι 10.610 πέρυσι.
  Ο κ. Αθανασόπουλος υποχώρησε στο θέμα της συνεργασίας με την RWE, στον τομέα του λιθάνθρακα, λέγοντας ότι θα καταθέσει νέο μνημόνιο στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ τη Μεγάλη Τρίτη για συνεργασία με τη γερμανική εταιρεία στο φυσικό αέριο, στις ανανεώσιμες πηγές και στην κατασκευή μονάδας με άνθρακα στην Αλβανία.
  Το μνημόνιο συνεργασίας της ΔΕΗ με τη γερμανική εταιρία RWE θα περιλαμβάνει συνεργασία στους τομείς του φυσικού αερίου και των αιολικών πάρκων, καθώς και στην κατασκευή μιας μονάδας παραγωγής ρεύματος από λιθάνθρακα στην Αλβανία, σε συνεργασία με την Τιτάν ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Αθανασόπουλος.
  Παράλληλα, επανέλαβε την πάγια θέση του ότι οι αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ δεν επαρκούν για να καλύψουν το κόστος της παραγωγής ρεύματος. "Η αύξηση που έγινε την 1η Δεκεμβρίου, έχει ήδη απορροφηθεί κατά τα δύο τρίτα από την άνοδο του κόστους των καυσίμων" είπε.
  Προανήγγειλε προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κατά πρόσφατης απόφασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με την εκμετάλλευση του λιγνίτη. Η απόφαση προβλέπει να υποχρεωθεί η ΔΕΗ να πουλήσει μονάδες παραγωγής ρεύματος από λιγνίτη ή να παρέχει υποχρεωτικά σε ανταγωνιστές της ποσοστό της ηλεκτροπαραγωγής από λιγνίτη.
  Δεν υπάρχει κίνδυνος μπλακ άουτ - 17/04/2008

  Εκτύπωση Σελίδας

  Στείλτε το σε ένα φίλο

  Lowest Rating
  0.5
  1
  1.5
  2
  2.5
  3
  3.5
  4
  4.5
  5  Δεν προγραμματίζονται από τη ΔΕΗ περικοπές ηλεκτροδότησης για την αντιμετώπιση προβλημάτων επάρκειας τους καλοκαιρινούς μήνες.

  Αυτό δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Τάκης Αθανασόπουλος, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι δεν θα αντιμετωπιστεί κίνδυνος μπλακ άουτ και παράλληλα την ελπίδα ότι οι καιρικές συνθήκες δεν θα είναι τόσο δύσκολες όσο οι περσινές.


  Όλα αυτά ο κ. Αθανασόπουλος παραδέχτηκε ότι το πρόβλημα επάρκειας υφίσταται και δήλωσε ότι η ΔΕΗ λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην υπάρξουν προβλήματα. Πάντως τα αποθέματα νερού για την υδροηλεκτρική παραγωγή ενέργειας είναι χαμηλότερα από κάθε άλλη φορά και κινούνται σε αντίστοιχα επίπεδα με τα χθεσινά.


  Σε ότι αφορά στη συνεργασία της ΔΕΗ με τη γερμανική RWE, η οποία θα εξεταστεί από το ΔΣ της ΔΕΗ την ερχόμενη Τρίτη, και η οποία προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των εργαζομένων και της αντιπολίτευσης, ο κ. Αθανασόπουλος ανακοίνωσε σήμερα την τροποποίηση των βασικών αρχών της οι οποίες είχαν προκαλέσει και τις αντιδράσεις.


  Συγκεκριμένα δεν θα προωθηθεί συνεργασία για την δημιουργία μονάδας παραγωγής ενέργειας από λιθάνθρακα επί ελληνικού εδάφους, αλλά στην Αλβανία με συνεργασία της ΔΕΗ, της RWE και της ελληνικής τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ.

  Επίσης στο νέο μνημόνιο προβλέπεται συνεργασία των δύο εταιρειών στον τομέα φυσικού αερίου και των ανανεώσιμων πηγών.

  Ο κ. Αθανασόπουλος μίλησε για την απώλεια μιας πολύ μεγάλης ευκαιρίας για τη ΔΕΗ και την Ελλάδα, η οποία πνίγηκε στην καταιγίδα των αντιδράσεων χωρίς να προλάβει να εξεταστεί και να γίνει διάλογος γύρω από αυτή.

 5. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 18/04/2008 06:05:42

  Ας μην χαιρόμαστε για οποιαδήποτε «άτακτη υποχώρηση της ΔΕΗ» ακόμη και να είναι για συνεργασία με Γερμανούς (και Γερμανόφιλος δεν είμαι). Το να πάει η ΔΕΗ στην Αλβανία είναι λίγο σαν να πάει η Pirelli στην Αλβανία.

  Όσο για την «σοβαρή» Καθημερινή, προσέξατε πρωτοσελιδο στην οικονομική του Σαββάτου; «σχέδιο δράσης...και ένταξη της μονάδας της Αλουμίνιον». Φάτε προπαγάνδα.

 6. Χρυσο... avatar
  Χρυσο... 18/04/2008 09:43:06

  Και η σαβούρα και μακ…του Κωστάκη (Sencap) και Τάκη καλά κρατά .
  http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/04/17/1502119.htm

 7. συνταξιούχος avatar
  συνταξιούχος 18/04/2008 09:50:20

  Μια τρένα με κάρβουνο,
  μια πλία και βαπόρια στα λιμάνια ,
  μια φορτηγά (ούτοι τρελό θέλς ακούς και διαβάζεις ) που θα βρουν όμως τον λιγνίτη για την Κάρδια
  (αι αι Χρηστάρα δεν προκάνς με gr*)

 8. Ατάκτος ΔΕΗς avatar
  Ατάκτος ΔΕΗς 18/04/2008 10:17:16

  Τελικά αυτό που ονομάζεται στα Ελληνικά
  Βιομηχανικό ΣΑΒΟΤΑΖ στη ΔΕΗ
  ποιος διαστρεμμένος το έχει επιτρέψει.
  Ν.Δ.Σ.

 9. Ατάκτος ΔΕΗς avatar
  Ατάκτος ΔΕΗς 19/04/2008 16:44:26

  Η παραπάνω καταγγελία έγινε προχθές δημόσια στο Τ.Ε.Ε/Τ.Δ.Μ. ,
  Ένας ανεξάρτητος κοινοποιήθηκε και καλός οι άλλοι όλοι
  ΠΑΣΚΕ,
  Δ.Κ.Μ
  ΞΥΝΟΥΝ τα κακάτσια τους ,
  ο Πρόεδρος τι περιμένει τον Κουιμ απ την φωτ.στο ΑΝΤΙ ?
  Αυτοί που σας και μας τσεκάρουν σίγουρα δεν κοιμούνται !!!!

 10. ΑΤΑΚΤΟΣ avatar
  ΑΤΑΚΤΟΣ 19/04/2008 20:30:57

  και οι φωστηρες σε ρολο πυροσβεστη (τοσα χρονια τεκνω δεν βαρεθηκες
  http://www.tovima.gr/print_article.php?e=B&f=15340&m=D11&aa=1  0

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.