#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
23/01/2008 01:34
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Άσχημα τα πράγματα για τον Θέμο

Σε τέσσερα ή πέντε πρόσωπα από αυτά που εμπλέκονται στην υπόθεση Ζαχόπουλου αναμένεται να απαγγείλει κατηγορίες ο ανακριτής. Μεταξύ τους είναι ο κομιστής του DVD στο Μαξίμου, η Εύη Τσέκου, ο δικηγόρος που τη συνόδευε στα ραντεβού σε κανάλια και εφημερίδες, αλλά και οι δικηγόροι που φέρονται ότι συμμετείχαν στον εκβιασμό του Χ. Ζαχόπουλου. Η κα Τσέκου και ο δικηγόρος της αντιμετωπίζουν την απαγγελία κατηγορίας για «παράβαση του νόμου για τα προσωπικά δεδομένα», ο οποίος τιμωρεί ως κακούργημα τη διακίνηση και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, με σκοπό το όφελος ή τη βλάβη τρίτου. Για τον δικηγόρο έχει επίσης καταγγελθεί ότι ζήτησε χρήματα για την πελάτισσα του.

Ο κομιστής του επίμαχου DVD κινδυνεύει να κατηγορηθεί ότι όχι μόνο το έδωσε στον κ. Ανδριανό (διακίνηση) αλλά και ότι επιπλέον το μοντάρισε. Έτσι ο Θέμος Αναστασιάδης την έχει άσχημα επειδή πρώτον, η κα Τσέκου τον κατηγορεί ότι της υπέκλεψε το DVD για να το δώσει στο Μαξίμου και δεύτερον, ο κ. Ανδριανός την επιβεβαιώνει, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση παρέλαβε ένα και μόνο DVD, το οποίο αποδείχθηκε “πειραγμένο”. Αν ασκηθεί πάντως δίωξη εναντίον του «κομιστή» για διακίνηση και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, η ποινή που θα αντιμετωπίσει είναι κάθειρξη μέχρι 10 χρόνια. 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. AnonymOs avatar
  AnonymOs 23/01/2008 01:57:11

  Λευτερια στην Τσέκου.
  Είναι το θύμα.


  Τους άλλους .... Μέσα,
  όπως τους αξίζει.

 2. Ανώνυμος avatar
  Ανώνυμος 23/01/2008 02:40:01

  Δεν είσαι ενήμερος. Για τον Καμπουράκη που «έδωσε» (κατά λάθος) την Τρέμη τίποτε δεν άκουσες απόψε?
  Αν είναι έτσι όπως τα γράφεις, τότε και η Τρέμη η οποία, κατά τον Καμπουράκη, είδε και δημοσιοποίησε σε άλλους δημοσιογράφους του Mega, όπως και σε εκδότες το περιεχόμενο του dvd και μάλιστα του αμοντάριστου, έκανε χρήση και διακίνηση προσωπικών δεδομένων. Θα την αφήσει απέξω? E…?

  Για ρίξε μια ματιά:

  Άρθρο 22 παρ. 4 και 6 του Ν. 2472/97

  «4. Όποιος χωρίς δικαίωμα επεμβαίνει με οποιονδήποτε τρόπο σε αρχείο δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ή λαμβάνει γνώση των δεδομένων αυτών ή τα αφαιρεί, αλλοιώνει, βλάπτει, καταστρέφει, επεξεργάζεται, μεταδίδει, ανακοινώνει, τα καθιστά προσιτά σε μη δικαιούμενα πρόσωπα ή επιτρέπει στα πρόσωπα αυτά να λάβουν γνώση των εν λόγω δεδομένων, ή τα εκμεταλλεύεται με οποιονδήποτε τρόπο, τιμωρείται με φυλάκιση και χρηματική ποινή και αν πρόκειται για ευαίσθητα δεδομένα με φυλάκιση τουλάχιστον ενός (1) έτους και χρηματική ποινή τουλάχιστον ενός εκατομμυρίου (1.000.000) έως δέκα εκατομμυρίων (10.000.000) δραχμών, αν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα από άλλες διατάξεις.

  6. Αν ο υπαίτιος των πράξεων των παρ. 1 έως 5 του παρόντος άρθρου είχε σκοπό να προσπορίσει στον εαυτό του ή σε άλλον παράνομο περιουσιακό όφελος, ή να βλάψει τρίτον, επιβάλλεται κάθειρξη έως δέκα (10) ετών και χρηματική ποινή τουλάχιστον δύο εκατομμυρίων (2.000.000) δραχμών έως δέκα εκατομμυρίων (10.000.000) δραχμών.»

  Επιπλέον πρέπει να ασκήσει δίωξη στους Καμπουράκη και Τρέμη για ψευδορκία.

 3. factorx avatar
  factorx 23/01/2008 02:59:19

  Ηια την Τρέμη δες εδω: http://www.blog.anti.gr/?p=832. Δεν είμαστε εφημερίδα, ουτε σταθμός να παρακολουθούμε όλα τα κανάλια. Ουτε δελτίο είμαστε. Ούτε θα παρακολουθούμε τον Καμπουράκη όλη τη νύκτα. Κι αύριο μέρα είναι. Εσύ δεν πας κινημοτογράφο;

 4. Ανώνυμος avatar
  Ανώνυμος 23/01/2008 03:20:37

  Πηγαίνω. Χθες είδα την ταινία "Μάκη κλαίει τον..."

  Σοβαρά τώρα, επισημαίνω ότι δεν μπορεί (πλέον) να αφήσει απέξω την Τρέμη. Η οποία κινδυνεύει να διωχθεί και για ψευδορκία. Θέμος και Τρέμη θα πάνε μαζί στην δίωξη, ή στην μη-δίωξη.

  Κατά τα λοιπά ανακαλώ τα περί "μη ενήμερου". Congrats για την έγκυρη αντιμετώπιση σε όλα τα θέματα.

 5. NS avatar
  NS 23/01/2008 09:38:49

  FactorX χαλάρωσε! το πιστεύουμε οτι είσαι ενημερωμένος και εκτιμούμε και τα σχόλιά σου αλλιώς δεν θα είμασταν εδώ!

 6. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 23/01/2008 10:26:59

  Ναι αλλά μέχρι τώρα δεν προκύπτει ότι η τρέμη είχε σκοπό να προσπορίσει παράνομο περιουσιακό όφελος. Το είδαμε δεν τα βρήκαμε στα φράγκα και δεν το πήραμε. Οπότε μόνο για απλή όχι κακουργηματική παράβαση προσωπικών δεδομένων μπορεί να πάει. Για ψευδορκία πρέπει να πάει και να καταδικαστεί σίγουρα. Λόγω δε της σοβαρότητας να πάει και μερικούς μήνες στην ψειρού.

 7. factorx avatar
  factorx 23/01/2008 10:43:00

  OK. Με πιάνει καμιά φορά το ...δημοσιογραφικό μου. Τέλος πάντων. Ο 370 Α ΠΚ είναι σαφής και οι "συμμετέχοντες" σε διακίνηση υποκλαπέντος υλικού τιμωρούνται. Κατα τα άλλα όλοι αυτοί οι καμπουρογαμόσαυροι παίζουν το παιχνίδι των αφεντικών τους και ο ένας καρφώνει τον άλλον. Γιατι σφάζονται και τα κανάλια, εκτός των αλλων

 8. PORTA PORTA avatar
  PORTA PORTA 23/01/2008 12:11:15

  Απλά ξεβρακώθηκε το Σύστημα. Είχαμε Σύστημα ΠΑΣΟΚ για 20 χρόνια. Το ιδιο Σύστημα βρήμε την δίοδο στη ΝΔ ( συμπολιτευόμενο ή/και όχι )μεθοδο να "πιάσει" τις "κλωστές" οι οποίες είχαν ξεφύγει. Σαν το πλεχτό πουλόβερ, μια κλωστή το ξυλώνει παραβλέποντας τον δημιουργό του, το κόπο του, τα υλικα, το χρονο του και την υλική και άυλη αξία του.

  Ελπίζω ο κόσμος να ξυπνήσει επιτέλους και να μην καταναλώνει τα νέα όπως τις διαφημίσεις.

  καλημερα
  ππ

 9. giorgis avatar
  giorgis 23/01/2008 12:15:01

  Ε όχι και θύμα το πορνίδιο η Τσέκου.
  Βίζιτα με πτυχίο η δεσποινίς, κι όλα αυτά για μια θέση κοντά στην εξουσία, κι όχι απλώς στο δημόσιο.
  Γιατί που ξέρεις, σε μια δεκαετία μπορεί μια Τσέκου να αναλάμβανε τη θέση του Ζαχόπουλου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.