Άστραψε και βρόντηξε o Ψαριανός κατά του ΣΥΡΙΖΑ
10/11/2014 19:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Άστραψε και βρόντηξε o Ψαριανός κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ανεξάρτητος βουλευτής καταλογίζει την επιχείρηση λάσπης που είχε εξαπολύσει ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με δήθεν χρηματισμούς βουλευτών στον κ. Κωνσταντόπουλο.

Άστραψε και βρόντηξε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Γρ. Ψαριανός κατά του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πατήρ της Ζωής, Νίκου Κωνσταντόπουλου.

Στον κ. Κωνσταντόπουλο καταλογίζει την επιχείρηση λάσπης που είχε εξαπολύσει ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με δήθεν χρηματισμούς βουλευτών. «Λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι όσοι ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τα έχουν πάρει και γι’ αυτό λέει και ο Τατσόπουλος ότι δεν θα ψηφίσει. Εγώ θα σας κάνω τη φοβερή αποκάλυψη ότι ο Τσίπρας δίνει περισσότερα! Δεν είναι πλάκα, ότι όσοι ψηφίζουν είναι δωσίλογοι και τα έχουν πάρει και οι άλλοι είναι ηλίθιοι και δεν τα έχουν πάρει… Ο ΣΥΡΙΖΑ τα λέει αυτά. Και ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Και συνέχισε την επίθεση αναφερόμενος και στην προεδρική εκλογή:

«Το πρώτο λοιπόν είναι ο υποψήφιος και το δεύτερο η κατάσταση της χώρας. Αν έχουμε την άνεση να πάμε για εκλογές και να πάμε σε διάφορα νάζια και κόλπα, να το κάνουμε. 180 συνολικά πιστεύω ότι θα βρεθούν. Είναι το ίδιο δύσκολο να βρεθούν 181 όσο και 121. Ήταν ένας φίλος και παζάρευαν και έλεγαν «κάτσε να δούμε τι δίνει ο ένας και τι ο άλλος». Χυδαιότητα απόλυτη! Είναι μερικοί που σου λένε μήπως πάρουν και κάτι… Αφού βγαίνουν αυτοί οι τύποι και λένε αυτά τα πράγματα, δεν ντρέπονται; Στελέχη κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ! Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νίκος Κωνσταντόπουλος, με την παρουσία της κόρης του να λαμπρύνει το Κοινοβούλιο, δεν ντρέπεται να βγαίνει και να λέει ότι τα παίρνουν όσοι θα ψηφίσουν Πρόεδρο; Έλεος, δηλαδή! Μην κρίνουμε εξ ιδίων, μερικοί-μερικοί. Μην κρίνουμε εξ ιδίων! Δεν είναι όλα στη ζωή το χρήμα. Το λέω για κάποιους που κοιτάνε το από πού θα τα πάρουν…»

Όσο για το τι θα κάνει ο ίδιος, ο ανεξάρτητος βουλευτής αναφέρει:

«Αν μου βάλουν τον Σαρτζετάκη, δεν θα ψηφίσω. Εννοείται πως το πρώτο (που θα σκεφτώ) θα είναι ποιος θα είναι υποψήφιος πρόεδρος. Εκλογές δεν με πειράζει να γίνουν, αλλά δεν θα δώσουν λύση στο πρόβλημα της χώρας. Οι πιθανολογούμενες εκλογές θα επιδεινώσουν την κατάσταση της χώρας, και πριν τις εκλογές και κατά τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Διότι όποιος βγει, δεν θα έχει κυβέρνηση. Ήδη είναι επιδεινωμένα τα πράγματα, με το που συζητάμε για εκλογές. Ήδη σου λένε οι άλλοι «τι να συμφωνήσουμε και με ποιους»; Σου λέει ότι μπορεί να γίνουν Βόρεια Κορέα αυτοί, με ποιους να συμφωνήσουμε; Με το που θα γίνουν εκλογές, μη νομίζετε ότι θα βγουν οι Διαμαντόπουλοι στις Καστοριές, θα βγουν οι πασοκαρίες Καλφαγιάννηδες, Μπαλασόπουλοι και Φωτόπουλοι. Θα γίνει κόλαση! Αυτό το πράγμα, δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει.»

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γιάννης Κιαπέκος avatar
  Γιάννης Κιαπέκος 10/11/2014 19:41:11

  «Εννοείται πως το πρώτο (που θα σκεφτώ) θα είναι ποιος θα είναι υποψήφιος πρόεδρος.» πιστεύω ότι και τον περιπτερά της γειτονιάς του να προτείνουν για Π.Δμ. θα τον ψηφίσει. Γνωρίζει ότι τις επόμενες εκλογές μάλλον ούτε την ψήφο του δε θα βρει στην κάλπη οπότε σου λέει τουλάχιστον να παρατείνουμε την «μισθοδοσία» για 20 (20 x 6000 = 120.000 €) ακόμη μήνες. «Είναι το ίδιο δύσκολο να βρεθούν 181 όσο και 121.» κάποιος θα πρέπει να του πει ότι και σύσσωμη η αντιπολίτευση να απουσιάζει (να πάει ταξιδάκι βρε αδερφέ στις Μπαχάμες) κατά την τρίτη ψηφοφορία ανάδειξης Π.Δμ. πάλι θα πρέπει να καταγραφούν 180 ΝΑΙ για να αναδειχτεί Πρόεδρος. Δυστυχώς αυτή την αρλούμπα (περί 121 ΟΧΙ) την είπε και ο Βορίδης και καλά ο άσχετος μουσικός παραγωγός Ψαριανός, ο Βορίδης όμως ως διακεκριμένος νομικός θα έπρεπε να γνωρίζει καλλίτερα.

  • Σωκράτης avatar
   Σωκράτης @ Γιάννης Κιαπέκος 10/11/2014 20:01:56

   Μια χαρά τα είπε ο Ψαριανός. Εσύ γιατί ανησυχείς; Αυτά που τον κατηγορείς, καταγγέλει ότι θα γίνουν και άρχισαν να γίνονται Και αμέσως άρχισε η προσπάθεια συκοφάντησης και απαξίωσης της διαφορετικής γνώμης. .. ¨ομορφος κόσμος (του Σύριζα) αγγελικά πλασμένος..

   • Γιάννης Κιαπέκος avatar
    Γιάννης Κιαπέκος @ Σωκράτης 11/11/2014 10:03:55

    Δεν μπορώ να σου απαντήσω όπως θα ήθελα, αν όμως σε ενδιαφέρει να μάθεις τι εστί Ψαριανός κάνε ένα google "Ζαραλίκος Ψαριανός" και θα καταλάβεις.

    • Σωκράτης avatar
     Σωκράτης @ Γιάννης Κιαπέκος 11/11/2014 12:37:08

     Αγαπητέ Γιάννη Κιαπέκο Αφού είναι ασήμαντος ο Ψαριανός γιατί ασχολείσε (σθε) μαζί του; Προσωπικά δεν ασχολούμαι με τον Ψαριανό και δεν ενδιαφέρομαι, όψιμα, να μάθω. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω γνώμη. Απλά ενοχλήθηκα από τα αντανακλαστικά ωρισμένων που έχουν λύσεις για όλα και θέλουν να τις επιβάλουν. Στην εποχή του διαδικτύου ελάχιστοι είναι οι απληροφόρητοι ή οι παραπλανημένοι

 2. Μαύρο κουτί avatar
  Μαύρο κουτί 10/11/2014 20:46:33

  '' Εκλογές δεν με πειράζει να γίνουν, αλλά δεν θα δώσουν λύση στο πρόβλημα της χώρας...'' Όταν λέμε δεν τώρα οτι δεν με πειράζει, έτσι το λέω, γιατί ποιός θα βρεθεί ποτέ ξανά να με μισθοδοτεί με 10.000 € το μήνα; Συν τοις άλλοις, εγώ ως γνωστόν πάνω απ΄όλα βάζω το συμφέρον της πατρίδας. Είναι γνωστό σε όλους πλέον αυτό. Είμαι η προσωποποίηση της σοβαρότητας και της ανιδιοτέλειας.

 3. ΔΖ avatar
  ΔΖ 11/11/2014 09:15:17

  Απίστευτο! Κάποιοι κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για αντιδημοκρατική και αντεθνική στάση στο θέμα της εκλογής προέδρου και όταν ένας αριστερός συμφωνεί μαζί τους τον κατηγορούν ότι το κάνει για να μη χάσει τα λεφτά! Σε τι διαφέρουν από τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΟ που μιλάει για εξαγορά βουλευτών;

  • Γιάννης Κιαπέκος avatar
   Γιάννης Κιαπέκος @ ΔΖ 11/11/2014 11:48:17

   «και όταν ένας αριστερός συμφωνεί» ο Ψαριανός αριστερός ;! ... το πιο σύντομο ανέκδοτο.

  • M.V avatar
   M.V @ ΔΖ 11/11/2014 12:02:18

   Από το άρθρο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ : ''Γρηγόρης Ψαριανός-Επανάσταση και γραφικότητα'' '' Σαν βρεγμένη γάτα Ενα βράδυ οι συνάδελφοί του βουλευτές βρέθηκαν ανυποψίαστοι μπροστά στο εξής αλλόκοτο θέαμα: στον δέκτη της τηλεόρασής τους ο κ. Ψαριανός με φόντο το Κοινοβούλιο να ωρύεται «να καεί, να καεί, το μπουρδ...ο η Βουλή»! Την επομένη, ο κ. Ψαριανός τριγυρνούσε με το αναγνωρίσιμο ύφος της βρεγμένης γάτας. Επέμενε πως ο κ. Στ. Θεοδωράκης τον εξέθεσε: «Εγώ το είπα στις δοκιμές ήχου της εκπομπής, δεν έπρεπε να το παίξει στον αέρα», έλεγε. Κι ενώ το φιλοθεάμον κοινό ονειρευόταν τον Κ. Σημίτη ή έστω τον Κ. Μητσοτάκη να λένε αντίστοιχες ατάκες στις δοκιμές ήχου αλλά να τις κόβει ο ηχολήπτης τελευταία στιγμή, οι δημοσιογράφοι αναρωτιούνταν πότε θα ξαναχτυπήσει ο κ. Ψαριανός. Την τελευταία εβδομάδα, η απορία τους λύθηκε: «η «17 Νοέμβρη» είχε την αποδοχή του κόσμου όταν εκτελούσε βασανιστές, δολοφόνους, εγκληματίες και αποδεδειγμένα καθίκια», δήλωσε. Περιττό να πει κανείς πως την επομένη το ύφος βρεγμένης γάτας λανσαρίστηκε εκ νέου στα κανάλια. Πλέον, μένει μόνο να δούμε αν ένας βουλευτής προλαβαίνει σε μία μόνο θητεία να διασχίσει όλο το φάσμα, απ' την επανάσταση ώς τη γραφικότητα….''

   • M.V avatar
    M.V @ M.V 11/11/2014 12:03:14

    ....Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα να πληροφορηθεί κανείς για την φωτεινή...προσωπικότητα του κυρίου αυτού στο παρακάτω άρθρο, http://www.kathimerini.gr/346334/article/epikairothta/politikh/grhgorhs-yarianos-epanastash-kai-grafikothta αλλά θα παραθέσω μόνο τον επίλογο, γιανα μην καταχραστώ το χώρο.

 4. Νικολάου Κώστας. avatar
  Νικολάου Κώστας. 11/11/2014 09:23:55

  Δεν υπάρχουν Ελληνες πολιτικοί που χρηματίζονται. Το είπε κι ο εισαγγελέας. Είναι δυνατό να υπονοούμε οτι Ελληνας Πατέρας του Εθνους για 120 ψωροχιλιάρικα δεν θα ψηφίσει κατα συνείδηση?

  • ΌΛΓΑ avatar
   ΌΛΓΑ @ Νικολάου Κώστας. 11/11/2014 12:26:28

   Πείτε τα επί τέλους, που μας έχει φάει η προκατάληψη και ο φθόνος πια!

 5. DN avatar
  DN 11/11/2014 18:19:59

  ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΕΡΩΤΑΣΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ !!!!

  • Ποταμίσιος Χάνος avatar
   Ποταμίσιος Χάνος @ DN 11/11/2014 20:29:03

   ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ. ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΎΡΙΌ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ , ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΌΛΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ, ΕΠΑΞΙΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΥΟ ΘΗΤΕΙΕΣ; ΑΥΤΗ ΜΟΝΑΧΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ....

 6. GregA avatar
  GregA 11/11/2014 19:57:52

  Ε, όχι να ασπαστούμε και τον Ψαριανό τώρα μετά τον Βενιζέλο. Μας πέφτει λίγο βαρύ, δεν χωνεύεται εύκολα.

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ GregA 12/11/2014 18:48:28

   Μπερδεύεις το ποιος μιλάει με το τι λέει και είναι μεγάλο λάθος στην κρίση σου γιατί σε κάνει εμπαθή. Παράδειγμα: Ο Αδόλφος Χίτλερ, αυτός ο σφαγέας της Ευρώπης και την Πατρίδας μου, μου είναι μισητός για όσα έκανε ΕΚΤΟΣ από αυτό που είχε πει για τους Έλληνες όταν έμαθε από τους δικούς του αξιωματικούς το σθένος μας στα οχυρά του Μεταξά: "Οι ήρωες πολεμούν ως Έλληνες και όχι οι Έλληνες ως ήρωες". Συνεπώς, ενώ ούτε εγώ γουστάρω τον Ψαριανό, η συλλογιστική του είναι σχεδόν άψογη. Δε θα αλλάξω εγώ νοοτροπία και τρόπο σκέψης επειδή ενώ δεν "πάω" τον Ψαριανό, συμφωνούμε σε ένα θέμα.

   • GregA avatar
    GregA @ Γεώργιος Τ. 13/11/2014 01:07:03

    Συγνώμη, αλλά αδιαφορώ παντελώς για την συλλογιστική και την άποψη κάποιου τον οποίον περιφρονώ και αδιαφορώ παντελώς εαν η άποψή του συμπίπτει με τη δική μου. Δεν με νοιάζει εαν οι συγκυρίες και το ένστικτο της επιβίωσης κάνουν έναν περιθωριακό τύπο να έχει τις ίδιες απόψεις και θέσεις με εμένα. Αυτό δεν το κάνει λιγότερο περιθωριακό. Ούτε ο Χίτλερ έγινε λιγότερο ναζιστής εαν εξέφρασε τον θαυμασμό του για τους Έλληνες, αν και νομόζω ότι τη σχετική φράση που αναφέρεις την είπε ο Τσώρτσιλ. Ούτε η συγκυβέρνηση με τη ΝΔ κάνει αηθέστερο τον βενιζέλο.

    • Μαρκος avatar
     Μαρκος @ GregA 13/11/2014 18:54:46

     Βασικα ο Χιτλερ ηταν ο σφαγεας της ιδιας του της χωρας και του λαου του αφου κατορθωσε να βαλει τον μισο πλανητη να βομβαρδισει την Γερμανια.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.