#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
19/03/2012 10:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Άρχισε και ο βρόμικος πόλεμος εναντίον της ΝΔ Άρχισαν και τα χτυπήματα «κάτω από τη ζώνη»: Οι καταστάσεις μισθοδοσίας της Συγγρού ήλθαν στο προσκήνιο για να κεντρίσουν τη λαϊκή περιέργεια και να δημιουργήσουν εντυπώσεις.  Επιθυμητό αποτέλεσμα οι «συμψηφισμοί».

Ο στόχος είναι και πάλι ο Σαμαράς: Αφού αντί να τους μαστιγώνει τους πληρώνει κιόλας, δεν μπορεί να ασκήσει διοίκηση. Κάποιοι έχουν καταλάβει ότι ο κόσμος ψάχνει «ενόχους» για την οικονομική ασφυξία και μαζί με τα ξερά, θέλουν να «κάψουν» και τα χλωρά. Σε λίγο όποιος παίρνει πάνω από 1.000 ευρώ θα διώκεται ποινικά. Γιατί είναι «αφελής» και τα δηλώνει. Η νεοελληνική μαγκιά επιτάσσει εισοδήματα πιο μαύρα και από τον καφέ φίλτρου…

Σιγά το ποσό στην τελική: το μισό ποδήλατο του ΓΑΠ κόστισε περισσότερο, οι πέτρες για τη σάουνα είναι ακροβότερες. Χαλάνε την πιάτσα στη ΝΔ δηλώνοντας στο ΙΚΑ τις ακριβείς αποδοχές. Τριάντα χρόνια στο ΠΑΣΟΚ αμείβονταν με ψίχουλα στα χαρτιά, είχαν όμως πολλές «χορηγίες», καλούς φίλους και σωστές διασυνδέσεις για να εξασφαλίζουν το παλιό κρασί και τον κατεψυγμένο αστακό τους.

Οι καλοπροαίρετοι και υποψιασμένοι αναγνώστες θα κατάλαβαν ότι κύριος στόχος του αποκλειστικού δημοσιεύματος του ...ΙΚΑ, συγνώμην του "Πρώτου Θέματος" ήθελα να πω, είναι ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Μουρούτης. Γιατί; Επειδή κάνει καλά την δουλειά του. Και ενοχλεί που ανέλαβε το Γραφείο Τύπο ένας άνθρωπος που ήρθε από την ερημιά μαζί με τον Σαμαρά και όχι από κανένα διαπλεκόμενο ΜΜΕ, όπως παλαιότερα - για να μην ξεχνιόμαστε έτσι;

Παίρνει λέει κάπου 4.000 ευρώ καθαρά τον μήνα; Πόσα θα έπαιρνε στον ιδιωτικό τομέα που εγκατέλειψε για να ακολουθήσει τον Σαμαρά, κ. συνάδελφοι; Πόσο αξίζουν πραγματικά οι ηλεκτρικές καρέκλες 24ωρου βάσεως του διευθυντού του γραφείου τύπου και του εκπροσώπου του κόμματος;Λιγότερο ενδιαφέρον και από περιοδικές καταστάσεις του ΙΚΑ έχει η  ιδρυτική διακήρυξη των «Ανεξάρτητων». Τη διάβασα επιμελώς γιατί δεν βγαίνω πλέον τα βράδια,  αφού από το νεότευκτο κόμμα μας διαβεβαιώνουν ότι είμαστε υπό κατοχή.  Έτσι,  δεν ρισκάρισα να περάσω την νύχτα στην Κομμαντατούρ.

Σαν συρραφή από διάφορα άρθρα των μη σατιρικών συγγραφέων του Antinews μου φάνηκε η διακήρυξη, αλλά δεν είμαι και σίγουρος γιατί βρίθει κοινοτυπιών:

Μας ενημερώνει για παράδειγμα ότι είναι υπέρ της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Κι εγώ υπέρ της είμαι και νομίζω και ο Φάκτορας παρά το "επαναστατικό" του παρελθόν, αλλά δεν κάναμε κόμμα. Και ο Ροδινός την υποστηρίζει διακαώς, αλλά δηλώνει ότι δεν θα φύγει ποτέ από τη ΝΔ.

Διάβασα επίσης ότι η ιδρυτική διακήρυξη των "Ανεξάρτητων" προστατεύει τον αυτοπροσδιορισμό των πολιτών. Ελπίζω αυτό να μην αναφέρεται και στους Τούρκους, τους Αλβανούς, τους "Μακεδόνες"  και άλλους συμπολίτες μας.

Πάντως η τάση στα πολιτικά πράγματα είναι η συνένωση: αφού "μ-λ ΚΚΕ" και "ΚΚΕ Μ-Λ" τα βρήκαν και αποφάσισαν να συγκροτήσουν από κοινού Πρωτοβουλία για μια Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία, όλες οι προεκλογικές συγκλίσεις είναι πιθανές. Εκτός από την Ντόρα και τον Καρατζαφέρη, που είναι αυτόνομοι ιδεολογικά και πολιτικά.

Στους χώρους της «μικρής δεξιάς», ο προεκλογικός αγώνας θα γίνει σε πολύ υψηλό επίπεδο: Ο αρχηγός του ΛΑΟΣ μας ενημέρωσε ότι το 1989 είχε δει τον Καμμένο να πυροβολεί με αεροβόλο αφίσα του Μητσοτάκη…

Ο Καρατζαφέρης επίσης, βλέπει συνομωσία πίσω από τις εκλογές τον Μάιο, διότι προηγείται του Ιουνίου. Μέχρι χθες συνομωσία υπήρχε γιατί δεν διεξάγονταν εκλογές…

Πείτε ότι θέλετε για τη Ντόρα, η αλήθεια είναι ότι είναι ειλικρινής. Δήλωσε ότι θα ήταν καταστροφή για τη χώρα η αυτοδυναμία. Του Σαμαρά εννοεί βεβαίως αλλά δεν το είπε από αστική ευγένεια.

Ενώ ο ΠΑΟ έχασε από τον ΟΣΦΠ  την ημέρα των εσωκομματικών του ΠΑΣΟΚ. Θυμίζουμε ότι και στις 29/11/2009 είχε ηττηθεί με 2-0 (τότε στο Φάληρο). Πλέον στον ΠΑΟ θα περιμένουν την εκλογική διαδικασία στο ΚΚΕ…

Με αφορμή τα ψηφοδέλτια της ΝΔ παρακολουθούμε, τέλος, κάποια δημοσιεύματα από κάποιους στο διαδύκτιο που κάνουν πολύ προσπάθεια να επιτεθούν σε συγκεκριμένους υποψηφίους. Ο λόγος για δημοσιεύματα που αναφέρονται στον αναπληρωτή υπεύθυνο Εμπορικής Ναυτιλίας της ΝΔ, υποψήφιο στην περιφέρεια Αττικής και φιλοξενούμενο πολλές φορές του antinews, Στέφανο Αγιάσογλου.

Εμείς γνωρίζουμε ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό τεχνοκράτη, οικονομολόγο, από τους πολύ λίγους πραγματικούς φίλους του Αντώνη Σαμαρά, που στάθηκε δίπλα του και στα πέτρινα χρόνια, χωρίς να το διαφημίζει, αντίθετα από όλους αυτούς τους νεόκοπους «στενούς φίλους» που προσπαθούν να πολιτευθούν σήμερα κτυπώντας τους αντιπάλους τους.

Κύριοι οι εποχές αυτές πέρασαν χωρίς επιστροφή.

Μ.Ο.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Greco21 avatar
  Greco21 19/03/2012 11:08:53

  Κατά τα άλλα ο κόσμος απαιτεί άξια άτομα στην πολιτική σκηνή. Γιατί να αφήσει κυρά μου κάποιος τον ιδιωτικό τομέα και να πάει σε ένα κόμμα να παίρνει 200 ευρώ; Από πότε έγινε το εισόδημα ποινικό αδίκημα. Μήπως θα έπρεπε να δουλεύει αμισθή με υποσχετική ότι θα διορηστεί σε θέση κλειδί και θα υπογράφει συμβάσεις;

  Αυτές οι ΚΚΕ λογικές μας έφαγαν το μεδούλι και κάθε όρεξη για παραγωγή. Να ψοφήσει η αγελάδα του γείτονα.

  • Δήμος avatar
   Δήμος @ Greco21 19/03/2012 19:36:38

   Πάντως το ίδιο επιχείρημα είχαν και οι ΠΑΣΟΚοι για τους συμβούλους ΓΑΠ και λοιπών.

 2. Mara avatar
  Mara 19/03/2012 11:13:07

  Υπήρξε ποτέ πόλεμος που να είναι καθαρός?
  Δηλαδή τί ακριβώς περιμένατε, να μας πετάνε τριαντάφυλλα..???
  Άπαντες θα δώσουν τα ρέστα... τους για να μην πάρει αυτοδυναμία η Ν.Δ.

 3. juliet avatar
  juliet 19/03/2012 11:39:35

  Τι περιμένεις από έναν λαό που τρέχει στις κάλπες να ψηφίσει τον ένα και μονοδικό υποψήφιο!Πράσινη αξιοπρέπεια ,λογική και καλό βόσκημα .

  • Θ.Γ avatar
   Θ.Γ @ juliet 19/03/2012 12:22:43

   Γνωστό το παραμύθι τους εδώ και είκοσι χρόνια,σε λίγες βδομάδες θα καταλάβουν τι τους περιμένει από την αυθεντική ομάδα του Α.Σ,με πρωταγωνιστή τον αξιο Μουρουτη

 4. ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΑΦΕΡΜΟΣ avatar
  ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΑΦΕΡΜΟΣ 19/03/2012 11:55:04

  Πείτε μας πρώτα που δούλευαν οι κύριοι,αυτοί, στον ιδιωτικό τομέα και έπερναν 4000 ευρώ μηνιαίως, και μετά αρχίστε να τους δικαιολογείται.Αλλά δεν νομίζω να το μάθουμε ποτέ............γιατί απλώς δεν έχουν ποτέ εργαστεί στην ζωή τους.

  • factorx avatar
   factorx @ ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΑΦΕΡΜΟΣ 19/03/2012 12:19:02

   Φίλε είσαι πολύ κακά πληροφορημένος. Ο Μιχελάκης ήταν δημοσιογράφος καριέρας και διευθυντής ειδήσεων στον ΑΝΤ1 , ενώ ο Μουρούτης ήταν διευθύνων σύμβουλος σε τρεις εταιρείες επικοινωνίας

   • Κοινὸς νοῦς avatar
    Κοινὸς νοῦς @ factorx 19/03/2012 21:10:57

    Ποιές;

    • Κοινὸς νοῦς avatar
     Κοινὸς νοῦς @ Κοινὸς νοῦς 19/03/2012 21:16:24

     Ἡ ἐρώτηση ἀπαντήθηκε ἀπὸ τὸν κ. Μουρούτη πιὸ κάτω.

   • Κοινὸς νοῦς avatar
    Κοινὸς νοῦς @ factorx 20/03/2012 09:44:46

    Πρὸς φάκτορα: Δὲν βοηθᾶτε τὸν κ. Σαμαρᾶ ὡραιοποιῶντας τοὺς συνεργάτες του, οὔτε εἶναι βρώμικος πόλεμος ἡ διερεύνηση τοῦ προφὶλ τῶν συνεργατῶν του.

    Σημειώνω λοιπὸν τὰ ἑξῆς:

    Πρῶτον, ὁ κ. Μουρούτης δὲν ἦταν διευθύντων σύμβουλος τριῶν ἑταιρειῶν, ἀλλὰ μιᾶς, τῆς δικῆς του, ἡ ὁποία προφανῶς ἔκλεισε, γι' αὐτὸ ξανάγινε ὑπάλληλος.

    Δεύτερον, ἡ ὑπαλληλική του σταδιοδρομία κοσμεῖται μὲ διευθυντικοὺς τίτλους (ὅπως συμβαίνει κατὰ κόρον στὶς μικρὲς ἑλληνικὲς ἑταιρεῖες) χωρὶς καμμία ἀναφορὰ σὲ πεπραγμένα πέραν τῆς εἰσαγωγῆς τῶν Τεχνικῶν ἐκδόσεων στὸ ΧΑΑ τὴν ἐποχὴ τῆς φούσκας.

    Τρίτον, ἡ θητεία του ὡς γενικοῦ διευθυντοῦ ἑταιρείας, ἔστω καὶ μικρῆς, κράτησε μόλις ἕνα χρόνο.

    Διερευνῆστε τὶ εἴδους δουλειὰ καὶ τὶ ἀμοιβὴ βρίσκει ΣΗΜΕΡΑ κάποιος μὲ τὸ ὡς ἄνω βιογραφικό.

  • Mara avatar
   Mara @ ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΑΦΕΡΜΟΣ 19/03/2012 12:51:47

   Ακριβώς... Από τότε που τελειώσανε τις σπουδές τους, είναι άνεργοι, κάθονται όλη μέρα, τους ταϊζει η μαμά τους, η γυναίκα τους και δεν ξέρω ποιός άλλος και ξαφνικά τους λυπήθηκε... ο Σαμαράς τους μάζεψε και τους έδωσε υψηλές θέσεις στο κόμμα.

   Έ... ρέ που να πιάσουν και οι ζέστες...

  • Γιώργος Μουρούτης avatar
   Γιώργος Μουρούτης @ ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΑΦΕΡΜΟΣ 19/03/2012 13:08:56

   Μετά την ολοκλήρωση της (20μηνης) θητείας μου, από το 1997, έως το 2009, εργάστηκα κατ΄αποκλειστικότητα στον Ιδιωτικό τομέα. 1997-2000 ήμουν διευθυντής επικοινωνίας στις Τεχνικές Εκδόσεις, όπου ανέλαβα την είσοδο της εταιρίας στο Χρηματιστήριο. 2000-2001 εργάστηκα ως διευθυντής επικοινωνίας στην εταιρία τεχνολογίας powernet. Από το 2001-2005 ήμουν γενικός διευθυντής στην εταιρία επικοινωνίας politics όπου, μεταξύ άλλων, διαχειρίστηκα μεγάλους πολυεθνικούς λογαριασμούς, όπως η Nokia, η Μicrosoft, Carreffour, Νεστλέ κλπ. Το 2005 ίδρυσα την εταιρία επικοινωνίας 1Νetork, όπου κατείχα τη θέση του προέδρου και Διευθυνοντος Συμβούλου. Το 2008, ανέλαβα τη θέση του γενικού Διευθυντή της πολυεθνικής εταιρίας επικοινωνίας icon, όπου παραιτήθηκα το 2009 για να αναλάβω την επικοινωνιακή διαχείριση του Υπουργείου Πολιτισμού και ειδικότερα την προσπάθεια για τα εγκαίνια του νέου Μουσείου της Ακρόπολης. Από το 2010, κατέχω τη θέση του διευθυντή του γραφείου Τύπου της Ν.Δ. Για όσους, λοιπόν, δεν με γνωρίζουν, ας μην ανησυχούν. Προέρχομαι από τον ιδιωτικό τομέα, εκεί ανήκω και εκεί θα επιστρέψω. Όμως, σε κάθε προσκλητήριο ανορθωσης της πατρίδας μου από τον Αντώνη Σαμαρά ήμουν, είμαι και θα είμαι παρόν. Ως επαγγελματίας, ως Νεοδημοκράτης και ως αλός πολίτης. Και θα είμαι παρών με όλη τη δύναμη της ψυχής μου!

   • juliet avatar
    juliet @ Γιώργος Μουρούτης 19/03/2012 13:18:58

    Κύριε Μουρούτη ,δεν γνωρίζουν αυτοί από δουλειά ,αυτοί μόνο για ξεσκονίστρες ,αυλικοί και για την βρώμικη λαντζα κάνουν.

   • tak avatar
    tak @ Γιώργος Μουρούτης 19/03/2012 13:21:29

    Μπράβο Γιώργο, αν και δεν χρειάζεται να απολογείσαι για τη φανερή επιχειρηματική σου δράση. Εμείς σε ξέρουμε και όποιος δεν ξέρει, πρώτα ρωτάει και δε βγαίνει στο διαδίκτυο να γράφει ότι θέλει...

   • Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
    Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης @ Γιώργος Μουρούτης 19/03/2012 13:46:16

    -καὶ- αὐτὸ μ' ἀρέσει στὸ Antinews, ποὺ σὲ τέτοιες περιπτώσεις ἔρχεται ὁ ἴδιος ὁ ἐνδιαφερόμενος καὶ ἀπαντᾶ ἐπωνύμως. Ἔτσι πρέπει.

   • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
    ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ Γιώργος Μουρούτης 19/03/2012 14:36:02

    Κύριε Μουρούτη δέν σᾶς γνωρίζω,ἀλλά ὃταν οἱ ὑπεύθυνοι τοῦ Antinews λένε κάτι γιά κάποιον ὑποψήφιο πολιτικό τό πιστεύω. Ἡ ἀπάντησή σας ἀπλά μοῦ τό ἐπιβεβαίωσε...

   • Σάκης Μητροπουλος avatar
    Σάκης Μητροπουλος @ Γιώργος Μουρούτης 19/03/2012 15:52:54

    Κε Μουρούτη, σε λίγο θα κληθείτε, να αποδείξετε ότι δεν είστε και ελέφαντας.
    Προφανώς κάποιοι, αρέσκονται στο να πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα.
    Συνεχίστε να κάνετε καλά τη δουλειά σας -όπως κάνετε μέχρι σήμερα- και προσπεράστε τους.
    Άλλωστε η επίθεση αυτή, δείχνει ότι είστε αποτελεσματικός στο αντικείμενο σας. Γιατί όπως καλά ξέρουμε όλοι, τη μηλιά που έχει μήλα πετροβαλάνε!!!

   • Diamond Angel avatar
    Diamond Angel @ Γιώργος Μουρούτης 19/03/2012 16:23:14

    Μπράβο σας κ. Μουρούτη ! Να είστε καλά να κάνετε τη δουλειά σας! Δεν είχαμε καμμία αμφιβολία ότι τα άτομα που βρίσκονται δίπλα στον Α.Σ. εργάζονται ,γι' αυτό και η λάσπη. Συνεχίστε να κάνετε αυτό που θέλετε και ξέρετε , όσο για τους άλλους, η λάσπη γυρνάει πάντα σ'αυτόν που τη ρίχνει....

  • ex-zivagos lamogios laliotius gapomalakius pasokus-pasokus!! avatar
   ex-zivagos lamogios laliotius gapomalakius pasokus-pasokus!! @ ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΑΦΕΡΜΟΣ 19/03/2012 16:54:25

   Έχεις καμμία συγγένεια μέ τόν γνωστόν πράσινο συνώνυμό σου,μέ τήν αυθαίρετη βίλλα (μέ ελικοδρόμιο καί πισίνα στό βουνό παρακαλώ) στίς καμμένες πλαγιές,πολύπαθου όρους (από ασύμμετρες πυρκαιές!!),τής Αττικής,όπως ό τύπος είχε αποκαλύψει πρό ετών ??????

   • ex-zivagos lamogios laliotius gapomalakius pasokus-pasokus!! avatar
    ex-zivagos lamogios laliotius gapomalakius pasokus-pasokus!! @ ex-zivagos lamogios laliotius gapomalakius pasokus-pasokus!! 19/03/2012 16:57:28

    Τό προηγούμενο σχόλιό/ερώτημά μου,απευθύνεται στόν ΘΟΔΩΡΗ ΔΑΦΕΡΜΟ.

 5. asterix avatar
  asterix 19/03/2012 12:51:58

  Και σιγά την αποκάλυψη.Οι μισθολογικές λίστες που κατατίθενται στο ΙΚΑ και σε λοιπούς ασφαλιστικούς φορείς είναι γνωστές και κυρίως είναι καθαρές.Δεν έχουν κάτι να κρύψουν, δεν είναι μαύρα λεφτά από μαύρα ταμεία με μαύρες χορηγίες και διαπλεκόμενα ανταλλάγματα. Επιπλέον,η ΝΔ και οι εργαζόμενοί της πληρώνουν τους φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές. Το αντίθετο θα με ανησυχούσε. Αν δηλ. έβλεπα ψίχουλα για μισθούς, που θα σήμαινε είτε κρυφές συναλλαγές είτε άχρηστα στελέχη που διασφαλίζουν τα προς το ζην με "περίεργες" πρακτικές ή περιμένοντας την "εξουσία" για να βγάλουν το κάτιτις τους.Και προφανώς για να εστιάζει η επίθεση εκεί (στα νόμιμα και φανερά,χωρίς ουσία κριτικής), δεν υπάρχει και τίποτα μεμπτό να βρουν.Γιατί όταν θες να χτυπήσεις κάποιον βρίσκεις όλες τις βρωμιές του. Προφανέστατα λοιπόν τα στελέχη αυτά είναι πεντακάθαρα. Περαστικά στους εντολείς και τους υπηρετούντες τους...Κάναν μια τρύπα στο νερό!

 6. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 19/03/2012 12:53:04

  Έτσι!
  Κι ο Γιώργος Μουρούτης, φίλος μου 19 χρόνια, κέρδιζε πολύ περισσότερα στον ιδιωτικό τομέα. Εκτός αυτού θα τον βρεις στο γραφείο του να δουλεύει νύχτα με νύχτα (είμαι αυτόπτης) και είναι από αυτούς που δεν έχουν προσωπική ατζέντα.

 7. Κατερίνα avatar
  Κατερίνα 19/03/2012 13:17:01

  Αν και είμαι άλλης πολιτικής θέσης, χαίρομαι ιδιαίτερα για το επίεπεδο τόσο του άρθρου, όσο και των σχολίων -της πλειονότητας.. Επίσης, χαίρομαι -ελπίζω όχι αφελώς- με την άμεση αντίδραση και απάντηση του κυρίου Μουρούτη, για τον οποίο μόλις έμαθα. Ένας άνθρωπος καριέρας, εργατικός, δυνατός και άξιος, πάντα επιτυγχάνει, σε ό,τι καταπιάνεται. Εύχομαι όλες οι καίριες θέσεις να καταλαμβάνονταν στην Ελλάδα από επιτυχημένους και άξιους ανθρώπους, με αληθινά βιογραφικά ουσίας και όχι δήθεν.. Είναι πάντα παρήγορο να υπάρχει ελπίδα για παραγωγή έργου, παρά τις αντιξοότητες..

 8. TopGunZ avatar
  TopGunZ 19/03/2012 13:17:20

  Καλώς ήρθατε κε Μουρούτη. Όπως βλέπετε (και σας έγραψα και σε μήνυμα τις προάλλες) άρχισε ήδη η άτακτος ρίψη άσφαιρης λάσπης. Καλή συνέχεια και συνεχίστε την εξαιρετική σας δουλειά!

 9. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 19/03/2012 13:18:36

  Φαίνεται οτι στη χώρα μας, ως παγκόσμια πρωτοτυπία, τα κόμματα ως κοστογόνοι μηχανισμοί (και "προβληματικές επιχειρήσεις"), ανήκουν όντως στον Ιδιωτικό τομέα!
  Ενώ όλα τα υπόλοιπα κοστογόνα και προβληματικά, τα παρκάρουμε κακού κακού στο Δημόσιο!

 10. m.s avatar
  m.s 19/03/2012 15:50:30

  βαρύ βιογραφικό, αλλά ζιβάγκο φορέσαμε; ζεμπεκιές ρίξαμε; πλακάτ δίπλα σε εργατοπατέρες κρατήσαμε; παραμύθα πουλήσαμε; διορισμούς κάναμε; βαφτιστήρια έχουμε; με αδερφούς Άραβες φωτογραφηθήκαμε; συνδαιτύμων μεγαλοκαρχαριών υπήρξαμε; διακοπές σε κότερα παραγόντων κάναμε;
  χαλάτε την πιάτσα αγαπητέ !!!

  ΥΣ Αυτό που θα φορεθεί πολύ σε αυτές τις εκλογές θα είναι ο διακανονισμός των δανείων. Το βλέπω πρωτοσέλιδο λίγο πριν τις εκλογές.
  δημοσιογραφία όλα για όλα. το πορτ παγκάζ να γεμίζει...

 11. thanasis avatar
  thanasis 19/03/2012 16:10:03

  πολύ περίεργη η αναφορά στο δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού και θα πρέπει να προβληματίσει τους ευαίσθητους στα εθνικά θέματα ψηφοφόρους

 12. Ραβινος avatar
  Ραβινος 19/03/2012 16:13:59

  Αγαπητοι μου βρισκουν και τα κανουν !Παρτε το σαν προβα τζενεραλε για το τι θα κανουν με την ελευση της κυβερνησης της ΝΔ !Θα κοβουν και θα ραβουν στο στυλ της μη πω δημοσιογραφιας του κ@@ου του πρωτου θεματος και βαλε !Στοιχεια μισθοδοσιας βγαινουν 2 μονον ειδων εκτος οργανισμων :
  1}Στο ΙΚΑ Ν Σμυρνη η Καλλιθεα !!!! με την 3μηνιαια κατασταση του ΣΥΝΟΛΟΥ των αποδοχων &
  2]Στο ΣΕΠΕ της περιοχης του οργανισμου πχ η Συγγρου ανηκει στην Ν Σμυρνη η Καλλιθεα στο οποιο κατατιθεται η κατασταση με τα στοιχεια του μισθου ,οικογενειακη κατασταση κλπ
  Τα στοιχεια μισθοδοσιας στην Ν.Σμυρνη η Καλλιθεα εμπιπτουν σ’αυτά των προσωπικων δεδομενων ως προς την μη χορηγηση τους σε τριτους βασει του Ν Ν 2472/1997 και η επιδοση τους σε τριτους ποσω μαλλον σε δημοσιευση τους επισυρει βαρειες ποινες .
  Εαν ημουν εγω θα τραβαγα μια μηνυση κατ' αγνωστων σε οσους δημοσιευσαν τα στοιχεια για να παρει η μπαλα τους υπαλληλους του ΙΚΑ & του ΣΕΠΕ και μετα θα σας ελεγα εαν θα ξανατολμουσαν να το ξανακανουν .
  Ως επωδο μπορω να πω ενα μπραβο στον κ Μουρουτη για την απαντηση του αλλα και ενα ξυπνηστε στην λειτουργικη διοικηση της ΝΔ στην Συγγρου να προστατευει τα προσωπικα δεδομενα των στελεχων της ΝΔ και οχι μονο !Σαν πολυ στο ηπιο στυλ το εχουν ριξει !Οι καιροι ου μενετοι το ΠΑΣΟΚ δεν παιζεται με κανονες πολιτικου σαβουαρ βιβρ !!

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ Ραβινος 19/03/2012 18:05:13

   Αντικειμενική ευθύνη έχει και ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος Διοικητής του ΙΚΑ για τη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων

 13. ryakiotis avatar
  ryakiotis 19/03/2012 17:08:20

  Πράγματι μετά τον βρόμικο πόλεμο στο Κ.Κ.Ε. έχουμε τώρα τον βρόμικο πόλεμο στη Ν.Δ. , έπειτα θα έχουμε τον βρόμικο πόλεμο στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. Τρία πουλάκια κάθονταν. Και μετά τις εκλογές συγκυβέρνηση για άλλη μια φορά Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ.

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ ryakiotis 19/03/2012 19:14:55

   Την άλλη φορά που θα πας στο ρυάκι (ως ρυακιώτης) ρίξε και μια το κεφάλι σου στο δροσερό νεράκι του Θεού.

 14. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 19/03/2012 17:51:28

  Μ.Ο..Συνεχώς φτάνουν νέες πληροφορίες για το τι παίχτηκε στις εκλογές...πολλοί ''ψηφοφόροι'' ενημερώθηκαν μ' ένα τηλεφωνάκι ότι..ψήφισαν! Αν εσύ ταυτίζεις καρμικά τη νίκη (αυτή τη φορά ) με τις εσωκομματικές του Πασόκ, τότε καλά κάνατε και κερδίσατε...

 15. Μανος avatar
  Μανος 19/03/2012 18:42:31

  Φακτορα το πρόβλημα είναι ότι οι μισθοί των κυρίων αυτών είναι εξωφρενικοί για μία χρεωκοπημένη Ελλάδα. Επίσης τα χρήματα αυτά προέρχονται από την Κρατική Επιχορήγηση όπου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ χρωστάνε πάρα πολλά λεφτα. Θα περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων από τη ΝΔ.

 16. Θύμιος avatar
  Θύμιος 19/03/2012 19:19:14

  Πείτε ότι θέλετε για τη Ντόρα, η αλήθεια είναι ότι είναι ειλικρινής. Δήλωσε ότι θα ήταν καταστροφή για τη χώρα η αυτοδυναμία. Του Σαμαρά εννοεί βεβαίως αλλά δεν το είπε από αστική ευγένεια (sic).

 17. 520χλμ βόρεια avatar
  520χλμ βόρεια 19/03/2012 19:22:39

  Συμφωνώ με τον προηγούμενο (μανος).
  Όταν και τα δυο κόμματα εξουσίας έχουν πάρει τις επιχορηγήσεις μέχρι το 2016,και χρωστάνε το κάθε ένα απο αυτα περίπου 130 εκατομμύρια ευρω ,δεν ειναι το θέμα απο ποιες θέσεις πέρασε ο μουρουτης ,τι λεφτα έπαιρνε στον ιδιωτικό τομέα ,εάν πρέπει να πάμε στο ΙΚΑ και να το καταγγείλουμε για προσωπικά δεδομένα ,εάν και το ΠΑΣΟΚ είχε χορηγίες κλπ κλπ.
  Ειναι το μήνυμα που εκπεμπεις. Στην κοινωνία του 2012 μια """επιχείρηση """που χρωστάει 120-130 εκατομμύρια και έχει κρατική επιχορηγηση (έσοδα) περίπου 2 εκατομμύρια τον χρόνο ,δεν μπορει να πληρώνει τον """"ριβαλντο"""" της επικοινωνίας η του πολιτικου σχεδιασμού κλπ.
  Δεν αμφιβάλλω καθόλου για τις ικανότητες του Γιώργου μουρουτη ,ούτε του μιχελακη και των άλλων .
  Εάν θελουμε να ηγηθουμε της εθνικης προσπάθειας ανασυγκρότησης ,πρέπει να βάλουμε τάξη πλέον και στα χρέη του ΟΙΚΟΥ μας ,και να καταλάβουμε ότι το παράδειγμα πρέπει απο εμάς πρώτα να δοθεί στην κοινωνία , με νοικοκυριό και γιατι όχι με εκτεταμένη (ανιδιοτελή)εργασία.
  Εδω που φτάσαμε εκεινο που περιμένει ο πολίτης ειναι αλλαγη νοοτροπίας τουλάχιστον.
  Και ειναι πιο εποικοδομητικό να παράδεχομαστε όπου βλέπουμε ,μας δείχνουν ,είτε καλοπροαίρετα ,είτε υστεροβουλα αστοχίες και λαθη μας,απο το να υπερασπίζουμε τα λαθη μας.Κερδίζουμε χρόνο και το κυριότερο αυτο που θέλει ο κόσμος ειναι επιχειρήματα και όχι κομματικούς φανατισμός του παρελθόντος.

 18. ryakiotis avatar
  ryakiotis 19/03/2012 21:51:16

  Ρε σεις μήν λέτε παραπανήσιες κουβέντες θα εκτεθείτε. Για άλλη μια φορά μετά τις εκλογές θα έχουμε συγκυβέρνηση Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ.

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ ryakiotis 20/03/2012 23:14:41

   Ευσεβείς πόθοι από το βαφτιστήρι...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.