#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
06/11/2013 18:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Άρχισε η εσωκομματική κριτική στον Τσίπρα για όσα είπε στο ΤέξαςΟύτε το... καουμπόικο καπέλο από το Τέξας δε πρόλαβε να βγάλει ο Αλέξης Τσίπρας και βρίσκεται μπροστά σε μια ανοικτή αμφισβήτηση της στροφής που έκανε. Μιας στροφής που αποκλείει την έξοδο της Ελλάδας από την ΕΕ διότι, όπως υποστήριζε αυτό θα ήταν καταστροφικό. Καθαρές κουβέντες από τον Αλέξη, έστω κι αν το κατάλαβε αργά...

Λίγα μόλις 24ωρα μετά την ομιλία του ήρθαν οι πρώτες αντιδράσεις. Στο ιστότοπο iskra.gr που κινείται στο χώρο της... αντιπολίτευσης εντός του ΣΥΡΙΖΑ, ανέβηκε το μεσημέρι ένα άρθρο το οποίο αποδομεί πλήρως τη νέα πολιτική προσέγγιση του προέδρου και του ζητά ουσιαστικά να δει και το ενδεχόμενο της επιστροφής στη δραχμή.

Το κείμενο υπογράφεται από το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Ακη Μπαδογιάννη ο οποίος με έμμεσο τρόπο ασκεί κριτική στον κ. Τσίπρα για τα όσα είπε στις ΗΠΑ. Όπως τονίζει χαρακτηριστικά: «Ας μην έχουμε αυταπάτες. Η ακύρωση μνημονίων και των εφαρμοστικών τους νόμων δεν μπορεί να γίνει με διαπραγμάτευση με ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ. Θα είναι αποτέλεσμα μονομερούς, όπως λέγεται, ενέργειας».

Και λίγο πιο κάτω γράφει: «Η Ελλάδα για να βγει από την κρίση χρειάζεται να έχει τη δυνατότητα να προσφέρει γενναία χρηματοδότηση και με ευνοϊκούς όρους στην οικονομία της αλλά και να ανακουφίσει στοιχειωδώς την τελευταία ή τουλάχιστον βασικούς κλάδους της, από τον άγριο ανταγωνισμό, ιδιαίτερα της ενιαίας αγοράς της ΕΕ.

Αυτά και αρκετά άλλα, που δεν είναι της ώρας και του χώρου, σημαίνουν την ανάγκη να ανακτήσει η χώρα με νέους όρους την άσκηση εθνικής νομισματικής πολιτικής.

Με δύο λόγια εθνικό νόμισμα.

Φοβούμαι ότι όλα αυτά παραμερίζονται από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.»

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ορεσέιβιος avatar
  ορεσέιβιος 06/11/2013 18:55:00

  Αρχίστε την επανάσταση χωρίς εμένα...αυτά εν ολίγοις μας είπε ο μικρός αλέξης και πολλοί θαυμαστές αδυνατούν να το πιστέψουν...
  Το πλάνα αεροπλάνα κατέριψαν τα βήτα πλάνα...
  Αειντε και σε ανώτερα. Τώρα μπορεί να παραλάβει το γωνιακό μαγαζί θασόκ που αραχνιάζει τόσο καιρό.
  Ο μπαρουφάκης είχε αρχίσει την προετοιμασία της αεροπλανικής τούμπας ,ώστε να μην έρθει απότομα και τρομάξουν τα παιδιά..

  • kai kala avatar
   kai kala @ ορεσέιβιος 07/11/2013 00:11:18

   εσένα σε καίει μην τυχόν βγει ο τσίπρας και δεν κάνει όσα λέει ή μην τυχόν χάσει την εξουσία η ΝΔ;;;;

 2. ένας άσχετος avatar
  ένας άσχετος 06/11/2013 19:06:35

  Σε όλα τα κόμματα υπάρχουν οι φάλτσες φωνές και αυτό είναι δημοκρατία. Το θέμα είναι ποια είναι κάθε φορά η κυρίαρχη άποψη, άσχετα αν μεταμορφώνεται ένα κόμμα στη σωστή κατά τη γνώμη μου κατεύθυνση. Και στη ΝΔ υπάρχουν οι φαλτσοφωνές και μάλιστα πιο άγαρμπες.

 3. Νικηφόρος avatar
  Νικηφόρος 06/11/2013 19:34:10

  Γελάει καλά, όποιος γελάει τελευταίος όμως.....

 4. Νικηφόρος avatar
  Νικηφόρος 06/11/2013 19:38:45

  Γελάει καλά, όποιος γελάει τελευταίος

 5. elli avatar
  elli 06/11/2013 22:06:59

  Συγνώμη, αλλά γιατί θεωρειται δεδομένο ότι ο Τσίπρας εννοούσε αυτά που έλεγε?
  Σε άλλη χώρα ζω και δεν το έχω καταλάβει? Δηλαδή οι πολιτικοί μετά την εκλογή τους κάνουν αυτά που έλεγαν και πριν εκλεγούν?
  Δηλαδή επειδή οΤσίπρας είπε στο Τέξας ότι δεν θα επαναφέρει τη δραχμή, και η Ελλάδα θα μείνει στην Ε.Ε, σημαίνει ότι αυτό πιστεύει και αυτό θα κάνει?
  Απλά ρίχνει στάχτη στα μάτια όσων μπορεί να ξεγελάσει για να τον ψηφίσουν και μετά πολύ απλά θα λέει τα τελείως αντίθετα!
  Μετά θα πεινάμε μέχρι να γίνει η δραχμή "ισχυρό" νόμισμα, με σταλινικού τύπου πολιτικές. Στο ΠΑΣΟΚ μπορεί και ν΄αρέσει βέβαια, αρκεί να κρατήσουν τις θεσούλες τους στο Δημόσιο!

 6. m.s avatar
  m.s 07/11/2013 06:43:33

  wild west.

 7. Nik avatar
  Nik 07/11/2013 13:09:08

  I rode into Texas where the bushes grow thick
  One hand on my saddle one hand on my d...k!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.