Άρχισαν τα προβλήματα στο "Ποτάμι"
21/07/2014 10:28
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Άρχισαν τα προβλήματα στο "Ποτάμι"

Tο σακίδιο του Σταύρου είναι άδειο και το Ποτάμι «βρόμισε» πριν καλά – καλά βγει στον κάμπο.

Είναι αλήθεια ότι στο Ποτάμι «φούσκωσαν» απότομα τα νερά και υπάρχει μεγάλο πρόβλημα; Είναι αλήθεια ότι πολλά στελέχη κατηγορούν τον Θεοδωράκη ότι κάνει ακριβώς τα ίδια που κάνουν και τα υπόλοιπα κόμματα;Είναι αλήθεια ότι έχουμε παραιτήσεις με σαφέστατες αιχμές για το ύφος του νέου κόμματος;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα μεγάλο μέρος του τομέα στην Αθήνα αποχώρησε ύστερα από εσωκομματικές διαδικασίες εκλογής, ενώ παραιτήθηκαν και εκλεγμένα στελέχη καταγγέλλοντας “παλαιοκομματικές” πρακτικές στην ανάδειξη στελεχών στις οργανώσεις. Και μπορεί στο Λαύριο να έγινε… χαμός, όμως, πώς να κρυφτείς από τον κόσμο που σε παίρνει χαμπάρι;

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Μαρία Κάνα, παραιτήθηκε μετά την πρόσφατη εκλογή της στο συνέδριο, ενώ αποχώρησε και η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του Νότιου Τομέα Αθηνών που συμμετείχαν στην πρόσφατη συνεδρίαση της περασμένης εβδομάδας, διαμαρτυρόμενοι για τις εσωτερικές διαδικασίες και μεταξύ άλλων για την αποστολή “λιστών”, όπως καταγγέλλουν, προς υποστήριξη προσώπων, στις εσωκομματικές εκλογές του συνεδρίου μέσω sms από τα κεντρικά.

Μήπως όλο αυτό το σκηνικό θυμίζει μεγάλα κόμματα που στα συνέδριά τους μεταφέρουν από χέρι σε χέρι τις λίστες;

Παράλληλα μέλος της Επιτροπής Ηρακλείου του Ποταμού, ο Κ. Λουλάκης με ανάρτηση στις ομάδες μελών του κόμματος στο Facebook, καταγγέλλει με σκληρά λόγια τις “μεθοδεύσεις”, όπως υποστηρίζει, της κεντρικής ηγεσίας του κινήματος, προκειμένου να ελέγχει τις οργανώσεις.

Αποφάσισα να μην πάω να ψηφίσω στις εσωκομματικές τοπικές εκλογές της Δευτέρας 21/7/2014 για την εκλογή συντονιστών στην οργάνωση του Ηρακλείου για ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ. Φυσικά και θα βρίσκομαι στο Ηράκλειο, αλλά δε θα πάω να ψηφίσω.

Αυτό είναι μια συνειδητή απόφαση, έπειτα από πολύ ώριμη, επίπονη και επίμονη σκέψη δική μου και συζήτηση με τον εαυτό μου. Ούτε έχει να κάνει με τα 3 άτομα που είναι υποψήφιοι συντονιστές. Μια χαρά παιδιά είναι.

Έχει να κάνει με τον αντιδημοκρατικό τρόπο που αποφάσισαν να αντιμετωπίζουν τα κεντρικά της Αθήνας τις όποιες τοπικές επιτροπές και τους όποιους εκλεγμένους τοπικούς συντονιστές. Θα κρίνονται λέει οι συντονιστές (πότε; όποτε θέλουν αυτοί προφανώς) και θα αλλάζουν αν δεν παράγουν έργο (με ποια κριτήρια άραγε;). Άρα η όποια ψήφος/άποψη των μελών μιας τοπικής που ψήφισαν κάποιους συντονιστές, μπορεί να πεταχτεί στα σκουπίδια, επειδή απλά δεν αρέσει σε κάποιον ή σε κάποιους στα κεντρικά. Ε τότε ας διορίσουν τα κεντρικά αυτούς που θέλουν, να μη μπαίνουμε και στη διαδικασία των εσωκομματικών/τοπικών εκλογών παρωδία ή μήπως κοροϊδία;

Αυτό φίλοι μου λέγεται επίφαση δημοκρατίας και δείχνει το είδος και την ποιότητα της δημοκρατίας που κάποιοι έχουν στο κεφάλι τους και θέλουν να φέρουν και στη χώρα μας (όποιον δεν τον γουστάρουμε τον καθαιρούμε-κάποτε τους σκότωναν ή τους εξόριζαν).

Αλλά σίγουρα είναι αρχή του φασισμού και κατάργηση της διαφορετικότητας και της ποικιλομορφίας της κοινωνίας μας», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Για να καταλάβετε ότι το σακίδιο του Σταύρου είναι άδειο και το Ποτάμι «βρόμισε» πριν καλά – καλά βγει στον κάμπο.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Vesper avatar
  Vesper 21/07/2014 11:53:28

  Θα σχολιάσω κάπως απλοικά και χωρίς βαθυστόχαστα: Ας ξαναπάρουν λίγο "μπροστά" οι μηχανές της Νέας Δημοκρατίας και θα σας πω μετά για τα.... ποτάμια και τους παραπόταμους. Το πως ξαναπαίρνουν "μπροστά είναι το θέμα...

 2. η Dimi avatar
  η Dimi 25/08/2014 17:01:33

  ΤΗΝ ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΝΙΞΕΙ "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ", ΜΕ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΒΡΑΧΟΥΣ, προκειμένου να εκφράσει την αντίθεσή του με την απόφαση του ΚΑΣ να ματαιωθεί το προγραμματιζόμενο και καθόλου αθώο "Διεθνές Φεστιβάλ Αναρρίχησης" στα Άγια Μετέωρα! "Το Ποτάμι", καθαρά αλλεργικό προς τις ελληνικές παραδόσεις, Ιστορία και Πίστη κόμμα, δεν βρίσκει άλλα προβλήματα στον τόπο, παρά μόνο την ντε φάκτο κατάργηση της ιερότητας των Μετεώρων, που είναι τόπος προσευχής και πνευματικής αναρρίχησης και όχι εν σχοινοίς και οργάνοις... Το επόμενο βήμα τους ποιό θα είναι άραγε; Μήπως η αναρρίχηση στον Άγιο Άθωνα; ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ http://bit.ly/1tB7yYh (google.gr)

  (google.gr)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.