#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
15/12/2011 15:01
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Άρχισαν πάλι οι εκβιασμοί για να μην γίνουν εκλογές

Ποιοι από τη ΝΔ δεν θέλουν να γίνει ποτέ πρωθυπουργός ο Σαμαράς;Μόνο χαοτική μπορεί να χαρακτηριστεί η εικόνα της κυβέρνησης Παπαδήμου η οποία άρχισε ήδη να μετράει μέρες.

Στην πιο κρίσιμη χρονική συγκυρία για τον τόπο,  την ώρα που πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στο διεθνή Τύπο για επικείμενη χρεοκοπία της Ελλάδας και επιστροφή στη δραχμή αποδεικνύεται ότι όπως και η προηγούμενη κυβέρνηση Παπανδρέου και η μεταβατική κυβέρνηση Παπαδήμου δεν μπορεί να επιτελέσει το έργο για το οποίο δημιουργήθηκε.

Οι μόνοι που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να παρατείνουν  τον βιο της είναι το σύστημα ΠΑΣΟΚ και η διαπλοκή. Άρχισαν λοιπόν  να επαναλαμβάνονται τα εκβιαστικά σενάρια που παίχτηκαν και πριν τον σχηματισμό της κυβέρνησης Παπαδήμου. Έτσι η Megaλη ναυαρχίδα της διαπλοκής μας είπε σήμερα το πρωί ότι δεν μας άφησαν να κάνουμε εκλογές με τα 8 δις της 6ης δόσης, θα μας αφήσουν να κάνουμε με τα .... 80 της 7ης;

Διακινούν επίσης την "πληροφορία" ότι η Τρόικα θα μας ...αφήσει να κάνουμε εκλογές (ευχαριστούμε αφέντη) αλλά θα απαιτήσει προηγουμένως τα κόμματα που στηρίζουν την  κυβέρνηση Παπαδήμου (δηλαδή η ....ΝΔ, επειδή τα άλλα δεν υπολογίζονται), να υπογράψουν πριν τις εκλογές νέα δέσμευση ότι όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, θα τηρήσουν τα μέτρα που θα ψηφιστούν σε αυτή τη Βουλή, αλλιώς δεν έχει δόση.

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου δηλαδή. Βλέπουν ότι ο Σαμαράς θα γίνει, θέλουν δεν θέλουν πρωθυπουργός, και πάνε πάλι να του θέσουν εκβιαστικά διλήμματα.

Δυστυχώς όμως δεν είναι μόνο η προπαγάνδα των Μέσων Μαζικής Εξαπάτηση που προσπαθεί να αναβάλει την έκφραση της λαϊκής ετυμηγορίας. Είναι και κάποιοι της ΝΔ που τροφοδοτούν συνεχώς τα ΜΜΕ με δηλώσεις αμφισβήτησης και υπονόμευσης του Σαμαρά. Και δεν αναφέρομαι στα γνωστά "εξαπτέρυγα", αυτήν την φορά. Αναφέρομαι σε δήθεν "νομιμόφρονες" πολιτικούς και βουλευτές που πλησιάζουν καθημερινά δημοσιογράφους και τους λένε τα μύρια όσα - για να μην ρίχνουμε έτσι την ευθύνη μόνο στους δημοσιογράφους, υπάρχουν πολλοί καλοθελητές στους ορόφους της Συγγρού.

Ποιό είναι το μοτίβο στο οποίο κινούνται οι υπονομευτές του Σαμαρά;

1. Είναι καλύτερα, λένε,  τα νέα σκληρά μέτρα που θα ληφθούν να τα αποφασίσει μια κυβέρνηση συνεργασίας, παρά η ΝΔ μόνη της, η οποία μάλιστα θα έχει απέναντί της συνασπισμένο το συνδικαλιστικό κίνημα του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς.

2. Η ΝΔ δεν πρέπει να χρεωθεί μια χρεοκοπία, ή την έξοδο από το Ευρώ, την οποία είναι καλύτερα να την υποστεί μια κυβέρνηση συνεργασίας.

3. Η ΝΔ θα παρουσιαστεί ως ανεύθυνη δύναμη αν επιβάλλει τις εκλογές, ενώ τώρα είναι «υπεύθυνη» δύναμη.

4. Θα υπάρξει πολιτική ανωμαλία, που θα χρεωθεί στην ΝΔ, αν αποσυρθεί η εμπιστοσύνη προς την κυβέρνηση επειδή το ΠΑΣΟΚ και όσοι επέβαλαν την κυβέρνηση Παπαδήμου θα μεθοδεύσουν την μακροημέρευσή της.

Ένα και μόνο επιχείρημα αρκεί για να καταρρίψει παρόμοια επιχειρήματα που καλλιεργούν οι εμβόλιμοι «συναινετικοί» από τη ΝΔ.  Στην πραγματικότητα αυτό που  λένε στον Σαμαρά να μην ...κυβερνήσει ποτέ. Διότι αν συνεχίσει η Ελλάδα να παραμένει σε αυτή την πολιτική (και η ΝΔ να συναινεί) μόνο νέα μέτρα και απειλές χρεοκοπίας θα βλέπουμε κάθε φορά που ο Σαμαράς θα πλησιάζει στο ...Μαξίμου.

Αυτό δεν ζήσαμε τους τελευταίους μήνες; Αυτό δεν μας λένε τώρα ότι θα επαναληφθεί με την 7η δόση και την υπογραφή των συμφωνιών (που ενδεχομένως θα τραβήξει και πέραν του Μαρτίου);

Με αυτήν την λογική θα πάμε στο ...2021 και ο Σαμαράς θα είναι ακόμα στον θάλαμο αναμονής του Μαξίμου.

Ευτυχώς ο Σαμαράς δεν φαίνεται να επηρεάζεται από τέτοιες απόψεις και δείχνει τον τελευταίο καιρό να επικεντρώνει την επικοινωνιακή τακτική του στο να δείξει στον κόσμο πως θα κυβερνήσει. Το έδειξε με την τελευταία ομιλία του στην Βουλή και τις παρεμβάσεις του με αφορμή την τελευταία Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ, το έδειξε και με το ταξίδι στο Ισραήλ όπου όλος ο πολιτικός κόσμος ήθελε να συναντήσει "τον επόμενο πρωθυπουργό της Ελλάδας"

Αδέξιος Δεξιός

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Νίκος Θ. avatar
  Νίκος Θ. 15/12/2011 15:09:06

  Όλοι οι υπονομευτές του Σαμαρά μέσα στη Νέα Δημοκρατία είναι γνωστότατοι. Όλοι τους από γνωστά σόγια, φλουφλούληδες, υπάκουα υποκείμενα της εγχώριας διαπλοκής, μετριότατα και κενοφανή "στελέχη ?". Αντώνη Σαμαρά απάλαξε το κόμμα μας απ'όλους αυτούς εδώ και τώρα.

 2. tak avatar
  tak 15/12/2011 17:55:46

  Αδέξιε δεξιέ, το να αναφέρεις και τα ονοματάκια τους, δε βλάπτει... Όσο για τον άλλο φίλο, το Νίκο Θ., έχω να πως πως ο Αντώνης Σαμαράς δεν χρειάζεται να τους διώξει. Θα το κάνει ο λαός και μάλιστα πανηγυρικά!

  • chrisss avatar
   chrisss @ tak 16/12/2011 01:45:22

   Αμ δεν το βλέπω..οι μητσοτακικοί θα ψηφίσουν τον Κυριάκο, ο Καραμανλής φαίνεται πως θα δώσει γραμμή για Αντώναρο και ο αρούλης είναι ακόμα δημοφιλής απ' ότι λένε οι δημοσκοπήσεις..

 3. nickname@taleftaiparhoun.gap avatar
  nickname@taleftaiparhoun.gap 15/12/2011 18:10:55

  ....Πρόεδρε! " όταν περνά ο..λαγός του παίζουνε!! " γιατί όταν προσπεράσει και να του παίξεις θα είναι αργά, καμία διαπραγμάτευση για μεγάλη παράταση του χρόνου των εκλογών. Πρίν λίγο η κα Ξαφά στον ΣΚΑΙ έλεγε ότι πρέπει να μείνει , η κυβέρνηση Παπαδήμου,τουλάχιστον μέχρι 20 Μαρτίου επειδή πρέπει να πληρώσουμε ομόλογο 12 δις. μετά κάποιο άλλο ομόλογο θα πλησιάζει κ.ο.κ

  • tak avatar
   tak @ nickname@taleftaiparhoun.gap 15/12/2011 20:55:38

   Έχει και η κυρία Ξαφά σημαντικό μερίδιο ευθύνης για τα χάλια μας... Γιατί, αν μη τι άλλο, δεν έκρουσε των κώδωνα κινδύνου, ενώ ηνώριζε...

 4. ΜΑΝΙΑ avatar
  ΜΑΝΙΑ 15/12/2011 19:10:51

  ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΗ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ 6ΜΗΝΟ!
  ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

 5. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 15/12/2011 19:51:13

  Επειδή θα πρέπει κάποτε να μιλήσουμε ξεκάθαρα:

  Υπάρχει μια κυβέρνηση που η ΝΔ την στηρίζει και συμμετέχει (κατά την προσωπική μου γνώμη κακώς ...). Που ψήφισε ένα προϋπολογισμό που καλούμαστε να υλοποιήσουμε είτε ως ...Παπαδήμοι είτε ως ΝΔ (αν γίνουν εκλογές). Που έχει και το χαράτσι της ΔΕΗ και τον Κεφαλικό και το νέο ασφαλιστικό.

  Σε μια χώρα λοιπόν που το παρόν είναι 1.000.000 άνεργοι και το αύριο συσσίτια στα σχολεία που δεν έχουν βιβλία χρησιμοποιείτε ως επιχείρημα ο μπαμπούλας της εξόδου από το € ή αν θα είναι πολιτική ανωμαλία αν πέσει ο κύριος Παπαδήμος;

  Ποιος τον ψήφισε; Μια ΕΚΑΣ, είναι μια ομάδα εργασίας, με συγκεκριμένο έργο την υλοποίηση μιας συμφωνίας μιας συνόδου κορυφής που η ΝΔ δεν συμμετείχε καν.
  Μετά υπάρχουν απορίες για τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων και την ...αυτοδυναμία;
  Η κοινωνία εδώ που έχει φτάσει θέλει λύσεις στην καθημερινότητά του και μετά οράματα για το αύριο.
  Οταν το μόνο που εμφανίζει ανάπτυξη είναι η ανεργία και ο αριθμός των πολιτών που δεν έχουν να φάνε, όταν τα παιδιά μας θα σιτίζονται στα σχολεία γιατί υπάρχουν παιδιά που λιμοκτονούν, όταν πρόβλημα στο στράτευμα είναι η σίτιση των στελεχών του, όταν μάνες αφήνουν σε νοσοκομεία και ιδρύματα τα σπλάχνα τους για να επιζήσουν, όταν στον άνεργο κόβεις και το ρεύμα, όταν στον άνεργο τον καλείς να πληρώσει κεφαλικό και για ένα ημερομίσθιο ....εμείς ασχολούμαστε μην στάξει η ουρά του γαϊδάρου; Τι θα πει ο Πάγκαλος ή τα ΜΜΕ; Μην μας κακοχαρακτηρίσει ο φαύλος κύκλος των τηλεοπτικών παραθύρων;

  Μήνες πάρα πολλοί γράφουν εδώ στον χώρο που ο φίλος Φάκτορας μας φιλοξενεί, να βγουν από τα γραφεία τους να ακούσουν να δουν να νοιώσουν.

  Αντε ντε ...γιατί πολύ φοβάμαι ότι όταν αποφασίσουν δεν θα μπορούν να περπατήσουν στο δρόμο.

  Με αρέσει που πλέον το μόνο επιχείρημα, η κορωνίδα, είναι ότι η έξοδος από το € θα είναι καταστροφή, ενώ οι πολίτες τώρα είναι μια χαρά...
  Θα ζήσουμε δύσκολα μας λένε ενώ τώρα απλά θα ζοριστούμε για 15 χρόνια αλλά θα έχουμε τη φωτογραφία του €....Για να βγούμε τον επόμενο αιώνα από την επιτήρηση.
  Ας καταλάβουν μερικοί ότι η κοινωνία βράζει, όχι μόνο εδώ (στην Ιρλανδία το Σιν Φειν ανεβαίνει, στη Γαλλία φωνάζουν και στην υπόλοιπη Ευρώπη οι φωνές έχουν αρχίσει να μετουσιώνονται σε σποραδικές εκρήξεις βίας).
  Στη χώρα μας όμως που ποτέ δεν υπήρξε οργανωμένο Κράτος αν δεν προσέξουν ορισμένοι, αν δεν καταλάβουν το χάσμα που τους χωρίζει από το Πέραμα το Περιστέρι την πλατεία Βάθης θα φτάσουμε να γεμίσει το χάσμα με κορμιά.
  Γιατί όπως πολλές φορές το έχω γράψει υπάρχει τεράστια διαφορά της επιβίωσης από τη διαβίωση και αυτή τη στιγμή μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας αγωνιά και αγωνίζεται για την επιβίωση όταν γίνουν πλειοψηφία θα κλάψουμε όλοι ως άτομα και ως χώρα.

 6. λαικη δεξια avatar
  λαικη δεξια 15/12/2011 20:08:19

  μα ποσους ''προθυμους'' δοσιλογους εχει αυτη η χωρα;;; τα πολλα λογια ειναι φτωχεια , που λεει και ο σοφος λαος μας. η κυβερνηση που δεν εχει λαικη εντολη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ. ετσι το μονο που μενει ειναι εκλογες και στην ημερομηνια που ειπωθηκε στην αρχη. δηλαδη 19-02-2012. και για οσους δεν θελουν να καταλαβουν , ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ. ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑΡΑ , για οσους υπηρετησαν. τιποτα αλλο.

 7. theo1611 avatar
  theo1611 15/12/2011 20:14:19

  Ήδη υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να διατυπώσουν τον ορθό λόγο.

  Ότι τον πάτο δεν τον έχουμε δει ακόμα και κάποια στιγμή θα τον ακουμπήσουμε.

  Ότι όσοι μας έφεραν μέχρι εδώ και αυτοί που θα μας οδηγήσουν στον πάτο θα πρέπει σιγά- σιγά να μας αδειάζουν τη γωνιά, να εξαφανιστούν.

  Ο Ρέππας, εκ μέρους των "πωλούντων τοις μετρητοίς", μίλησε ήδη για αυτοδημιούργητα ψώνια (και προφανώς δεν εννοούσε τον ΑΣ).


  Ότι τέλος πάντων το ζήτημα είναι τι κάνουμε εμείς μετά τον πάτο, που έρχεται.

  Για να έχει οποιαδήποτε τύχη ο ΑΣ κατά τη γνώμη μου πρέπει να εγκαταλείψει την επιτυχημένη πορεία της "κομματικής" ανάκαμψης και να τοποθετηθεί στρατηγικά μετά τον "πάτο"

  Τα "σας τα λέγαμε" αλλά δεν "ακούγατε" μικρή σημασία έχουν πλέον.

  Ο Ιθαγενής έχει απόλυτο δίκιο, κάποιος πρέπει να αρχίσει να μιλά συγκεκριμένα για τους ανθρώπους (και επί τη ευκαιρία να αρχίσει από αυτούς που έχει δίπλα του για να μπορέσει να προσεγγίσει αυτούς στους οποίους απευθύνεται)

 8. anonymous avatar
  anonymous 15/12/2011 20:29:54

  Αυτοί που είναι στα πράγματα ξέρουν ότι δε θα γίνουν εκλογές και γι αυτό το λόγο δεν έχει ξεκινήσει ο προεκλογικός αγώνας. Το θέμα είναι τι χρωστάμε εμείς να υφιστάμεθα την εκλογολογία. Για ποιο λόγο μας δουλεύουν.

  • daughter of mercy avatar
   daughter of mercy @ anonymous 16/12/2011 04:42:25

   Θα γίνουν εκλογές "κάποτε" και έτσι όπως πάμε όχι αναίμακτα γιατί το μόνο που φοβούνται είναι δέκα εκατομμύρια εξαγριωμένους στους δρόμους.

 9. Bohemian avatar
  Bohemian 15/12/2011 20:37:44

  Στις 20 Μαρτίου λήγουν ομόλογα αξίας 14,4 δις και στις 18 Μαϊου αξίας 8 δις. http://www.pdma.gr/%28S%28llsla145iub5wpr2wn5s0v2c%29%29/ODDHX/StaticPage1.aspx?pagenb=433 Θα υπάρξει αφόρητη πίεση από τα γνωστά μμε για να μη γίνουν εκλογές.

 10. Αρτα-Ξερξης avatar
  Αρτα-Ξερξης 15/12/2011 20:40:10

  Προεδρε αυτοι που δεν θελουν να κυβερνησεις δεν ειναι το πασοκ, αλλα τα τρωκτικα και τα σκαθαρια που παραμενουν μεσα στο ιδιο σου το κομμα. Διωξε τους απατεωνες , τους ανικανους και τα λαμογια απο την ΝΔ και μην φοβασαι τιποτα. Διωξε τις ελεεινες σκατοφατσες και τα σκουπιδια του παρελθοντος που δεν λενε να φυγουν απο το κομμα. Ο κοσμος και μονο που τους βλεπει αηδιαζει. Μην φοβασαι Προεδρε, τοτε μονον τοτε ο κοσμος και ολη η ελλαδα θα σε σηκωσει στα χερια. Εξαφανισε τα φιδια που εχεις μεσα στο κομμα γιατι στο τελος αυτοι θα σε φανε....Ο νοων νοειτω....

 11. Ο Βουνίσιος avatar
  Ο Βουνίσιος 15/12/2011 21:12:23

  Πρίν τις εκλογές ο Λαός θα πρέπει να ξέρει τα ονοματεπώνυμα όλων μέσα στην ΝΔ που δεν θέλουν να αλλάξει η παρούσα κατάσταση και επιδιώκουν να βάλουν τρικλοποδιές στον Σαμαρά. Τότε θα έχει λόγο ο Λαός στις εκλογές να τους περιποιηθεί δεόντως.
  Από την άλλη, πρίν τις εκλογές ο Α. Σαμαράς θα πρέπει να βγεί στον Λαό και να τους πεί με λεπτομέρεια: τί θα αλλάξει στην σάπια δομή του Ελληνικού Κράτους, με ποιόν τρόπο θα φέρει δικαιοσύνη, ισονομία, πώς θα μαζέψει τα κλεμμένα λεφτά και πώς θα κλείσει φυλακή τους απατεώνες, τους κλέφτες, τους μιζαδόρους και όλα τα σαπρόφυτα που λεηλατούν το Ελληνικό Κράτος επί δεκαετίες. Τέλος θα πρέπει να βρεί τον τρόπο να δώσει ελπίδα στον απελπισμένο, ψωμί στον πεινασμένο, να αποκαταστήσει το κύρος της Χώρας μας και το κυριώτερο να ενισχύσει την άμυνα της Χώρας μας και τους ενστόλους, για να έχει συνέχεια η Πατρίδα μας και να συνεχισθεί η λαμπρή Ιστορία και Παράδοση των προγόνων μας.

 12. panos olympios avatar
  panos olympios 15/12/2011 21:32:10

  Αυτούς τούς τεχνοκράτες της τραγικής παραπληροφόρησης του mega,αυτούς των ομοίων ΜΜΕ και τους μαϊντανούς δούρειους ίππους της συμμαχίας των προθύμων που υπηρετούν πιστά τα διαπλεκόμενα αφεντικά τους θα τους αφήσουμε να επιτύχουν τα επιδιωκόμενα για αυτούς συμφέροντα και σε βάρος του πολύπαθου λαού???
  Προς το παρόν σε όλους αυτούς τους αφιερώνω το άρθρο του Στάθη στην Ελευθερωτυπία τα ντόμπερμαν της ενημέρωσης.
  http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=249520

 13. Όταν ξαναγίνουν εκλογές.... avatar
  Όταν ξαναγίνουν εκλογές.... 15/12/2011 21:37:32

  To πιο απελπιστικό όλων δεν είναι τόσο τα μέτρα αυτά καθ' αυτά αλλά το γεγονός πως αυτά αποφασίζονται από άλλους οι οποίοι νοιάζονται να εισπράξουν τα οφειλόμενα αδιαφορώντας για την κατάσταση που θα αφήσουν πίσω τους όταν γλείψουν και το τελευταίο κοκκαλάκι. Κι όλα αυτά ενώ δεν φαίνεται στον ορίζοντα καμιά σοβαρή πολιτική παρέμβαση που να έχει να προτείνει (και να εφαρμόσει φυσικά) ένα αναπτυξιακό αντίβαρο πάνω στο οποίο θα πατήσουμε για να δημιουργήσουμε τις πιθανότητες για ένα βιώσιμο αύριο. Η παράταση της κυβέρνησης Παπαδήμου είναι η παράταση της παραμονής Παπανδρέου στα πράγματα. Και το ιδανικό πεδίο έτσι ώστε ο Παπανδρέου φθείρει εσωκομματικούς και εξωκομματικούς αντιπάλους. Και στο τέλος να έχουμε πέντε-έξι κόμματα που θα πάρουν ποσοστά γύρω στο 13-18 % στις εκλογές. Όσο συνεχίζουν να τον υποτιμούν κάποιοι και να μιλούν απαξιωτικά γι' αυτόν (ποιόν; τον άνθρωπο που μας έριξε στο στόμα του ΔΝΤ!) τόσο θα του αυξάνουν τις πιθανότητες να τον δούmε να ξαναμπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι σαν πρωταγωνιστής. Και υπόψη πως η επόμενη κυβέρνηση μπορεί να σχηματιστεί από ΠΑΣΟΚ , ΛΑΟΣ, Κουβέλη, κάποιο άλλο αποσπασμένο κόμμα του ΠΑΣΟΚ και ουρές τύπου ΔΗΣΥ ( που ως τότε το 3-4% θα το έχει σίγουρο) και Οικολόγους. Και να μείνει ο Σαμαράς με την απορία πως βρέθηκε, χωρίς να το καταλάβει, εκτός νυμφώνος .

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.