26/04/2010 15:27
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Άρχισαν και τα μαχαιρώματα στο ΠΑΣΟΚ

Άρχισαν και τα παρασκηνιακά μαχαιρώματα στο ΠΑΣΟΚ. Σε χαμηλό και μεσαία επίπεδο ακόμα, αλλά όλα δείχνουν ότι τα πράγματα σοβαρεύουν.

Κάποιοι λοιπόν ψάχνουν να βρουν από που έφυγε η "σφαίρα" εναντίον του Χρ. Καρδαρά (μέλους του δημοτικού συμβουλίου Αιγάλεω και αποτυχόντος υποψηφίου δημάρχου με το ΠΑΣΟΚ) και βγήκε στη δημοσιότητα η υπογραφή του σε ψήφισμα του νεοδημοκράτη δημάρχου του Αιγάλεω κ. Καλογερόπουλου εναντίον της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού προσωπικά!  Το δημοσίευμα, με τη μορφή παραπολιτικού, δημοσιεύθηκε ταυτόχρονα σε ΝΕΑ, ΕΘΝΟΣ και ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ και αυτό δεν ήταν τυχαίο.

Σύντροφοι, υποστηρικτές του κ. Καρδαρά, μην αναζητάτε τους υπευθύνους ανάμεσα στα στελέχη της Ρηγίλλης, Αυτοί ακόμα ασχολούνται με τα δικά τους. Από μέσα έγινε η δουλειά και μάλιστα από πολύ ψηλά... 

Αριστερός Ψάλτης

ΣΧΟΛΙΑ

 1. BlueSky avatar
  BlueSky 26/04/2010 15:52:48

  Πρέπει να επισπευτούν οι εκλογές, για το καλό της χώρας. Τον Σεπτέμβρη η χώρα θα παρουσιάζει εικόνα κατάρρευσης. Είναι η ιστορική ευκαιρία να ξεκουμπιστούν..................

 2. Μποτίλια στο πέλαγος avatar
  Μποτίλια στο πέλαγος 26/04/2010 18:15:03

  Διαφωνώ με αυτήν την ανάρτηση πλήρως. Ο τίτλος κάνει λόγο για μαχαιρώματα ενώ το κείμενο για σφαίρα. Και επιμένει από πάνω ο Αριστερός Ψάλτης να τον πιστέψουμε όσο αφορά τον εντοπισμό του ενόχου.
  (Άσε που αυτές οι δουλειές γίνονται με τον μέσο).

 3. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 26/04/2010 21:22:49

  Μία είναι η λύση. Να αναλάβει τη κυβέρνηση της χώρας η κα Καϊλή (με συνοπτικές διαδικασίες). Έτσι κι αλλιώς χειρότερα δεν μπορεί ούτε ο κάτμαν της Πάνιας να τα κάνει. Τουλάχιστον να γελάσουμε λίγο.

  • Μάρκο Τ avatar
   Μάρκο Τ @ Strange Attractor 26/04/2010 21:24:35

   Εδώ έχει αναλάβει το μεταναστευτικό μία "αρτίστα" (με την παλιά, κλασική έννοια του όρου...) σαν την Άφρα-Τζούλια Αλ Σάλεχ. Γιατί να μην αναλάβει την κυβέρνηση μία Καϊλή;
   Δηλαδή, ποια είναι τα παραπάνω τυπικά και ουσιαστικά προσόντα του GAP;

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ Μάρκο Τ 27/04/2010 00:16:40

    Χρειαζόμαστε μια, δυο ... πολλές κονσοματρίς, για να γίνει πάλι η χώρα μας της ανάπτυξης το οτομοτρίς.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.