06/08/2009 19:43
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Άντε πάλι Ξύσιμο (δεν φαντάζομαι με τον … Κοκκαλίνο;)Για να καλύψει τα αυξανόμενα ελλείμματα η κυβέρνηση ανακαλύπτει ξανά το Ξυστό.

Την προκήρυξη για διεθνή διαγωνισμό σχετικά με την παραχώρηση του στιγμιαίου κρατικού λαχείου (ΞΥΣΤΟ) έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομίας προκειμένου να ξεκινήσει δημόσια διαβούλευση με όλους τους ενδιαφερόμενους.

Ο ανάδοχος θα επιλεγεί με κριτήριο την οικονομικά υψηλότερη προσφορά και θα είναι υποχρεωμένος να κυκλοφορήσει το νέο λαχείο το αργότερο 8 μήνες μετά την υπογραφή της σύμβασης. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα που είναι κατασκευαστές ή διαχειριστές λαχείων καθώς και κοινοπραξίες στις οποίες συμμετέχει τουλάχιστον ένας κατασκευαστής ή διοργανωτής λαχείων. Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι 5ετης.

 Ο Κοκκαλίνος τι λέει;

Υπενθυμίζουμε απλώς για την ιστορία ότι παραμονές εκλογών, του 1993, η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε παραχωρήσει το Ξυστό Λαχείο στον Σωκράτη Κόκκαλη, με την υπογραφή του Πέτρου Δούκα

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κρης avatar
  Κρης 06/08/2009 20:03:07

  http://volosbet.com/?p=736&cpage=1#comments

  οι αποψεις των πρακτορων επ'αυτού


  παντως 2 θα ειναι οι αδειες .

  ταπεινη αποψη απλου παικτη....

  δεν θα ΄΄περπατησει΄΄ το ξυστο.

  την τελευταια χρονια ζητημα αν εκανε 170 μυρια τζιρο ολα κι'ολα

  επισης τι pay out θα εχει θα παιζει μεγαλο ρολο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.