13/07/2008 21:37
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Άντε και στην Βουλή

Η Εύη Τσέκου απέκτησε και FUN CLUB στο facebook μας πληροφορεί το tvstarnews24.blogspot.com/. Άντε και βουλευτής Εύη, όπως λέει και το Press.gr. Περιμένουμε με αγωνία και τον Χρηστάρα να εμφανισθεί στο facebook. Μετά dvd ή άνευ.

http://www.facebook.com/group.php?gid=36189856528&ref=ts
EVI'S TSEKOU FUN CLUB

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γιωργος Χ avatar
  Γιωργος Χ 13/07/2008 22:34:00

  Αντε και στη Βουλή!!

  Φακτορα μια ερωτηση γιατι είσαι ενημερωμένος αρκετα..
  Πως το βλέπεις αυτό το σκηνικό, γιατί εμένα μου μυρίζει..

  "...Μέτωπο σκληρής αντιπαράθεσης άνοιξε με το ΚΚΕ ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ο οποίος με δηλώσεις του άφησε υπονοούμενα για τη συμπεριφορά «κάποιων κομμάτων» στην υπόθεση της εξαγοράς της «Γερμανός» από την Cosmote. Το Κομμουνιστικό Κόμμα κάνει λόγο για προβοκάτσια και απαντά ότι ο κ. Καρατζαφέρης βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία προβοκάτορα.

  Συγκεκριμένα ο πρόεδρός του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, υπονοώντας το ΚΚΕ δήλωσε: «Αν προσέξει κανείς τη συμπεριφορά κάποιων κομμάτων, κατά τη διάρκεια που συνεζητείτο το θέμα του 'Γερμανού' στη Βουλή, θα βγάλει πολλά συμπεράσματα. Πρόκειται για καλά προμελετημένο έγκλημα κατά της περιουσία του Δημοσίου. Κάποιοι πρέπει να πληρώσουν».

  Θεωρώντας ότι υπάρχει προσπάθεια εμπλοκής του, το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του απάντησε: «Βρίσκεται σε εξέλιξη σχέδιο προβοκάτσιας κατά του ΚΚΕ, από το οποίο δεν μπορούσαν να απουσιάσουν η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ. Εκείνο που ενοχλεί διάφορους είναι ότι το ΚΚΕ δεν παλεύει μόνο κατά των σκανδάλων, αλλά και κατά της αιτίας που τα γεννά: Το καπιταλιστικό σύστημα και η αντιλαϊκή πολιτική. Αυτά υπερασπίζονται και με τη λάσπη».

  Επιμένοντας στο θέμα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ.Καρατζαφέρης, σχολίασε πως «αυτό που περιμένω από το ΚΚΕ είναι να απαντήσει για ποιο λόγο όταν το θέμα 'Γερμανός' ήρθε στη Βουλή, εκείνο σηκώθηκε και έφυγε. Δεν έχουμε ακούσει καμιά δικαιολογία. Ακόμα δεν είναι αργά, να βγει να καταγγείλει όπως τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης αυτό το μεγάλο σκάνδαλο. Ας το κάνει και τώρα. Νομίζω ότι πρέπει να πει στον ελληνικό λαό γιατί ενώ σε επουσιώδη θέματα φωνάζει, κραυγάζει, βγαίνει στους δρόμους, για αυτό το μεγάλο σκάνδαλο ποιεί τη νήσσα».

  Το ΚΚΕ επανήλθε με νέα ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται πως «ο κ. Καρατζαφέρης βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία προβοκάτορα. Χρησιμοποιεί αντικομμουνιστική φρασεολογία του 1949. Γνωρίζει τις επανειλημμένες τοποθετήσεις του ΚΚΕ στη Bουλή για το «Γερμανό», αλλά προτιμά τη λάσπη».

  Το ΚΚΕ υπενθυμίζει παράλληλα τοποθετήσεις στελεχών του στο παρελθόν για την εξαγορά της «Γερμανός» και συγκεκριμένα τη δήλωση στις 22/6/2007 της βουλευτού Ελπίδας Παντελάκη: «Δώσατε λεφτά έτσι για χάρισμα, που δεν είναι δικά σας. Αρα εδώ υπάρχει και κάτι άλλο πονηρό, μυστικό».

  Ανάλογη τοποθέτηση –αναφέρεται στην ανακοίνωση- έκανε στη Βουλή στις 13/6/2006 και ο βουλευτής του ΚΚΕ Αγγελος Τζέκης: «Τα περί μετοχών του ΚΚΕ στην εταιρεία 'Γερμανός' αποτελούν μέρος της ίδιας προβοκάτσιας του Γ. Καρατζαφέρη».

  «Ο καθένας πουλάει ό,τι έχει» καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ...."

 2. Γιωργος Χ avatar
  Γιωργος Χ 13/07/2008 22:34:39

  ..πάντως αυτη η Τσεκου καλυτερη την βλέπω από τον Άδωνη ;)

 3. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 14/07/2008 00:53:06

  ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ, ΠΙΑ, ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ...

  Αποτελεί προσβολή στους χιλιάδες κομμουνιστές που σκοτώθηκαν, εκτελέστηκαν και φυλακίστηκαν στους αγώνες κατά του Καπιταλισμού και του Ιμπεριαλισμού, το κανάλι του ΚΚΕ, "902"! Εκτός του ότι αισθητικά- σκηνοθετικά- λειτουργικά προσπαθεί να είναι ίδιο με τα "αντιδραστικά" κανάλια που καταγγέλλει, έχει ενταγμένες στο πρόγραμμά του ατέλειωτες ώρες τηλεμάρκετινγκ. Εκεί, διάφοροι φαιδροί προσπαθούν να πιάσουν κορόιδα παππούδες και γιαγιάδες, πουλώντας τους "φύκια (= πάνες ακράτειας, σώβρακα, στρώματα, όργανα γυμναστικής κλπ) για μεταξωτές κορδέλες", αντί να τους προστατεύουν από τέτοια καπιταλιστικά "κόλπα ζόρικα που κάνουν ...παπατζήδες".

  Τα γουέστερν, δηλαδή, η πιο υποδόρια προπαγάνδα υπέρ της ηθικής των "καλών" Αμερικανών- ιμπεριαλιστών κατά των Ινδιάνων και λοιπών "κακών", καταλαμβάνουν περίοπτη θέση στην prime time ζώνη. Και επειδή πρέπει να δημιουργηθεί και μελλοντική γενιά λοβοτομημένων ψηφοφόρων, έχουν και αμερικάνικα καρτούν! Σήμερα το πρωί, είδα τα εξής εξωφρενικά για κανάλι κομμουνιστικό:

  ο Έλμερ, ο Μπαγκς Μπάνυ και η παρέα τους (looney tunes) διαφήμιζαν στα πιτσιρίκια την ανωτερότητα του ελεύθερου δυτικού κόσμου, σε σχέση με το ανελεύθερο "σιδηρούν παραπέτασμα"! Όχι υποδόρια, όπως είπα πριν, αλλά στα ίσα! Διάλογοι κανονικοί και ένα ολόκληρο τέτοιο φιλμάκι! "Καπάκι", είχε άλλο που τραγουδούσαν οι καρτούν ήρωες τον εθνικό ύμνο της Αμερικής, με την ελληνική μετάφραση από κάτω!!!

  Έχετε σκεφτεί τι θα μπορούσε να έχει γίνει, ΑΝ το ΚΚΕ δεν είχε συμβιβαστεί και, γι' αυτό, ΠΡΟΔΩΣΕΙ το λαϊκό Κίνημα; Μήπως είμαι κοντόφθαλμος ή αντιδραστικός; Λέτε να κάνει την Επανάσταση, τώρα, μαζί με το πρώην ...ΚΟΔΗΣΟ και την νεο- Ορθοδοξία...

 4. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 14/07/2008 01:02:58

  Sorry, για την ασυνάρτητη με το κείμενο φατσούλα.

  Πώς βγαίνει αυτή, ρε, παιδιά; Μπορεί να μου πει κάποιος, γιατί μου τη σπάει, όταν ξεπετάγεται απρόσκλητη εκεί που δεν την σπέρνουν και χαλάει όλο το κείμενο. Τυχαία βγαίνει;

 5. ΠΔύο avatar
  ΠΔύο 14/07/2008 01:26:38

  Δεν είναι δικιά σου γέροντα. Είναι του... πισινού σου (Γιώργου), αλλά το θέμα (η φορεσιά) που χρησιμοποιεί το ιστολόγιο, παρουσιάζει προβλήματα αναδίπλωσης. Κάποιες φωτογραφίες πέφτουν πάνω στους τίτλους αναρτήσεων που έχουν προηγηθεί, κάποιες φατσούλες πέφτουν πάνω στα επομένα σχόλια.

  Το δικό σου μερίδιο ευθύνης είναι από εκεί που γράφει "3." και μετά, όχι πριν.

  Για να μη φύγουμε τελείως από τα θέματα, κι εγώ μπορώ να κάνω ένα φαν κλαμπ του Χίτλερ ή του Κοσκωτά στο φέισμπουκ, για "πλάκα". Αυτό δε σημαίνει πως ο Χίτλερ ή ο Κοσκωτάς έχουν σχέση μ' αυτό, γι' αυτό εντελώς άσχετο και άστοχο το σχόλιο για την Τσέκου. Της κρέμασαν κουδούνια για μια πεολειχία και τα πραγματικά καθάρματα είναι έξω.

  Σχετικά με το ΚΚΕ και το τηλεμάρκετινγκ, μου τη δίνει κι εμένα αφάνταστα. Όπως και οι άσχετες διαφημίσεις στο Ριζοσπάστη (π.χ. ΟΠΑΠ, ζήτω ο τζόγος σύντροφοι!).

 6. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 14/07/2008 02:06:38

  Ευχαριστώ, ΠΔύο.

 7. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 14/07/2008 07:00:48

  συμφωνώ ότι στην «μεγάλη εικόνα» η Τσέκου είναι θύμα και ο χοντρός «θύτης». Τα περί παγίδευσης, εκβιασμού κλπ τα ακούω βερεσέ.

  απορώ γιατί χρειάστηκαν 7 μήνες για να αποφανθουν αυτοί που τήν έβγαλαν ότι δεν έχει φόβο να την κοπανήσει...Και την έβγαλαν λέει λόγω καλής διαγωγής. Γαι να μην μείνεις μέσα προφυλακισμένος, πρέπει να δείξεις καλή διαγωγή όντας προφυλακισμένος. Οξύμωρο.

 8. Από Πολιτικό Καφενείο avatar
  Από Πολιτικό Καφενείο 14/07/2008 11:53:15

  Εύη μου, από το Ζάλογγο με αγάπη

  Είναι πράγματι υπέρβαση για έναν άκρως χαρακτηριστικό κάτοικο του μεγάλου και ασφυκτικού άστεως να επισκεφθεί ένα χώρο πέραν τον ορίων της συνήθους επίσκεψης ή αναψυχής. Ο μειωμένος χρόνος, η ανεστραμμένη πυραμίδα αξιών, η τιμή της βενζίνης, το δυσπρόσιτο του χώρου αποτελούν κάποιες από τις συνεχείς δικαιολογίες αναβολής αυτού του εγχειρήματος. Ακόμα και αν ένα μέρος όπως το Ζάλογγο είναι καρφωμένο στο υποσυνείδητο ως ένας τόπος ξεχωριστός, που χρωματίζεται και ηχητικά από την επιβλητική φωνή του Λαυρέντη Διανέλλου στην επική ταινία, φαίνεται ως ένα ιδεατό ταξίδι αέναης αναβολής. Κάτι σα μια Ιθάκη που ενώ ξέρεις ότι είναι εκεί και σε προσμένει, ο μόχθος της Οδύσσειας σε κρατά καθηλωμένο στον εκνευριστικά βολικό μικρόκοσμο της κεκτημένης περιοχής που ορίζεται από τον καναπέ και την LCD σου οθόνη.

  Εάν κάποτε λάβεις την απόφαση (που μοιάζει ηρωική) να προσεγγίσεις επιτέλους τον μαγικό αυτό τόπο που τόσο αγαπάς χωρίς να γνωρίζεις και εξιδανικεύεις στα επαναστατικά σου όρια, δημιουργείς την αυταπάτη πως αυτό που θα αντικρίσεις είναι το νοητό τείχος που προασπίζει τις συμβιβασμένες άμυνες των αξιών σου. Η απαραίτητη ψυχική και σωματική κάθαρση που προηγείται τέτοιων «ιερών» καθηκόντων στην σημερινή εποχή ανάγεται στο επίπονο πρωινό ξύπνημα, στη στέρηση τηλοψίας του αγαπημένου Αυτιά και στην κάλυψη της χιλιομετρικής απόστασης μακρυά από την ασφάλεια της Αττικής οδού.


  Οι τόποι θυσίας ανέκαθεν συμβόλιζαν την αρχέγονη ροπή στην γήινη λατρεία. Αποτελούσαν δε το ύψιστο ιερό προσκύνημα που όμοιο του δεν έβρισκε μηδέ σε ναό ή σε άλλο ανθρώπινο υλικό δημιούργημα. Άλλωστε και η Ελευσίνα, το ιερό των ιερών ήταν στην αγκαλιά της Γαίας και όχι στεγασμένο από κάποιο περίτεχνο κτιριακό δημιούργημα. Η προσέγγιση των τόπων αυτών απαιτούσε ολόκληρη ψυχική και σωματική προετοιμασία, η έλλειψη της οποίας απενεργοποιούσε τα όποια οφέλη της ενεργειακής έκθεσης.

  Προσεγγίζοντας το πολυπόθητο σημείο διαπιστώνεις πλέον ότι είσαι ανέτοιμος να το ανέβεις. Δε μπορείς. Νοιώθεις δυσβάσταχτη πίεση που δεν ξέρεις αν είναι σωματική ή ψυχική. Βλέπεις το υπέροχο τοπίο να σε τραβά σα μαγνήτης μα αδυνατείς να ενταχθείς. Γνωρίζεις ενδόμυχα ότι θα ήθελες να ανήκεις, μα δεν ανήκεις εκεί. Είναι δύσκολο από τον κόσμο της Τσέκου να διαβείς των κόσμο της Σουλιώτισσας. Είναι ύβρις και το γνωρίζεις πως σου είναι πολύ πιο οικείο και κατανοητό η περίπτωση της οικιοθελούς ατίμωσης και εκπόρνευσης προς αποφυγήν του μόχθου, παρά η Υπέρτατη Θυσία για την αποφυγή της ατίμωσης. Και βέβαια δε μιλάμε για τη σωματική αγοραία προσφορά αλλά για το επιθυμητό αποτέλεσμα και τον αποδέκτη. Ατίμωση λοιπόν, διότι πέφτεις στην αγκαλιά ενός αποκρουστικού πλάσματος με μόνη προσδοκία το διορισμό σου σε ένα δημόσιο σύστημα διαφθοράς και βολέματος. Γιατί φοβάσαι να σηκώσεις το ξίφος και να προασπίσεις την τιμή σου. Προτιμάς να απωλέσεις την τιμή σου για να μη μπεις στον κόπο να πιάσεις καν τη λαβή. Μια ζωή μακρόπνοη, ήρεμη, εύκολη, άτιμη. Από την άλλη, στο Ζάλογγο, μια σπίθα ζωής που ισοδυναμεί με αιωνιότητα. Ένα αγκάλιασμα της οικουμένης για μια στιγμή και η οικουμένη σε αγκαλιάζει για πάντα.

  Αυτή είναι η αιώνια Ζωή. Αρκεί μια στιγμή υπέρβασης για να την κατακτήσεις, όπως λέει και το ρομποτάκι του Johnny Walker. Τα υπόλοιπα ρομποτάκια όπως εσύ και εγώ Εύη μου όμως, λιώνουμε της μπαταρίες μας υπηρετώντας τους παχύδερμους αφέντες μας, κλεισμένα σε τσιμεντένιες φυλακές. Και το χειρότερο, φοβόμαστε να βγούμε από το στενό του ΥΠΠΟ και να κοιτάξουμε τον ουρανό, γιατί μάλλον θα τυφλωθούμε από το άδολο φως που παλεύει να σπάσει τις γκρίζες ταράτσες για να μας προσεγγίσει. Αχ Εύη μου, αν ποτέ συνειδητοποιήσουμε τι κάναμε, μόνο το Ζάλογγο μας μένει για να ξεπλύνουμε τη ντροπή μας. Γιατί εμείς έπρεπε να σαλτάρουμε Εύη μου στο κενό. Όχι ο Κίναιδος, ο αρρωστημένα αυτοθαυμαζόμενος οχετός. Γιατί Εύη μου με την εκλεκτή και ομογάλακτη παρέα μας που κραύγαζε μεθ' ημών για την καταραμένη δεξιά που πίνει το αίμα του (πράσινου) λαού, σπεύσαμε στην αγκαλιά του βρυκόλακα δεξιού και γατζωθήκαμε πάνω του εκλιπαρώντας για ένα ξεροκόμματο εξουσίας. Εμείς Εύη μου είμαστε ο Πήλιος Γούσης. Ο εφιάλτης των στοιχειωμένων μακάβριων ονείρων που και αυτά υπηρετούν την εκτρεπόμενη πορεία της μίζερα χλιδάτης ζωής μας.

  Που να το φανταστούμε Εύη μου πως φρικτός εραστής της ματαιότητας μας θα είχε ένα τελευταίο ψήγμα Τιμής κρυμμένο στο σαπισμένο κορμί του. Ποιος θα περίμενε πως ο εγκάθετος του δυνάστη μας θα είχε το θράσος να προβεί σε αυτό το απονενοημένο διάβημα; Μας πρόλαβε Εύη μου και μας έπιασε στον ύπνο. Και αυτός εξαγνίζεται στο κρεββάτι του πόνου, χωρίς κανένας να μπορεί πλέον να του καταλογίσει τα αυτονόητα. Γιατί μόνος του δίκασε και εκτέλεσε. Και πήρε από εμάς κάθε δικαίωμα πολιτικής αγωγής για το έγκλημα της απολίτιστης διαχείρισης του υπουργείου πολιτισμού. Του υπουργείου πολιτισμού της Ελλάδος σε παρακαλώ. Όχι της Αυστροουγγαρίας. Γιατί Εύη μου κάθε σημάδι φιλανθρωπίας και αγαθότητας που υπάρχει παγκοσμίως, από αυτό τον πολιτισμό πηγάζει. Τον κάποτε της Ελλάδος. Που τώρα τον διοικούν οι Ζαχόπουλοι.

  Και της φιλοσοφίας Εύη μου. Εκεί που πρώτευσες.. θυμάσαι; Και εδώ θέλω να χαστουκίσω κάθε υπουργό παιδείας και κάθε ακαδημαϊκό Εύη μου. Γιατί είναι έγκλημα.. Έγκλημα που εσύ, με αυτή τη φιλοσοφία ζωής, πρώτευσες στην Ελληνική φιλοσοφία του 21ου αιώνα. Και εδώ είναι το ζητούμενο Εύη μου. Πως επιτρέψαμε όλοι μας αυτό το διασυρμό του τελευταίου οχυρού ανθρώπινης αξιοπρέπειας; Πως επιτρέψαμε στην διδασκαλία της απόλυτης δημιουργίας να δημιουργεί πλάσματα σαν εσένα; Και να πρωτεύουν κι' όλας;;

  Κατηφορίζοντας τα τετρακόσια σκαλιά, βλέποντας στα δάφνινα στεφάνια και τα επιβλητικά αγάλματα, ένιωθα λίγο πιο καθαρός από ότι πριν. Μάλλον θα πετάξω και τα τσιγάρα μου για σήμερα κατηφορίζοντας για την Αρχαία Κασσώπη. Εκεί όπου το μεγαλύτερο αμάρτημα ήταν να μην έχεις φυτέψει ούτε ένα δέντρο.

  Και μάλλον θα προσπαθήσω να δω την πυραμίδα των αξιών μου από την ανεστραμμένη βάση της. Είναι και το πνεύμα των ημερών βλέπεις, που σε ωθεί για ένα καλύτερο αύριο. Είθε να μην καταλήξει στο ίδιο χθές.  http://olympia.gr/

 9. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 17/07/2008 05:24:25

  ΚΚΕ -> "902" TV -> ΤΗΛΕΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
  *****

  "Κ.Κ.Ε. ΚΑΙ GREEN MARVEL: ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΞΕΣΠΑ"

  Το σκάνδαλο της αγοραπωλησίας της ΓΕΡΜΑΝΟΣ της οποίας ιδιοκτήτης ήταν ο Πάνος Γερμανός μέλος του Κουμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος ωχριά μπροστά στο σκάνδαλο GREEN MARVEL που ξεσπά οσονούπω μετά τις αποκαλύψεις μας που θα διαβάσετε παρακάτω.

  H GREEN MARVEL είναι μιά αλοιφή γιά τους πόνους. Μεξικάνικης παραγωγής, αυτοδιαφημίζεται ως 100 % φυτικό προιόν. Τι σχέση έχει όμως το ΚΚΕ με την αλοιφή αυτή; Έχει και παραέχει: Την πουλά από το κανάλι 902 TV μέσω ΤΗΛΕΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. Που είναι όμως το σκάνδαλο ;

  Το σκάνδαλο δεν είναι μόνο ένα, είναι πολλά που συνδέονται με την αμαρτωλή αλοιφή GREEN MARVEL. Πρώτα από όλα η τιμή της. Είναι σκάνδαλο τα 47 ευρώ συν τα έξοδα αποστολής που ένας θεός ξέρει πόσο τα χρεώνουν. Μπορεί και πιό ακριβά από την ίδια την αλοιφή. Τι έχει να πει το ΚΚΕ και η Αλέκα Παπαρήγα η καλή γιά την εξωφρενική αυτή τιμή στης ακρίβειας τον καιρό;

  Δεύτερο σκάνδαλο ότι η αλοιφή αυτή πωλείται πολύ ακριβότερα σε σχέση με Κύπρο και Ινδίες όπου με μιά έρευνα στο διαδίκτυο είδαμε ότι πωλείται επίσης. Στην Κύπρο 41 ευρώ και στην Ινδία 57 δολλάρια το TWIN JUMBO PACK που είναι η διπλή ποσότητα.

  Η Λιάνα Κανέλη γιατί σιωπά; Δεν βλέπει 902 TV;

  Τρίτο σκάνδαλο ότι η αλοιφή αυτή δεν είναι εγκεκριμένη από τον ΕΟΦ τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων. Ας τριφτεί ο Στρατής Κόρακας πρώτα να δούμε αν αντί να του περάσουν οι πόνοι στον σβέρκο από την κούραση του Ευρωκοινοβουλίου, βγάλει τίποτα καντήλες και γίνει σαν καμηλοπάρδαλη και μετά να το σκεφτούμε κι εμείς.

  Τέταρτο σκάνδαλο, το ευτελές δώρο που δίνουν μαζί με την αλοιφή, δηλαδή τα πέντε φακελάκια (κάτι σαν του νεσκαφέ) με GREEN MARVEL, γυφτιά ολκής όταν δίνεις 47 ευρώ που γιά να τα βγάλεις πρέπει να δουλεύεις δυό μέρες μυστρί και πιλοφόρι. Χάθηκε ένα BLUE RAY PLAYER;

  Πέμπτο σκάνδαλο μιά κωλόγρια η CARMEN MONTEJO που βλέπουμε στο διαφημιστικό να μας πασάρει την GREEN MARVEL διά πάσαν νόσον και πάσα μαλακία και να την αναφέρουν σαν ηθοποιό διεθνούς βεληνεκούς. Ψέμα, μέγα ψέμα, η γυναίκα απλά έχει παίξει σε 654 σήριαλ στο Μεξικό, και μιά ταινία της η LA RECTA FINAL ακόμη περιμένει από το 1966 πέντε ψήφους στο imdb com. (Την κωλόγρια θα βρείτε και στο κουτί της συσκευασίας).

  Έκτο σκάνδαλο, ένας φορτηγατζής ο Χοσέ Μπαρμπόζα ο οποίος δηλώνει ότι βάζοντας την αλοιφή αυτή μπορεί πλέον να οδηγά και 30 ώρες συνεχόμενες.
  ...
  Έβδομο σκάνδαλο ένας ανήλικος Μεξικανός μαθητής 14 ετών ο οποίος μας λέει ότι κάθε μέρα ξύπναγε και πόναγε ο σβέρκος του και το κεφάλι του έγερνε προς τα δεξιά. Βάζοντας την αλοιφή έφευγε ο πόνος και το κεφάλι ερχόνταν στα ίσα του και μετά πήγαινε στο σχολείο. Εγκρίνει το ΚΚΕ τη χρήση ουσιών από ανήλικους;

  Όγδοο σκάνδαλο η επιγραφή ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ. Ποιοί αντιγράφουν την αλοιφή GREEN MARVEL; Γιατί δεν βγαίνουν ανοιχτά να μιλήσουν ; Υπονοούν κάποιο σχέδιο μυστικών υπηρεσιών; Δηλαδή μέσω της εξαφάνισης της αλοιφής από τους αντιγραφείς να διαλυθεί το ΚΚΕ; Να χρεωκοπήσει ο 902 TV; Να μείνει μόνο με το μαξιλάρι το IDILKA; Να απαντήσει ο Περισσός ξεκάθαρα και να αφήσει τους γρίφους.

  Ένατο και δέκατο σκάνδαλο δεν έχουμε που βέβαια αν θα το ψάξουμε περισσότερο σίγουρα θα βρούμε, μένουμε εδώ και αναμένουμε τον πολιτικό σεισμό που θα προκύψει από τις αποκαλύψεις μας. Αναμένουμε επίσης και απαντήσεις από τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ γιά την αμαρτωλή αυτή αλοιφή",
  (Αναρτήθηκε από Asshair Stylist- μπλογκ "kolotrixes")

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.